Jump to content

UFC Fight Night 82: Hendricks vs. Thompson


BORKO_10

Recommended Posts

UFC_196_poster.jpg

 

Event: UFC Fight Night 82 "Hendricks vs. Thompson"

Date: 6 Февруари, 2016

Venue: MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, Nevada

 

 

Quote

Main Card (FoxSports1):

Welterweight: Johny Hendricks (17-3) vs. Stephen Thompson (11-1)

Heavyweight: Roy Nelson (20-12) vs. Jared Rosholt (14-2)

Light Heavyweight: Ovince Saint Preux (18-7) vs. Rafael Cavalcante (12-6-1NC)

Flyweight: Joseph Benavidez (23-4) vs. Zach Makovsky (19-6)

Light Heavyweight: Misha Cirkunov (10-2) vs. Alex Nicholson (6-1)

Welterweight: Mike Pyle (26-11-1D) vs. Sean Spencer (12-4)

 

Preliminary Card (Fox Sports 1):


Lightweight: Josh Burkman (27-12-1NC) vs. K.J. Noons (13-8-1NC)

Heavyweight: Derrick Lewis (13-4-1NC) vs. Damian Grabowski (20-2)

Flyweight: Ray Borg (10-1) vs. Justin Scoggins (10-2)

Featherweight: Noad Lahat (9-1) vs. Diego Rivas (6-0)

 

Preliminary Card (UFC Fight Pass):

 

Welterweight: Mickey Gall (1-0) vs. Mike Jackson (0-0)

Featherweight: Artem Lobov (11-11-1D-1NC) vs. Alex White (10-2)

 

 

 

 

 

Link to comment
antropophagus

Josh Burkman като lightweight ще е интересно, като нищо можеха и да му бият шута от организацията след тези 3 загуби. Явно е готов на weight cut само и само да остане, срещу KJ Noons има добри шансове, пък да видим.

 

Edit: Всъщност загубата срещу Ломбард е No Contest заради положителен допинг тест на въпросния. Нищо, де, пак е на ръба ми се струва.

Link to comment

Уникално представяне на Wonderboy.Притежава много атрактивен стил и показа,че има място сред елита в категорията.Мач за титлата няма да е нелогичен,но да видим.Хендрикс от друга страна върви все по - надолу и едва ли ще види тайтъл шот в близко бъдеще.Това сваляне на килограми го убива,а очевидно няма голямо желание да качи в MW.

Link to comment

Определно съм изненадан от начинът по който Stephan Thompson се разправи със Hendricks. С тази победа Wonderboy се нарежда в дългия списък от претенденти в welterweight дивизията. Притежава уникален и атрактивен стил, с много движение и брутални ритници. Успя да спре опитът на Hendricks за takedown след което тотално доминира рунда и успя да стигне до KO. Незнам дали слабото представяне на Hendricks се дължи на това, че Thompson е прекалено добър или заради weight cut-а. По принцип той каза, че това е бил най-лесният му weight cut досега като дори деня преди кантара се е събудил 169 паунда. Определно Johny не приличаше на себе си днес, но трябва да се отаде заслуженото на Thompson, който от първата секудна започна супер агресивно и заслужено спечели.

 

Roy Nelson vs. Rosholt беше най-скучният мач за вечерта. Радвам се, че Roy спечели тъй като Rosholt е може би най-скучният боец в UFC ever!!!

 

OSP показа голям дух като издържа на контузията в крака, но затова беше виновен и Calvacante, който вместо като види пробойна в играта на OSP и да се хвърли напред за нокаут го остави да се възстанови и да нанесе много тежки удари. Като цяло OSP е интересен боец и се радвам за победата му. Можеше да стигне и до KO, но за жалост не успя.

 

Benavidez спечели срещу Makovsky, в мач който може би се явява title eleminator. JB не показа най-доброто от себе си, но това беше достатъчно за да измъкне decision-а и да постигне 5-та поредна победа. Не мисля, че има шанс срещу Demetrious, но все пак може би е най-качествения претендент в дивизията.

 

Звукът, който се чу при счупването на Alex Nicholson беше просто брутален. Misha Cirkunov. Като цяло подкрепям източноевропейците в UFC, така че се зарадвах за победата му. Това му е втора поредна победа - първият път с KO, а сега чрез submission, така че латвиецът е едно от интересните имена в light heavyweight дивизията

 

Justin Scoggins показва голямо израстване и беше удоволствие да се наблюдава. Много атрактивен стил притежва това момче и според мен има голямо бъдеще в УФЦ.

 

Diego Rivas KO of the night vs. Noad Lahad! Един от най-бруталните flying knee KOs, който съм виждал! Буквално му счупи челюста!

 

Като цяло не мисля, че шоуто беше толкова слабо. Може би в main card-а мачовете не бяха толкова интересни, но по надоло имаше добри двубои и красиви KOs. Мисля, че от UFC се справиха перфектно при положение, че преди седмица шоуто беше напът да се разпадне.

Link to comment
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...