The Pain Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 PRELUDE CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP Иии всяко притеснение изчезна с началото на финалните надписи."Spectre" се оказа в крайна сметка страхотен филм, след всичкото напрежение, работа върху него и големите очаквания.Ръкоплясканията в залата след първата прожекция бяха най-хубавата мелодия за ушите ми, най-спокойната мелодия след всичкия стрес от шибаната продукция и още по-шибаната пост-продукция.Не искам да отнема нищо от актьорите, но да го еба, добрите ефекти, сюжет и кинематография могат да спасят и най-калпавата актьорска игра поне по мое мнение.И все пак...бих запазил тези мисли само за себе си хаха с оглед на приближаващият Дейв Батиста. Batista "Казвах ти, че филма ще е бомба, нямаше просто къде да го объркаме, Майк!" Деба, защо винаги си мислят, че прекалено здравото ръкостискане е нещо ефектно... Michael Ramsey "Да, да, всичко е точно, хахха" Смях от облекчение, а и от фалшивите усмивки и поздравление между хората наоколо.Имаше моменти в които целият креативен екип щяхме да се избием, не бяхме едни от най-задружните ама никъде няма пълно щастие поне в това съм убеден. Batista "Идвай да пийнем по едно за успеха сега!" Michael "О..не знам, мисляя да пропусна, един тридневен сън ще ми дойде по-добре." Batista "Абе бегай от тука, виж, знам, и на мен всички тези след-премиерни работи не са ми едни от най-приятните неща, но са мега полезни." Michael "Смисъл?" Ръкостисканията не спираха по пътя към гостната зала, където бъкаше от хора, шумът беше брутален от всичките разговори, а очите ми...направо ослепявах от безбройните светкавици от телефони и апарати. Batista "Деба, Майк, за продуцент като теб мислех, че имаш малко повече общ акъл.Говоря за контактите, братле, контактите.Как мислиш, че получих първата си роля в киното?Сливах се с тълпата, и по премиери на които ходих, и по какви ли не събития.А щом дойдеше някоя известна личност в WWE кой мислиш беше първи на вратата в гримьорната им, хахха?А като стана дума за WWE...eла с този човек искам да се запознаеш на всяка цена." Batista ме потупа и активно започна да си пробива път в тълпата.Щех не щех, последвах го.Той лесно си ги разбутваше, ама за клечка като мен си беше предизвикателство.След многобройни "извинете", "може ли да мина" и "опа", стигнахме до крайната си цел, човекът с който Дейв искаше да ме запознае.А той беше може би още по-респектиращ на вид от него.Определено имаше голяма глава и врат, и какво ли още не ако съде по запълнения му костюм. Batista "Пол, това тук е мой приятел, Майкъл Рамзи, един от отговорниците за пост-продукцията на филма.Майк, това тук е един истински близък приятел, който ми помогна в началото на кариерата ми и през много трудности." Човекът ме изгледа от глава до пети и протегна ръка...Стига с тези насилнически ръкостискания, за бога! Paul Levesque "Пол Левески, приятно ми е да се запознаем, господин Рамзи." Michael "Не е нужно от толкова формалности, Пол.И на мен ми е приятно." Вече ми беше досадно.Явно Левески забеляза това и се засмя. "Хлапето май е доста нахакано, а Дейв?" Batista "Не, всъщност е мега скромен и притеснителен." Абе притеснителен! Michael "Не, просто..." Batista "...просто няма идея кой си май, хахххах!" Дейв започна да се залива от смях, а физиономията на Левески помръкна за момент, после премина в учудване. Paul "Как така?" Michael "Ем...Дейв е прав.Наистина не знам кой си." Левески се стъписа още повече, а Батиста изглежда се наслаждаваше на най-забавния момент в живота му. Paul "Triple H?" Michael "Ммм...не." Paul "Играта???Краля на кралете???" Michael "..." Това наистина изглежда го убиваше.Някакси се почувствах виновен хаха. Paul "WWE???" Michael "Аааа, кечааа.Ясно.Бива." Batista "Светът не се върти само около федерацията ти, Пол." Paul "Не си фен, явно." Eми не, не бях.Като малък бях де, Хълк Хоган, Мачо Мен и разните други изроди, но това беше много отдавна. Michael "Ами не, като цяло.Падам си повече по истинското изкуство, филми, сериали, комикси и тн.Нали се сещащ, entertainment." Batista "Ауч." Настроението на Левески спадаше с всяка моя дума.Май трябваше да кажа само едно "не". Paul "Но WWE e entertainment!Това е драма, комедия, екшън за семейството!" Michael "Значи намеквате, че кеча не е истински?Боже мой." Естествено, че не беше истински.Но ситуацията започна пък да ми става забавна.Изглежда насирах доста важна клечка, преди години нямаше и да си го помисля хаха. Paul "Не е, но кеча също така е спорт и изисква много труд и атлетизъм от нашите таланти." Michael "Нещо като ММА?" Paul "Е, не баш, ама.." Michael "Нещо си противоречиш, не мога да добия представа..." Така нареченият Triple H изглеждаше леко отчаян. Paul "То е хибрид!!" Батиста и аз се спогледахме за момент.Той все още изглеждаше развеселен. Michael "Значииии включва всичко най-добро от светът на entertainmenta?" Paul "Точно така!" Triple H сви победоносно юмрук. Michael "Защо тогава акциите, рейтингите, и като цяло общия интерес към продукта ви спада?" Paul "Моля?!?!" Дейв наведе глава. Michael "Виж, Пол, като човек който се занимава с кино, следя развитието на нещата по света.Откъм финансова перспектива, рейтинги, телевизии, анкети това за което се търси в развлекателната индустрия и честно казано WWE си спада доста надолу в класациите и не може да се каже, че е конкурентно-способна на един касов сериал или летен блокбъстър." Paul "Появата на интернета наистина отне всякаква изненада от нашия продукт и..." Michael "Това не значи, че не може да бъде добър.Всички знаеха, че Фродо успява да унищожи пръстена, но все пак всички отидоха да гледат "Завръщането на краля."Всичко е в героите и техният път, в това как те стигат до развръзката си." Paul "Да, да, говориш общи приказки, но тук става дума за коренно различно нещо и..." Michael "Не виждам как е различно, все пак е...еntertainment, нали?" Настъпи мълчание.Батиста клатеше одобрително глава и това не се понесе на Triple H. Paul "Добре де...ти как би подходил към нещата?Питам просто от любопитство." Офф.Знаех си, че беше най-добре да се прибера директно вкъщи и там да се напия или напуша. Michael "О, не бих подходил никак към нещата честно казано.И сега, ако ме извините.." Кимнах леко с глава в знак на раздяла и се обърнах.Батиста остана назад. Paul "Колко ти беше хонорара за филма?" Спрях.Чудех се дали да отговоря, какъв беше смисъла.За това просто останах на място, все още с обърнат гръб. Paul "Мога да го удвоя!И то ще го взимаш на месец!" Хъх.Обърнах се и погледнах Левески право в очите.Батиста гледаше с интерес отстрани. Paul "Заеби, мога да го утроя даже!Ще се движиш с личен самолет и останалия креативен екип." Обърнах се към Дейв. Michael "Може ли да го направи?" Batista "Оо, може може." Думите сякаш сами излезнаха от устата ми.. Michael "Договорихме се." На лицето на Левески се появи лека усмивка, а Батиста се приближи и ме потупа по рамото. Batista "Не знаеш в какво се забъркваш, честно казано...добре дошъл в театъра, Майк." В какво съм се забъркал, моля?Кеча, по дяволите, не виждам нищо сложно, лесни пари, отбиване на номера за 2-3 години и после пенсия за цял живот.Тези хора са свикнали със скапан продукт, не се и надяват на промяна... ******* Мислех, че Батиста и Трите Н са огромни мъжаги, ама този...уоу. Paul "Майкъл искам да се запознаеш с най-старото куче в компанията, може да се каже зад-кулисния водач.Mark Callaway, The Undertaker. Погледнах към тавана, само че там не беше тавана...а погледнах направо в най-застрашителният поглед който бях виждал през целия ми живот. Undertaker "Майкъл.Искам да знаеш, че тук всеки дава всичко от себе си.И аз, и Пол сме дали всяка капка кръв и пот за тази компания за да бъде на позицията, която е в момента. Всичко по-малко от пълна отдаденост и решителност за доброто на WWE определено не е препоръчително.Трябва да бъдеше на линия сутринта, в 3 през нощта, в събота и неделя, даже и да си на църква или каквото и да е.Винаги, ама винаги, на 110% готов..И все пак...приятно ми е, и добре дошъл на борда." Гробаря, а?Аз и моите прибързани решения, ама винаги, майка му деейбааа... Paul "Добре дошъл в WWE, приятелче." Link to comment
dr jack levine Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 2 епизода мах. I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
HEIDENREICH Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Много добре, момчето ми. Не е high school но ще получиш награда от чичо си и то веднага. . Link to comment
rockkaksd Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Слаба работа като метъла, болшинството искаме поп фолк и high school. Link to comment
The Pain Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 EPISODE I LET'S GET CREATIVE Мамка му, тази сграда наистина беше феноменална!Изпълнена с живот-кечисти от всякакви националности и размери, продуценти, треньори, агенти.Имаше куп помещения, много от тях посветени на историята на компанията-със бюстове, шампионски пояси, обложки на списания закачени за стените, даже фитнес и спа с всичките му луксове.Тези хора не само наистина взимаха насериозно бизнеса си, но и работеха усилено над него.Може и да съм имал грешна преценка в началото... Paul Levesque "Притеснен ли си?" Michael Ramsey "А?" Въпросът на Triple H ме върна към реалността за момента.Двамата стояхме пред лъскава врата, на която пишеше "WWE Creative". Paul "Сега ще се запознаеш с колегите ти.Не се безпокой, някои от тях са задници...е може би всичките са..даже ако питаш тях ще кажат, че аз съм най-големия задник, хехе." Трябваше да се разсмея ли?Triple H ме погледа малко и ме потупа. Paul "Ахъм, айде." Влязохме в стаята.Тя не покри очакванията ми.Очаквах монитори по стените, удобни кресла, бар може би, но...Имаше само една много голяма маса, около бяха насядали 7 човека.От всяка страна имаше по няколко табла, като училищните дъски на които бяха изписани разни бележки и номерирани мачове.Шушукането между всички бързо спря и те ме погледнаха изпитателно.Е сега вече корема ми се преобърна. Paul "Всички.Искам да ви представя новия член на креативния екип.Майкъл Рамзи, филмов продуцент и креативен съветник на филми като..." Човекът който седеше на "царското място" стана и дойде да стисне ръката ми. Vince McMahon "Да, да, всички знаем кой е той.Добре дошъл на борда.Аз съм Винс МакМеън и тази компания е моя." Като каза "моя", Винс ме погледна с най-проницателния поглед и Triple H се размърда неловко отстрани. Michael "Прияно ми е да се запознаем най-накра, г-н Макмеън." Vince "Моля те, седни.Да ти представя останалите-нашите дългогодишни сценаристи Пат Патерсън, Браян Гевиртц, Джералд Бриско и Дейвид Капуур.Също така моята дъщеря, една от шефките на Talent Relations-Стефани, и една от легендите ни-Марк Ка.." Michael "Да, вече се запознахме." Гробаря леко ми кимна без каквато и да е емоция. Vince "Много добре.Преди да започнем, Майк, разкажи ни малко за себе си,а?" Щеше да е по-лесно ако спрат да ме гледат всички за момент.Не бях най-добрия в речите, винаги се чувствах по-удобно да пиша репликите, но аз да ги произнасям.. Michael "Ами..казвам се Майкъл, хаха." Добреее, никой не се засмя. Michael "На 31 години съм, занимавам се с филми общо казано..работил съм като помощник креативен консултант над няколко сериала, също така и с телевизионни реклами, пост продукция и.." Paul "Фактически знаеш кое как трябва да изглежда на екрана за да се приеме добре от зрителя." Пол се усмихна насърчително. Michael "Ами да..също така.." Един от сценаристите се изкашля грубо и прекъсна мисълта ми. Brian Gewirtz "А каква ти е гледната точка относно кеча, Рамзи?Фен ли си?" Michael "О, даа.Естествено, че съм фен." Защо лъжеш по дяволите, Майк!Друг от сценаристите се намеси. Dave Kapoor "Кой ти е любимия кечист?" Michael "Хълк Хоган." Този отговор не получи това одобрение, което очаквах. Dave Kapoor "Сериозно?Даже след скандалите с него?" Скандали ли?Какви скандали? Michael "Ъм...да.Той е легенда." Brian Gewirtz "А кой е любимия ти мач?" Какво, на изпит ли бях?Погледнах към Triple H, но не получих никаква реакция. Michael "Хълк Хоган срещу Андре Гиганта." Dave Kapoor "А любима WrestleMania?" Дейба..до коя ли са стигнали вече, дали има 30-та?Нещо средно, Майк, избери златната среда. Michael "Двайстата..главния мач беше супер." Всички ме погледнаха стъписано.Гробаря даже се ръзмърда леко, Пат Патерсън се разсъбуди, а Джералд Брисо изплю глътката кафе, която току-що беше изпил.Чух шепота на Triple H отстрани. Paul "Кофти ход, много кофти ход.." Екипа продължи да ме гледа, след което някои обърнаха глави към Винс. Vince "Кво?