Jump to content

Да бъдеш фен...


PyroHunter

Recommended Posts

Разглеждах си разни статии на кеч тематика в интернет и се натъкнах на това интересно четиво. Съветвам ви да отделите време и да прочетете за какво става дума, а също така и коментарите. Има доста верни неща казани там, както и едно-две не чак толкова верни. Истината е, че тази статия ме накара да се замисля защо гледам кеч и какво всъщност значи да бъдеш фен. Намирам статията за много интересна и според мен тя дава поводи за размисъл, ето ви линк към нея:

http://www.obsessedwithwrestling.com/colum...oseperez01.html

Дано ви хареса!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Прочетох я цялата и съм 99% съгласен с нея! Всичко е така от първия до последния ред. И аз преди 1-2 месеца бях чел интервю на Тейкър, където казваше горе-долу същите неща - за това как феновете постоянно критикуват, за това, че не друг, а самите фенове са си виновни, че WWE и кеча въобще не им носят такова удоволствие както преди години:

Many people have blamed the Internet for the drop in entertainment. Well guess what? Wrestling Internet sites are made by THE FANS. We're the ones who decide to post news and spoilers on websites. We're the ones who decided to destroy kayfabe. We're the ones who decide to read spoilers, making us know how a match will turn out when we watch it on TV. Are you obligated to read the news on a website? Are you obligated to read the spoilers on a website? NO. So why do it, and then complain that the wrestling show was not stunning, surprising, or even that it was boring?

Това е обяснението за всичко. Как искаме да ни е интересно като самите ние решаваме да четем спойлери, да разбираме какво ще стане, да знаем как ще се развие даден мач или история. Преди години просто такива неща нямаше. Естествено, че ще ти е по-интересно.

We dictate who a World Champion should be, but then complain that his push was too quick. What do people want? It makes no sense at all. I remember a few years back, people were saying that Cena would be the "Next Big Thing", and that he would have a WWE Title reign. Now that he's the WWE Champion, people are sick of seeing him carry the Title, and now want it on Angle

С по-прости думи - WHAT THE HECK DO YOU PEOPLE WANT?

Link to comment

За мен бе интересно да видя мнението на човек, който не е гледал кеч няколко години и сега отново започва. Освен това мисля, че доста по точно бяха разделени групите фенове. Хареса ми като цяло идеята на статията, но трябва да имаме предвид и факта, че човека не е гледал WWE в последните няколко години и определено ако го беше гледал някои неща щеше да ги напише по друг начин. Но все пак простата истина, която той изказа си остава. Истинския кеч фен гледа най-различни видове кеч и умее да им се наслаждава! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Добре написана статия,едва ли феновете са виновни основно за кризата и периода на спад ,но и те имат вина.

Наистина преди години гледах Superstars & Chalenge където звездите биеха джобъри,рядко даваха някой мач от Raw, турнири имаше само 5 в годината,но ми беше интересно ,наистина никой не викаше "boring"

даже в "картуун ерата" народа се забавляваше като че ли повече.Кръв почти нямаше,гимик мачове нямаше,оръжия нямаше,Винс си беше обикновен коментатор :) (аз мислех че федерацията се управлява от Джак Тъни)

Що се отнася до мен да чета спойлери и ДА когато не бях толкова информиран и навътре в нещата се забавлявах повече-сега магията изчезна гледам и WWE по-рядко TNA,ROH ,японски кеч и резултата е обикновено заспивам.Едно време висях до 3 часа да гледам турнир по телевизията пряко,сега съм си записал сума ти мачове и не ми се гледат.

Дано се върне магията ,но наистина преди беше по-добре.

 

Link to comment

Напълно съм съсгласен със всичко написано в статията.Четем спойлери и пак критикуваме, че шоуто не било добро.За Cena 'The Next Big Thing' в WWE - PAC говори за всичко това....

[img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img]
[size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size]

Link to comment
  • 1 month later...

Много яка статия! Жалко, че чак сега я видях. За по-голямата част от нещата съм съгласен с автора, защото ДОСТА фенове в днешно време се правят на прекалено капризни и разбиращи, а не се замислят какво биха ни предложили те, ако отидат на мястото на букърите.

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...

Мда статията е много добра спор няма има ужасно много истини

някои неща не са много добре изяснени но в общи линий искам

само да спомена някои мои виждания наистина до някаде фенове

са напът да унищожат този спорт прекалено започват да изискват и както вече се спомена се появиха много всевдо разбирачи които изобщо си и нямат идея за какво стаа въпрос маи и те наливат с глупости по нечии адрес и немогат да разбират ще това което те нариччат примерно че Сина или някои друг примерно няма умения на

ринга е много пресилено аз съм сигурен че повечето кечисти в началото на кариерата си не са били много добри даже както се спомена в статията за дебютния мач на Гробаря които го е гледал знае че Гробаря не се представи като наи добрия кечист но с течение на годините тои се издигна до върха на своите възможности в този спорт както и във всяка работа има няколко периода на приспособяване и на развитие всеки талант е строго индивидуален и

трябва да се развие по своя си начин затова нека не съдим някои от толкова рано и да казваме че е бездарен .

Значи също искам да кажа нещо за комерсиалния кеч и ундергроунд

кеча значи много е лошо да се съди за нещо само по това дали е комерсиално или не секи има право на мнение примерно не може да кажеш за WWE че няма какво да покажат винаги има с какво да ни изнинадат . Ако човек иска да търси кеч които му допада винаги има

какво да намери както се казва има за секи го понещо .

Отностно spoiler-ите дали раваляли удоволствието от кеча немога да кажа аз лично ги чета ако някои мач ми се хареса дори и да знам резултата щом знам че е добър мача защо да не го гледам .

Хубавото на този спорт е че е широкоспетарен и всеки може да намери

с нещо което този велик спорт може да го впечатли.

[img]http://img195.imageshack.us/img195/3646/brethartemblemwallpaper.jpg[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...