Jump to content

Интервюта, коментари и мнения


neshev

Recommended Posts

По-добре да има тема за всякакви неща от този ред и евентуално да се дискутират:

 

Holm все още настоява да се бие още веднъж преди реванша с Rousey:

 

 

Quote

 

 

"Eight months between fights is a long time," Holm said at a media event before UFC 194 in Las Vegas. "Maybe not for some, but in boxing I used to fight four times a year for title fights. I was very active. This year is three fights in a year. I still feel like it's active. To go eight months without one, we're not even averaging two a year at that rate. So it's kind of like, man that's a really long time from now."

"I'll embrace it if that's the next fight," Holm said of a Rousey rematch. "If I get a fight before then, then that's great. I like to go with the flow. I don't want to force anything. I don't like anything to feel like it's having to push. I want to feel like it's flowing. I like to kind of go with it. Ride the wave, I guess you'd say."

 

http://www.mmafighting.com/2015/12/23/10182544/holly-holm-still-hoping-to-fight-before-ufc-200-july-is-a-really-long

 

Link to comment

И на мен ми се иска да гледам както Холи Холм, така и Конор преди УФЦ 200, но не мисля че ще им позволят да се бият, тъй като по този начин ще рискуват прекалено много пари. И все пак ако се случи този двубой между Tate и  Holm си мисля, че може да  стане една много интересна битка.

Link to comment

Frankie Edgar заяви, че му е писнало да го прецакват и няма да приеме друг опонент освен Conor McGregor:

 

 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Аз ако съм на мястото на Dana White ще накарам това нагло джудже да чака още!

               

Link to comment

Нешка, кой е най-изгодният опонент от бизнес гледна точка на Конър?

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Според мен само идеята "шампион срещу шампион" прави Dos Anjos най-печелившия опонент за Конор от гледна точка на УФЦ в момента. Естествено ако Сероне беше спечелил за тях щеше да е по-добре, но това не се случи и въпреки слабата популярност на бразлиеца според мен това е мачът на годината за 2016.

Link to comment
3 hours ago, dbrm said:

Нешка, кой е най-изгодният опонент от бизнес гледна точка на Конър?

 

Diaz, но всеки е рентабилен. 

Link to comment

^ Шампион срещу шампион също мисля, че би било рентабилно. Тук се получава разминаване като говорим за "интересно" за смарковете/феновете и "рентабилно"  - добро за бизнеса и за кое има най-голяма вероятност платежоспособната аудитория да даде повече пари. 

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Дори без титла, Nate Diaz е много по-популярен от RDA. Платежноспособните искат да гледат сеир и trashtalk, титли и P4P класации са далеч на заден план. Както намекнах, McGregor дори срещу дъска ще направи добри цифри, но както показаха предшествениците му, за наистина големите мачове се искат правилен опонент, а Nate Diaz е правилният опонент.

 

Въпреки това, предпочитам McGregor да направи поне 1-2 защити на FW титлата, преди дори да мисли за качване в LW. 

Link to comment

Франки усилено върви по пътя на Джон Фич - не знам вече за кой път ще го прееВат :unsure: Още преди Конър трябваше да вземе тайтълшот. В интерес на истината - заслужаваше си и реванш с Алдо още след първия мач, ама вече беше с три загуби официално и нямаше как. Въпреки, че от трите му загуби само една беше безапелационна, другите две бяха "спорни". Но ако и сега не получи тайтълшот, не знам вече какво трябва да направи. Прав си е да недоволства.

 

UFC много се бият в гърдите как не са някаква циркаджийска организация, ама се въртят на пети и на пръсти покрай Конър, щото в момента той е златната кокошка. Идеята, че ще пуснат чисто нов шампион да се бие в горната категория и да прави "шампион срещу шампион" е мега простотията. Досега за такива мачове се е заговаряло (а още по-малко а се случвали) при разчистени дивизии и при липса на опоненти. При Конър има опоненти, които напълно заслужават тайтълшота - Франки изби половин дузина народ, Алдо трябва да получи реванш след всички тия години на доминация, Халауей има 8 поредни победи, включително срещу Къб Суонсън и Чарълс Оливейра ... За какво се предполага да се бият тези хора, за да въртят безмислен брой победи-загуби? 

 

Просто в момента МакГрегър е супер рисков, щото всеки мач може да го претрепят и гледат да го изцедят докрай, ако се окаже, че е просто балон. Ако Рафаел го размята като куче стар патък, после могат спокойно да го върнат в долната категория и да го оправдаят, че не му били това килограмите. Ама ако Франки го въргаля 20 минути и му вземе пояса, няма как да го качат да се бие с шампиона. А мача с Нейт винаги е опция, както и реванша с Алдо, стига вторият да не се окаже пак шампион, а МакГрегър да е навъртял загубите.