Кво ме гледате?Оставете момчето да диша, изроди." Брей.Тонът му наистина беше командващ.Шефа се застъпи за мен, май ме хареса, йеййй. Vince "WWE е много по-различно от сферата в която си работил досега, Майк.Да, наистина има много допирни точки, но и огромни разлики, но те ще ти станат ясни с времето.Накратко, компанията е претърпяла много различни периоди, множество метаморфози за да бъде това, което е днес.А именно, компания която да носи развлечение за обикновеното семейство, най-вече за подрастващите.Като резултат на това имаме много сполучливи догови с най-различни спонсори из целия свят без които имиджа ни няма да е същия." Екипа леко позадремваше, явно всички бяха слушали тази реч милиони пъти, а и Винс я казваше с уникално убеждение в правотата й.Погледнах към Triple H, който леко отегчен приказваше с жена си Стефани.Винс забеляза това. Vince "Пол, надявам се, че си запознал Майкъл с неговите отговорности и функции, които трябва да изпълнява?" Paul "Да, естествено.Стеф, ако обичаш.." Стефани подаде на мъжа си дебела папка с документи, която Triple H ми връчи.Отворих я с интерес и на нея имаше списъци с имена, таблици, дати за шоута, ограничения за времетраения на мачове и какво ли още не. Stephanie "Всичко това може да си го разглеждаш насаме и когато имаш свободно време, Майкъл.Накратко...WWE е глобална компания, на първо място в кеч средите от 15 години насам.Обърни внимание в момента на тези няколко документа..както виждаш, телевизионите ни рейтинги спадат от години.Хората вече използват предимно интернет за да си набавят информация или да гледат това, което ги интересува.За това последно време сме наблегнали на развитие в тази насока, имаме собствен платен канал, който е достъпен навсякъде и с мега богата кеч библиотека.В резултат на това, ППВ пазара който беше наш основен фронт досега вече замира.И ние трябва да се адаптираме." До тук добре..но не мисля, че тази бройка абонаменти за световна компания като WWE е добро число.А тези рейтинги наистина са ужасни.Три часа?Много малко хора биха седнали да гледат три часа шоу, особено ако продукта им не струва. Stephanie "Всичко ясно ли е за момента?Добре.Както знаеш, наближава най-голямото ни шоу WrestleMania.А то наистина ще е най-голямото ни шоу, стремим се да запълним стадион с над 100 000 души и да разбием всички наши рекорди.." Paul "Но за съжаление, имаме някои проблеми последно време.Най-вече кадрови." Brian Gewirtz изсумтя. Brian "Може би нямаше да имаме толкова проблеми, ако набора ни от главни звезди на които разчитахме последните години не беше толкова крехък или с тела на лимита на силите си още когато е подписвано с тях.." С тези думи, той отправи поглед към Пол и Стефани.Тука ставаше нещо май или се бърках.Стара дрязга? Paul "Или ако разпределението и буукинга на мачове бе по-разнообрано и пестеливо през това време, нещата нямаше да са така.." Vince "Ей, ей.Това сме го обсъждали вече.Моля продължете по темата." Triple H изглеждаше нажежен и се наложи Гробаря да го придърпа към местото си. Гробаря "Спокойно, човече." Stephanie "Така..това тук, Майк е списъка с активния ни ростър в момента." Взех поредния лист с известна доза интерес и след бърз поглед веднага видях някои недоразумения. WWE Roster Main Event Wrestlers Brock Lesnar-tweener(под договор за още 8 участия за календарната 2016-та година) John Cena-face Daniel Bryan-face(контузен за 5 месеца) Randy Orton(контузен за 4 месеца) Roman Reigns-face( WWE Champion) Sheamus-heel Seth Rollins-heel(контузен за 5 месеца) Midcard Wrestlers Cesaro-face Dean Ambrose-face Dolph Ziggler-face Damien Sandow-face Jack Swagger-face Neville-face Mark Henry-face(Контузен за 4 месеца) R-Truth-face Ryback-face Alberto Del Rio-heel(US Champion) Bray Wyatt-heel Luke Harper-heel Eric Rowan-heel Strowman-heel Kevin Owens-heel(IC Champion) Big Show-heel(Контузен за 6 месеца) Kane-heel Rusev-heel King Barrett-heel Stardust-heel The Miz-heel Tyler Breeze-heel Bo Dallas-heel Adam Rose-heel Tag Teams Bubba Ray & Devon Darren Young & Titus O'Neil Los Matadores Lucha Dragons New Day( WWE Tag Team Champion) The Ascenscion Това наистина не изглеждаше както трябва.Или имаше някаква техническа грешка, или това беше някаква шега, или тези хора наистина не ръководеха компанията си както трябва и смятах още в началото като неутрален. Michael "Как по дяволите запълвате 3 часа телевизия с толкова малък брой кечисти??!" Тази реакция стъписа останалите. Stephanie "7 часа, Майк.Имаме четири шоута." Brian "Няма да е зле да си напишеш домашното, момче." Michael "Четири шоута?!И как може толкова от главните ви кечисти да са контузени точно преди най-голямото ви шоу?И Брок Леснър..мамка му." Brian Gewirtz "Както вече казах относно..." Vince "Млъкни, Гевиртз!Ахъм..не е зле толкова положението, Майкъл.Въпреки ограничените му участия, Брок е една от най-големите ни атракции.Също така, Марк тук не е включен в списъка." Гробаря остана безмълвен.Даже не дигаше и поглед. Vince "А щом стане дума за WrestleMania, нямаме по-голям draw от Гробаря, нали така?Също така работим над няколко сделки в момента които ще придадат по-голяма дълбочина на ростера ни, като преговорите ни със Скалата са във финалната си фаза." Michael "Като цяло добре, но..тези тримата ще участват на това шоу, а после какво?Кой ще води компанията в следващите месеци?Кой ще се осигури, че по-следващата и по-следващата Мании са успешни, ако нямате необходимите звезди?" Това явно бяха тежки истини за хората в стаята. Vince "В момента създаваме нови звезди, Майк.Пол е отговорен за най-вдъхновяващия ни продукт в момента-бранда NXT.Там поемаме повече рискове с нашите таланти и пробваме неща което може да бъдат полезни в главните ни истории след време.Именно това ще бъде стартовата ти позиция-ще бъдеш креативен консултант на Пол поне в началото.После може да ти дадем повече отговорност, предвид натоварения график който го чака в следващите три месеца." Погдледнах към Пол, който не изглеждаше особено доволен от последните събития. Vince "Сега ако всичко е точно, може да продължим с обсъждането на тазвечершния RAW и плановете ни за Royal Rumble.Brian." Gewirtz се изправи от стола си и се доближи до бялото табло до него.На него бяха поставени няколко табелки с ограждения и имена, дати на шоута и мачове. Brian Gewirtz "Така..както виждате, тази вечер трябва да наблегнем на узряващата вражда между Triple H и Roman Reigns.За тази цел трябва да държим и двамата силни като образи и... **** Michael "Чакай, чакай малко!!Ти ще се биеш за световната титла?" Аз и Пол току що бяхме излезнали от кабинета и прекосявахме коридора. Paul "Виж, Майк." Пол се обърна и адски сериозно се вторачи в мен. Paul "Да ти изглеждам доволен или щастлив от този факт?Не искам тазит титла.Тялото ми вече не може да издържа много на физическите изисквания за такъв мач.Хората искат спектакъл.Да, мога да го направя, но..това вече го гледахме преди 2 години.Получи се с Браян, но това с Рейнс е дежа вю.А и в този случай хората не го приемат както трябва за техен шампион, за лицето на компанията.Гробаря?С цялото ми уважение, той едва ходи.Мача със Сина ще е голям да, но относно Сина..колко време ще отнеме на Холивуд да го придърпа?Леснар е бомба със закъснител, а Скалата..Трябва ни свежест, Майкъл.И аз бях решен да я внеса.Но Винс още държи да има контрола над главните събития, разчита на сухари като тия които видя на срещата.Не получих това което очаквах, честно казано.Да, NXT е страхотно шоу с уникални таланти.Имам пълен контрол, да.Създай ми нови звезди, Пол.Тренирай ги, Пол.Усъвършенствай ги, Пол. За какво? За да бъдат преместени в главния ростър и да се лутат безцелно?" Не очаквах такива разкрития от Triple H още в началото.Той се отпусна и погледна навън през един от прозорците в коридора.Това което каза Батиста беше вярно, това наистина е театър.Само че кои бяха по-големите кукли, ние или кечистите? Michael "Само едно нещо не разбирам..аз къде се вписвам?" Paul "Виж, всички бяха скептични относно твоето назначение.Освен Винс.Не защото можеш да промениш продукта, за бога.Не трябва и да се стремиш към това.Винс просто харесва неща които би искал WWE да бъде...филми, хитове, истинска световна-известност...и да има човек работил над такива неща като теб сега е просто търкане на неговото его.А то е наистина голямо." Michael "И..какво ще правим?Ако въобще ще правим нещо де." Paul "Нищо.Просто ще играем за момента.А играта е дълга и я играя от години." Michael "А кой играе с нас и срещу нас?" Link to comment
MJ23 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 БаДка, що за човек трябва да си на 31 серщу 1 вместо да си пиян на ко4е ви6ис да пишеш такива неща? Наздраме от мен! Link to comment
Demon-oF-FeaR Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 2 hours ago, MJ23 said: БаДка, що за човек трябва да си на 31 серщу 1 вместо да си пиян на ко4е ви6ис да пишеш такива неща? Наздраме от мен! Не всички имат приятели със който да празнуват защото повечето са използвачи и дволичници Link to comment
Lubo Dimitrov Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Евала, много е добро. Подобни дневници, надничащи зад кулисите, винаги са ми били интересни, още повече, че този пич тепърва навлиза в кеч бизнеса и очевидно вижда грешките. Бекстейдж "студената" война между Винс и Пол пък се очертава интересна. Моля те , не спирай да пишеш. Link to comment
The Pain Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 EPISODE II NeXT Quote The RAW Report 04.01.2016 --Шоуто започна с конфронтация между Roman Reigns и Triple H.CEO-то на компанията се закле, че Reigns няма да е дълго шампион и буукна мач за титлата срещу King Barrett за по-късно тази вечер. Match 1 WWE Tag Team Champions New Day def Prime Time Players via pinfall @ 8 min "Kofi и компания изглеждат доста забавни, а относно останалие..ми..не чак толкова." Match 2 Damien Sandow def Stardust @ 6 min "Да си призная, има колоритни образи, но на феновете нещо не им пука много." --Следващия сегмент e промо на Sheamus относно Reigns и как ще си върне титлата.Акцента е брутален хаха. --Преди следващия мач излиза Bray Wyatt придружен от своите последователи и дърпа поредното шантаво промо.Добреее, този има присъствие, но за какво изобщо говори и каква е каузата му не разбрах. Match 3 Bray Wyatt def Bubba Ray via pinfall @ 10 min "Този мач вече предизвика някакво събуждане у феновете, но не е това което очаквам." --Виждаме The Miz зад кулисите, който обяснява, че напоследък е загубил посоката в която да върви, но вече не.Казва, че скоро ще се появи неговият партньор с който ще вземат върха в отборната дивизия.Това е добре..мисля. Match 4 Dolph Ziggler def Tyler Breeze via pinfall @ 7 min "Честно..двамата ми изглеждат като близнаци на тоя етап.Разбрах поне кой го играе лошия в случая, ама тия женски изпълнения са малко в повече." --Промо на Джон Сина.Тоя казва, че ще си върне US титлата в тазвечешерния главен мач срещу Алберто дел Рио.Чакай, чакай...не трябваше ли мача за световната титла да бъде последен?? Match 5 Roman Reigns(c) def King Barrett via pinfall @ 18 min to retain the WWE Title "Твърде дълъг и бавен мач.И тук май сам трябва да правя разлика, мача е такъв защото сценаристите го правим такъв или защото толкова могат въпросните кечисти? --Виждаме конфронтация между Cesaro и Kevin Owens относно IC титлата.Добре, поне има развитите относно тези титли, изглеждат важни. Match 6 Cesaro & Dean Ambrose def Rusev & Kevin Owesn via pinfall @ 22 min "Най-добрия мач за вечерта.Страхотни изпълнения и драма в последните минути.Cesaro и Owens бяха направени да изглеждат с равни сили, а Ambrose е едно много откачено копеле, определено е гледал много филми.Rusev също изглежда добре, поне вече знам още един българин освен Стоичков." Match 7 John Cena def US Champion Alberto del Rio via DQ @ 9 min "Дел Рио запазва титлата си след намеса на Барет.По рампата се задава Роман Рейнс, който направо премазва с копия Барет и дел Рио и направо отказва засилилия се към ринга Шеймъс и той трябва да се задоволи с това да се заканва отдалече.." Paul "E, какво мислиш?" Попита ме Triple H след като се присъедини към мен в малкия кабинет след края на шоуто.Не бях гледал кеч шоу от не знам кога, бяха един от най-дългите ми три часа досега. Michael "Ами.." Paul "Искам честно мнение." Michael "Защо по дяволите публиката ви освирква шампиона, както и уж най-голямата звезда Сина??Защо имаше само два отбора на екран, които явно са в борбата за титлите по двойки? И защо главните heel-ове бяха направени да изглеждат толкова слаби?" Paul "Това е Винс, това са неговите сценаристи както ти казах вече.