Jump to content

UFC: Conor McGregor обявява пенсиониране, UFC го вадят от UFC 200, заради неявяване на пресконференции

ekologa1

Recommended Posts

Усети, че ше се наяде на хуй от моя човек за втори път и насра...КАТ НЯКОЙ ПУТКА.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Как така изведнъж решава да се оттегли?Не вярвам да е затова, че не искат да му платят 10 милиона или пък защото се е контузил по време на тренировка.Конър е доста непредсказуем - в единия момент говори, че иска да се бие срещу Лоуър за титлата, а в другия, че се маха от спорта.Не знам, може да е пушил ДМТ и да е стигнал до това прозрение или просто да се е депресирал от загубата повече и от Ронда.Разбирам че иска да се оттегли докато е още млад и на върха, но да се откажеш от може би най-големия си двубой в кариерата, на най-голямото PPV ever, не е много логично решение.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Вчера вечерта Conor McGregor обяви, че се пенсионира:

След няколко часа спекулации, UFC обявиха, че го вадят от UFC 200, заради отказа на McGregor да участва в традиционните пресконференции, които рекламират шоуто. Засега няма отговор от McGregor за официалната причина.

Събрах мненията в нова тема. По всяка вероятност става въпрос за пари и преговорите им са пропаднали, което е довело до "пенсионирането" на McGregor и "ваденето" му от шоуто. Няма да е прецедент. 

ММА загуби най-голямата си звезда. Някой го обичаха, други обичахме да го мразим, но Конър е последният човек, чийто мачове наистина бяха СЪБИТИЕ.
Защо се е отказал само той си знае. Едни казват, че е заради смърта на ирландския боец, който почина след мач в Дъблин наскоро, други разбира се твърдят, че е за пари ... Само той си знае, но е много странно едно такова решение от човек, който до онзи ден беше тръгнал да гони шампионски пояси през две категории едва ли не.

Въбоще цялата работа е много странна - едно настрана решението на МакГрегър, но и самото му изваждане от ивента е доста чудновато. И преди сме виждали подобно нещо, в случая с Ник Диаз, но ме съмнява Дайна просто така да остави най-голимят мач на най-голямото събитие да се изплъзне. Ако трябва, щяха да го влачат, щяха да измислят нещо, но просто да го разкарат - странна работа. Пък и МакГрегър досега винаги си е идвал на такива пресконференции, едва ли сега е решил, че няма нужда да се показва изведнъж, пределно наясно е колко важно е пормотирането. Кой знае кога ще изскочи наяве истината, но е нещо като "почивката" на GSP - така и не се разбра защо се отказа наистина.

---------------

Вече за самото PPV - аз не виждам мач, който да може да замести този. Каквото и да направят от UFC, ще бъде компромис, освен ако не изтрещят с нещо наистина фрапиращо, примерно GSP - Silva, Фьодор или нещо такова, но на тоя етап трудно изглежда подобно нещо да се организира за толкова малък перид от време.

Най-смешното е, че с отказването на МакГрегър реално UFC загуби и двата си големи мача, защото сега на кой ще му дреме за Алдо - Франки?

---------------

Отказването на Конър направи много повече демидж на UFC отколкото реално ползи им донесе кариерата му. Компанията изпотроши маса пара за да го издигне, като разчиташе, че ще ги носи на гръб още доста време и ще чупи рекорди. Освен това покрай него почти не остана време за други бойци да бъдат изграждани и сега в резултат на това никой не го е еня за половината шампиони на UFC, нито пък за другите им звезди.

На всичкото отгоре цялата FW изглежда толкова жалко в момента, че няма накъде повече. За всеки кежуал фен сега това е мястото, където се състезават разни джудженца, който всеки нормален човек ще пребие на улицата с два шамара. За по-долните дивизии да не говорим. След като го оставиха да плямпа как били джуджета, как за нищо н ставали и колко били дребни, накрая Конър отиде в горната, където го биха, че освен това пенсионира и колана и сега на кой ще му дреме за Алдо или Франки. Тоя шампионски пояс нищо не струва, когато не е взет от шампиона.  

Дайна сложи всичките яйца в една кошница и сега кошницата падна. Като имаш предвид, че другите му големи дроуве са Ронда, която е пред отказване, и Джон Джоунс, който е страхотен риск и едва ли не всяка сутрин очакваме да се окаже, че пак го е прибрала полицията или се е нашмъркал като хамстер, то UFC изглеждат доста притиснати до стената. Бих казал, че са си сами виновни поради толкова много причини и най-вече за това как обгрижваха големите си имена... сиреч почти никак.

