Himler Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 На Буфон явно не му е писано да вземе ушатата и това е Quote Link to comment
MJ23 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Има три отбора, за които съм си казал, че никога няма да бъда - Ливърпул, Левски и Юнайтед. Е тази вечер направих изключение в края заради Манчестър. Заради това, че в игра влязоха буквално деца, но най вече заради надменното и пренебрежително отношение на ПСЖ - едно голямо браво. Не може на собствения ти стадион срещу отбор с 10 липсващи играчи да не играеш за втори гол цяло второ полувреме, който да ти осигури класирането. Просто е колкото арогантно, толкова и малоумно. Яд ме е само за Буфон.. BrockLesnar, kabakov, Himler and 1 other 4 Quote Link to comment
Rock Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 (edited) Велик ден! Аякс са богове в момента. Да елиминираш Реал и Ювентус, като биеш и двата отбора като гост, е просто нечовешко. И то не е като да са били с половин гол от 2 атаки, както казва Пената, ами момчетата тотално надиграха Юве. След като видях това 6-2 от Фейенорд в края на януари ги бях тотално отписал, а те правят подвиг след подвиг. Накрая как пак се надяваха на типичната дузпа за Роналдо в 90-та минута, ама тоя път решиха да не правят циркове (въпреки че ако беше 2-2 сигурно щяха да я свирят). Най-сладкото е как КР7 си тръгва с пръст в устата най-накрая. Трябва обаче да му призная гола - беше наистина прекрасен спринт около защитата. Меси пък успя да се разпише в четвърт-финали след 12 мача суша. Де Хеа напомни за Световното, голям палячо е понякога. Всъщност най-точното определение за него е, че е като девственица - веднъж вкараш ли и, после само си влиза. И тогава, и сега допусна гол и после глътна бастуна. Коутиньо мушна приятен финес шот (какво друго освен финеса). Наистина паметен ден, дано и утре се получат яки мачлета. Edited April 16, 2019 by Rock Bobotsi, kabakov, damtiham and 2 others 5 Quote PC => 11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB Link to comment
kabakov Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Днеска очаквам Сити да си вземат своето, все пак Тотнъм ще са и без Хари Кейн, макар че ще стискам палци за Спърс. Полуфиналите най-вероятно ще са Аякс-Сити и Барса-Пул. Финал преди финала е единия. Brutalnia 1 Quote Link to comment
Rock Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Нямам думи просто. Водиш 3-0, отборът ти почива през мач, лузърите играят на кръв всеки мач във ВЛ, мръсният арабин и шибаното бразилче ги няма и играят някви аутисти на тяхно място, и въпреки всичко намираш начин да се насереш кат путка. Кажи честно. Първото полувреме играха добре, Меси беше много активен, но Коутиньо бе ебахти дървото. Бях сигурен, че ще вкара поне 1 гол в двата мача, а той не се видя изобщо. Кво беше тва - 2 на Ориги и 2 на Лайналдум, wtf? След втория гол Барса умряха. Накрая нямаше един дето да центрира топката, всички си цъкат тики-така. Жалко. Нямаш право след 3-0 от италианския Левски миналата година да предоставиш това на феновете си. Просто нямаш. Това трябва да е наказуемо от закона и сега аз да имам право да ги осъдя за тая подигравка, ей така, просто да си знаят. Хвърлиха в кофата една златна година, лесен требъл и евентуални 6 титли за година. Оттук нататък е ясно. Лузърите дигат ШЛ, Лай Найк взема Златната топка, а аз се изповръщам от тази копторна яма. Добре че сезонът приключва, че да си взема почивка от футбола. prenti, MJ23, Radox and 1 other 1 2 1 Quote PC => 11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB Link to comment