Аз не съм нищо повече от съветник, чийто съвети 99% от случаите биват пренебрегнати.Но това го оставяме настрана засега.Вземи." Да, супер, още папки с информация.Но тези вече изглеждаха по-интересни от предишните. Paul "Да, добавил съм и снимки, защото визуалната представа е много важна за човек като теб.Също така и някои забележки на които трябва да обърнеш внимание.Сега предлагам да се насочиш към хотела и да си починеш защото в 7 те искам на линия.Ясно?" Michael "Да, няма проблем." Triple H само кимна и излезе от стаята.А аз реших първо да си допия уискито което бях каширал под масата точно преди той да влезе и да видя за какво става дума в...NXT. Quote Tag Teams Enzo Amore & Colin Cassady *Може би най-свежият ни фейс отбор.Колин не отиваше наникъде докато беше сам, но комбинирането му с много по-харизматичния Аморе може би спаси кариерата му в WWE.Двамата имат химия, но трябва да поработят над техническите си умения. Simon Gotch & Aiden English *И двамата са харизматични и в момента играят по-скоро поддържаща роля като комедиен отбор.Но също така са и бивши шампиони.Както Аморе и Касади и тези двамата имат над какво да работят като техника и психология." Jason Jordan & Chad Gable *Друг обещаващ отбор.Интересното в случая, е че Jordan е по-близо до heel, а Gable е пълен face.Сформирането им като отбор беше продукт на интересна история и двамата започнаха да трупат победи.Добри таланти. Mojo Rawley & Zack Ryder *Още един фейс комедиен отбор.Може би виждаш вече някаква тенденция в отборната дивизия?Ryder е от години в WWE и може би най-накрая намери мястото си в NXT, а Rawley е доста забавен образ, но нищо повече от това. Blake & Murphy *Стереотипен heel отбор.Също бивши шампиони по двойки, но до там се изчерпват и качествата им.Ти може и да видиш нещо повече в тях де, но не мисля, че имат шанс в WWE . Scott Dawson & Dash Wilder *И двамата го играят badass heel-ове.Настоящите ни шампиони по двойки, но относно някакво бъдеше в главния ростер..щом The Ascenscion които изглеждаха като звезди в NXT духат супата в RAW значи и тези двамата шанса им е нулев. Midcard Alex Riley *От години е в компанията, даже беше и на високо ниво, имаше мавоче със Сина и Миз.Но сега не е нищо повече от преходен кечист, в момента е фейс. Bull Dempsey *Пореден комедиен образ.Започна като чудовищен heel, сега е face който се мъчи да отслабне.. Johnny Gargano *Не е активен член на нашия ростер, имаше гост участия в последните месеци.Мъчим се да го подпишем на постоянен договор, но засега без успех.Талантлив кечист. Sawyer Fulton *Откъм атлетизъм е доста добър, но уменията му на микрофона са под всякаква критика. Tye Dillinger *Също от години е в ростера, но образът му е един и същ.Шансовете му за главния ростер са нулеви също така, NXT 4 Life. Angelo Dawkins *Дразнещ heel.Има много над какво да работи, но може да бъде добър член на ростера. Sylvester LeFort *Heel който стартира доста добре преди време, но загуби инерция.Има идеи да го използваме като мениджър в последно време. Rhyno *Най-опитния кечист в NXT в момента.Играе поддържаща роля на face ветеран, също така помага за развитето на младите зад кулисите. Tommaso Ciampa *Наскоро го подписахме на постоянен договор.Много харизматичен и предвиждам бляскаво бъдеще..поне в NXT. Baron Corbin *Добър heel с доста потенциал поне според мен.Трябва да усъвършенства техническите си умения, но има добър WWE вид. Hideo Itami *Един от най-добрите японски кечисти за последните 10 години.Подписването му беше страхотен ход и тъкмо бе започнал да свиква със стила на федерацията и получи неприятна контузия на рамото, която го извади от строя за 7 месеца.Поне ще наблегне на английския през това време който му куца сериозно. The Stars Apollo Crews *Наскоро дебютира и беше сравняван като новия Боби Лейшли заради страхотната си физика, но този кечист е изключително пъргав и добър на ринга. Уменията на микрофона още куцат, но над това може да се наблегне. James Storm *Също се състезаваше без договор до скоро, но вече е подписан.Кечист който следяхме от време и късно пристигна в компанията поне по мое мнение, но на 38 той е един от най-опитните и хубави образи в ростера и тепърва навлиза в най-добрите си години. Sami Zayn *Любимеца на феновете.Сравнян с underdog образи като Даниел Браян и Рей Мистерио, Заян наскоро се завърна от контузия и още търси добра кондиция.Един от фаворитите да бъде преместен в главния ростер. Samoa Joe *Също талант който се забави с пристигането си в WWE.Уникални умения на ринга, добри промота и образ и не виждам защо не може да стигне върха в близките години. Finn Balor *Настоящия NXT шампион.Безспорно най-добрият ни кечист, добър във всяка една сфера.Но за съжаление е много вероятно Винс да го поиска за главния ростер навреме за WrestleMania и трябва да имаме готови планове за титлата. Уоу, това са наистина много образи.Трябва да знам всичко това до утре?Кой-кой е в момента, в каква история е, а ако няма такава да му измисля някоя.Да правя така че силните им качества да бъдат на показ, а слабите да не се забелязват, да направя нещо интересно с тези хора..И все пак наистина е като актьорски състав..сега е ред на сценария. Link to comment
RcadestickR Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Levesque се произнася "Лавек" Бяха ми залипсвали такива дневници, напомнят ми на определени сериали и като цяло радват. Силни три епизода, забавно ненатоварващо четиво, 10/10, бих чел отново, ако можех Време е и да оставя най-дразнещия коментар във всеки дневник: Spoiler Продължавай в същия дух! ^Пожелавам ти по-малко такива. Link to comment
The Pain Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 EPISODE III JOE'S GONNA KILL YA 6 януари 2016 Ако трябва да избера най-омразните ми неща, то ставането рано сутрин определено беше на първо място.Не се чувствах така работоспособен и активен, както през по-късните часове на деня и досега толкова години почти винаги съумявах да задоволя тези мои прищявки.Но всяко хубаво нещо си има своя край и тази сутрин посрещах първите слънчеви льчи, пиейки кафе и пушейки цигари на паркинга на хотела.Не бях особен фен на живота по хотелските стаи и трябваше да мисля и в тази насока в близките дни.Положителното нещо поне беше, че една от мечтите ми се сбъдна.Винаги съм искал да живея във Флорида(всъщност Калифорния ми беше по-любимо място), а Ориндж Каунти където се намираше и центъра в който се провеждаше NXT беше красив и спокоен район. Докато пиех второто си кафе, от което нямах особена нужда понеже не бях мигнал много през нощта, проверявах така наречените "смарк" сайтове(за които ми беше казано да не обръщам много внимание): Quote SmackDown Taping Results for 7th January, 2016 1 Lucha Dragons def The Ascenscion via pinfall @ 9 min --сегмент между Miz & New Day, в който Миз отново натъртва за скорошната поява на новият му партньор с който ще спечелят титлите по двойки 2 Rowan & Harper def Duddley Boyz via DQ @ 5 min -=след мача Wyatt и Strowman се появяват и пребиват братята Дъдли и Wyatt се обявава за категоричния победител в предстоящия Royal Rumble 3 Damien Sandow & Neville def Tyler Breeze & Bo Dallas via pinfall @ 11 min --промо на Алберто дел Рио за това как той ще бъде по-велик US шампион от Джон Сина и как ще почне да го доказва още тази вечер 4 Alberto del Rio(c) def Ryback & Dolph Ziggler via pinfall @ 10 min to retain --виждаме видео за Брок Леснар който ще направи своето завръщане на Royal Rumble и ще участва в самото меле 5 Rusev def Jack Swagger via pinfall @ 4 min --Cesaro кани на ринга Kevin Owens и спора между двамата стига до меле, в което коварния Owens премазва Cesaro с удар в главата с интерконтиненталния пояс 6 Sheamus & King Barrett def Roman Reigns & Dean Ambrose via pinfall @ 15 min Хъх.Тези записи леееко ги бях пренебрегнал..или поне никой не ми каза за тях.Съдейки по коментарите в тоя сайт, шоуто не е предложило нищо ново, а и явно и самото ръководство не отдаваше такова значение на SmackDown..така че кво ми пука. "Стига си ровел в тоя телефон, а скачай в колата!" Стреснат вдигнах глава и видях главата на Triple H да се подава извън луксозния му джип. Michael "Добро утро." Paul "Засега е добро.Ако още спиш, те съветвам да се разсъниш вече, залата не е толкова далече от тук.Какво четеш?" Michael "Записите на SmackDown.Нямах идея, че се провеждат снощи..някой е изпуснал да ми сподели?" Paul "Никой не е изпуснал нищо.Мисля че и сам вече си си направил преценка относно важността на шоуто.Някога SmackDown беше на едно ниво с RAW, но това беше много отдавна.Сега предимно е засипан с рекламни материали за останалите ни евенти, промота и така нататък.А и ти няма да имаш нищо общо с него..за щастие." Michael "Защо?" Paul "Защото там не се случва нищо важно, което да влияе на нашите истории.Едва ли ще се случи някога.SmackDown е бита карта." Michael "Не видях и какво толкова важно се случи и на RAW оная вечер.." Paul "Ааа, сега вече мислиш разумно." Погледнах към Triple H, но той си сложи слънчевите очила и се съсредоточи върху карането.На мен не ми оставаше нищо друго освен да се отпусна на седалката и да се наслаждавам на пътуването.. *** Залата в която се записваше NXT беше предимно тренировъчна.Имаше няколко големи помещения с по един ринг в тях на които се упражняваха кечистите, няколко по-малки такива с множество екрани в тях, които служеха за репетиране на промота, столова, както и един голям "хангар" да го нарека в който нямаше нищо чак толкова забележително, освен че служеше като конферентна и в него имаше най-много народ.Кечистите бяха разделени на групички между приятели, такива които обсъждаха общи мачове, както и такива които се съветваха с треньорите. Приближихме се до една такава от четирима човека, които веднага спряха разговора си щом видяха мен и Triple H. Paul "Всички, нека ви представя Майкъл.Той ще бъде новият ни буукър асистент тук, докато свикне с процеса на работа, така че се надявам да му помагате с каквото се нуждае.Майк, това са нашите треньори Bill DeMott, Albert & William Regal." Ригъл и Албърт дружелюбно ме поздравиха, докато DeMott изглеждаше някак сдържан. DeMott "Значи...това е сценаристчето от Холивуд." Страхотно, още един корав защитник на кеч ценностите. Regal "Приятно ми е да се запознаем, Майкъл.Можеш да разчиташ на мен от каквото имаш нужда." Не знаех, че някои са в образ даже и зад сцената.С този акцент, тоя какъв трябва да бъде-Алфред?Е, поне изглежда позитивно настроен към мен. Настъпи неловко мълчание в което всичките се споглеждахме, докато Triple H не го наруши. Paul "Добре тогава..какъв е статуса за тази вечер?" Albert "Общо взето всички са в добра кондиция, освен Finn, който както знаеш от известно време е в "червената графа" и според мен би било добре да не се бие тази вечер, с цел да го опазим от контузии.Също така това е съвет и от по-горното ръководство." Paul и аз се спогледахме, което не остана незабелязано от DeMott. DeMott "Разбира се, финалното решение се пада в теб, Н." Paul "Няма да се качва на ринга тази вечер, същото важи и за Заян.И той наскоро се завърна.Но отсъствието и на двамата няма да зарадва феновете тая вечер..Майк, защо не ги намериш и двамата.Кажи им да работят над сегмент заедно, да нахвърлят някои реплики и да се яват след час в офиса ми да преценим нещата.А какво е положението със Сторм?" Regal "В стая номер 9, в момента записва едно от hype promo-тата за дебюта си." Paul "Добре, отивам натам.Искам да излезе в колкото се може най-добра светлина предвид състоянието на ростера ни след загубата на Оуенс и Итами.Майк, свърши си работата." Triple H ми кимна и се оттегли оставяйки ме с другите трима.DeMott ме гледаше все още с кофти поглед, което не ми се нравеше много и тъкмо понече да ми каже нещо, когато Ригъл ме обхвана за рамената и ме обърна в другата посока. Regal "Бил е голям задник, ще му свикнеш, винаги гледа да предизвика с държание или реплики.Много от талантите не го харесват, тия дето имат повече акъл вече не му обръщат особено внимание, но все пак трябва да му се има респект.Ако търсиш Фин и Сами, то те са малко по-надолу, успех." Ригъл ми кимна насърчително и аз се насочих към двете NXT звезди.Мисля, че и сам можех да ги разпозная, Сами беше единствения рижав кечист в ростера, а относно Фин..е колко хора се разхождаха с такъв body paint?Приближих се към тях, но и двамата бяха с гръб към мен и не ме забелязаха и подочух части от разговора им. Balor "Добре де, човек, ти не се ли изнервяш?" Zayn "Донякъде, братле, но имам ли какво да кажа.