Jump to content

UFC: CM Punk най-накрая ще дебютира на UFC 203


neshev

Recommended Posts

Quote

Негов опонент ще бъде Mickey Gall. Шоуто ще се състои на 10 септември в Cleveland, Ohio. ME ще бъде Stipe Miocic срещу Alistair Overeem.
 

 

Link to comment

Някой който по разбира да каже очаква ли се този да му надупчи кофата на вечно хленчещия Пънк?

Link to comment
HEIDENREICH

Аз не претендирам че съм навътре в спорта, но освен ако не е пълен льоло Гал би трябвало да го пребие. CM Punk направи 17 загуби в тренировъчни мачове , има бял колан в BJJ и освен ако за последните месеци не е напреднал много, ще се изложи яко.

 

Дано поне направи промо преди мача . :)

 

Link to comment
BrockLesnar

Да пада и да се връща в wwe.

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Къв е тоя смешник, че няма и страница в Wikipedia? Тоя Пънк пак е насрал кат някой путинци да го пуснат с някакъв полуаматьор, ама ще яде тукатите! 

Link to comment

Без да е имал и един двубой не може да се говори, но слуховете са, че прогресът му върви изключително бавно, а и редицата контузии не помогнаха. Имаше информация, че е изгубил 14 от 15-те пробни мача, които са му уредили в тренировките, което е потресаващо зле.

 

Mickey Gall не е нищо особено, но със сигурност е на по-високо ниво от това, което човек, без никакъв MMA background като Punk, може да постигне за година тренировки. Много е вероятно Punk да бъде размазан и унижен в този двубой, ако въобще се състои, след като го отменяха 3-4 пъти.

Link to comment

Явно това ще е средно единия UFC мач в годината който гледам обикновено :D До 10-ти септември все още има немалко време, трудно е да се определи как ще се представи. Без значение дали спечели или загуби той ще има след това най-много 2 или 3 мача според мен преди да приключи с UFC. Eдва ли някой мисли, че ще тръгне да гради MMA кариера на 37 години. Той си беше казал в някакво интервю, че това го прави единствено защото от много време е искал да се пробва в този спорт. А в WWE въобще не вярвам че ще се завърне някога, не един път е казвал че няма да стане това, особено след начина по който се разви всичко с напускането му. Човека си пише комикси за Marvel, сигурно и в някакви филми ще започне да се снима скоро, не е като да няма с какво да се занимава...

Link to comment
The Olimpic Hero

Очаквам CM Punk да победи този джобер Мики Гал с предаване, все пак тренира Jiu Jitsu. Даже ще ви кажа точно какво ще се случи. Мики Гал ще тръгне в страйкинг атака, но CM Punk ще демонстрира, че е изключително бърз, ще избегне удара на Гал и след това веднага ще направи контраатака, чрез която ще осъществи тейкдаун и бърза победа чрез събмишън.

               

Link to comment
HEIDENREICH
26 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Очаквам CM Punk да победи този джобер Мики Гал с предаване, все пак тренира Jiu Jitsu. Даже ще ви кажа точно какво ще се случи. Мики Гал ще тръгне в страйкинг атака, но CM Punk ще демонстрира, че е изключително бърз, ще избегне удара на Гал и след това веднага ще направи контраатака, чрез която ще осъществи тейкдаун и бърза победа чрез събмишън.

honorhim.gifhonorhim.gifhonorhim.gif

 

Link to comment

Най-смешното е, че Дайна винаги е бягал от някакви клоуниади, обаче явно тоя път е видял зор :D . В ММА напоследък звездите започнаха да липсват и все по-трудно да се създават заради сериозната конкуренция и всякаква липса на пазене на бойцитие от загуби. Малко еквивалент на 50-50 букинга в кеча. Трудно се става дроу, когато губиш мачове, пък било то и рядко.