soccerav Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 НЯМА ТАКЪВ КЕФ ДА ВИДИШ ТАЯ МУТРА ХАХАХАХА.YNWA и всички мишки по дупкитееееееееееееееееееее. Bastian, The^Lunatic, KILLSWITCH ENGAGE and 4 others 3 3 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Прекалено много станаха тия невъзможни обрати в последните години. В началото на века резултат 2:0 беше почти непреодолим. Сега от 3:0 и 4:0 се правят обрати просто така. То даже вече трябва да е изненада, ако няма обрат, а не ако има. Голът при корнера беше абсурден, и Верея няма да допуснат такъв. Radox, Rock, BrockLesnar and 1 other 3 1 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
kabakov Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Защита на Барса е трагична и това е поне 15 години откакто ги следя. Не знам какви нападатели и халфове купуват и се тъпчат с тях, ама задължително им трябват защитници от световна класа. Алба не се е прибирал в зоната си отгодини, Пике вече да ходи да си пуца Шакира и да не се занимава с футбол, Лангле не става за нищо, Роберто не е защитник принципно, Семедо и той не е стабилен. Стига вече с тея нападатели да се чуди треньора как да ги върти, че всички да са доволни. Като казах и треньора е за смяна. Толкова страхлив и не наясно със смените си треньор не съм виждал. Некадърна работа. Както каза някой горе - лесно изпуснат требъл... MJ23 and BrockLesnar 2 Quote Link to comment
MainEventer Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 (edited) Ливърпул бяха по-добрият отбор. В Барселона не заслужаваха да загубят с 3 на 0. Не ги харесвам, но трябва да им се признае смелостта, с която играят. Паса при корнера за четвъртия гол беше уникален просто, това си е чист прийом от малките вратички, но да ти се получи срещу Барса в този момент... браво на малкия Трент. Възнаградена смелост. Edited May 8, 2019 by MainEventer BrockLesnar, soccerav and Brutalnia 2 1 Quote Link to comment
dexim Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 12 hours ago, Rock said: Нямам думи просто. Водиш 3-0, отборът ти почива през мач, лузърите играят на кръв всеки мач във ВЛ, мръсният арабин и шибаното бразилче ги няма и играят някви аутисти на тяхно място, и въпреки всичко намираш начин да се насереш кат путка. Кажи честно. Първото полувреме играха добре, Меси беше много активен, но Коутиньо бе ебахти дървото. Бях сигурен, че ще вкара поне 1 гол в двата мача, а той не се видя изобщо. Кво беше тва - 2 на Ориги и 2 на Лайналдум, wtf? След втория гол Барса умряха. Накрая нямаше един дето да центрира топката, всички си цъкат тики-така. Жалко. Нямаш право след 3-0 от италианския Левски миналата година да предоставиш това на феновете си. Просто нямаш. Това трябва да е наказуемо от закона и сега аз да имам право да ги осъдя за тая подигравка, ей така, просто да си знаят. Хвърлиха в кофата една златна година, лесен требъл и евентуални 6 титли за година. Оттук нататък е ясно. Лузърите дигат ШЛ, Лай Найк взема Златната топка, а аз се изповръщам от тази копторна яма. Добре че сезонът приключва, че да си взема почивка от футбола. Фен не Евертън да беше, нямаше да има толкова злоба в теб. Бахти гнусното същество... Brutalnia, BrockLesnar, Pe60 and 1 other 3 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Аз почти не познавам човек, който да не мрази Ливърпул, ако не им е фен. И аз ги мразя, и за мен са късметлии, но си заслужиха класирането. Истината е, че и първия мач бяха по-добри от Барселона, а за втория да не говорим. Без трима основни състезатели ги надиграваш. Меси просто се доказа отново като плъх във важните моменти и се скри. Така както го прави винаги за Аржентина. Да, Ливърпул са синоним на късметлии, но просто са и отбор за подобен тип мачове. Малко отбори имат такава публика, която да ти даде криле, при 2-0 бе ясно какво следва, просто Барселона не издържаха много преди третия гол и си ускориха смъртта. Не може Меси и Суарез да правят такива фрапиращи пропуски все едно са на тренировка. Еми с Ливърпул играеш полуфинал за КЕШ, не с Литекс приятелски мач. За довечера имам едно лошо усещане, че Тотнъм може да отстрани Аякс, но да видим. Интересно ми е дали феновете на Пуул са вярвали в обрата? На мен и на ум не ми минаваше, че е възможно нещо такова да се случи. BrockLesnar and Brock_Lesnar 1 1 Quote Link to comment
