Jump to content

UFC: Новият ME на UFC 200 ще е реваншът между Daniel Cormier и Jon Jones


neshev

Recommended Posts

Quote

След като Conor McGregor отпадна от шоуто, заради неразбирателство с ръководството на UFC, компанията ще заложи на реванша между Daniel Cormier и Jon Jones. Двамата се биха през януари миналата година, като Jon Jones спечели с decision. В момента Daniel Cormier е официалният UFC шампион, а Jon Jones е Interim такъв, като мачът им на UFC 200 ще е за unified титлата. Оригинално, двамата трябваше да се бият отново на UFC 197, но Cormier отпадна заради контузия. 

 

Link to comment
MainEventer

В тая компания има 15 шампиона, 25 интерим шампиона, един дето е здрав, но се бие в измислени мачове и не защитава титлата си, 15 преебани претендента. Направо не мога да смогна кой с какъв статут е :D

Link to comment

UFC безцеремонно no-sold-наха McGregor. Не знам какво си е мислил, но за UFC шоуто си продължава, намериха си ME, за който хората са надъхани, а и да не са, UFC ще им го продадат дотогава. Ще има няколко седмици драми и вече всеки ще е забравил, че въобще McGregor е бил в картинката. McGregor е добре дошъл да се завърне на някое от следващите PPV-та, когато вече ще е проумял, че не може да изнудва братята Fertitta. Ако още се прави на дива, UFC му държат договора и няма да може да мръдне, за това е по-добре да им играе по свирката, както го правят другите:

 

 

Link to comment

Джоунс беше крайно неубедителен в първия си мач след завръщането си и може би в коефициента  за победа на  Daniel Cormier (3.50)  има value. Но то има толкова много време още... кой знае дали няма да се контузи някой от двамата или пък Джоунс да го напъхат в затвора :D.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...