Та аз бях аут доскоро, още трябва да възвръщам форма, да мислия за Raw е далече.." Balor "Да, но си тук от адски много време, а знаем, че си един от най-добрите, по-добър от голяма част от тия в главния ростер.Трябваше отдавна да те извикат, но и тук си има фаворити както навсякъде.Итами вече щеше да е извикан, ако не се беше контузил, а за Оуенс какво да кажа, едва беше дебютирал тука.А Брийз...пффф...ако не го бяхме научили ние на основните неща сега щеше да се моли да го буукнат в TNA..." Zayn "Да, но споко.И твоя момент ще дойде." Balor "Човече, вече съм почти на 35 и тялото ми е смазано след толкова години по индитата и Япония.Мечтая си за WrestleMania и главните мачове, а NXT на всички е ясно, че ще си остане нещо преходно и..." Balor млъкна след като получи знак от Zayn и се обърна.Явно се зачуди колко от това съм чул и преди да каже нещо, аз го прекъснах. Michael "Как е?Аз съм Майкъл Разми, може би сте чули за мен, но ако не сте, то аз съм новия буукър тук.Чух само добри неща за вас и разбрах, че сте най-добрите тук." Balor "Рамзи..дааа, от Холивуд.Ти въобще имаш ли представа от кеч?" Ми като цяло нямах, но поне мисля, че бях по-свестен от тоя пикоч тука. Michael "Още навлизам в нещата, но поне от това което чух преди малко, бих се позамислил относно това да те направя главната атракция предвид очевидната ти лоялност..." Balor "Брей, Сами.Заека бил много надъхан.Виж момче..." Balor се доближи толкова до мен, че можех да усетя дъха му. Balor "Излагал съм тялото си на рискове из целият шибан свят за да стигна до тук.Задоволявал съм и най-взискателните критици в Япония, както и 50-те келеша във всеки физкултурен салон по инди сцената.Не мисля, че точно ти трябва да даваш акъл кои да бъдат главните хора, ти какво ще кажеш?" Michael "Ще кажа...че това са доста добри реплики и би трябвало да ги включиш в промото си тази вечер.Ефектите с този body paint ще те докарат донякъде да..но ако не можеш да покажеш малко характер, то мидкарда е твоето място в WWE." Balor "Ебах тва копеле!!" Balor се засили да се сборичка с мен, но Zayn го удържа с мъка. Zayn "Стига, стига!Кво се гъбаркате тука?!Така ли трябва да почват отношенията ни, каквито и да бъдат те в тази компания?Предполагам си тука с някакво инфо за тази вечер, нали?" Michael "Да.И двамата няма да се състезавате, но ще имате обща конфронтация и Triple H ви очаква в офисът му с идеи над които да работите.Мисля, че и двамата сте достатъчно опитни да сътворите нещо добро, нали?" Balor не каза нищо и видимо изнервен си откопчи от Zayn и се запъти към изхода, бутайки всеки пред него. Zayn "Виж, Финн не е лесен характер.Като цяло е готин пич, но наистина изпитва голяма гордост относно това което прави и е постигнал и би искал да бъде един от най-добрите.Не можеш да го виниш за това, че иска да участва на Мания." Michael "Ами ти?" Zayn "Какво за мен?Аз винаги съм на второ място тук,а и сега ми се носи някаква слава на чуплив след тази контузия.Никога не съм се надявал да стигна до WWE даже, така че съм доволен на този етап." Michael "Значи не искаш да бъдеш един от главните?" Zayn "Да бъдеш главен тук е едно, да станеш такъв в WWE...е, тия хора се броят на пръстите на едната ръка за последните 10 години и някои даже вече не са в компанията..." *** Не получих шанс да дам мнение по тазвечершния сценарий, но това не ми беше най-важното нещо в момента.Май наистина малко прекалих в разговора с Balor и не знаех какви последствия може да има това.Уволнен само след два дена?Браво на теб, Майк.Шоуто беше на път да започне и се бях настанил в една от малките стаички за да го изгледам, когато вътре връхлетя Triple H и може би страховете ми се сбъдваха.Той ме гледаше ядосано без да казва нищо, след което изведнъж настроението му се промени на 180 градуса и той се изсмя. Paul "Наистина си извадил Балор извън нерви, хах.Не съм го виждал толкова напрегнат досега.Какво толкова му каза?" Това развитие на нещата ме изненада доста, но и ме облекчи и сега беше мой ред да се засмея. Michael "Нищо особено...просто не мисля, че е отдаден на каузата." Paul "Виж го ти, нашия.Само от няколко дена тук, а вече обсъжда кой е отдаден на каузата.Знам за проблемите на Balor.И на мен не ми допада особено прекаленото му желание да бъде извикан в RAW, но съм му го казвал сто пъти..това не зависи от мен.А и бих те съветвал, да внимаваш с подобни изказвания в бъдещото.Да, хората тук не могат да ти навредят много собственоръчно, но не знаеш тези хора на кого са хора, ако ме чаткаш.." Michael "Да, чаткам те.Но защо поне не дадеш титлата на някой друг, който е 100% фокусиран върху NXT?" Paul "Vince следи засилено развитето на Balor и го иска като шампион тук...но като цяло работя по въпроса и просто изчаквам важния момент." Michael "Кой е човека-Заян?" Paul "Стига толкова въпроси, а гледай шоуто, Майк..направи си сам преценка.. *** Quote л NXT Report 06 January, 2016 --Шоуто започва със шампиона Finn Balor, който изглежда видимо агресивен(хаха) и изнася брутално промо за това как е победил конкуренцията и как би трябвало скоро да бъде извикан в главния ростер.Това предизвиква леки освирквания от публиката и появата на Sami Zayn.Sami обяснява, че това че досега не е бил на 100% физически готов да се състезава е единственото нещо, което все още държи титлата у Balor и го предизвиква на мач следващата седмица.Balor казва, че може и да мечтае за RAW, но все още е истински шампион и ще защитава титлата когато и да е и се съгласява.Имаме голям главен мач за следващата седмица! 1.Apollo Crews, Aiden English & Simoth Gotch def Baron Corbin, Sylvester LeFort & Angelo Dawkins via pinfall @ 11 min "Добър енергичен мач с доста забавни елементи.Apollo Crews е представен като най-доминиращия в мача и очевидно е фаворит на публиката.Имено той взима победния туш над Angelo Dawkins. **1/4 --Alex Riley излиза на ринга с микрофон и казва, че е стигнал до най-ниското ниво в кариерата му до този момент.От това да има мачове с Джон Сина до това да се състезава в NXT и публиката освирква.Но всичко това спира точно сега и неговия възход започва наново, затова отправя open challenge за който и да е.На него отговаря Tommaso Ciampa, който вече е подписал постоянен договор с шоуто и изглежда развълнуван да бъде тук. 2.Tommaso Ciampa def Alex Riley via count-out @ 5 min "Не представляваше какъвто и да е мач.Ciampa смазва Riley, който видимо ядосан, че планът му за възход и провален от този новак бяга от него извън ринга и губи чрез отброяване.Ciampa обаче недоволен се засилва, скача над въжетата и премазва Riley под овациите на публиката. * --Преди следващия мач, към коментаторския екип се присъединяват два отбора-шампионите по двойки Dash Wilder & Scott Dawson, както и един от скорошните им претенденти Enzo Amore & Colin Cassady.Двата отбора отправят постоянно нападки един към друг, като Amore и Cassady са доста забавни в това отношение бих казал. 3.Jason Jordan & Chad Gable def Blake & Murphy via pinfall @ 7 min "Категорична доминация на Jordan и Gable, които изглежда стават все по-добри като отбор с всеки изминал мач.След края, двамата слизат от ринга и влизат в спор с останалите два отбора.Борбата за титлите по двойки набира инерция. *3/4 --Показано ни е промо видео за каубоя James Storm, в което той нахъсан обяснява как от години мечтае да стъпи на ринга на федерацията и как ще разбие всякаква конкуренция, когато този момент настъпи. 4.Hardcore Match Samoa Joe def Rhyno via pinfall @ 14 min "Ето това вече беше страхотно!!Уникално реален мач в който можеш да усетиш всеки един stiff удар.И двамата кечиста не пестят сили и показват страхотни спотове с кофи, маси, но най-впечатляващия беше когато Rhyno наниза копие на Joe право върху изсипаните от него преди това кабърки.HOLY SHIT!!!Въпреки това Joe с нашарен гръб и окървавено лице успява да направи Muscle Buster на противника си и с това да грабне победата.Не знам за дебютиращи каубои, претенденти и шампиони, но това определено е най-впечатляващото копеле което видях досега... ***1/2 Paul "Е..какво мислиш?" Откъснах очи от монитора и погледнах към Triple H с все още отворена уста резултат от бруталния главен мач.По лицето му се появи най-самодоволната усмивка до този момент. Paul "Не се притеснявай, подсигурил съм се." Michael "Уоу..." Link to comment
The Pain Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 EPISODE IV MR.WWE 11 януари, 2016 Значи това е живот на пътя..Докато изчаквах смачкващия трафик за да стигна до Calihan Hall в Cleveland, Ohio стигнах до извода, че не бях пътувал толкова колкото през последните две седмици през целия ми съзнателен живот.Обикновено работния ми ден се състоеше от едно и също-един и същи офис, едни и същи хора в еднаква обстановка и цял ден пред компютъра.Там беше лесно да се фокусираш, но тук...как по дяволите се очаква от човек, на който щатите му бяха пълна Индия и през 90% от времето беше забил поглед в картата или в търсене на следващата отбивка, да намери каквито и да са креативни идеи?Особено за бизнес който му беше все още неясен и мега относителен. Докато си мислех, че наистина ще се установя за трайно във Флорида и даже бях набелязал някои апартаменти всичко беше повече от добре.Сблъсъци със задкулисни личности, писане на сценарий които после бяха обект на ревизия от по-високо ниво и чакане на (спадащи) рейтинги и търсенето на причини за това-окей, ама...целия този път за какво?След като изобщо нямах задължения на RAW!Хах, мамка му..аз още и на NXT нямах.Целият този хаос изобщо не ми помагаше да си намеря подходящо място..както физически, така и психически.Предполагам има само един виновник за това.. Quote 9th Jan 16 "Майк, дано не си мислиш, че ще бичиш айляк цяла седмица между шоутата?Ако е така, съжалявам, че трябва да ти разваля купона, но те очаквам на линия в Кливланд в понеделник на обяд.За теб всяко присъствие е ценен опит докато свикнеш, а и ще излезеш в добра светлина пред ръководството.До скоро!" Да, да...копеле.Докато стигнах до шибаната зала вече минаваше обяд и закъснявах, но не ми дремеше особено.Паркирах в служебния паркинг, метнах сака на гърба(сандвичи и чисто бельо ftw!) и се запътих към работата си..сиреч, седене и гледане на шоуто и мотаене зад кулисите.Май трябваше да си взема нещо за пиене... *** Вече близо час се лутах като ненормален в огромната зала и се разминавах с многобройните кечисти, агенти и работници, но така и не намирах Triple H.Обиколих столовата, даже стигнах някак си и до арената в която хората които настяваха ринга в момента ме изгледаха така сякаш мястото ми изобщно не е тук..и май са прави. Michael "Извинете да сте виждали Triple H?Не?....Paul Levesque да е минавал от тук?Не сте го виждали цял ден?Чудесно...благодаря все пак....Моля ви, случайно да сте виждали този човек?..Да сте виждали един човек с мееега голям нос, хаха, шегувам се, шегувам се..." Направо се бях отчаял.Хората си минаваха и минаваха, засилени към своито поставени задачи, а аз..Ми аз бях някой си бай хуй, който нямаше и цент идея накъде да поеме.. "Май изглеждаш доста загубен." Гласът отекна зад мен и се обърнах да видя един седнал на стол кечист, който нагъваше стабилно от една чиния и пиеше нещо с доста отвратителен цвят.Протеини, белтъци, мелтъци бля бля..и все пак имаше стабилно тяло.Нищо, че русата му прическа му даваше вид на порно-актьор..от тия в гей филмите. Michael "Да...доста съм загубен." Хаха..и в двата смисъла в някои отношения, но това не е важно в момента. "Хаха, не се притеснявай, не си единствения такъв тук..Аз съм Ник.Или Долф Зиглър както ме познават повечето." Долф Зиглър...ама верно ли ве?!?! Michael "Приятно ми е, братле..но що за име е това?" Ziggler "Има и по-лоши случаи." Зиглър продължи да си яде и ме гледаше доста заинтересован. Michael "И какво искаш да кажеш с това, че не съм единствения загубен тук?" Ziggler "Не се притеснявай от това, все пак си нов, нормално е, но..ще се учудиш колко хора, които са тук от години се чувстват точно като теб." Все още не разбирах. Ziggler "Ако искаш да стигнеш донякъде в тази компания, рано или късно трябва да осъзнаеш, че тук става въпрос за работа с много хора..и работа с тяхните интереси.Не можеш да угодиш на всички пич, всеки си има своя цел и търси своето тук.Включително и аз.Виждал съм много хора да минават от тук..и както минаха така и си заминаха безцелно..някои се върнаха, после пак си заминаха.Понякога е липса на талант, понякога на късмет..понякога нямаш необходимите връзки." Michael "Както навсякъде.А твоя случай какъв е?" Долф се изправи и се засмя. Ziggler "О, отдавна не мисля за това какъв е моя случай.Каквото е било, било е.