BrockLesnar Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Аз вярвах, наистина, иначе нямаше да го гледам, но определено, ако ми бяха казали, че Ориги ще вкара 2 гола, не знам как бих реагирал. Дано, днес Аякс бият, че с Тотнъм ще е рядко скучен финал, в който Почетино ще излезе като дуда с 11 в защита. Quote Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down. Link to comment
BAITO6O Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Ливърпула тряпва се молят Тотнъм да бият Аякс, че по стара знатна традиция Пул си бият кокошките без проблем и с разлика. Ако пък са срещу Аякс предимството естествено пак е към Ливърпул, но Аякс са коварен съберник. Докато за Барселона ми кфо да се каже. Те завалиите миналата година Рома им спретна същия номер. Не е им е за първи път. На Клоп ще му е 3ти финал в ШЛ ( 0 е засега). MJ23 and Maradona 2 Quote Link to comment
Radox Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 13 minutes ago, LONE WOLF said: Вчера някъде някой стана много богат докато Ливърпул без Салах и Фирмино си мислят ,че Барселона ей така им е дошла със свалени гащи а Чакър беше сложен ,като двоен знак,че тоя мач е решен още на Камп Ноу и е протоколен реванша или,че ще го дореши за Барселона.Шампионска Лига стана жертва на черно тото за 45 мин 3 гола а няма да се стигне до гол за Барселона или до продължения при 11 на 11 играча и там да грохнат.Задължително ефекта Ел Финале на 1 юни иначе баланса ще бъде развален и тотото ще постигне целта си. PS:Тва е Барселона ,не ПСЖ водат 3:0 от Камп Ноу и свири любимеца на испанските отбори Чакър няма ,как феновете на Ливърпул да вярват че ще елиминират Барселона без Салах и Фирмино шепа ще са вярващите само Мафията са знаели ,кaкво ще стане !! Излез от сектата. MainEventer, BrockLesnar and soccerav 3 Quote Link to comment
Ponetron Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 MJ23, Brutalnia, BrockLesnar and 1 other 1 3 Quote Link to comment
Rock Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 12 hours ago, dexim said: Фен не Евертън да беше, нямаше да има толкова злоба в теб. Бахти гнусното същество... Къв си ти, бе, паляк? А, да, като видях, че си фен на Ей Гей Стайлс ми стана ясно. И бтв, харесвам Евертън, но едва влизат в топ 10 в класацията ми. Днес видяхме поредната жалка картинка. Аякс играха толкова хубаво, а отпаднаха толкова левашки. Спъдс са нереалните вързии - първо със Сити, сега и с Аякс. Наистина обратите станаха прекалено много, все едно гледаме кеч. То не беше 6-1, 4-0, 2-3. И докато лузърите могат да претендират за най-добър отбор в света, Спъдс са смешни. Единствената им титла от 21-ви век е 2008 и то Купата на лигата. Във ВЛ през този сезон имат 13 (!) загуби. Не че другият финалист е печелил купа в последните 7 години и догодина прави 30-годишен юбилей на сухо (дано викнат Веско Маринов за празненствата поне, той ги умее юбилеите). Смешно е такива отбори да са на финал, честно. Ще се наложи да викам за лузърите, поне играят качествен футбол. За мен Барса имат нужда от тотално пречистване на отбора. Скандално е 4 години да се дъниш така, когато си сред топ фаворитите постоянно. Суарес, Коутиньо, Ракитич, Дембеле, Малком, Валверде - вън. Алба върши изключително много работа в нападение и не е толкова зле в защита, та аз не бих го бутал. Обективно бяха по-лошия отбор в двата мача, но с оглед на всички обстоятелства преди втория мач нямаха право на това, което видяхме. И още нещо. Влизам във форума да си изливам емоциите от спортните събития и затова 90% от коментарите ми са супер маркски. Не влизам да се правя на големия разбирач с подробни анализи и да разкривам тайните на живота, а си trashtalk-вам с готините хора в тези теми. На което малко сладку путинци не му издържат нервичките, да се чувства поканено да използва опцията за игнориране. Наздраве! MJ23, Brock_Lesnar and prenti 2 1 Quote PC => 11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB Link to comment