 

Ясно е, че ще гледаме простотии, жалко за тези, които са си трошили кокалите за нищо, но така е в шоубизнеса - звездите преди бойците. :dry:

 

 

 

Link to comment

Нямат много прецеденти, но навремето BJ Penn качи да се бие, докато беше шампион, срещу GSP, а имаше само една защита. Много ясно, че когато имат човек, който иска да прави история да му дадат, не се случва всеки ден. Малко ли големи мачове им пропаднаха, защото някои ги беше страх да не загубят. Още си спомням GSP какви оправдания бяха, че не иска да се бие със Silva, а сега сигурно се ядосва, защото много вероятно щеше да го бие и сега щяхме да го гледаме като някакво светило. McGregor няма такива опасения и иска да е първият в UFC, който ще държи двете титли едновременно.

 

Fitch и Edgar/Holloway нямат много общо. Fitch никога не му е бил даван title shot, докато в момента Edgar е следващият претендент за титлата на McGregor. Проблемът е, че вероятно ще трябва да изчака първо McGregor да се бие с RDA, но има гарантиран двубой. Вероятно не му се чака и иска големите пари сега, но той загуби сумати мачове за титла, сега е в неизгодната позиция.

 

Holloway пък беше доминиран от McGregor, който се би с едно коляно на практика. Хубаво е събрал победите, но трябва да бие елита в дивизията, преди да претендира за нещо повече. Все пак е и сравнително млад, няма за къде да бърза. 

Link to comment

Първо, че BJ Penn беше направил защита, второ че кариерата на Пен до тоя момент не може да се сравнява с тая на Алдо, просто е абсурдно. А и ситуацията беше друга, не се бяха наредили опоненти и в двете категории както е сега. 

 

Фич получи своя тайтълшот и загуби от GSP по точки. Там е работата, че си заслужи още един, но така и не му бе даден, включително му беше обещан и после беше изместван от други бойци (да не бъркам само, но мисля, че точно Джейк Шийлдс го прееВа).

 

Халауей би бойци, които са далеч по-добри от тези на МакГрегър по пътя за титлата ... или поне не по-лоши, айде. Просто не е такава звезда. Но по всички правила се предполага да е на един сериозен мач от тайтълшота.

 

При положение, че Франки Едгар размаза последователно имена като БиДЖей Пен, Юрая Фейбър, Чад Мендес, Къб Суонсън и Чарълс Оливейра и още не сме го видели да се бие за титлата, как може въобще да се говори за друг мач.

 

 

Link to comment

И тогава имаше доста претенденти, просто ги оставиха на страна.

 

При условие, че си бил размазан от шампиона, какво значи заслужил? То и Miesha Tate можеха да я влачат така с title shots, но пак щеше да пада от Rousey. Fitch си е Fitch, но нямаше как да бие GSP, а видяхме, че дори дегресира стабилно от тогава.

 

 

Link to comment
On 12/26/2015 at 0:39 PM, gboy said:

Ясно е, че ще гледаме простотии, жалко за тези, които са си трошили кокалите за нищо, но така е в шоубизнеса - звездите преди бойците. :dry:

 

Именно. UFC преди всичко е компания, чиято цел е печалбата. Винаги. Докато боец "А" носи повече пари на компанията от боец "Б" той винаги ще е с преференции, без значение дали е най-добрия или ще го бие и някоя квартална батка от Славейков примерно. Лоренцо и Дейна ги болят куровете, че някакви безлични маняци като Франки ще останат прецакани, важното е да влизат максимално много пари в организацията.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Rogan за пореден път е изразил недоволство за сегашната точкова система в MMA:

 

 

 

Link to comment

Rogan още докато коментираше МЕ-та си каза, че Robbie трябва да вземе последните 2 рунда. Явно му бръкнаха в бъза с това решение :D

Link to comment

Той тази песен я пее сигурно от както има UFC. Системата си е OK, просто имат нужда от по-компетентни рефери и да знаят кога да ползват 10-10 и 10-8 рундове. В бокса е по-адекватна, защото там първо имат 12 рунда и второ, ако има knockdown отнемат 1 точка. В MMA свирят 10-9 и на супер близки рундове и на абсолютно доминантни като първият рунд между Edgar и Maynard. Каквато и система да е, ще има тъпи decision-и, докато не уточнят критериите. 