И ти трябва да мислиш по този начин, това тук не е Холивуд." Michael "Откъде знаеш, че..." Ziggler "Моля ти се, брат..та ти имаш вид на пълен шаран и на човек, който е възможно най-далече от кеча от всеки друг.Нека позная...анимации, комикси, и такива подобни неща?" Нищо не казах.Тоя тип ме разчиташе целия.По лицето ли ми бе изписано?И наистина ли изглеждах така? Ziggler "Не се притеснявай, и на мен това са ми хобитата.Но за разлика от мен, ти тепърва започваш тук, а на мен...да кажем, че историята на Долф Зиглър е към края си. Русия кечист грабна раницата си и я сложи на рамо. Michael "Смисъл?" Ziggler "Смисъл, че договора ми изтича след точно 79 дена..да, да, броя дните.И след това край, финал, финитооо.Беше забавно в началото, даже имах и обнадеждаващи моменти..Е, предполагам ще се виждаме през това време, братле.А ако търсиш ННН...не знам къде е, но Стефани е точно зад ъгъла." И с това той ми намигна, сложи слушалките в ушите си и потегли нанякъде.Хъх...все още ми предстои да срещна някой по-позитивен тук, но изглежда май кофти настроенията се предават.. *** Stephanie "Ето те къде си!" Стефани изглеждаше облекчена след като ме видя да се задавам. Michael "Да, извинявай за закъснението..трафик и така нататък." Stephanie "За в бъдеще ще трябва да оправиш това, Майк." Michael "Къде е Пол?" Къде беше моето другарче, по дяволите? Stephanie "В момента е на важно заседание с баща ми и по-важните клечки, така че ще се забави." Докато казваше това по лицето й се появи известна угриженост. Michael "Някакъв проблем?" Stephanie "О, не не...просто изясняват някои неща.Все пак идва Мания, нали вече знаеш.Едва ли ще стигнат до някакви важни решения сега, а и имат да обсъждат шоуто тази вечер.Как ти се стори NXT?" Усетих светкавична смяна на темата...Важни решения?Хмм.. Michael "Мисля, че беше доста готино.Наистина се изкефих на Джо, защо човек като него не е на главните шоута?" Stephanie "Честно казано, баща ми не си пада много по хората които са били някога в TNA...ако не знаеш за TNA може да провериш в интернет, макар че...Винс ще си умре от кеф, ако разбере, че никога не си чувал за нея..Съответно, новите кечисти трябва да свикнат със стила на WWE, тук се работи по по-различен начин, за това и в NXT се набляга повече на мачовете.RAW от друга страна е съвсем друг тип животно, както мисля, че ти става ясно и ще ти стане ясно и занапред.А, сега, ако обичаш.." Стеф направи знак да я последвам и аз с радост се подчиних..този задник, човек!Дано не четеш мисли отдалече, Н! *** Докато чаках налото на RAW в удобния офис на Стефани, последвах съвета й и набързо се разрових в интернет за да разуча за останалите компании в света на кеча, а те наистина бяха много!Не знаех, че е толкова развито дори и UK, Япония и Мексико! Quote Top Wrestling Promotions -CMLL (Mexico) *залагаща на бързи кечисти, така наречените high-flieri, CMLL е компания, която стриктно следва традиционния за страна lucha стил. -Global Force Wrestling(USA) *ново-изгряваща компания, собственост на бившия шеф на TNA Jeff Jarrett и жена му, GFW предлага мейнстрийм алтернатива -Lucha Underground(Mexico) *тоталния хит на кеч пазара през последно време, тази компания предлага най-вълнуващите шоута през 2015-та и си е поставила това за цел и за новата година -Ring Of Honor(USA) *ако търсите кеч, то това е мястото.Компанията предлага най-хубавите мачове от 2002-та година насам и се развива бавно, но положително.Дом на хора като СМ Пънк, Даниел Браян, Сет Ролинс и още много други. -NOAH(Japan) *втората най-добра компания в Япония.В нея се състезават както и местни легенди, така и някои бивши кечисти на WWE. -NJPW(Japan) *може би истинския конкурент на WWE откъм известност са те.Но с много по-различен стил, наблягащ на puroresu и страхотни турнири, тази федерация печели все повече фенове из целия свят. -TNA(USA) *считана като федерация номер две в Америка, TNA от години наред се мъчи да настигне WWE, но постоянни проблеми в ръководството пречат това да стане.Но все пак, федерацията е дом на хора като Кърт Енгъл, Джеф Харди, Кен Кенеди и до-скоро и на Стинг. Майчице, от толкова много информация през последните дни главата ще ми се пръсне вече!Захвърлих телефона настрани и възнамерявах да си почина за кратко време, но когато погледнах часовника...20:07 PM...дейба RAW вече беше започнал.Грабнах якето и се втурнах към така наречената gorilla posititon за да мога да бъда по-близко до случващото се. *** Quote The RAW Report 11 January 2016 --Шоуто започва с Triple H, който обявява, че на Royal Rumble, шампиона Reigns ще защитава титлата срещу Sheamus, както и King Barrett за да може това да гарантира връщането й в правилни ръце.А, и също така тази вечер ще се бие срещу Wyatt & Strowman в хандикап мач.Успех Роман! 1.The Duddley Boyz def New Day via pinfall @ 10 min "Мачът беше добър всъщност, но защо по дяволите шампионите губят чисто?!?" --След мача, зад кулисите виждаме как The Miz се ебава със загубилите New Day и продължава да натъртва за партньора си, който щял да се появи на Royal Rumble.Woods обаче не е съгласен да даде мач за титлите и Miz го предизвиква на мач в SmackDown-ако Миз спечели, то мачът за титлите ще се състои.Изглежда има сделка. 2.Ryback fights Rusev to a draw @ 4 min "Двамата се сборичкаха извън ринга и бяха отброени.Разбирам, че са искали да ги държат и двамата силни, но защо беше буукнат изобщо мача тогава, а не им бяха дадени отделни победи?" --Джон Сина е зад кулисите и дърпа промо срещу Албертооооо дел Риоооооооооо(сори) и казва как ще си върне титлата тази вечер(пак ли имат мач?) 3.Lucha Dragons def Bo Dallas & Adam Rose via pinfall @ 3 min "Това беше..нищо?" --Шеймъс и Барет влизат в съблекалнята на Роман Рейнс и почват да му се заканват подигравателно.Но когато зад гърба му се появава стискащия зъби Амброуз, нашите момчета изглежда се насират и се оттеглят. 4.IC Champion Kevin Owens def Dolph Ziggler via pinfall @ 9 min "Доста добър мач за тия 9 минути, но трябваше ли моя човек да изглежда толкова безобиден в него?" --След мача обаче става готино!Cesaro излиза и размазва Kevin Owens след което започва да го върти като пумпал!!Е това е най-якото нещо за цялото шоу!Швейцареца дига титлата и изревава победоносно. 5.Sheamus & King Barrett def Damien Sandow & Neville via pinfall @ 7 min "Продължава тенденцията на доминантни победи тази вечер.Май Дел Рио ще дропва." --Triple H и Стефани са зад кулисите и изглеждат видимо доволни.Обсъждат как и Роман Рейн, и Дийн Амброуз скоро време няма да бъдат никаква заплаха.Хм.. 6.United States Championship John Cena def Alberto del Rio(c) via DQ @ 19 min "Пак ли???Толкова дълъг мач за една шибана дисквалификация??Поне да беше хубав.." --Дийн Амброуз върви нахакано както винаги зад кулисите, когато е нападнат в заса от Luke Harper и Eric Rowan, които буквално го смазват.Зад тях се появява Bray Wyatt със своя демоничен смях. 7.Bray Wyatt & Braun Strowman def Roman Reigns via pinfall @ 12 min "Добро представяне на Роман, но наистина нямаше шансове.Поне Wyatt спечели.Triple H ръкопляска отдалече заедно с жена си.." Леле, някои от буукинг решенията на това шоу наистина не ми се побираха в главата.А и толкова много кеч(повече от който скапан) за последните седем дена май ми идва в повече.Взех раницата си, пратих бързо съобщение до ННН със скалъпено оправдение е се ометох с качулка на главата... *** Най-накрая!След цялото това шибано шофиране в тоя ебан дъжд, най-накрая прилично изглеждащ бар!!Скочих от колата и влязох вътре на бегом.Докато капките се стичаха от якето огледах помещението-затъмнено, със затънтени маси и тиха музика.Точно както го обичам.Настаних се на бара и си поръчах едно уиски-изпих го на екс.Следващото също.Когато хванах чашата с третото, една мускулеста ръка хвана мойта.Сепнат се обърнах надясно и кого да видя-до мен седеше не друг, а Джон Сина! Michael "Мамкаааа му, изкара ми акъла!Откога си тук?" Cena "През цялото време бях тук.Но и аз както теб използвам предимствата на качулките с пълен ефект.И аз знам кой си, Майкъл-в WWE слуховете се разнасят със скоростта на светлината." Той ми изглеждаше доста свестен.Също държеше чаша с уиски с която чукна моята.А в дясната си ръка...държеше цигара, ебаси. Cena "Наздраве." Michael "Не предполагах, че пушиш." Cena "Кво сега, на човек не му се полагат и удоволствия ли?Не, че не го крия де..." Още неудомявах някои неща и това беше изписано на лицето му.На Сина обаче не му правеше особено впечатление. Michael "Така като гледам си се измъкнал по-бързо и от мен от залата, а?" Cena "Ами да, "жената ме чака" винаги отбива номера, хаха.E...какво мислиш за WWE, Майкъл?" Michael "Ами..мисля много неща и всеки ден добавя нови и нови такива..и още не мога да навържа пъзела за да изградя по-пълно мнение.Накратко..засега бих казал, че е пълна лудница." Cena "Хаха, напълно си прав.Компанията е чудесна, но както има хубави страни, така винаги има и лайняни истории.." Интересно...даже и "човекът" си имаше своите конфликти.Реших да играя играта...както каза Батиста след онази премиера-"Контакти, Майкъл, контакти, винаги е добре да познаваш колкото се може повече хора. Michael "Например?" Cena "Не съм от най-доверчивите, господин Рамзи, но...ти наистина имаш доста безобиден и разсеян вид и бих те посъветвал да използваш тези си предимства винаги в WWE, хаха..Например...например това, че отново трябваше да се върна по-рано от контузия за да нося нещата на гръб.Както се случи с последните ми две контузии.Не съм имал хубава почивка от..не знам кога честно казано.А вече имам и семейство.Не ме разбирай погрешно, за мен е чест да съм "човекът".Господин WWE както ме наричат, за мен няма по-голямо удоволствие.Обичам отговорността, но..понякога си мисля, че вече правя повече лошо отколкото добро.Обичам тази компания, но последните събития и реакции ме карат да смятам, че я дърпам надолу.." Michael "Не ми казвай, че и ти броиш дните след които ти изтича договора..." Cena "Значи си се запознал с Ник?Той е добро хлапе..и именно в това май се състоят нещата с които имам проблем.Той наистина можеше да бъде главна звезда в момента и е възмощно и аз да имам вина." Michael "Защо?" Cena "Защо ли?Не защото съм го порязвал или държал надолу когато съм работел с него, а защото не съм се застъпвал за него.Като цяло...не съм се застъпвал за много хора тук.Доколкото знам познаваш Батиста...е, Дейв го правеше винаги.Затова и не му се носи добра слава сред шефските лица последно време..Но от моя гледна точка..аз винаги трябваше да се съгласявам с Винс.Дължа много на Винс, без него нямаше да има Джон Сина.Но наистина мисля, не беше ли по-добре да му се опълча в някои ситуации.Да кажа, "не, това трябва да се случи така защото и защото".Но така и не съм го направил нито веднъж." Michael "А не си ли мислил да последваш Батиста..Скалата?" Джон ме погледна без емоция, след което се усмихна и махна на бармана.Поръча още две уиските, едно за мен и едно за него, запали поредната цигара и вдигна чашата си. Cena "Мислил съм го..и все още си го мисля, Рамзи.Наздраве." Link to comment
Lubo Dimitrov Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Браво за темпото, с което пишеш. Майкъл даде задна след силното си начало, но предпоставките за интересни конфликти за налице. Продължавай в същия дух. Link to comment