soccerav Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 11 hours ago, MJ23 said: За довечера имам едно лошо усещане, че Тотнъм може да отстрани Аякс, но да видим. Интересно ми е дали феновете на Пуул са вярвали в обрата? На мен и на ум не ми минаваше, че е възможно нещо такова да се случи. Евала ти за усещането, по-велики полуфинали не е имало никога. Да ти отговоря на въпроса, аз вярвах, защото както ти каза, Ливърпул е отбора за тия мачове. Не случайно феновете ни са разпознаваеми в цял свят и Анфийлд е известен точно с тoва. Лично за мен надеждата ми се крепеше на две неща, мачовете ни с Милан през 2005-та и с Борусия през 2016, има и други във ВЛ, които няма да споменавам. Другото нещо беше изпусната (най-вероятно) титла в Премиершип, тъй като ако Сити бяха сбъркали с Лестър, никой нямаше да си даде толкова зор да обръща Барселона при условие, че 100% щяхме да бием вълците в последния кръг и да станем шампиони най-после. Така, че точно този мач на Сити с Лестър предполагам, че ни даде криле за това феноменално представяне срещу Барса. Просто нямахме какво да губим, дали щяхме да бием с 1-2:0 или да паднем все тая, трябваше да бием с много и го направихме. Разбира се имахме и малко късмет, няма как да биеш Барса с 4:0 без късмет, ВВД го каза в интервюто след мача, късмета винаги спохожда по-настоятелния отбор. Сега вече детинската грешка при корнера си е изцяло за защитата на Барса, наистина много левашко и подигравателно подходиха, за сметка на това трябва да се оцени погледа на Арнолд, това реално си беше феноменален пас, точно където Ориги я искаше. BrockLesnar 1 Quote Link to comment
The Pain Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Винаги ми е било шибано, когато отбор който не става шампион в страната си или даже не е бил шампион миналата година взима шампионската лига Просто от естетична гледна точка винаги ме дразни whater, Berbatov and Brock_Lesnar 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Честно казано и на мен ми писна вече от тия изненади. Един - два пъти, ама то всеки мач е някаква драма. Чак вече бие на пародия. Не знам кой отбор имаше по-големи шансове на финала от Аякс и Тотнъм, видя се че на Аякс психиката не издържа и не съм отпимист, че на евентуален финал с Пуул щеше да издържи. За мое голямо съжаление не очаквам изненада на финала и Ливърпул ще оскубе пилетата от Тотнъм с поне 2-3 на 0. пп - Самия факт, че най-вероятно ще имаме два английски финала говори достатъчно красноречиво за това как футбола копае дъното. Лошото е, че и само все по-зле става и всичко ще се върти скоро около 5-6 най-богати отбора в света. Berbatov, Brock_Lesnar and ShwN 3 Quote Link to comment
koleda321 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Искам експертен коментар на @MainEventer, какво става ако Тотнъм вземат ШЛ преди Арсенал. И какво става при финал за суперкупата между Тотнъм и Арсенал? Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
MJ23 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 14 minutes ago, koleda321 said: Искам експертен коментар на @MainEventer, какво става ако Тотнъм вземат ШЛ преди Арсенал. И какво става при финал за суперкупата между Тотнъм и Арсенал? Брат, по-вероятно е до края на годината в БВЦ 10 потребителя да им се родят деца, отколкото това да стане. Бъди реалист поне малко. HEIDENREICH and BrockLesnar 1 1 Quote Link to comment
koleda321 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) Xaxaxaxaxa, на тоя сезон кое му е реалистичното? Пък и Клоп е доказан чоукър на финали, напълно възможно е Тотнъм да спечелят. Edited May 9, 2019 by koleda321 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