Link to comment

Прав си е Rogan. В това шоу и четирите split decision-а бяха доста спорни.Определено трябва да се помисли върху този много голям за спорта проблем, тъй като това убива голяма част от интригата.

Link to comment

"I really think I'm a nightmare for Conor McGregor. I don't know if that's keeping him away. Prove me wrong. Prove all the doubters wrong. Stroke that ego a little bit."

Frankie "The Answer" Edgar

 

Франки го е заразпсувал тия дни ирландчето

:happy:

 

Link to comment

Франки е машина , но ми е шано тоя мач да стане преди РДА и Конър ... пък е доста вероятно стероидния да го буха и от там е само по нанадолнището за Конър.Иначе за Франки това е последен влак за титла , нормално да се напъва.

Link to comment

Франки е последният от дивизията, който все още не е победен от ирландеца, но все пак според мен този мач ще се случи рано или късно и Едгар ще бъде много лошо свален.

Link to comment
Quote

Dana White 'interested' in champ vs. champ fight with McGregor and dos Anjos

“Conor has said that he would like to win the 155-pound belt and fight four times a year and defend both belts,” White said on FOX Sports 1’s “UFC Tonight.” “If anybody can do it, Conor McGregor can. This guy has pretty much done everything he said he would do, so, I’m interested.”

 

“That is true that normally I would say that if you’re going to move up in weight, you have to give up the belt,” White said. “But Conor has done everything he said he would do. He wants to fight – he really likes money – so if anybody can do it, it’s probably him.”

 

 

Quote

Dana White: Holly Holm will fight before she fights Ronda Rousey

“Holly Holm will fight before she fights Ronda,” the UFC President announced on tonight’s edition of FOX Sports 1’s “UFC Tonight.”

 

“You will see Ronda Rousey fight again,” White said. Ronda has dedicated the last three-plus years to working hard here. Not just fighting, but promoting and taking the sport and the UFC to a whole other level. Ronda has some well-deserved time off but she will fight this year.”

 

 

Link to comment

McGregor срещу Edgar ще е повторение на McGregor срещу Mendes, няколко ранни takedown-а, които отново ще вкарат под въпрос wrestling-а на McGregor, но ултимативно, McGregor ще намери вече амортизирания chin на Edgar и ще запише нов нокаут. Edgar за съжаление е изключително упорит и седя прекалено дълго в LW, където видимо по-големи бойци го доминираха с физика, сега във FW имаме подобен такъв. а Edgar реално е за BW дивизията. В момента нищо не зависи от него, на милостта на McGregor е дали ще получи тлъстия чек или ще трябва да трепери RDA да не обърка плановете. 

 

Ronda вече е съмнително, че ще е я видим отново. Прави противоположното на това, което се очаква за да си върне титлата и да бъде конкурентна. Масово филми/участия и седене с бездарния и треньор. Най-добрата и надежда е Tate да победи Holm, малко вероятно, но Holm изглежда потресаващо зле, когато не и тръгват с рогата напред като Rousey.

Link to comment

Ето какво мисли Alvarez за решението на Conor и за неговото бъдеще в леката категория :


"Аз съм в този бизнес от доста време и чудесно разбирам какво се опитва да направи McGregor. Признавам, че той свърши чудесна работа и изглежда затова получава всичко, което поиска. Според мен той осъзнава, че  Frankie Edgar ще го победи и именно затова сега му е удобно да  напусне категория перо, тъй като следващия опонент, срещу когото трябва да защитава титлата си е  Frankie Edgar. Това е, което мисля. "

 

Link to comment

Изоставам с конспирациите. Значи Alvarez се опитва да ни убеди, че McGregor го е страх от Edgar и се качва в горната категория за да се бие с човек, който е по-добър от Edgar във всеки аспект от MMA-я и е с 10 килограма отгоре. Същият човек, който размаза Benson Henderson за под рунд, който буквално изсели Edgar от LW дивизията, а отделно размаза Pettis и Cerrone, които идваха със серия от по 5-6 победи. И качването няма нищо общо с това, че McGregor иска да прави история и да стане шампион в две дивизии, което повтаряше още преди да детронира Jose Aldo, нито с това, че му е писнало да прави нечувани weight cuts, нито пък с това, че това е много по-голям двубой от колкото този с абсолютно безличния Edgar. НЕ! McGregor го е страх да не падне... И дори няма смисъл да казвам, че McGregor няма дори да сдаде титлата във FW, а планира да я защити на най-голямото им шоу някога, именно срещу Frankie Edgar.

 

Alvarez е абсолютно малоумен или си няма никакво понятие как седят нещата в собствената му компания. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...