Jump to content

Venator FC


antropophagus

Recommended Posts

antropophagus

Състоя се 3-тото шоу на италианската промоция, която доби известна популярност последно време. Един от коментаторите беше Michael Chiesa - повечето които следят го знаят като един от обещаващите бойци в леката категория на UFC. Извикали са го заради италианските си корени, не знам дали е бил коментатор и на предните две шоута, но се представи доста добре, изкефи ме - пускаше лафове, правеше хубави анализи на случващото се от позицията си на професионален боец. Отдава му се изглежда.

 

Почвам с мейн евента, няма как при този развой - Палхарес го нокаутираха като талпа, Емил Мийк е новият GOAT муахахах, да го викат от UFC, баце. Ебаси приятната изненада.

 

Мейхем Милър го натепаха също, в много скапана форма беше, не че е нещо много учудващо. Първоначално идеята беше да се бие за титлата с шампиона Люк Барнат, но след като е с над 20 lbs над лимита за средната категория на кантара (209 - тука стават някакви илюминати препратки към Ник Диаз, стария му враг, хахах) малко поразмениха нещата. Люк Барнат защитаваше срещу друг боец от карда и нямаше особено проблеми.

 

Сокоджу с бърз и брутален нокаут над Мат Хамил.

 

Легендата в mma Коди Макендзи с победа чрез предаване с коронната за него гилотина - McKenzietine, прекъсва серия от 5 загуби, хаха. Тоя маниак на камерата не спря да показва приятелката му през доста моменти от шоуто (която изглежда доста добре дееба).

 

Иначе имаше и някои други малко по-известни интернационални имена като Karl Amoussou, Che Mills, Jack Hermansson.

 

И разбира се италиански бойци, доста от тях разбира се неизвестни дори и за по-хардкор почитателите, но дори и те направиха шоу - почти всичко завършваше с finish.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...