Jump to content

WWE: Eric Bischoff - Sports Entertainment's Most Controversial Figure


UNDERTAKER*

Recommended Posts

UNDERTAKER*

Обещаното второ DVD. Има няколко много силни и искрени моменти, особено финала. Bischoff още при гостуването си на JBL беше направил много добро интервю за Monday Night Wars, но този документален филм, според мен, показва най-добре кой всъщност е Eric Bischoff. Историята е разказана супер и си заслужава гледането на 100%. Enjoy.

71TNZRT-p%2BL._SL1393_.jpg

Eric.Bischoff.Documentary 2.69 GB

 • Upvote 13
Link to post

Изтеглих го двд-то и аз, дано да има нещо ново. Ерик е гений и трябва да се изучава това, което е правил с WCW. И в добрия и в лошия случай. Надявам се пак да се върне към кеча един ден, защото персонажи като него липсват.

 • Upvote 7

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • jewlephant
   By jewlephant
   Обща тема за кратки кеч новини за всички федерации, кечисти, както и всичко друго, което не заслужава собствена тема. Посочвайте източници и използвайте quote тага!
    
    
    
   Post-А-Mania I: "the pope is naZi"... и други кратки новини
    
   Публикуване и коментиране на новини и интересни събития, които не заслужават отварянето на нова тема, но  и не заслужават да бъдат подминати ей така.
   Примери:  мустакът на Rhodes,  смотаната прическа на Swagger и есt...
    
  • neshev
   By neshev
   Austin връща WWE подкаста на 24 ноември, с гост Taker!  
    
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   След дебютирането на новия образ на Bray Wyatt, последваха вълна от положителни мнения и адмирации към WWE за работата която са свършили. Многократно сме обсъждали дълбокия образ, винетките, представянето на Firefly Fun House вселената, постепенната презентация която направиха, кулминираща с появата на митичния и мрачен The Fiend. Абсолютно всичко изглеждаше перфектно.
    
   Това което даде първите индикации за някакъв проблем, беше пълното отсъствие от програмата на WWE през изминалата седмица на Wyatt. Последва качването на edit-ната версия ot ентранса на The Fiend от SummerSlam в YouTube, силно съкратена и с отсъствието на отрязаната глава - лампа, символизираща смъртта на всичко около стария образ на Bray. Появиха се информации, че причината са били реакции от публиката по време на самото шоу на SummerSlam. Твърди се, че децата в публиката не са приели особено добре появата на The Fiend, страхували са се, имало е притеснени родители, като дори някои са извели децата си от залата.
    
   Слуховете твърдят, че WWE не са доволни от получената реакция, като от компанията имат опасения, че голяма част от аудиторията няма да разбере и преиеме напълно The Fiend в сегашната му мрачна версия, поради което се обсъжда как някои елементи да бъдат смекчени, така че образът да стане по-приемлив за масовата аудитория. Твърди се, че фенерът може да бъде използван само в късните часове от PPV-та, или да бъде премахнат напълно, възможно е и The FIend образът да намали значително появите си, за сметка на версията на Wyatt от Fun House.
    
   Знаейки, че WWE е компания, която крайно държи на своята casual аудитория и обичат да рекламират шоуто си като семеен продукт, то е твърде възможно това да доведе до смекчаването на The Fiend, до превръщането му в по- family-friendly, но до каква степен са готови да стигнат, за да ограничат един от най-интересните образи в своя продукт? Може ли магията около Wyatt да бъде тотално разрушена и всичко да се окаже one day wonder. Или от WWE ще успеят да лавират успешно и да нанесат минимални промени, които да не отнемат от аурата на перфектното чудовището, което създадоха? Предстои да разберем.
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Една изгубена двойка изживява криза в своята връзка. Жена съобщава на мъжа си, че е бременна, но не иска той да отгледа детето, нито е сигурна кой изобщо е бащата. Не, това не е епизод от "Съдби на кръстопът". Това е въпросът който последните седмици си задава WWE "вселената". Мария, КОЙ Е БАЩАТА?
    
   Кой друг смята, че BWC може да разплете тази загадка?
    
   Старт пак улики:
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Една стара история от миналото на WWE, за която ни припомнят от sportskeeda.
    
×
×
 • Create New...