Jump to content

Забавни/малоумни коментари от други сайтове


Just a fan

Recommended Posts

Ако видите някой забавен или някой от добре познатите ни анти-кеч коментари поствайте ги тук.

 

 

Spoiler

Не видях да има създадена подобна тема,а не знам дали authority-то на форума е против създаването им.Ако има нещо трийте!

 

Link to comment
Quote

И да му се обясни - децата си играят по този начин в училище. Например едното хванало другото с главата надолу, като на второто и ръцете са му "вързани", ако тръгне да пада няма на какво да се подпре а пада направо на главата...

 

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААА, точно това веднъж го бях направил на съученик и то на паркета - DDT-то на Foley. Корав тип беше, дори не рева. :rofl:

Link to comment

Прави са жениците, форонът е доказателство че корелацията кечегледач-отклонения е реален феномен, най-добре да опазят дечицата доколкото могат

Link to comment
Quote

купих му и фланелка с някакъв изрод, не го знам кой беше актуален тогава.

Грухтистааа?

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment
58 minutes ago, Lemmon-714 said:

 

Ключът тук се крие в следното :  "И не само гледат, купуват им се от тъпите списания с кечисти, купуват се карти и календарчета"

Истината е, че майката е една долна стисната еврейка и целия проблем идва от това, че не и се дават пари за детето, а предпочита да ги похарчи за себе си.

Да бъде смърт! 

Link to comment

Бг мамите не успяха да разберат, как да си възпитават отрочетата. :P Същите тия шматки вероятно си и шамарят децата, като надуят гайдите в магазина. Но все пак кеча, чалгата и обществото са виновни. :P

Link to comment

Сега сериозно като чета коментарите на такива и разбирам, че на България и още няколко века няма да и помогнат да настигне не "Белите държави", а дори тези от "Втория свят". Просто комунизма може и да си отиде през 1989-та, но малоумното робско мислене на някои хора ще живее с поколения. Как кеча бил вреден, учил на агресия :D:D Това някак ще го пропусна, но да забраняваш на детето ти да гледа телевизия, да има телевизор в стаята ти, това вече ми идва в повече. Може само да съм благодарен на родителите ми, че си ме оставяха да гледам още по времето на БТВ кеч до късно и да правя каквото си искам, за да се оформя като самостоятелен възможно най-рано, а не на 18 да питам родителите ми може ли да гледам порно, понеже съм убеден, че децата на голяма част от този форум ще са така. 

Link to comment

^ Е, тя една писала, че по-добре било да гледат порно, щото то поне удоволствие доставяло. :D

 

Иначе какво да кажа, точно на такива ''примерни'' родители им е много по-лесно да обвинят компютърните игри, кеча, анимационните филмчета и не знам си още какво, отколкото да признаят пред себе си, че отглеждането и възпитанието на деца не им се отдава.

Link to comment
The Olimpic Hero

 

Quote

Имаме едно съседче, което е приятел на сина ни, свестно дете е, родителите му също са възпитани хора. Обича малко повече да се показва като силен, да се закача с другите деца, но всъщност е добро дете.

 

Та наскоро разбрах, че баща му го НАСЪРЧАВА да гледа кеч, т.е. настоява винаги да гледат заедно, въпреки несъгласието на майката. Не зная как да си го обясня това....

 

 

Хахахахахахах, това от темата в бг-мама е много добро. Тоя баща ще е някой от BWC, хахаха.

 

 

Quote

Сама просто съм безсилна срещу тъпотията и масовата помия на екрана и списанията. Не купувам, не давам да се гледа, обаче веднъж в къщи ми се носи списание за КЕЧ, което му го подарили, защото щял да им чете на глас на съучениците /в І клас, моля ви се!/ биографията на тоя Джон Сина. /Добре, че бебето също го прочете това списание и нищо не остана от него/

 

 

:D:D

 

Ебаси, култовата тема, просто се разбивам.

 

И на моя син му е безкрайно "суперско" да гледа кеч. Да ама не!!! Рева, тръшка се...другите били гледали...ми върви, казвам, живей при другите. А имам позната, чийто син, мисля 6-ти клас, му е позволено да гледа. И случайно или не е голям побойник, беше пребил собствения си брат.

 

 

 

 

               

Link to comment

На тея тъпи путки кеча им е проблем, а не тва, че децата им ще бъдат новото поколение курви и педераси. Тъжно.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Като цяло този феномен с безотговорните родители, на които за възпитанието на децата им са виновни кеча, чалгата, държавата, масоните и всички останали, но не самите те, е масово срещан в нашата страна. На всеки loser му е в пъти по-лесно да обвинява другите за своите собствени грешки.

Link to comment
10 hours ago, MJ23 said:

Сега сериозно като чета коментарите на такива и разбирам, че на България и още няколко века няма да и помогнат да настигне не "Белите държави", а дори тези от "Втория свят". Просто комунизма може и да си отиде през 1989-та, но малоумното робско мислене на някои хора ще живее с поколения. Как кеча бил вреден, учил на агресия :D:D

 

1948, из българската преса:

 

C6YjTlA.jpg

 

Началото на въпросното разбиране за кеча. :)

 

Източник: http://ProWrestlingBulgaria.blogspot.com/2015/10/Dumata-Kech.html

Link to comment
ELA_I_SI_ZIMI

бе сегашният кеч е педерастия, но за този от 2001 когато беше първият кеч бум у нас, по скоро съм склонен да се съглася с бг мамите. ако бях баща на някакъв малък маняк определено бих си поговорил с него преди да му пусна да гледа.