The Pain Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 EPISODE V THE SAMOAN CONNECTION 13 Януари, 2016 OC, Флорида Bill DeMott "Майка му да еба, Демпси, ако не можеш да издържиш на темпото, то тогава вече наистина да звъня в офиса и да видя какво мога да направя по тоя въпрос с анулирането на контракта ти.Даже собственорьчно бих го скъсал!" Bull Dempsey "Правя всичко по силите ми, шефе, какво да направя?" Каза жално кечиста и се изправи задъхвайки се.Докато наблюдавах някои от тренировките преди шоуто останах с впечатлението, че Bill DeMott наистина беше адския задник.Но на хората наоколо въобще не им пукаше, както каза Ригъл изглежда бяха свикнали с него. DeMott "Вече цял месец откакто ти казахме да свалиш поне малко от тия кила и да влезеш в ритъм, а ти още ми се моташ тука като тюфлек!Аз с какво трябва да работя, а?!" Всъщност, между двамата нямаше много разлика.И треньора си беше пълно кюфте поне според мен. Dempsey "Вече казах, че се старая." DeMott "Значи явно толкова си можеш.На този етап не заслужаваш да си и даже в dark match-a, синко.Ще се погрижа ННН да получи стабилен доклад относно теб.Сега се омитай." Dempsey тромаво си плъзна от ринга и с наведе глава се запъти към съблекалните.Стана ми кофти за пича, може би само на мен.DeMott не го удостои с втори поглед и тренировките си продължиха по план. Michael "Ей, големия, чакай малко." Втурнах се към Dempsey, а той изненадано се обърна и ме погледна така все едно съм му взел обяда. Dempsey "Ти пък какво искаш сега?Виж, разбрах вече-дебел съм, тромав съм, нямам желание за подобрение, нито някакъв нюх за тая тъпа психология.Знам, че не ставам за нищо, така че..." Michael "Не, човече, споко.Просто се опитвам да помогна." Dempsey "Да бе, и как ще стане този номер?Ще ме уредиш да съм на шоуто?" Michael "Не мисля, че съм способен на това все още, но..доколкото знам преди време са те използвали доста често и си набирал някаква скорост.Какво толкова се случи?" Гиганта погледна към ринга където DeMott навикваше новата партида от трениращи.Нямам нищо против така наречение "tough love" метод, но подхода на треньора по-скоро би ме обезсърчил и мен отколкото да ме надъха. Dempsey "Онзи задник там се случи.В началото беше добре докато мачках като monster, да, но явно не съм симпатичен достатъчно и ето ме на-комедиен образ, служещ за ебавка и дори не мога да стигна и до pre-шоуто.И да ме карат да отслабвам, нямаха нищо против това преди.Бил съм тромав и бавен, не виждам някой да казва нещо на хора като Хенри или Грамадата, докато и те се влачат като тюфлеци.Ебаси." Michael "Просто...продължавай да се бориш, сигурен съм, че ще можем да измислим нещо." Dempsey "Да бе, та те все още не ти дават даже и да помагаш с буукването на шоутата, какво ще измислиш?Теб си заблуждавай, ама мене няма смисъл, човек.Айде засега.." Дейба.Тоя дебелак беше прав.Трябваше първо да помогна на себе си, отколкото да се правя на най-добронамерения тука-явно никой не се хващаше на тоя номер.В този момент настана някаква шумотевица и всички, които вършеха нещо в този момент оставиха работата си и се втекоха към входа на залата и сформираха голяма тълпа.Присъединих се към овцете и успях да си преправя път до първите редици и видях, как току-що беше пристигнал Triple H с още трима души-Jey & Jimmy Uso, както и световния шампион Roman Reigns.Пол даде знак на тълпата да замълчи и се изкашля. Paul "Добре всички, моля за вниманието ви.Стига ви толкова практика за днеска, сега ще можете да си починете, но това не значи, че ще бездействате.Довел съм ви едни от може да се каже-легендите на NXT една от които в момента държи топ титлата на нашата компания.Мисля, че техния успех може да ви послужи само като приме за подражание за това как трябва да работите, да се трудите и към какво трябва да се стремите, докато се биете на ринга на федерацията." Roman Reigns стъпи напред и наистина си беше респектираща фигура. Reigns "Първо, искам да поздравя всички за страхотната работа, която вършите тук особено през последната година.Наистина карате нас, хората в главния ростер да обърнем внимание на нашето представяне и да го подобряваме с всяко изминало шоу.Все още чувствам NXT като мой дом и наистина нямам търпение да изляза на ринга с някои от вас..." Завъртях глава наляво и надясно и забелязах, че обичайните заподозрени Balor, Zayn и Samoa Joe естествено бяха най-отпред и попиваха всяка дума на настоящия шампион. Reigns "Да стигнеш до RAW не е лесно-да, славата е страхотна, но с нея идват и много отговорности и напрежение върху вашите рамене.Няма как всеки ден да е хубав, няма как да сте винаги постоянно във възход, ще се сблъскате с трудни моменти, които ще ви накарат да се запитате "Мамка му, ставам ли въобще за тази работа, мога ли да се справя?".Отговора знаете само вие самите и ще ви посъветвам да цените времето си тук в NXT и да се стараете да се усъвършенствате, защото на горните нива няма място за грешки.Сега...някакви въпроси?" Около мен се появи гора от ръце, всички искаха да получат някакви отговори или знание за обстановката по главните шоута и да получат някакви съвети от хората, които някога са били на тяхно място и сега са успели. Reigns "Добре, да започваме тогава-давай Зейн.." **** След целия този конферентен разговор, цялата зала беше във възторг и въодушевление.Reigns и братята Uso не бяха оставени и за минутка спокойствие от ростера, като Jimmy и Jey бяха наобиколени основно от отборната дивизия и даваха съвети на кечистите в тази насока.Roman обаче се беше оттеглил по-настрани със Samoa Joe и беше дал ясен знак, че не иска да го безпокоят в този момент.Естествено, трябваше да се предстаява в този случай затова се насочих към тях двамата. Michael "Това беше наистина добра реч, господин Рейнс.Наистина може само да помогне на кечистите тук, особено на хора като Джо.." Reigns "Да помогне на Джо?Та братчеда тук е мега по-добър кечист от мен." Joe "Недей, че ще се изчервя.Роман, това тук е Майкъл-нашия нов сценарист." Reigns "Да, всички знаем за човека от Холивуд.Надявам се, че имаш какво да допринесеш към шоуто и бизнеса като цяло.Слушай, искам особено да се грижиш за моя братчед тук, ясно ли е, той ще бъде шибана звезда ако има правилните хора зад него.." Joe "Недей стресирай хлапето, братчед.Знаеш, че попаднах тука малко по случайност." Reigns "И аз се бях насочил към футбола като по-млад за да стигна "случайно" до семейния бизнез.Няма случайности тука, човече.И както казах, Майкъл, обръщай внимание на моя човек повече." Michael "Това и възнамерявам да правя и..." Тъкмо бях тръгнал да се изказвам, когато Triple H в движение ме хвана за раменете и ме поведе в друга посока. Paul "Трябва да ви го отнема за малко, момчета.Ще ви го върна невредим обещавам, хаха." Michael "Н, какво по дяволите, тъкмо.." Paul "Съжалявам, че ти разбивам "клика", Майкъл, но имаме шоу да създаваме за тази вечер и искам няколко съвета." Най-накрая.Цялото това бездействие откакто бях в тази компания ме убиваше, не че се мръщех на лесни пари, но все пак бях човек на идеите, и аз имах его, което трябваше да поддържам хаха. Paul "Искам идея с кого да нахраним дебютиращия ни каубой тази вечер и в каква потенциална история можем да го включил, вече познаваш талантите наоколо." Michael "Ще дебютираш Storm днес?" Paul "Разбира се." Michael "Мислех, че ще го пазиш за специалния евент." Paul "Плановете се променят." Michael "И така да е, мисля че трябва да го пазиш за тогава.Клипчетата с промотата му се възприемат доста добре и може да го вкараме скоро в някоя конфронтация, но дебютния му мач трябва да е на специалното шоу.Не е ли за това специално?" Triple H очевидно се двоумеше.Ако беше сигурен в идеите си относно развитието на Сторм, изобщо нямаше и да ме пита какво мисля по този въпрос.Погледа ме известно време с колебание, но беше на път да се съгласи. Paul "Добре, печел..." Michael "Супер, какво друго?" Пол ме погледна изненадано, след което се засмя. Paul "Радвам се, че имаш някакъв хъс.Но няма да обсъждаме шоуто висейки тук, хайде, Ригъл ни чака в офисът ми." *** Това буукване не беше сложна работа.Просто трябваше да съединя пъзела, който представляваха всички тези кечисти и да ги вкарам в логични и идейни истории.Може и само аз така да се чувствах, но определено си беше лесно и задоволяващо, особено след като си запалиш цигара, сипеш си нещо за пиене и можеш да се насладиш на шоуто, което си създал. Quote The NXT Report 13 January 2016 Dark Match:Aiden English & Simon Gotch def Blake & Murphy --Шоуто започва с Уилям Ригъл, който обявява, че следващия NXT special ще се проведе в събота 6-ти февруари, един ден преди Fastlane и заради това насърчава кечистите да продължават в същия дух, за да може отново да откраднат шоуто следващия месец, както са го правили и досега.Титлата определено ще се защитава тогава, но Ригъл първо иска да види изхода от таз-вечершния главен мач м/у Зейн и Балор за да реши каквото и да е.Той е прекъснат от шампионите по двойки Dash Wilder & Scott Dawson, които казват, че понеже са победили всеки опонент досега, ще защитават титлите чак на special евента.Ригъл одобрява искането им и представя първия мач за тази вечер. 1.Jason Jordan & Chad Gable def Enzo Amore & Colin Cassady @ 14 min via pinfall "Този път нямаше много комедия, като и двата отбора знаеха, че титлите по двойки ще се защитават и искаха да бъдат претенденти.Доста добър мач в който не добра комуникация между Amore и Cassady им коства победата." **3/4 --Alex Riley излиза на ринга с микрофон и обявява, че миналата седмица е била някаква грешка и неговият възход ще започне днес, на това шоу.За това той отново хвърля Open Challenge на който за втори път подред отговаря Tommaso Ciampa! 2.Tommaso Ciampa def Alex Riley @ 3 min via DQ "Продължаването на тази абсурдна(в добрия смисъл на думата) история ми харесва.Ciampa отново не дава никакъв шанс на противника си, който не му остава нищо друго освен да му забие един удар под пояса и с това да бъде дисквалифициран.Riley напуска ринга, огорчен, че плановете му са разваление за втора поредна седмица." * --Виждаме промо на James Storm, в който той отново хвали своите кеч умения и казва, че другата седмица ще се появи за първи път на живо в NXT! 3.Baron Corbin def Apollo Crews @ 8 min via pinfall "Среден като качество мач.Твърде надъхания Apollo прави елементарни грешки въпреки доминацията си, твърдо решен да си върне за Corbin за загубата на последния евент.Това позволява на Corbin да му влезе под кожата и да го тушира с качени на третото въже крака." ** --Sami Zayn е зад кулисите и рекламира предстоящия мач за титлата.Казва, че Balor е страхотен кечист и изпитва само респект към него, но да не си мисли, че няма да се бори на 110% тази вечер. --Преди да започне главния мач обаче, Samoa Joe излиза и сяда на едно от първите места в публиката, чакайки съвсем спокойно и с убийствен поглед мача за титлата. 4.NXT Championship Finn Balor(c) def Sami Zayn @ 12 min via DQ "Двамата не направиха очакваната класика, защото се пазеха от по-рискови изпълнения заради доскорошните контузии които имаха.Също така в мача много се наблягаше и на интеракцията със седящия в публиката Джо, който след една провокация на Balor го отнася със зверски lariat и рефера прекратява мача.Sami Zayn се опитва да помогне, но само изяжда един Muscle Buster от самоанеца, който вдига титлата победоносно над телата на своите съперници." **1/4 Link to comment
The Pain Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Quote The SmackDown Report 14 January 2016 --Шоуто започва с конфронтация между Miz & New Day.Miz(който лека полека обръща face) казва, че дните им като шампиони са преброение, но Woods не е въобще съгласен и казва, че първо трябва да бъде победен за да склони неговия отбор да защитава титлите на Royal Rumble. 1.The Miz def Xavier Woods via pinfall @ 12 min "Миз печели срещата след като докато разсейва съдията и на ринга се появява маскиран кечист(облечен в дънки и тениска и не може да се разбере кой е), който отнася Woods с ритник в главата след което поваля Big E и Kofi извън ринга и това позволява на Miz да спечели!Това ли е новият му партньор? 2.Damien Sandow & Neville def The Ascenscion via pinfall @ 6 min "Тук няма много забележки, Sandow & Neville явно за постоянно ще сформират отбор и тази победа е добър възход за тях, за разлика от техните съперници, които просто не могат да печелят последно време. --Виждаме интервю между Cesaro & Kevin Owens седнали един срещу друг на два стола.Двамата дискутират предстоящия им мач на Royal Rumble, като Cesaro гарантира победа и един от най-добрите мачове за годината.Owens който тупа титлата на рамото си казва, че не му пука за качеството на мача, а за това че в края на вечерта той все още ще бъде интерконтиненталния шампион. 3.Rusev def R-Truth via pinfall @ 2 min "Значи на това му се вика скуош." --Българинът Русев взима микрофон след мача и вика някакви непонятни за американската публика неща.След това отново почва да бие R-Truth, а Лана превежда на тъпите американци, че нейният любим гарантира победа в Royal Rumble мача. --US шампиона Alberto del Rio излиза и започва да се хвали как две поредни седмици побеждава Джон Сина.Това естесвено кара Сина да излезе и той напомня, че дел Рио въобще не го е победил, а просто си е запазил титлата с дисквалификации.И понеже изглежда го е страх да се бие с него, Сина му е намерил друг противник за тази вечер и се надява този път мексиканеца да защитава титлата си като мъж.Това вбесява Алберто и той се съгласява.Тогава на ринга излиза Рей Мистерио под страхотните овации на публиката и се поздравява приятелски със Сина, а дел Рио гледа в шок. 4.United States Championship Rey Mysterio def Alberto del Rio(c) via pinfall @ 17 min to win the US Title "Уоу, страхотен мач и шокиращо развитие на нещата.