Jump to content

UFC: Планираният ME за UFC 200 е реваншът между Conor McGregor и Nate Diaz

neshev

Recommended Posts

Според източници, близки до ситуацията, UFC ще заложат на реванша между Conor McGregor (19-3-0 MMA, 7-1 UFC) и Nate Diaz (19-10 MMA, 13-8 UFC). Първият им двубой завърши с upset победа на Nate Diaz, който победи със submission във втория рунд, а самото шоу е направило над 1.5 милиона PPV продажби, според Dana White. Реваншът им отново ще бъде в 170-паундовата дивизия.

Други обмисляни битки, които ще попълнят долните нива на card-а, включват Cain Velasquez срещу Travis Browne и Gegard Mousasi срещу Derek Brunson.

Интересно ще бъде да видим дали на McGregor ще му стиска да направи втори мач с Diaz в горната категория, и дали Dana White е склонен да позволи на Conor за втори пореден път да пренебрегне титлата си. Ако това са реалните цифри за предното PPV, то вторият ми въпрос вече си е намерил отговора, но ми е интересно какво ще избере самият McGregor.

-

Нямам нищо против да ги гледам отново, но бих гледал и мач за титлата на Конор. Някаkво инфо около

Spoiler

C

Spoiler

M

Spoiler

Punk

?

Ако това ще е шоуто, съм доста разочарован. :mellow:

За реванш ще има време, но нека да е по-нататък, тая 145 паунда дивизия ще има ли действащ шампион? Франки и Алдо пак ще са с пръст в гъза, хеле пък Едгар, който вече не знам кой трябва да бие, за да получи тайтълшот, след като размята цялата дивизия. Имам лошото предчувствие, че накрая ще се стигне до мач Алдо-Франки, за да продължат да опазват draw power-а на МакГрегър.

Веласкез е супер, че се връща, ама точно срещу Травис Браун не съм много щастлив, че ще му е мача. Травис е боец за топ 10 в най-добрия случай, но нищо повече. Тежката дивизия е в плачевно състояние в момента, всичките изглеждат като слаби бойци, а титлата се защитава на сто години.

Мусаси винаги съм го харесвал, но ако това ще е третият голям мач - не мерси.

Надявам се Ронда да се върне за шоуто, както и да видим някой дрийм мач между ветерани, вс пак се предполага това да е епичното събитие, егати. :unsure:

Съвсем на Кеч Мания го обърнаха.Нямам нищо против реваншът, но не и на това събитие.Така, отново ще има много прецакани и то заради големите пари.По-добрият вариант според мен е Дос Анйос/Диаз 2 и МакГрегър/Алдо 2.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Реално не виждам как един спорт може да се запази в чистата си форма, особено ако е в сферата на entertainment-a. Промоутъруте в бокса също работят в направление да буукнат боевете, за които ще се говори най-много, "the money fights" тоест. Това е рентабилно и за бойците, които получават повече пари.. в крайна сметка колкото и поклони да се правят на ден, да си легитимен ММА боец днешно време, означава да бъдеш като Конър, Джоунс, ДиСи, Нейт и тн. Трябва да си добър във всеки стил в "октагона", трябва да си прецизен и задължително трябва да си продадеш боя предварително, иначе числата няма да бъдат на ниво. Аз не съм съгласен с повечето ядосани ММА бойци, които твърдят, че да продадеш успешно един мач означава, задължително да си "trash talker".. според мен най-важно в един мма мач е той да е релевантен и да има история между бойците. Дали те са били приятели преди време, или спаринг партньори, или пък camp-овете им се мразят, дали единия е победил другия в по-малките лиги преди време, няма значение, това веднага привлича вниманието на феновете, и мача привлича по-голям интерес към себе си.

Конър срещу Диаз е добър избор за Main Event на UFC 200, защото реално Алдо и Едгар са контузени, а Нейт и Конър са в добро физическо състояние и реванша им ще се продаде само с обявяването му. До края на годината, при равни други условия, Конър ще защитава титлата си, независимо от резултата от този мач. Всеки спряга Едгар срещу Конър, но Франки е контузен в момента. Да НЕ се бие срещу Конър на 200 е може би най-доброто решение за него, защото ще е в топ форма, когато възможността почука на вратата.