 

аз лично бях едно от първите лапета в моя клас и махалата, което показваха среден пръст, е на тва не ме е научил някоя квартална батка, а баш Ледения :бигок сега не ги знам кво прават, но по онея времена в моето даскало бая маняци дадоха фира благодарение на кеча. петзвездно жабешко цамбурване на някой джобър, докато другите маняци го държат да не мърда, финишъра на братята Дъдли върху чина, зашеметители в час, усукания глезен докато не почне да реве :lol: доколкото си спомням и Робин Кафалиев далеч не беше PG коментатор

XExpao8.png

Link to comment
3 hours ago, ELA_I_SI_ZIMI said:

сега не ги знам кво прават, но по онея времена в моето даскало бая маняци дадоха фира благодарение на кеча. петзвездно жабешко цамбурване на някой джобър, докато другите маняци го държат да не мърда, финишъра на братята Дъдли върху чина, зашеметители в час, усукания глезен докато не почне да реве :lol:

 

Хаха, ние правехме Master Lock Challenge. Ама това беше по-късно, бяхме се изхитрили. Може да се каже, че беше worked shoot вече. :rofl:

Link to comment

Аз един път отнесох Chokeslam върху пясъка на плажа. Такова сътресение получих... Иначе бях добро дете, взимах фигурите на кечисти и си правихме мачове между тях и някоя костенурка нинджа.

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment
Metzgermeister

В нашия клас бяхме по-кротки - правехме си само невинните неща като размяната на фалшиви юмруци и съответно селинга им. Чат-пат сме се "засилвали" към невидими въжета, а ако сме на гости у някого, сме правели и някой лек бъмп върху някое легло. Е, един път съм усещал какво е да ти приложат усукания глезен, но този, който ми го направи, нямаше наистина намерение да ме наранява и нямаше последици. Абе, понякога си зависи и от психологията на индивида, а не само от възпитанието му - как има хора, които обичаме да гледаме хоръри, психари и неща, изпълнени с насилие и пак оставаме кротки, а други пощуряват от същите неща?

 

 

Link to comment

Е при нас захвата на Майстора си беше най-известен. Прилагали сме си го хиляди пъти. А колко сме се мъчили да си вдигаме веждата като Скалата. Само един можеше и постоянно го караха. Бяхме луди по кеча всички до един и не си спомням за случаи на някого да са му забранявали да гледа. Веднъж едно момче само пострада след като получи задушаващо върху едни дюшеци де :D Секна му въздуха за секунди. И никой от тия с които израстнах не съм видял да се е променил с нещо заради кеча.

 

Порното и кеча са едно от най-добрите неща които могат се гледат по тв и в нета :D

Link to comment

Е веждата, но не може да се сравни с тва всяко междучасие близо 10 идиота да плюят вода като луди имитирайки HHH. Иначе в класа имахме един мангал, който често отнасяше хендикап мачове от типа 5-6 на 1. За голямо негово съжаление някои от нас доста се кефеха тогава на Raven и често се срещаше отблизо с кошчето за боклук. :D

 

Link to comment
Rise of Thunder

Деба, някои от тия мами си ебали вятъра. Картуни, Картони, Кратуни не се гледали, Планета не се гледала, телевизор не се гледало. Ако някоя от тях ми беше майка, щях да избягам от вкъщи. Наистина, от това, което прочетох, имам чувството, че някои хора сериозно ги хапе коня.

Link to comment
2 hours ago, Bastian said:

Само аз ли съм отнасял стъклена маса с 5-звездно жабешко цамбурване?

Е, ти си за CZW бе баце.

Link to comment

Аз горд 16 годишен младеж, мога да кажа че в детската правих 619 между две столчета на другите :lol:. Почти всички момчета гледаха кеч. Аз отначало не знаех какво е, но приятелите ми казаха кога го дават и бързо се зарибих да го гледам. Бяхме яко филмирани и постоянно биехме двете циганчета в нашата група. Когато госпожата напуснеше стаята всички столове се нареждаха в квадрат около килима(като въжета), а самият килим беше ринга. Правихме си и таг тийм мачове. Когато се биехме помежду си селвахме и не се биехме наистина, но когато биехме циганчетата ги биехме наистина. Правили сме всякакви финишери, но тогава любимеца ни беше John Cena и най често правихме ЕмТи както го превеждаха по GTV. Най-бруталното нещо което съм правил е backbreaker и една седмица след това циганчето се махна от нашата група. Агресията ми всъщност не беше породена толкова от кеча, а от това че като по-малък(1-ва, 2-ра група) едно цигане ме биеше. По принцип всяка година идваха по 1-2 циганета в нашата група, но на другата година ги нямаше. 
едит2 По ирония първото кеч списание в детската го донесе едно от циганетата.
П.с Сега като го чета ми изглежда доста фантастично, но историите са си съвсем реални.
едит. Да добавя за училище. В училище 1 клас още имитирахме хватки от кеча, но вече доста по-рядко. В по-горните класове много рядко се е случвало, но пак е имало брутални случаи като бомбата на батиста на чин, усукването на глезена, задушаващо тръшване и надгробен камък на пясък. Най-бруталното нещо което аз съм правил в училище беше когато направих ДДТ на един приятел на мозайката. Главата му яко се трясна, а той се претъркули стана и почна да се хили и да се държи за главата. 
п.с.2 отдавна следя BWC и все искам да напиша някое добро мнение, явно тая тема бе най-подходяща да си излея душата

Яко е да си от BWC!

Link to comment

Тва да засечеш някого с музика под брадичката from outta nowhere беше най-силното.Помня и че не можехме да правим яките суплекси и се ограничавахме до fisherman ;[

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...