Очаквах дел Рио да дропне титлата, но на Сина, а това включване на Мистерио и то вече като шампион наистина разведрява нещата в мидкарда." --Преди главния мач, Bray Wyatt дърпа едно от редовните си дълги и психарски промота в които се заканва, че тъмни времена чакат цялата федерация след като другата неделя спечели мелето и стане шампион на WrestleMania 32.С тези трима помощници зад гърба му, кой може да го спре? 5.Luke Harper, Eric Rowan, Braun Strowman, King Barrett & Sheamus def WWE Champion Roman Reigns, Ryback, The Duddley Boyz & Dolph Ziggler via pinfall @ 20 min "Хаотичен главен мач в който е наблегнато предимно на враждата между Рейн vs Шеймъс и Барет и останалите участници служат предимно за украса.Докато шампиона се разправя с двамата извън ринга, Wyatt се намесва и тръшва Ziggler със своя финишър и това позволява на Luke Harper да го тушира и да открадне победата за своя отбор." EPISODE VI THE GREATEST MAN THAT EVER LIVED Както има една поговорка-едни и същи лайна, различен кенеф.Това важеше и за тази седмица в която RAW се провеждаше в Colonial Life Arena в Columbia, South Carolina.Имаше някакво вълнение зад кулисите обаче, тъй като това се водеше последното live шоу преди второто най-голямо ППВ за година, а именно Royal Rumble така че се очакваше добро качества за да се вдигнат очакванията за този предстоящ турнир.Доколко това се случи, не знам но поне се придоби някаква важност на самото меле и лично аз нямам търпение да го гледам. Quote The RAW Report 18 January 2016 Dark Match:Sandow & Neville def The Prime Time Players --The Authority водени от Triple H и придружени от Sheamus и Barrett откриват шоуто.Целта на тяхното промо е естесвено Roman Reigns.След като Ambrose беше отстранен миналата седмица, нещата лека полека бяха започнали да се нареждат.Оставаше само титлата да бъде върната в тяхно притежание и Sheamus щеше да се погрижи за това.HHH обеща, че няма да допусне Roman Reigns да стигне до WrestleMania 32 като шампион и още тази неделя щеше да сдаде багажа. 1.Tyler Breeze def Dolph Ziggler via pinfall @ 6 min "Чиста победа за Breeze, което не се хареса на публиката, нито пък и на мен.WWE явно бяха решени да изпратят Dolph от федерацията по техния си гаден начин." --Зад кулисите виждаме събранието от "не толкова елитни играчи" като Swagger, Stardust, R-Truth и Bo Dallas.Всеки от тях изказва своята теза за това как ще спечели мелето в неделя и честно, май довода на Dallas беше най-сполучлив.You better Bo-lieve, brother! 2.The Usos def The Ascenscion via pinfall @ 5 min "Добра победа на Jey & Jimmy, хубаво е да се види, че се обръща някакво внимание на отборната дивиция като цяло, а не само да се концентрира върху враждата за титлите." --А като става въпрос за отборните титли, виждаме новия епизод на Miz TV в което водещия ни показва клипче от изминалия SmackDown в което показва как маскирания му партньор му помага да победи Xavier Woods.Всичкото това злорадставен естесвено не трае дълго, и триото New Day развалят всичко и пребиват Miz в собственото му шоу, след което започват да го псуват. 3.Luke Harper & Eric Rowan def The Duddley Boyz via pinfall @ 9 min "Добра силова битка.В края на мача братята Дъдли правят характерния си ход-вадят едно от своите дървени маси, но това се оказва нож с две остриета и след невидяна намеса на Strowman, Luke Harper тръшва D-Von през масата и го тушира." --След мача, брадатите лунатици пребиват още малко Дъдлитата и се появява Bray Wyatt който отново изтъква за доминацията на своята група и казва, че нищо не може да ги спре тази неделя на Royal Rumble от това да спечелят мача и то доста лесно. 4.Sheamus def Kalisto via pinfall @ 3 min "Доминатна победа за ирландеца, но може би другия път е добре да му се даде опонент от по-висок ранг за да започнем да вярваме, че наистина има шанс за титлата на турнира." --Зад кулисите виждаме бесния Alberto del Rio, който казва, че Рей Мистерио му отне титлата миналия петък единствено и само с късмет.За това той ще активира своята клауза реванш за тази неделя на Royal Rumble и обещава, че отново US шампион ще бъде Albertooo del Rioooo. 5.WWE Champion Roman Reigns def King Barret via pinfall @ 13 min "Барет всъщност доминира мача, защото е подпомаган от Шеймъс който наблюдава отстрани.Обаче за радост на публиката се появява Дийн Амброуз, целият обинтован през гърдите и стомаха в резултат на побоя от миналия RAW и с негова помощ Reigns забива редовносто си копие и взима победата.Всичко беше добре, но..нужно ли беше Roman да побеждава един от опонентите си за неделя няколко дена преди шоуто?" 6.John Cena, Rey Mysterio & Cesaro def Alberto del Rio, IC Champion Kevin Owens & Rusev via pinfall @ 15 min "В главният мач за тази вечер виждаме оспорвана битка, която е спечелена благодарение на Джон Сина който тушира Русев след своя Attitude Adjustment." --След мача обаче битката между двата отбора продължава, а на ринга се втурват още и още звезди които започват едно хаотично меле в стил "всеки за себе си" с което приключват и последния RAW преди Royal Rumble... Шоуто не беше лошо предполагам, но нислия че феновете(както и аз) очакваха по-шокиращи развръзки...може би ги пазят за самия турнир.Не разбирах също така защо Triple H отново поиска да съм и на това шоу, пак не правих каквото и да е-като изключим краткото мотане със Зиглър в столовата и разговорите със Стефани, които ставаха редовно нещо.Не добивах какъвто и да е опит, за какъвто ми говореше все Н, само се натъквах на все повече "студени" конфликти и различни мнения..може и за това да става въпрос, не знам..а като говорим за дявола-ННН току-що влезе в стаята при мен. Michael "Шоуто имаше и добри моменти, Пол, мисля, че..." Paul "Остави това сега, трябваше да се погрижа за някои неща, а закъснявам и няма да мога.Отново ми хабят времето с глупости." Michael "За какво става дума?" Paul "Спорове, Майкъл, безмислени и напразни спорове.Опитвам се от край време да пробутам идеите си, но някои хора са твърде твърдоглави и инати и изобщо не слушат." Michael "Все още ли печелиш мелето в неделя?" Paul "По всичко изглежда, че да.Опитах се да ги убедя, че Леснар трябва да е човека тази година и че той може да издигне Рейнс повече отколкото мен, но плановете за него били по-големи и от тези за титлата." Michael "Не трябва ли титлата да е на първо място?" Paul "Определено да.Поне това е моето виждане, но аз си падам малко Old school и с изостанало мислене, както ме определят някои.Защо мислиш, че не са ми дадени по-важни буукинг решения досега?Но това настрана засега, взимай тая раница и тръгвай, трябва да ме покриеш." HHH взе раницата ми и ми я набута в ръцете, гледайки ме адски сериозно и изнервено.Какво бях сега, момче за всичко?Ако за това трябваше да пътувам всяка седмица из цялата страна, тогава заеби. Paul "Не ме гледай така, вършиш ми наистина ценна услуга." Michael "За това ли ме извика?" Paul "Отчасти да, няма да го крия.Исках да имам човек на който ще мога да разчитам на секундата, защото подозирах че пак ще ме забатлачат с глупавите им срещи." Все още не разбирах.HHH ми подаде лист на който беше изписан някакъв адрес тук в Колумбия. Paul "Тръгвай веднага, защото срещата е след два часа, а сега започват да се изнизват и хилядите фенове от залата и трафика ще е ужасен.Наистина исках да се срещна с този човек лично, така му бях и обещал, но.." Michael "Кой е този?" Paul "Просто трябва да знаеш, че е по-добър от всеки един, който се състезава в NXT.Да да, дори и от Джо и Балор.Работил си в реклами, момче, не ме гледай така притеснено, ще се справиш.Просто му кажи това което иска да чуе." Triple H ме избута към изхода забързано. Michael "Откъде да знам, какво иска да чуе?" Paul "Започни да ползваш за нещо повече тая глава на раменете си, най-накрая.Тръгвай." **** Бях стигнал до мястото на срещата 20 минути по-рано, което си беше голям успех за мен хаха.А мястото беше едно от най-хубавите заведения в цялата околия, поне на такова ми изглеждаше.Добре, това поне ми хареса.Огледах се наоколо търсейки човека, който ННН ми беше изпратил на снимка и го намерих доста бързо, седеше на една от централните маси. Michael "Господин...Austin Aries?" Човека вдигна поглед от телефона си и ме погледна първо с надежда в очите, която бързо помръкна като ме видя.Явно не бях, човека който очакваше.Но не го винях. Aries "Не раздавам афтографи в момента, момче.Имам важна среща и човека ми трябва да се появи всеки момент, така че, ако обичаш не ми хаби времето." Супеееер, още един задник. да ге еба.Еми наложи ми се да бъда нагъл, шумно грабнах стола и се настаних разбутвайки нещата на масата, които ми пречеха да гледам право в него.Aries ме изгледа изумен. Aries "Вече ти казах, не..." Michael "Слушай, брато.Triple H няма да дойде сега." Aries "Откъде знаеш, че..." Michael "Знам, кой мислиш, че ме изпрати?Първо искам да ти се извиня от негово име, но му излязоха неотложни ангажименти в последния момент, сигурно разбираш.Той наистина искаше да се срещне с теб." Aries "Можеше просто да отмени срещата за друг ден, вместо да ми хаби времето с такива глупости сега.Заеби, човек най-накрая да си помисли, че е заслужил нещо след толкова години старание и накрая пак хуй." Austin се надигна и се опита да си тръгне, но не му позволих да излезе от сепарето. Michael "Това не е хабене на времето, господин Aries.Не се притеснявай, ще получиш всичко за което се надяваш." Aries "Ти пък откъде знаеш на какво се надявам?!" Michael "Знам за страхотните ти мачове в ROH, знам за дългите години през които се занимаваш с този бизнес.Знам за успеха ти в ТНА и за последвалото неразбирателство с ръководството." Бог да поживи интернета и wikipedia!Тези мои думи го накараха да седне и да ме погледне замислено. Aries "А ти какъв би трябвало да се водиш?" Michael "Отскоро съм главен сценарист на NXT, твоя надявам се бъдещ дом." Хаха, главен сценарист..Целта оправдава средствата в този случай, а и не исках да разочаровам HНН след като ми възложи толкова големи надежди.Този наистина бе важен за него. Aries "Окей, предполагам, че трябва да се задоволя с това на този етап.Но все още бих искал да говоря с.." Michael "Не се тревожи, Хънтър те очаква точно след два дни във Флорида и би се радвал изключително много ако бъдеш там." Aries "Добре тогава, да поговорим за детайлите..времето на контракта, заплащането..." Michael "За това също не трябва да се тревожиш, господин Aries.Парите изобщо не са проблем, ще получаваш десет пъти повече отколкото си получавал досега при всичките си бивши работодатели.Но не мисля, че точно това ти е на първо място, нали?" Austin Aries се разсмя, след което сипа по едно питие и на себе си, и на мен.За това ми говореше, Triple H.Този пич сам се издаде, и той беше от тези които се взимаха насериозно и ценеха работата си.Не че имаше лошо в това, можех да работя с такова нещо. Michael "Убеден съм, че теб те интересуват съвсем други неща-главно място и главните мачове в NXT, поне като за начало. Aries само кимна. Michael "Но за да стигнеш донякъде, първо винаги трябва да се докажеш, трябва всички да видят-и аз, и ННН и цялото ръковдоство, а и не на последно място-феновете трябва да видят дали това трябва да се случи.Така че...кажете ми, господин Aries, какво можете да ми кажете за кариерата си досега и като цяло за себе си?Кой си ти?" Aries отново се засмя, качи краката си на масата и се облегна на сепарето стил "аз съм шефа" и ме погледа известно време.Потърка брадичката си и в крайна сметка каза: Aries "Аз съм най-великият човек, който някога е живял на тази шибана земя, братле." Сега беше мой ред да се засмея. Michael "Това вече ми харесва." Link to comment