Гегард горкия, дори след всички angry интервюта, отново получи опасен опонент, защото реално само Brunson може да спечели нещо от евентуалния им сблъсък. Timing-a е "motherfucker" в този спорт. Velasquez vs Browne със сигурност ще бъде един от най-интересните мачове в дивизията, но не виждам как Травис може да спечели с неговото смотано кардио, дори и да е по-висок от опонента си. Виждаме, че Кейн има известни затруднения в striking-a, точно срещу по-високи опоненти - Kongo, JDS, Werdum. #UFC200 #CONORvsNATE

Още няколко хора потвърдиха, че това са плановете им. Самият McGregor е отказал планираната си поява в новия филм на Vin Diesel, за да се концентрира върху MMA кариерата си.

antropophagus

Ако Алдо и Едгар наистина са контузени и няма да са в добра кондиция за UFC 200, Макс Холоуей е добър вариант. Той трябва да е здрав, а и според мен би заслужил title shot. И да, ясно, Диаз и МакГрегър 2 ще продава повече. В крайна сметка сякаш от цялата ситуация Конър печели най-много. Ако спечели реванша веднага го връщат в играта за 155 lbs титлата срещу РДА. В същото време си държи и 145 lbs титлата, нищо че не я защитава. Ако загуби - все тая, било е на 170 lbs...

За съжаление въпреки възхода си, Макс е резерва на Едгар, защото загуби безславно от Конър. Според мен ще го поставят срещу Chad.

Аз като гледам Алдо продължава да си напира, в социалните мрежи, за реванш на UFC 200, който би бил интересен, защото не вярвам отново да приключи за 13 секудни.Проблемът е там, че от UFC явно не могат да измислят по-голям двубой от МакГрегър/Нейт за МЕ на UFC 200, плюс това Дос Анйос няма срещу кого да защитава титлата, Ронда я няма, ГСП го няма също.Надявам се поне, че ще успеят да направят Лоуър/Кондит 2.

Видяло се е, че явно ще станем свидетели на реванша, но какво ще стане с МакГрегър, ако отново падне срещу Диаз и защо не направят битката този път в леката категория, за да е по-легитимно?

[b]Thank you EDGE! [/b]

Ако това ще им е "силния" кард за UFC 200, то значи UFC 198 е на светлинни години пред него.

Ако се търси по-дълбок смисъл, през седмицата излезе информация, че Zuffa са в преговори с China Media Capital да продадат UFC. Исканият от тях valuation е 6 милиарда, като е логично да се опитват по всякакъв начин да покажат потенциала си на евентуалния купувач и за това избират да максимизират краткосрочната печалба. Вече не мога да твърдя за достоверността на техните намерения, като през годините излизат по няколко такива слухове, но, ако ще продават, сега е най-точният момент, с оглед на class-action lawsuit-а срещу тях, който стигна до етап, който те самите искаха да избегнат, и отделно все по-честият натиск и опасност бойците да се обединят, което ще им навреди сериозно на приходите. 

Според Ariel Helwani, който пръв обяви новината, двамата бойци не само вербално са се съгласили, а и са подписали договор. McGregor е настоявал реваншът да е в същата категория, защото иска да докаже, че може да го победи в същите условия. Очаква се самият двубой да бъде обявен тази седмица. 

On 3/20/2016 at 8:39 PM, neshev said:

Ако се търси по-дълбок смисъл, през седмицата излезе информация, че Zuffa са в преговори с China Media Capital да продадат UFC. Исканият от тях valuation е 6 милиарда, като е логично да се опитват по всякакъв начин да покажат потенциала си на евентуалния купувач и за това избират да максимизират краткосрочната печалба. Вече не мога да твърдя за достоверността на техните намерения, като през годините излизат по няколко такива слухове, но, ако ще продават, сега е най-точният момент, с оглед на class-action lawsuit-а срещу тях, който стигна до етап, който те самите искаха да избегнат, и отделно все по-честият натиск и опасност бойците да се обединят, което ще им навреди сериозно на приходите. 

Тя компанията сигурно в момента се оценява на 3,4 милиарда, т.е. е доста вероятно тази сделка да се осъществи, ако CMC реши.

