Jump to content

Забавни/малоумни коментари от други сайтове

Just a fan

Recommended Posts

KILLSWITCH ENGAGE
On 3.01.2016 г. at 0:43 AM, Bastian said:

Само аз ли съм отнасял стъклена маса с 5-звездно жабешко цамбурване?

В едни приятели, правим копие в стил Райно и счупихме вратата от пантите. Той реве, аз се хиля :D Добре че баща му бе пекан човек...

VMVARGA.jpg.f728dc2418c94f23b3c0984530d5985f.jpg

Когато бях на 10 един маниак от класа ми вика ела да ти направя ''надгробен камък'' и аз като пълен идиот се съгласих и прекарах следващите 2 седмици в болницата със спукани прешлени, вратът ми беше станал на въже. :D

7778426V.png

KILLSWITCH ENGAGE

^ :D

В даскалото "играехме" кеч, та един отзад или ми е направил dropkick или elijah express, не помня. Така ме е запратил към стената, че ми е счупил зъб, отворил веждата и съм изпаднал в несвяст. Съвзех се сутринта в Разградската болница. И аз като по-голям глупак си мисля за мъст. Отивам след седмица на училище той там на чина викам сега е момента за "музика под брадичката" и като си вдигнах крака се подхлъзнах и пак отворих веждата. Като си помисля такива глупости сме си вършели един - друг, че е чудо, че сме такива големи приятели.

VMVARGA.jpg.f728dc2418c94f23b3c0984530d5985f.jpg

• 1 month later...

Искам само да кажа, че тeмата от BG-Mamma просто е отвратителна...тези родители ако си мислят, че възпитават децата си правилно като ги ограничават толкова много жестоко се лъжат.  На мен още от малък са ми давали да гледам и да слушам каквото искам и не е като да съм тръгнал да правя някакви глупости вдъхновени от кеч/игри и т.н. Може би зависи и от характера но все пак едно от най-хубавите неща когато все още си малък е да можеш да търсиш из всичко различно от света на културата. Как тези деца ще намерят себе си ако родителите им казват какво да гледат/слушат? Някои от тях след години потенциално биха могли да станат талантливи музиканти/актьори само защото са били вдъхновени от нещо което са видяли като малки. Ако родителите са му забранили да гледа/слуша определеното нещо, те реално му отнемат този шанс.

Явно просто е много по-лесно да забраниш на детето си да гледа кеч и един куп други неща вместо да седнеш за 5 минути и да му обясниш че всичко е предварително планирано и е единствено за забавление на аудиторията както във всеки един филм или сериал.

/rant

При нас в междучасията отиваме на подиума и започваха мелета. Обаче имаше един дебел, който винаги печелеше..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...