Jump to content

Bellator: Kimbo Slice почина на 42-годишна възраст


Monteso

Recommended Posts

Quote

kimbo-slice-bellator.jpg

 

 Kevin Ferguson, по-популярен сред любителите на бойните спортове като Kimbo Slice, почина на 42-годишна възраст. TMZ първи съобщиха, че Ferguson е бил приет в болница в близост до дома си в Корал Спрингс, Флорида. Billy Corben от ESPN потвърди за смъртта на Kimbo Slice в личния си акаунт в Twitter. 

 

 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Неприятна новина, още повече като се има предвид последния му мач в Bellator, където двамата с Dada 5000 буквално бяха накрая на силите си. Сега дали точно тoзи и други подобни мачове или като цяло ползването на стероиди имат връзка със смъртта му можем само да спекулираме, но човекът си беше атракция.

               

Link to comment
On 6/7/2016 at 10:35 AM, The Olimpic Hero said:

 Сега дали точно тoзи и други подобни мачове или като цяло ползването на стероиди имат връзка със смъртта му можем само да спекулираме

 

 

Винаги има възможност "просто така да се е случило", но няма спор, че обикновено зоба си казва думата. Не е до кечисти и бойци само, във всички спортове взеха да трещят. Футболисти и всякакви други - все по-често започнаха да не издържат на химията и къде краят е фатален, къде не, но уврежданията са зверски.

 

Всичко живо е на принципа "зоб до гроб" и "химията прави физиката", ама тялото си има някакви граници и като помнеш да ги насилваш, рано или късно стават и такива работи.

 

Лека му пръст на Кимбо, атракция си беше, ще липсва определено.

 

Link to comment

^ Това е така за стероидите, но от друга страна спортистите знаят какъв риск поемат. Няма как да успееш на много високо спортно ниво без "допълнителна помощ". И колкото и всички да бръмчат против зобта в спорта, дайте да бъдем честни, без зоб зрелището на всички тези спортове няма да бъде същото. Всеки иска да гледа свръх атлети и т.н., но това нещо много трудно може да се поддържа само на "протеин и креатин". Също така трябва да се има предвид, че влиянието на стероидите е малко надценено, като цяло. При модерните технологии и при постоянен мониторинг от лекари и специалисти, много рядко стероидите оставят някакви фатални последици върху организма. Обикновено по-скоро те могат да отключат или да изострят заболяване, което вече е било налично при даден човек или който е имал генетична предразположеност към това. Както при бат Арни, често се сочи, че проблемите му със сърцето са изцяло свързани със стероидите, но той има генетична обремененост в семейството към порок на сърцето, така че не е само това. Така че съм сигурен, че дори и смъртта на Кимбо да е свързана със стероидите, пичът вероятно е имал така или иначе някакви здравословни проблеми и по-скоро зобта е спомогнала за ускоряването на процесите, а не са били първоизточника.

Link to comment

И все пак е спорно заслужава ли си да умреш на 42 за едната слава и пари..

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...