Jump to content

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Recommended Posts

Вчера в официалната twitter страница на Mayweather е бил публикуван следния афиш. Според различни източници включително и някои български, McGregor е започнал да си търси и треньор, който да го подготви за срещата. В спортал пише, че бил потърсил услугите на треньора на Freddie Roach, но аз имам съмнение, че глупаците не са превели правилно и става въпрос за самият Roach.
Според вас ще има ли боксов мач между двамата, или просто Mayweather троли ?

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

antropophagus

Съмнява ме тоя мач да е нещо различно от wolf tickets, но дори и да се случи ще представлява интерес само за кежуалите. Не съм фен на Мейуедър, но ще разсипе МакГрегър. Боксьори, които цял живот това правят не могат да го бият, камо ли МакГрегър. Смешното е, че МакГрегър по-скоро с въздухарски хайп се вкарва, а не с реални умения - парите са единственият двигател тук. Нейт Диаз без подготовка му запали тиквата на леприкончето, а сега се е филмирал на Мейуедър, хахаха.

И между другото, ебаси жалкарският постер. Така дори стои още по-несериозно "новината". :laugh:

Този мач би бил интересен само ако е по правилата на ММА - тоест бокс срещу ММА (не че не сме го гледали вече с Ранди). По правилата на бокса, освен ако черния не реши да прави шоу, мачът приключва за 30 секунди.

Батко, да си един от най-богатите спортисти в света и да пуснеш афиш за мач направен с Paint :D Надъхващото видео за мача  с Windows Movie maker ли ще бъде?

antropophagus
5 minutes ago, MJ23 said:

Батко, да си един от най-богатите спортисти в света и да пуснеш афиш за мач направен с Paint :D Надъхващото видео за мача  с Windows Movie maker ли ще бъде?

Хаха, той троли. Представям си го как е имал някакво свободно време и е решил да се позабавлява вкарвайки в действие фотошоп уменията си, качил е снимката в инстаграма и сега гледа сеир. :lol:

Според мен хората биха се избили да гледат сеира на подобен мач. И двамата рискуват да се изложат как ли не, но единият е пенсиониран вече, а другият го прави за парите, доколкото разбирам, така че несъмнено би се навил. Моето скромно мнение е, че нямат какво да губят, така че защо ебавката да не стане реалност?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...