The Pain Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 EPISODE VII FOR THOSE WITH THE BENEFIT OF FLASH PHOTOGRAPHY 20 януари 2016, Флорида С последното NXT шоу преди турнира Royal Rumble, зад кулисите се носеше неприкрито вълнение.То беше породено от факта, че много от кечистите се надяваха да получат шанс за изява в самото меле тази неделя.Това би било страхотно поле за изява за който и да е, както и страхотна популярност за самия ростер.Всички се бяха насъбрали в "хангара", както обичах да си го наричам и чакаха появата на Triple H и предполагаемите добри новини.Ригъл и Бил ДеМотт се опитваха да успокоят врявата, но без особен успех.Все пак кечистите сами замлъкнаха, когато ННН се появи с тежка крачка и застана пред всички. Paul "Добре, без повече заобиколки, знам на какво се надява всеки един от вас.Искам да ви убедя, че направих всичко по силите си да присламча Винс и комания към нашата кауза, но...за съжаление получихме отхвърляне и NXT ростера няма да вземе участие в мелето тази неделя." "Това са пълни лайна!", "Кажи му да си ебе майката, Н!", "Защо по дяволите?!" бяха най-честите възгласи от разгневената тълпа.Всички започнаха да комуникират бесни по-между си и по-опитните лица се опитаха да ги успокоят. Regal "Спокойно, момчета, спокойно." DeMott "Стига сте ревали, женчовци, ще го преодолеете, това няма да е най-гадния момент в кариерата ви, повярвайте.Ей!Кротни се малко Balor!" Да, да, страхотно успокоение Бил, продължавай да наслагваш дърва в огъня.Triple H стоеше безучастно настрани от цялата какафония и изглеждаше меко-казано безсилен. Michael "Проблемите сякаш излизат от нищото, а, Н?" Paul "Изморявам се от всички тия глупости вече, Майк.Какво да направя в този случай, да ги контролирам?На тяхно място аз щях да се разфуча още повече, като се знам какъв съм." За първи път досега виждах ННН толкова апатичен за случващото се наоколо.Човекът нямаше спокоен момент в последно време.Е, какво пък, колко по-лошо може да стане? Michael "Добре, ПУТКИ МАЙНИ, МЛЪКНЕТЕ ПОНЕ ЗА ЕДНА МИНУТА!!!" Викът ми стресна всички, които престанаха със сякакви спорове и викове и ме погледнаха до един.Едва ли беше заради заплашителния ми тон(той изобщо не беше такъв), а по-скоро заради пълното изумление с което някакъв си нов пикльо им се е развикал.Бяха изпаднали в пълен шок, и джобъри, и шампиони и треньори, както и самият ННН. Michael "Какво сте ме зяпнали така с отворена уста?Чухте ме, ако млъкнете поне за минута може и да ви вкарам малко акъл в главите!" Да се еба у шефа, хехе. Michael "Знам, адски гадно е, че ви пренебрегнаха така за ППВ-то в неделя.Знам, че всички искат да се изявят на най-голямата сцена.Но ако има нещо с което е известно NXT, то е здравата работа на всеки един кечист в него-както на ринга, така и зад кулисите.Какво трябва да направите тогава ли?Трябва да направите така, че това определение да не бъде напразно.Да се хванете отново на работа и този път да се трудите още по-силно отпреди.А вие сте се отчаяли и ядосали все едно е края на света!Мамка му, та вие имате special event, вечерта точно преди Fastlane другия месец!Ако бях на ваше място бих дал всичко от себе си за да разкъртя сцената тогава и да покажа и на WWE колегите ви, и на ръководството как точно стават нещата и какво изпускат като ви пренебрегват!" Никой не смееше да каже нищо.Ако съдех по наведените им погледи и скромни стойки със скръстени ръце, бих казал, че повечето от тях бяха съгласни с мен.Получи се по-добре отколкото очаквах. DeMott "Добре "путки майни" както ви нарече Майк-чухте човека!А сега всеки по местата!Демпси, 200 обиколки на ринга, кардио, кардио, дебелако!Сторм, Корбин още ли не сте започнали да работите по шибаното промо??Заян, Балор, кво става с физиотерапията, а?Да не би пак да имате намерение да ми се счупите от нй-мижавото тръшване тая вечер?!" Браво бе, генерале!С DeMott разменихме погледи, последвани от бързи кимвания и човека продължи да снове из редиците и да дава наставления.Triple H се приближи към мен и плесна с ръце, а очите му блестяха. Paul "Гледай тии, шампион!Наистина имаше нужда от такава реч, първоначалният ентусиазъм винаги е силно нещо, така беше и когато тръгна NXT в сегашния си формат, но с времето всичко в живота губи тръпката си.Трудно е да запалиш изгаснала искра, но ти изглежда може и да го направиш.И след страхотната работа, която свърши с Austin Aries, изглежда деня в който те срещнах ми е бил най-късметлийския ден.Трябва да изпратя на Батиста малко цветя и коледна картичка със закъснение, хаха." Нямаше как това да не ме погъделичка и за първи път за цял месец в който съм в тази компания се почувствах толкова добре, сякаш наистина може и да има място за мен тук.Нещата почваха да се навързват. Michael "А къде е нашия човек, Aries?" Paul "О, в момента е на седмото небе.Снима видео относно дебюта си, за първи път работи с такива професионалисти и се чувства като филмова звезда.Вече трябваше да е готов отдавна, но цял ден иска нови дубли за да изглежда колкото се може по-добре." Michael "Не мога и да си го представя, хаха.Как е положението за тази вечер?" Paul "Доста добро, тепърва започват интересните работи преди следващия special, Майк.Също така...сме подготвили и някои изненади, за които не сме те информирали..о, не прави такива физиономия, на ТЕБ нямаше да ти се сторят кой знае колко интересни.Но феновете ще си умрат от кеф като ги видят, сто процента съм сигурен..Ела да те запозная с момчетата все пак..." **** Quote The NXT Report 20 January 2016 --Днешното предаване започва с мениджъра Уилям Ригъл, който кани Фин Балор, Сами Заян и Самоа Джо на ринга.Тримата излизат и изглеждат така, сякаш са готови да се изядат помежду си.Ригъл успокоява страстите и казва, че поради сложните обстоятелства в последно време на следващия NXT Special, тримата ще участват в тройна заплаха за титлата и се надява, че ще бъдат доволни от този факт и, че направят най-добрия възможен мач на който са способни.А тази вечер на тримата ще им се наложи да се бият в отбор понеже Ригъл е поканил специални гости от WWE-тримата от New Day! 1.Enzo Amore & Colin Cassady def Jason Jordan & Chad Gable via pinfall @ 9 min "Аморе и Касиди връщат за загубата си от миналата седмица, след като Аморе тушира Гейбъл след roll-up.Сега двата отбора са 1-1 и определено и двата заслужават мач за титлите по двойки." ** --Зад кулисите Tommaso Ciampa влиза в съблекалнята на Alex Riley при което той веднага минава в бойна позиция."Какво, тази вечер няма ли отново да направиш от успешните си открити предизвикателства?". Хаха.Riley казва, че последните две седмици бяха просто недоразумения и ако двамата отново са на ринга някога, то победата лесно ще дойде при него.Ciampa го предизвиква на мач без отброявания и без DQ на NXT Takeover и казва, че има една седмица ултиматум да вземе решение..освен ако не е страхливец. 2.Apollo Crews def Rhyno via count-out @ 6 min "Rhyno е превързан през корема и гърдите, заради травмите му от хардкор мача с Joe от преди две седмици.Apollo показва уважение към опонента си и даже пита съперника си дали иска мача да бъде прекратен, но Rhyno ядосан го напада.Crews обаче взима надмощие и го изхвърля по корем извън ринга, което нанася още вреда по раните му.Той не може да се изправи и съдията го отброява и връчва победата на Apollo.След мача той подава ръка на Rhyno, но ветерана се изплюва, изправя се едва едва и се прибира унизен зад кулисите." *1/2 --Сами Заян дава интервю относно предстоящата тройна заплаха, когато за шок и екстаз на всички в залата се появяват Edge & Christian!Двамата искат да поздравят своя сънародник за страхотната работа през последните 2 години и са убедени, че той ще спечели титлата на Takeover следващия месец. 3.NXT Tag Champions Scott Dawson & Dash Wilder def Aiden English & Simon Gotch via pinfall @ 5 min "Мач, който е пренебрегнат изцяло от публиката за съжаление, които скандират "Edge & Christian" през цялото време.Уоу!Двата отбора виждат това и за бързо претупват нещата с победа на шампионите.След мача излизат Jordan & Gable, последвани от Cassady & Amore които се надпредварват кой първи да докопа шампионите по двойки и да ги набие, при което избухва троен въргал и са налага няколко работници да ги разтърват." *1/2 --Показано ни е мега филмарското и нагласено клипче, според което "Най-великият човек който някога е живял на тази земя" Austin Aries ще се появи в NXT следващата седмица.Някои от публиката изглежда знаят кой е той и избухва от кеф. --В следващия сегмент отново става въпрост за дебют и на ринга се появява каубоя James Storm!Той казва каква чест за него е най-накрая да е пред всички тези фенове, но е прекъснат от Baron Corbin който е дошъл да развали купона.Той започва да се ебава с каубоя, че изглежда смешно и все още не е никой в този ростър, когато Storm го тръшва изведнъж с Last Call под овациите на публиката. 4.NXT Champion Finn Balor, Samoa Joe & Sami Zayn def The New Day via pinfall @ 13 min "Въпреки напрежението между тримата противници за титлата, NXT кечистите успяват да защитят честта на своето шоу и да победят шампионите по тройки?? (хаха) в енергичен главен мач.След края му тримата се гледат напрегнато сякаш всеки един момент ще избухне битка, но явно ще трябва да почакаме за това още малко..." ***1/4 *** Michael "Това беше доста добър сегмент, пичове, направо откраднахте публиката през следващия мач, хаха." С ННН, Edge & Christian се бяхме настанили удобно в шефския офис и доглеждахме мейн евента на шоуто.Пол ме беше запознал преди това с тях и те наистина бяха доста харизматични личности. Christian "Не беше нищо особено, свикнали сме на по-големи неща." Edge "Да, като скачане от стълби и такива дребни работи, нали Н?" Всички се засмяха освен мен, явно развеселени от стари спомени.Но мен това ме наведе в размисъл, стълби значи... Michael "А случайно да мислите да се задържите наоколко за повече време?Нали се сещате, да покажете на младите това и онова, мисля че биха били във възторг от такава възможност.." Paul "Ъм, такова нещо всъщност изобщно не е обсъждано, Майк и не ми се струва като реална опция на този етап.Това беше просто една поява, за да издигнем малко Сами, нали знаеш..." Michael "Да, ама помисли тогава само как могат да помогнат постоянни такива появи, Пол.Нали искаш издигане-е какво би придало повече легитимност от това в този момент? Paul "Знам всичко за издигане на кечисти, Рамзи, може и да не ми казваш." Triple H ме погледна намръщено и зае по-официална поза от айляшката в което беше до преди малко.Edge & Christian се спогледаха сконфузно и се опитаха да сменят темата. Christian "Да, не мисля, че е някаква опция..." Edge "Няма над какво толкова да работим.." Да, подмазвайте се пред шефа. Michael "Чакайте, не мисля, че напълно разбирате концепцията на нашата революция тук, ние..." Paul "Революция?!?!Мисля, че тази реч от днеска ти е вдигнала самочувствието до нереални висоти, Майк, слез малко на земята.Не му обръщайте внимание, момчета, революция, хах..." Edge "Новото ти момче със сигурност изглежда доста надъхан и убеден, Хънтър." Въпреки тези отговори, можех да видя, че бях посъбудил интереса в двамата канадци.Колкото до Пол..е той не изглеждаше много доволен от този факт, но ще трябва да трае, от моя гледна точка ми е длъжник след последните няколко дена.Поне за момента. Michael "Всъщност наистина бих се изненадал ако не бъдете заинтересовани след това, което мога да ви кажа.Ако не греша и двамата обичате кеча адски много, нали така?И предполагам не виии допада много положението в което е бизнеса в момента.Но промяната все трябва да започне отнякъде и тя не може да започне от по-горните нива.." Edge & Christian се спогледаха, след което погледнаха към намръщеният Triple H сякаш чакаха някакво одобрение или нещо подобно.Аз също погледнах към него, но той не отразяваше никой и само се въртеше нехайно в царския му стол и гледаше всичко друго, но не и нас тримата.След като тази тишина продължи повече от необходимото, той нямаше много голям избор.. Paul "Добре, добре, стреляй, Майкъл, виждам че си ентусиазиран.И без това не правим нищо повече освен да си говорим небивалици в момента, нали така.Няма с какво да навреди това." Точно така. Quote 24 January 2016 1.Royal Rumble Match 2.WWE Championship Roman Reigns(c) vs Sheamus vs King Barrett 3.Intercontinental Championship Kevin Owens(c) vs Cesaro 4.United States Championship Rey Mysterio(c) vs Alberto del Rio 5.WWE Tag Team Championship New Day(c) vs The Miz & ??? 6 February 2016 1.NXT Championship Finn Balor(c) vs Samoa Joe vs Sami Zayn следващия епизод-Royal Rumble Бележка #1-нарочно не съм писал резултати от SmackDown и понякога ще си я позволявам тая волност, щото там като цяло не се случва нещо важно и не е от голямо значение за цялостната история Бележка #2-не гледам женски кеч и не знам какви са историите, може и да е във възход последно време, но наистина не знам нито как да пиша за него, нито как да го бууквам.Пак мисля, че няма да е голяма загуба за тия които четат. Link to comment
Lubo Dimitrov Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Принципно ми се искаше Майкъл да скочи директно към RAW, понеже не следя NXT, но пък звучи много по-логично така. Чакам RR и Takeover-a! Link to comment
Laoch Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 On 12/31/2015 at 9:08 PM, dr jack levine said: 2 епизода мах. Горе-долу ги нацели. Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
ArmenianKing Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Пич, мн се изкефих на дневника..би било супер ако продължиш! Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.