 

Пънк никой не го знае колко е читав като боец, а тия трениравъчни мачове не знам дали са верни или просто така се говори. Не съм го виждал официално, но няма да ме изненада и да си е истина. За една година мма боец не се става. Обаче каквото и дасе случи от този мач ще излезе звезда - или той или Гал не знам си кой си. И в двата случая е добре за UFC.

 

 

 

Link to comment
12 minutes ago, gboy said:

В ММА напоследък звездите започнаха да липсват и все по-трудно да се създават заради сериозната конкуренция и всякаква липса на пазене на бойцитие от загуби

 

Понеже го пишеш във всяка тема, много ми е интересно как UFC, след като явно "звездите липсват", имаха най-силната си година през 2015, а 2016 се очертава дори да е още по-добра, включително и евентуална продажба за над 4 милиарда долара.

 

Имаш ли някакви цифри да дадеш, които да подкрепят тази теза, която я пишеш във всяка тема, или просто е някакво твое "усещане" и "предположение"? 

Link to comment

Аз пък мисля, че СМ ПЪНК ще бъде убит в октагона. Сигурен съм, че буквално ще бъде размазан от Гал и ще умре от тежките удари, които ще получи. Дано има късмета да му се падне някой свестен рефер, който да му спаси живота. Ще излезе от октагона на носилка, въпроса е дали медиците няма да носят жив труп.

 

:beer:

Link to comment

Докато не го видим в действие, няма как да разберем дали става за този спорт.

Link to comment

Ще загуби с decision, който после ще се превърне в no contest. Joe Rogan ми го каза.

Link to comment
2 hours ago, neshev said:

 

Понеже го пишеш във всяка тема, много ми е интересно как UFC, след като явно "звездите липсват", имаха най-силната си година през 2015, а 2016 се очертава дори да е още по-добра, включително и евентуална продажба за над 4 милиарда долара.

 

Имаш ли някакви цифри да дадеш, които да подкрепят тази теза, която я пишеш във всяка тема, или просто е някакво твое "усещане" и "предположение"? 

 

 

Не е мое усещане. UFC може да е по-голямо от всякога като продукт, но дроуове на компанията липсват и дори шампионските пояси не са достатъчни, за да накарат хората да си купуват ППВ-та. Вярно е, че моделът започва да се променя и че ППВ -тата лека полека отстъпват от цялостната картинка, но все още не сме във времето, когато се изключват. Големите звезди все още са в шоута, за които се предполага да се плати, за да се гледат.

 

Бърз поглед към най-купуваните шоута и веднага се вижда, че от съвременните продават МакГрегър и Раузи, Джон Джоунс, доколкото се бие - останалите са далеч назад. Нито Кормие, нито Вердум, нито който и да е от шампионите в момента не може да се мери като ППВ продажби с тези от близкото минало.

 

Лъдел - Бабалу отпреди десет години има 500 хил., в края на миналата година Кормие и Густафсон бяха закупени от 250 хил. души. Дори Джоунс и ОСП направиха под половин милион наскоро, твърди се, че може да са около 400 хил като продажба.

 

Имаше ППВ-та с две титли на линия и пак не можаха да стигнат 500 хиляди бай рейт.

 

В края на миналото десетилетие имаше момент ,когато титлите се държаха едновременно от хора като БиДжией, ДжСП, Силва и Леснар, а LHW беше пълен със звезди. Не е много трудно човек да си направи равносметката със сегашните - Дос Аноьос, Роби Уолър, Майкъл Бизпинг, Стипе Мочич...

 

 

 

Link to comment

4KKFp0x.jpg

 

Беше добре да дадеш някакви цифри. През 2016, UFC регистрираха около 7.55 милиона PPV продажби, което ги нарежда на трето място след 2010 (8.8) и 2009 (8.0). Тук обаче идва моментът, който накланя везните в полза на 2016. През 2013 промениха цената на PPV-то като от 50 HD/40 SD стана на 60 HD/40 SD, като 2015 беше най-доходоносната в историята им от към приходи от PPV продажби, а това е най-важното мерило. Ако направят PPV-то 10 долара сигурно ще ударят 4-5 милиона за големите PPV-та, но цифрата е просто семантика, важен е крайният приход. Тази година се очаква да бъде дори по-силна и да бие всички рекорди. Само това би трябвало да е достатъчно, но понеже разбирам логиката ти ще продължа.

 

Това, което пишеш е правилно. В момента UFC средно на шоу draw-ват по-малко, "средните" им PPV-та draw-ват по-малко следователно UFC в момента имат "по-малко" drawing power, ако сравним Top 15 draws преди и сега. Как по дяволите UFC правят толкова пари в момента и са на трето място all time миналата година?

 

urxl2Rs.jpg

 

Тази графика казва всичко. Chuck Liddell за 10 PPV-та е направил малко над 4 милиона, McGregor за само 3 е направил почти колкото него. Това е разликата. Ти хубаво сравняваш дивизия по дивизия, но така пропускаш двете най-големи в момента, където се оформиха най-големите drаw-ове, а не съществуваха тогава. С тези 500 хиляди, които Chuck Liddell прави всяко PPV, ако се бие 3 пъти в годината ще направи колкото Conor, ако се бие веднъж. Ако се бият еднакъв брой пъти Conor го отвява.

 

Виж и Jones сравнен с Liddell, за 9 PPV-та е направил повече от Liddell, който има 10. След UFC 200, което ще се превърне в най-продаваното PPV ever, Jones ще му дръпне още повече. И това е човек, който е в пика на кариерата си и ще се бие още дълго години, а Liddell отдавна не е фактор. И тази графика, като цяло, добре илюстрира PPV landscape-а през 2016. Най-слабите PPV-та сега са по-слаби от най-слабите преди, средните са по-слаби от средните преди, но най-големите PPV-та отвяват най-добрите PPV-та и това накланя везните в момента, а честно казано не съм сигурен, че са стигнали потенциала си. Това е дефиницията на "draw", да имаш хора като Rousey и McGregor, които да draw-нат сравнително повече пари от средното за бизнеса. Тази година и 2017, 2018 могат да засилят нещата още повече.

 

Все пак да видим дали наистина UFC draw-овете в момента липсват. Имаме Conor McGregor, който е единственият боец, който средно прави над 1 милион покупки, всеки път, когато се бие и може да се каже, че е най-големият им PPV draw въобще. Conor загуби наскоро, но сега ще има PPV мач с Diaz, където пак ще ударят над 1.5 милиона, а при победа на Conor ще си отвори вратата за PPV двубои, които ще имат възможността да счупят всички рекорди. Ако не стане, Nate Diaz, заедно с брат му Nick, който ще се върне съвсем скоро, ще се превърне в голямо име и ще си отвори пътя към още интересни мачове. Имаме Ronda Rousey, която се очаква да се върне в края на 2016. Тя е малко спорна, но според мен ще се бие поне веднъж. При нея има два мача, които са супер интересни и има доста история покрай тях - Miesha Tate и Holm. Ако и тя загуби, Tate и Holm са достатъчно харизматични, че да успеят да задържат част от феновете. Все пак Tate ще се бие на UFC 200, което е най-голямото PPV в историята, а пък Holm е headliner по FOX. Имаме Brock Lesnar, който се връща и при благоприятен за него развой може да получи още боеве в UFC, и отново да се затвърди като един от най-големите PPV draw-ове ever. Имаме GSP, който заяви, че е готов да се завърне, а това ще е едно от най-големите събития в скоро време. Ако е за постоянно и е запазил дори част от уменията си, GSP отново може да е една от водещите звезди в компанията. Тук трябва да и споменем хора като Anderson Silva, които вече залязват, но още могат да направят няколко интересни битки. MW дивизията стана доста интересна с Michael Bisping, който е супер популярен в UK, а и е познато име за американския пазар и ще вдигне интереса около дивизията като цяло. Имаме един Robbie Lawler, който е един от най-атрактивните бойци в момента и той може да бъде замесен в доста големи битки. Вече UFC разполагат с доста талантлив roster и от там може да се пръкне нова звезда, но е прекалено рано да се каже. За това и в следващите може би 3-4 години съм изключително обнадежден за ситуацията на компанията от към PPV продажби. Оттам нататък всичко зависи колко време ще се бият въпросните лица и как ще се развият кариерите им, но дотогава не е изненадващо да се появи някой нов draw.

 

Не знам до колко съм успял да обясня защо твърденията ти са далеч от истината, но цифрите би трябвало да са достатъчни, въпреки че интерпретации бол. Просто ми направи впечатление, че повтаряш това във всяка тема, а все пак и четат раздела хора, които надали си имат понятие от UFC и остава някакво впечатление, че UFC са в някаква стагнация или имат някакви проблеми със star power-а в момента. 

Link to comment
Kill_Steen_Kill

ММА-ец не се става за една година. Едно е да се кечиш,друго да ти вкарват тупаници в тиквата. При първия по-сериозен удар Пънк ще подвие опашка,това е инстинкта на човек,да се защитава,когато го нападат,чикагското производство не е свикнал на такъв тип битка. Макар и с абсолютен новак,очаквам да бъде пометен,просто защото му е първи мач и не смятам,че има достатъчно добра подготовка. Ще го видим септември месец какви ще ги мъти. 

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Link to comment
3 hours ago, neshev said:

Това, което пишеш е правилно. В момента UFC средно на шоу draw-ват по-малко, "средните" им PPV-та draw-ват по-малко следователно UFC в момента имат "по-малко" drawing power, ако сравним Top 15 draws преди и сега. Как по дяволите UFC правят толкова пари в момента и са на трето място all time миналата година?

 

 

От 12 ППВ-та миналата година 5 са с Ронда и Конър. Никой не отрича, че двамата правят фрапиращи цифри, но в края на деня са двама души. Тях искат всички - медиите, филмовата индустрия, хората и прочее. Но си остават двама души. Ти сам си го написал - едно време средните и малките шоута дроуваха повече. Аз бих допълнил - много повече, а спортът беше далеч по-малък от сега. 2014, когато го нямаше Конър да троши рекордите с милиони, се вижда къде е графиката. Около 2010 (плюс - минус някоя година нагоре и надолу) във всички категории имаше имена, които бяха звезди. Сега са общо двама, преко сили - трима. Това имам предвид, като казвам, че нямат звезди. Всеки може да се сети за едно десетина човека от онези години. Сега и за 4-ма не можеш да се сетиш без да се замислиш (говорим, ако не си фен на спорта).

 

Стискам палци да излязат нови имена и да има нови големи мачове, обаче аз далеч не съм толкова обнадежден. Миналата година просто доказа, че два коня дърпат каляската и това хич не е хубаво. Щото Конър и Ронда няма да правят по пет мача годишно. Ронда имаше късмет, че два от трите и мача свършиха за минута и можеше да си позволи три мача за година. Видя се обаче, когато загуби какво се случи с нея. Колко още мачове остават пред Ронда?

 

Конър до онзи ден го величаеше Дайна колко е страхотен, но се видя че ирландеца не е много надежден. Провали мача за най-голямото ППВ в историята и сега всички стискаме палци да не го направи отново. Вече се "отказа" веднъж, колко му е да ревне след още един мач, че ще си прекратява кариерата млад? А и едва ли ще продължи да прави по три мача годишно така или иначе.

 

Просто няма харизматични хора сред сегашните. Стипе, Дос Аньос, Джакаре, Уолър - това не са звезди и никога няма да бъдат, без значение колко феноменални спортисти са. Може би Уондърбой ще започне да дроува, но и той засега е безличен. Поне има външен вид, никой не може да му го отрече това. Евентуално се надяваме, че Джоунс няма да се прошмърка. В цифрите е ясно, че всеки си намира неговата истина, но ако в момента те питам за пет големи имена, ще вдигнеш рамене. През 2010 щеше да се чудиш кой да избереш по-напред.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...