#КапиталчеДаИма

Нямам нищо против Диаз да ошамари ирландеца още един път,но мисля ,че по - редно е Конър да си защитава титлата.Егото му явно е доста наранено и въпреки че говореше как е готов да се бие с Франки или Алдо,сега ще предпочете да се отсрами срещу Нейт.Тази титла не може да стои у него просто ей така и ако не може или няма намерение да я защитава,то по - добре да я оваканти и Алдо и Едгар да се разберат помежду си за нея.

Според мен тоя мач ще се уреди, ако трябва, но Конър втори път няма да загуби. Малкият Диаз и без друго е пред отказване, сега му е моментът да гушне пачките и да бяга да си пуши наспокойствие до края на живота по семинари и интервюта.

Кой ще го бръсне за слива Конър, ако втори път тапне, бит като куче? Отидоха паричките. Сега е моментът да запише един нокаут, да обясни как  било флюк първия мач и после следват нови тъпотии с негово участие.

antropophagus
6 hours ago, gboy said:

Според мен тоя мач ще се уреди, ако трябва, но Конър втори път няма да загуби. Малкият Диаз и без друго е пред отказване, сега му е моментът да гушне пачките и да бяга да си пуши наспокойствие до края на живота по семинари и интервюта.

Кой ще го бръсне за слива Конър, ако втори път тапне, бит като куче? Отидоха паричките. Сега е моментът да запише един нокаут, да обясни как  било флюк първия мач и после следват нови тъпотии с негово участие.

https://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8

За шоуто още се шуми, че ще гледаме Diego Sanchez срещу Joe Lauzon и Johnny Hendricks срещу Kevin Gastelum. Всички битки, без потенциалния ME, вероятно ще бъдат в undercard-а. 

U_think_U_Know_Me
On 17.03.2016 г. at 9:41 PM, xelzing said:

Съвсем на Кеч Мания го обърнаха.Нямам нищо против реваншът, но не и на това събитие.Така, отново ще има много прецакани и то заради големите пари.По-добрият вариант според мен е Дос Анйос/Диаз 2 и МакГрегър/Алдо 2.

Добре е, че не ти се гледат реванши!

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Всъщност ми се гледат, но не точно тези, но все пак UFC успяха да задържат интереса ми към PPV-то.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Вече е официално, McGregor срещу Diaz в Welterweight ще е Main Event. Frankie Edgar ще се бие срещу Jose Aldo за interim-FW титлата, като Co-ME все още не е финализиран. 

Егати цирка.Двамата топ претенденти за титлата се бият помежду си, докато шампионът отново е в друга категория и то на едно и също събитие.И видиш ли , Лоренцо и Дейната искали Конър да защитава, но той предпочел да се доказва пак срещу Диаз . Бас държа ,че всички се надяват Франки да загуби от Алдо , за да не може да докопа ирландеца след това.Дано поне си спазят намерението Макгрегър да си защитава титлата след UFC 200 , освен ако не го ошамарят пак и накрая скръцне със зъби да прави трилогия с Диаз.

On 3/17/2016 at 8:54 PM, gboy said:

Имам лошото предчувствие, че накрая ще се стигне до мач Алдо-Франки, за да продължат да опазват draw power-а на МакГрегър.

Къв съм тънък специалист, познавам ги нещата :unsure:

Страшен ташак е това. Каква е тая временна титла, като шампионът си е жив и здрав и си се бие? Тоя пояс ще има престижа на пластмасова играчка от магазина, бива ли да се гаврят така?

Като за начало, беше глупост МакГрегър да ми ходи в горната категория, при все че няма една защита. Франки беше наред, а след него Алдо заслужаваше реванш, от сто години е шампион човекът. Като ги победи, тогава да ми правят суперфайтовете, ама не - циркаджийски истории. И сега пак. Само излагация е това в очите на хардкор феновете. 

-------------------

Иначе, абстрахирайки се от това, като мачове файткард-а стана страхотен. Няма случайна среща и наистина изглежда като мега епичната вечер.

Miesha Tate ще направи първата си защита срещу Amanda Nunes на въпросното шоу. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...