Jump to content

UFC: Chris Weidman контузен, UFC търсят заместник


neshev

Recommended Posts

Quote

Chris Weidman се оттегля от поредно шоу, заради контузия. Този път проблемите му са в областта на врата и рамото. Той трябваше да се изправи срещу Luke Rockhold в мач за middleweight титлата на 4 юни в California. Засега няма заместник, но Jacare е считан за фаворит да получи title shot, ако му бъде позволено от комисията. 

 

Link to comment

Ако Джакаре го замести, няма да е провален ивент. Бразилеца се измъкна почти без демидж от мача с Витор, така че защо не.

 

Link to comment

Стига е, защо Бизпинг :D Първата им среща Рокхолд го победи прекалено убедително, пък и не го виждам как ще се подготви за толкова кратко време.Специално за тази среща съм се молил да не се провали, а то точно това стана...damn...

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Бизпинг няма никакви шансове, безмислн мач. Няма лошо, по-хубаво от никакъв, но напоследък прекалено много станаха такива протоколни защити заради тъпите контузии. Не помня от кога не е имал читав мейнивент да се каже и да се състои.

 

Link to comment

Weidman vs. Rockhold 2 трябва да се случи и то на всяка цена.Не вярвам някой да вярва, че Бизпинг ще вземе колана другия месец, така че викам реваншът да го обявяват наново като МЕ на дебютното им PPV в MSG! 

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...