gboy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 За съжаление не е първоаприлска шега. Даниел Кормие явно е с контузия в крака и ще пропусне дългоочаквания мач с Джон Джоунс на UFC 197. От друга страна Джонката не знам дали излезна от панделата, така че тоя мач и без друго си беше на косъм Link to comment
xelzing Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Провали се и най-дългоочакваната за мен среща, мамка му.Кормие отърва загубата този път. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
dbrm Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Свинята си отложи заколението. Ама то Коледа ще дойде, pussy. Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
xelzing Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Cain/Werdum 2, RDA/Conor, Jones/DC 2, next?Weidman/Rockhold 2? Това е трети пореден провален PPV ME тази година.Според мен вече шансът да не видим дадена битка е по-голям от този да я видим. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
Just a fan Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Да го местят за UFC 200 и така! Link to comment
Gooner_4 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Аз пък искам да видя Ръмбъл срещу Джоунс.Антъни Джонсън сам каза,че тренира и е готов да замества ако се наложи. Link to comment
dbrm Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Джонката казва, че няма да остави да пропадне МАЙН евента, затова е готов да се бие с всеки - light-heavyweight, heavyweight, няма значение. Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
dbrm Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Quote Ovince St Preux ще се изправи срещу Jon Jones в мач за временната титла. Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
OyeaH Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Бате, как баш OSP избраха идея си нямам Link to comment
MainEventer Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 42 minutes ago, OyeaH said: Бате, как баш OSP избраха идея си нямам Той е най-напред в LHW класациите от тези, които не са контузени или заети с друг мач. Link to comment
dbrm Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Мда, Dana обясни, че Anthony Johnson e отказал двубоя, тъй като ден преди DC да се контузи се е подложил на операция на устата/устната и нямало как да носи предпазната гума. Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.