Jump to content

Dana White: Looking for a fight


dbrm

Recommended Posts

Пускам тема, в която да коментираме епизодите, ако има и други, които следят. 

Идеята на шоуто е следното - Dana White, Matt Serra и Nick "The tooth" обикалят страната и гледат ММА шоута с цел да намерят нови таланти за UFC. Освен това се разцепват от глупости по пътя, явно ще има и появи на известни личности(Ивендър Холифийлд беше в пилотния епизод). Изгледах единствения качен епизод засега и останах много доволен. Matt Serra е супер забавен тип, леко дебилен. Епизодите ще ги качват в ютуб канала, като премиерата на сезон 1 ще е на 11ти януари.

 

 

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Изгледах първите два епизода. Идеята е интересна и ще се следи. Тримата идиоти са страхотна комбинация и много им се смея. Особенно на Nick The Tooth :rofl:     Много интересно подбират ивентите и всеки път има представители на Serra Team, но това не е проблем. Идеята за мач между това момче от втория епизод не е лоша и определено на Дейна му се хареса. Надявам се да обикалят и  други континенти, а не само американски шоута.

 

Някой знае ли колко често ще има епизоди?

Link to comment
  • 4 weeks later...

Вчера в youtube пуснаха вторият епизод от шоуто като този път Dana, Mat и Nick са на гости в Аляска. Получи се забавно шоу като особенно много се смях на Мат Сера и неопреновият костюм. :D

 

 

 

Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...