The Pain Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Шампионската лига е готин турнир, най-престижния е ама лично за мен в момента не е това каквото трябва да е и почти никога не печели най-добрия отбор.Групата фаза я заеби, там 90% от времето нещата си вървят по план.Обаче после 7те мача са 50% играта на отбора и другите 50% са късмет, momentum, жребий, голове на чужд терен което е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕДЕРАСТИЯ и правило, убеден съм, че това е измислено от истински гейове.Да решаваш, че един отбор отпада просто защото е допуснал три гола на свой терен, въпреки че общия резултат е 3-3 е пълна малоумщина и винаги ме дразни.За това стават такива гейски работи-Ман Сити които къртят просто два сезона с феноменални представяния в Англия и накрая им идват едни Тотнъм и едни Ливърпул(които миналата година бяха на нивото на Тотмън) които няма за какво да играят друго, борят се просто за топ 4, не са шампионски отбор и ги остраняват просто защото Сити все някога трябва да паднат.И после определят сезона на един отбор по това, че е загубил в тия 7 мача в Европа, което е абсурдно Brock_Lesnar, Rock, whater and 1 other 3 1 Quote Link to comment
MainEventer Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Aко трябва да напиша мнението ми и да загърбя това, че не харесвам Ливърпул и Тотнъм, то ще кажа, че и двата отбора са напълно заслужено на финала. Тези два тима са проекти, които се развиваха няколко сезона при тези треньори и винаги вървяха все по-нагоре и по-нагоре. Мадрид 2019-та е просто наградата за усилията на всички в двата клуба през последните години - шефове, треньорско ръководство, ядрото от важните играчи. Имаме обратния пример при доминантните от преди години Арсенал и Ман Юнайтед, които направиха повечето неща грешно и наблюдаваме съвсем логичен срив. Да, в класиранията им за финала имаше доза късмет с гол в 95-тата минута и обрат срещу Барса с детински грешки, но ако погледнем скалата, по която се движат Тотнъм и Ливърпул в последните няколко сезона, ще видим, че пътя е само нагоре. Отделно това, което видяхме от Тотнъм вчера е това, което всеки един фен иска да види в любимия си отбор - играчите да се борят и да имат желание да обърнат нещата. Невинаги ще се получи, но да го покажат поне. И те го направиха. Дори и да го нарекат късмет, това е предизвикан късмет. Борили са се за този късмет. Няма да ми е приятно Тотнъм да вземе ШЛ, но няма да е незаслужено. Опазиха си играчите, опазиха си мениджъра и почти винаги инвестираха на правилните места. Иначе от чисто фенска гледна точка за мен този финал е кошмар. Не харесвам и двата клуба, но съвсем разбираемо на финала ще съм за по-малкото зло - Ливърпул. Ако има мач между Арсенал и Тотнъм за Суперкупата, ще съм за Арсенал. Не знам какво трябва да кажа тук Единственото, което искаме довечера да няма изненади Арсенал са трагичен гост напоследък и третия гол в първия мач беше много важен. Шансовете на Валенсия са реални, особено при ранен гол. Все пак разчитам да пуснат титуляри Коклен и Габриел, които неведнъж са радвали противниците като играчи на Арсенал. Габриел май не играе лошо в Испания, но Коклен с топка в крака е трагедия. Quote Link to comment
kabakov Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 От нарисуван финал Барса - Аякс каква стана тя. Докато Пул смазаха с игра и в двата мача Барса, то тук Аякс вкараха два гола и се върнаха в глуха защита и нищо в атака. Е, получиха си го. Това за гола на чужд терен го има от десетилетия, така че не би трябвало да му се отдава кой знае какво внимание - нито е нещо нововъведено, нито е изненада за когото и да е. Винаги когато някой отбор отпадне по този начин, феновете му изкарват това като някакво оправдание. Даже е срамно да водиш с 3 гола и да допуснеш изравняване за едно полувреме. Срамна работа. nick, dexim, BrockLesnar and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts