Jump to content

Кой трябва да е следващият опонент на Conor McGregor?


neshev

Кой трябва да е следващият опонент на Conor McGregor?  

16 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

След победата McGregor намекна, че ще се бие за LW титлата, което беше потвърдено и от треньорът му, който иска този мач да се състои през април.

 

Междувременно, Frankie Edgar постави под въпрос дали McGregor не го е страх от него и си поиска title shot-а. Вече бившият шампион Jose Aldo, както и неговото обкръжение, заявиха претенции за rematch.

 

Според вас кой трябва да е следващият опонент? 

Link to comment

Това с мачове в двете дивизии е несериозно. Камо ли ту да слиза, ту да се качва - празни приказки са това. Още повече, че с неговия стил какво ще дири при по-тежките? Алдо, Франки - те може и да си се качват, но те така си се бият просто, при тях няма проблем.

 

Най-честното е сега Едгар да си получи тайтълшота, а Алдо да се изправи срещу Макс Халауей за следващия. Всичко друго е тъпотия.

 

Link to comment

Едгар.

 

При положение, че току що спечели титлата, за мен е немислимо да скача в горната категория за мач за титлата там. От комерсиална гледна точка най-вероятно това е най-силния мач, но мнението ми е, че трябва да направи няколко защити тук. Едгар е човека, който победи напоследък утвърдени имена и би трябвало той да е опонента на на Конър. Алдо падна категорично и няма да е лошо да мине през един gate keeper преди да се бие отново за титлата. Отделно мач срещу Едгар едва ли ще бъде скучен, имайки предвид стиловете и на двамата.

Link to comment
dr jack levine

Тая бразилска ваджaина жозе да научи инглиша малко и тогава да реве!!!!!!!!!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

McGregor ще е още по-добър в LW. Без weight cut, ще поема ударите още по-добре. Със своите размери ще е голям дори за тази дивизия, а един Frankie Edgar, който реално може да се бие и в 135, беше един от запомнящите се шампиони. RDA и Khabib са трудни опоненти, но както се видя с Mendes, McGregor не е безидеен в grappling-а и има добър шанс да ги нокаутира. Вече наистина е трудно да повярва човек, че успешно ще се бие и в двете дивизии, но, ако има човек, който може да го направи, това е McGregor.

 

Вече срещу кой ще се бие зависи от това как ще се развие боят между Cerrone и RDA. RDA е безличен шампион, докато Cerrone е един от по-популярните бойци. За това и, ако RDA запази, вероятно McGregor ще направи защита срещу Edgar първо.

 

Aldo трябва да си вземе почивка, да се възстанови от нокаута и да направи поне един мач, преди да търси реванш. UFC го прецакват, след като дават веднага title shots на хора като Velasquez и Ronda, но за него ще е по-добре така, защото като има insta rematch-ове, те не завършват добре за предишните шампиони. 

Link to comment
The Olimpic Hero

Мисля, че следващият опонент на Conor McGregor трябва да бъде Robbie Lawler и ще ви кажа защо. Той би бил единственият достоен противник на McGregor, защото също като ирландеца носи на бой за разлика от бразилските мишки от рода на Jose Aldo и Rafael Dos Anjos. Кажете ми какъв е смисълът от реванш с насрания Aldo, който най-вероятно даже няма да посмее да влезе отново в Октагона. Ако пък влезе, този път наистина може да умре на ринга. Едва ли иска да си рискува здравето още един път срещу Краля на UFC Conor McGregor.

 

Frankie Edgar - Още едно джудже от Featherweight дивизията, което ще бъде свалено с лекота от McGregor някъде в 20-тата секунда на първи рунд. Отново безсмислен мач без никаква интрига. В случая Conor McGregor е много по-голям от Featherweight дивизията - и физически и като личност. Тази дивизия не заслужава Conor McGregor.

 

Какво пък да кажа за Rafael Dos Anjos. Поредният бразилски анонимник, който тази вечер имаше късмета да срещне уникалния слабак в лицето на така наречения "Каубой" Donald Cerrone. Определено Dos Anjos не е достоен да срещне Conor McGregor. Ако трябва да съм честен може би наистина Conor McGregor първо ще покори тази категория, но пак казвам - мачовете му в нея ще са прекалено лесни.

 

Истината е да качи 10 килограма и да срещне Robbie Lawler или истински боец, срещу който най-после можем да видим кървава класика в няколко рунда с участието на McGregor. Разбира се в крайна сметка McGregor отново ще победи и Lawler, но още един път ще повторя - това е единственият мач с участието на McGregor, който има вероятност да продължи повече от един рунд.

 

 

 

               

Link to comment

Ако трябваше аз да буквам нещата, то щях да направя Conor vs. Frankie някъде през Март/Април и след като TheNotorious размаже последния оцелял във featherweight дивизията ще е време и за един champion vs. champion двубой на UFC 200. Въпросът е дали UFC са на същото мнение (а дано,ама надали) тъй като според мен няма да искат да рискуват с мач за McGregor преди UFC 200, тъй като това е най-сигурният вариант за тях. И все пак скоро очаквам да разберем какво ще се случи.

Link to comment

КОбрата много ясно. Ще за българи сте вие?

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

Мачът, в който Conor печели lightweight титлата в Cage Warriors.

 

http://entimports.com/2015/12/watch-mcgregor-compete-lightweight-dominate/

 

Интересно е да се види как изглежда Conor в тази категория. Определено съперникът му не е кой знае какво, но още тогава си личи нестандартният му стил и бруталната левачка които сега му носят успехи в УФЦ. Нокаутът е брутален!

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...