Тука някъде идва и момента със сделката на рийбок, защото покрай нея в момента на голяма част от по-големите звезди не им пука дали ще се бият пак или ще се пенсионират. На практика доходите им от мачове станаха толкова малко, че идеята да си трошиш кокалите в октагона хич вече не е толкова пирмамлива, при положение, че си направил достатъчно име за себе си и можеш да си ги изкарваш парите от семинари, реклами, книги и всякаккви такива щуротии. Да не говорим за хубавата алтернатива да пребиваш посредстевни играчи из Япония, Индия и в Белатор и да взимаш по-добри пари поради не толкова строгата им политика. Така както направи Фил Дейвис, както направи и Кинг Мо ... и  както скоро ще правят и Бендо и Мат Митрионе. Не че всичко това важи за Конър, който имаше отделен договор с Рийбок, но например за Нейт, който сърщо врякаше да се отказва, си важи с пълна сила.

Въобще UFC направиха множество грешни ходове последно време и това си личи по изказвания на бойците, на хората от компанията и прочее. Дали ще я пордават наистина - не знам, но ако политиката се запази съща, то очаквам след няколко години UFC рязко да намали преднината си пред останалите, особено ако наистина играчи като Мейуедър влязат в бизнеса, с добре развити брандове, и част от звездите решат да си търсят късмета по Белатор и дурги подобни алтернативи.

MainEventer
1 hour ago, Gooner_4 said:

Кого ли ще изберат за заместник? Надявам се да е GSP,но едва ли.

GSP - Nate Diaz e mismatch. Като цяло трябва да намерят нов мейн ивент, макар че аз съм ОК с Алдо-Франки за мейн ивент за титлата обаче, не интеримката. Диаз е добър боец, но е в мейн ивента заради Конър. Самия тойд а оглави 200 с някой залупеняк няма как да стане.

Много е странна цялата работа. Ако не е нещо с контузия, спокойно можеше да си взема пачките на UFC 200 и тогава да си бие камшика.  Със сигурност губят най-големият си draw в днешно време. Няма много време до 200, а трябва да се мисли изцяло нов Мейн Евент.

Иначе за да има спекулации, WWE са последвали Конър в Туитър, той от своя страна е последвал Хиксовете, Стефани, Шейн и Беки.

Хахаха WWE си правят ташак, искат да докарат на Дайна инфаркт, че да съсипят конкуренцията. :D

Обяснението, че не желае да се яви на press conference и media event-и за промотирането на UFC200 са меко казано странни. Според мен, има две възможни причини - първата е неразбирателство във финансовите преговори; а втората, колкото и конспиративно да звучи, е предовратяване на допинг проба с USADA. Допускайки, че има екип, който му взимат редовни проби по стандарт на допинговата агенция и е бил предупреден, то "пенсионирането" е loophole в правилата за PEDs. Взимане на година почивка от спорта, макар и тя да идва в prime-a на неговата кариера (27-28г.), е по-добър вариант от изгърмяване за 2+ години, глоба и тотална загуба на репутация.

Доволна бройка големи имена изгърмяха за PEDs, дори и в последните месеци (Ромеро, Мачида), така че не вярвам че тези случаи да са изключения. Още на press conference-a за UFC196 с Ник Диаз в TUF залата, Конор реагира изключително остро на коментарите на Ник, че "all of them are juicing". Приемайки, че Конър е чист, то подобна спекулация би го разсмяла, вместо да провокира рязка защитна реакция. От друга гледна точка, той си е доста боен характер и е нормално да не е доволен да бъде петнено името му с подобно заклеймяване. Да, спекулирам и аз, но ми направи впечатление неестествената реакция още тогава.

HeaDMaKeR™

Или всичко е странна ПР мушенгия за вдигане на повече шум, едва ли, но винаги съм си мислил, че има такава възможност при подобни действия.Все още не съм го отписал напълно.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

antropophagus
24 minutes ago, xkk said:

Доволна бройка големи имена изгърмяха за PEDs, дори и в последните месеци (Ромеро, Мачида), така че не вярвам че тези случаи да са изключения.

Като спомена това, Мачида беше гореща тема последно време с този положителен допинг тест. То това 7-Keto-DHEA, с което е хванат, не е ли някаква хранителна добавка по-скоро така като гледам, ако не греша? Много тъпо е като ги хващат за подобни глупости ама пък и там от екипа му как са допуснали подобна немарливост при положение, че това явно е в списъка на забранените субстанции. Принципно въпроса за PEDs си заслужава отделна тема, може би би се получила интересна дискусия.

Пълен цирк!Конър наистина доста прееба UFC с това негово "пенсиониране".Интересно ми е как ще завърши цялата тази история...

[b]Thank you EDGE! [/b]

И са кво, значи всичко е било щото нe му се е ходило на пресконференции? :D Бахти филмара. Според мен има нещо друго което и двете страни крият.

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...