Jump to content

Недооценените таланти намерили шанс в TNA


Guest Draxler

Recommended Posts

Guest Draxler

Недооценените таланти от WWE, които намериха слава в Тna

Ще пиша за някои кечисти, които определено има талант и потенциал, но така и не видяха пуш, но за сметка на нова го видяха на друго място и да именно в Tna.
 

Mr Kennedy a.k.a Anderson
 

mr-kennedy.jpg

 

Един кечист, който харесвах от много време. Той беше доста талантлив определено на микрофона също така на ринга не беше никак зле, той е един от първите кечисти, които ме кефиха още през 2006, когато долу горе почнах да гледам сериозно кеч. Тогава той за кратък период от време успя да стори много постижения успя да победи 10 световни шампиона и успя да вземе Договора в куфарчето и накрая ........... от WWE го уволниха и да той потърси късмета си в Tna където направи доста добра кариера и успя 2 пъти да стане световен шампион там. И така това е доста жалко как от wwe го махнаха 

 

Drew McINTYRE A.K.A Drew Galloway

 

drewic.jpg

 

 

Нов пореден изключителен талант и той още от началото на кариерата си в wwe успя да впечатли и бързо бързо успя да вземе интерконтиненталната титла и беше сочен за "the chosen one" като цяло Drew изглеждаше, че ще бъде доста обещаващ кечист и бъдещ световен шампион, но точно когато всички очакваха нещо такова той бе закотвен в 3МБ ... И в момента е Световен шампион в TNA след като бе уволнен от wwe. Защо ли бе премахнат такъв талант от wwe ? Съмнявам се, че има някой, който да отговори на този въпрос дори и ВИНСИ.. 

 

Bobby Lashley

 

Bobby-Lashley.jpg

 

Поредния пропилян талант. Беше двукратен ECW CHAMP и един път успя да спечели титлата на съединените щати и както предишните двама кечиста, които написах въпреки, че имаше доста големи надежди в последствие намери своят късмет в TNA където беше двукратен световен шампион и беше дълго време лицето на TNA. Колко много хора само се радваха на Лейшли....

 

Jeff Hardy

 

Nov-11-2010-jeff-hardy-17051906-589-434.

 

 

Един от може би най-известните кечисти що се отнася до екстремните моменти. Е да безспорно Джеф имаше проблем с наркотиците, но щом в TNA успяха да го държат защо не и WWE ? Определено Джеф е може би най-екстремната личнст от всички федераций и доста лесно от wwe се отърваха от него, а Харди обаче заразлика от другите, които казах беше получил от wwe по-голям пуш, но въпреки това в последствие беше след най-добрите кечисти в TNA. 

 

Та сега идва въпроса време ли е за кечисти, които не са оценени в момента като : Wade Barrett ( кечист с безспорно доста сериозен потенциал) , Damien Sandow ( също доста добър кечист, който и като хийл и като фейс показа, че има качества), Зак Райдър ( също добър кечист, който според мен от доста време трябваше да напусне) Долф Зиглър ( също получи световна титла и договора в куфарчето, но от години вече не може да се измъкне от мид карда може да потърси късмета си в ТНА, а и имаше слухове, че искал да напусне) Коуди Роудс а.к.а Стардъст (също доста потенциал имаше в това момче и така и не видя почти нищо и сега ще напусне) е именно тези кечисти може да имат съдбата на тези споменатите отгоре Дрю, Лешли, Харди, Кеннеди и също като тях да спечелят титли и слава.

Link to comment

Таланта не е неодоценен, когато няма такъв, да сочиш Drew за голям талант? Той няма никакво излъчване различно от това на джобър.

Link to comment

Lashley ако е талант, аз съм Барак Обама. Той е с една идея по-добре от Ryback, но си остава надценен.

Link to comment

Харди ако е недооценен, аз съм Орак Барама. Ако не беше наркоман и дилър, все още щеше да е голямо име в WWE. Иначе дори в периода си при Винс си го оценяваха доста добре - световни титли му дадоха, не веднъж е бил в ME картинката и т.н. Последния му период в WWE пък ще се запомни с една от най-силните главни вражди за 2009 година, тази срещу CM Punk. Абе всичко друго, но не и недооценен е Харди. Вече е друг е въпросът, че в TNA му лижат гъза, но само защото в WWE не е бил топ лицето през цялото време, не значи че не са го оценили подобаващо.

Link to comment

ek ek батко. Тия половината са недооценени на ринга, колкото Пол Уолкър е недооценен на някоя писта. 

Link to comment
BrockLesnar

Стига бе, Дрю си имаше всичко, не случайно самия Винс го представи, просто после се случиха няколко поред семейни трагедии, които му костваха много.

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Дрю наистина имаше потенциал, но "звездата" му изгря в лошо време. Представете си сега с тази косичка при така налагащите се Евро-атлантически ценности - Дрю с образ на шимейл?!? Това ще е нещо невиждано, нещо което ще се продава повече от фурмите при Рамазан байран в Провадия!!!

Link to comment

Дам, Винс тогава яко беше се надъхал да го пушва.Не помня изобщо да е представял самият той на екран някой друг, освен Mcintyre.Име да беше му измислил поне,но пък  theme song-а беше един от най-добрите.

 

 

Периода, в който уж трябваше бъдещите лица на компанията да са Morrison, Cody Rhodes, Ted Dibiase jr, Shelton Benjamin, Jeff Hardy и т.н,

Link to comment

Без да гледам TNA, мисля че Ethan Carter III е най-добрият пример за недооценен във WWE и звезда в TNA.

Link to comment
ЧОТУДЕ

Разликата в изграждането на почти всички имена, споменати в темата от WWE и от TNA е от земята до небето, така че не може да има база за сравнение. Ако някой не знае, че McIntyre e Galloway, a Bateman - EC3, съвсем спокойно може да се обърка, че това са 4 различни човека. Дори като изключим огромната промяна в работата им на микрофона, образ и външен вид, те са и вече много, много по-добри на ринга. В WWE Drew бе сочен за дърво от всички, но сега не спира да прави страхотни мачове. Ако някой не е съгласен може да си пусне главния мач на Slammiversary. Това пък, че Lashley не бил талант е огромна глупост. Да, тук шепа хора гледат TNA, но за сведение на другите този човек в последните 3 години направи зверски мачове и неща на ринга. Дори във форума съм чел коментари за dream match между него и Lesnar, защото ако има някой в света на кеча, който дори малко се доближава до изрощината на Brock, то това е Bobby. Колкото до Jeff Hardy - той е бил и ще бъде звезда където и да отиде, защото ще е over дори на гробище и продава колкото 95% от roster-ите на WWE и TNA, взети заедно. Жалко, че късно се осъзна да спре наркотиците, ако ги е спрял напълно, защото не можем да сме сигурни...

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Дракслере, жив и здрав да си, ама схемата да си пишете/превеждате някакви статии във форума ви, после да я слагаш тук и някой от съфорумците ти да те "критикува", че е взета от вашия форум, давайки линк за доказателство ви се изтърка. После само да не зачервявате бузките като поемете хурката мъшки. :)

Link to comment

'Начи айде наистина горното мнение на ShwN да се прочете и да се спре тоя неадекватен спам, да не се караме. "Статиите" и без това са скандално написани. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...