Jump to content

Най-забавно оправдание на heel, за да откаже мач


G

Recommended Posts

Кое е най-забавното оправдание на хийл, за да откаже конкретен мач. В духа на съботния работен ден, веднага се сещам как Edge отказваше да защити титлата си, защото е съботянин, и религията му не позволява да бие хора в Събота...

 

#dontwannaworkonsaturday

Link to comment
Lubo Dimitrov

Веднъж радокс се измъкна от боксов мач с олимпик, защото бил голям филмар.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Фанданго в началото итказваше, тъй като анаунсъра не казваше името му с достатъчен патос.

Link to comment

 

Архитекта, сметайте колко силно е размазал главата на Роман циганина в тепиха, след като на другата нощ още го е боляло колено!

Link to comment
ShaolinMonk

Не става въпрос нито за конкретен кечист, нито за отказване на конкретен мач или случай, но винаги ми е било "забавно" когато дори мейн ивентъри, изведнъж излизат и дрънкат как не получават заслуженото уважение.

5079877.jpg

Link to comment

Ами спомням си как на един мач JBL беше партньор на Rey Mysterio срещу Kane и Big Show и се беше направил, че е контузен, защото го беше страх да се бие с тях.

THE CHOSEN ONE!

Link to comment

Не се сещам в момента, но ако G не го мързи може да направи и тема за "най-малоумната причина за swerve (heel turn)". :D

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Link to comment
nWoHulkster

Не е heel, но се връзва с темата. :) Януари 1908, София, България:

 

JAyWTyW.jpg

 

Името в пасажа е объркано. Става дума за Ненчо Цанков, за който повече може да бъде прочетено ето тук => http://ProWrestlingBulgaria.blogspot.com/2016/03/Nencho-Tsankov.html

 

П.С. Датата е 7-ми януари, т.е. ден, на който ненчовците нямат имен ден. Поне в наши дни де, не знам дали наистина е имало тогава.

Link to comment

Имаше една много дебилна вражда между Del Rio и Sheamus. В нея Alberto като heel отказваше да се бие с ирландеца, защото финишъра му бил много брутален и опасен. Размотва се с яка на врата в едно-две от предаванията, а Otunga като адвокат на Del Rio успя да забрани Brogue kick-a за WHC мача.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...