Jump to content

Футбол

Lubo Dimitrov

Recommended Posts

Не са виновни расистите, че са расисти, виновни са черните, че са черни. 

• Thanks 3
3 hours ago, Ponetron said:

Сака, педераст долен. Мангал. Заради хора като тоя съществува расизма.

Това не остаря добре.

Ponetron
5 hours ago, Glam4o said:

Това не остаря добре.

А, напротив. Тоя си го псувам от ден 1 в Арсенал. Нищо ново :D 

Иначе да идват ПСЖ. Тоя турнир е вече спечелен.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Така наречената журналистка на БНТ в сутрешния им блок циври като малка дрисла, че съдията бил заклал Реал Мадрид. И видиш ли, ако не бил той, Реал щели да са напред в турнира. Делюзията на някои хора е меко казано потресаваща, нямам идея как ги вземат тези позиции в подобни големи телевизии. 

Дузпата срещу Мерино беше повече дузпа, отколкото онова срещу Костенурката. Но е факт, че и двете не заслужаваха да бъдат свирени. И е факт, че едното беше отсъдено на секундата, а другото беше подминато, преди ВАР да се намеси. 

Да не коментираме как уж тоталния аутсайдер не направи нито едно грубо нарушение, освен може би един лакът на Мерино. А хегемонът беше Стоук Сити за богати и се скъсаха да опитват счупвания на крака. Рюдигер е доста гнусен образ. Курвата Балингам и той не се спря с приийомите от борбата. 

Шокиран съм от тоталното безсилие на Реал Мадрид. И още един мач да се играе, пак няма да създадат голово положение, камо ли да отбележат гол. 

baikiro
44 minutes ago, Price said:

Така наречената журналистка на БНТ в сутрешния им блок циври като малка дрисла, че съдията бил заклал Реал Мадрид. И видиш ли, ако не бил той, Реал щели да са напред в турнира. Делюзията на някои хора е меко казано потресаваща, нямам идея как ги вземат тези позиции в подобни големи телевизии. 

Дузпата срещу Мерино беше повече дузпа, отколкото онова срещу Костенурката. Но е факт, че и двете не заслужаваха да бъдат свирени. И е факт, че едното беше отсъдено на секундата, а другото беше подминато, преди ВАР да се намеси. 

Да не коментираме как уж тоталния аутсайдер не направи нито едно грубо нарушение, освен може би един лакът на Мерино. А хегемонът беше Стоук Сити за богати и се скъсаха да опитват счупвания на крака. Рюдигер е доста гнусен образ. Курвата Балингам и той не се спря с приийомите от борбата. 

Шокиран съм от тоталното безсилие на Реал Мадрид. И още един мач да се играе, пак няма да създадат голово положение, камо ли да отбележат гол. 

Футболистите на Реал наистина са боклуци и ми станаха още по-гнусни след нещата, които правиха след мача с Атлетико, но това не променя факта, че имаше различен аршин при дузпите. Трябваше или да дадат и двете или да не дават нито една. ВАР помогна на Арсенал в тези конкретни ситуации. Това естествено не променя крайния резултат. По-добрия отбор продължава. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

raquishi

За мен съдийството беше на добро ниво, дузпата за Арсенал беше правилно дадена, а тази за Реал правилно отменена от ВАР. Ментепе усети че Райс го хвана и веднага си дръпна крака назад и падна ефектно, даже трябваше да му дадат картон за симулация. Арсенал бяха много разклатени първото полувреме и усещах че ако реал вкарат един гол, ще обърнат топчиите. Гуунърите обаче удържаха и дори вкараха първи в мача през второто полувреме, само за да може Салиба да заебе работата тотално и моментално да подари един гол на мръсното псе Винисиус. Хубавото е че артилеристите вече се бяха окопитили и не позволиха на Ревал да си помислят за обрат. Много заинтригуващ мач, изигран на много високо ниво. По принцип не харесвам Арсенал, но играта им в тези два мача много ми хареса. Артета очевидно е добър треньор и е научил нещо от Гуардиола(преди да изкуфее). А за Реал, честно казано играха добре, но бяха отблъснати изключително ефективно. Не им се позволи да направят поредния калитарски обрат. Може би съдбата си им го връща, както на Барса за онова 6-1, после два сезона поред ги обръщаха след 3 гола преднина.

29 minutes ago, raquishi said:

Арсенал бяха много разклатени първото полувреме и усещах че ако реал вкарат един гол, ще обърнат топчиите.

Тук по скоро не мога да се съглася. Арсенал дори не игра супер защитно в този мач, по скоро даже по чистите положения бяха за нас. Предполагам феновете на Сити още си спомнят онзи мач, където се бяхме окопали пред наказателното поле и просто нямаше откъде да се мине, и то с 10 човека. Искаше ли Артета да го направи това, Реал съвсем нямаше да имат шансове. Просто нулева креативност при белите в мача, хаотична игра, разчитаха изцяло на хайп и емоции. 

Edited by Price

Като цяло очаквано, с оглед на трагичната игра този сезон.

Арсенал и двата мача бяха по активни и заслужаваха победата. Дузпата не ми се коментира, но дори и да имаше срещу Мбапе, Реал нямаше да се класират с тази игра.

Този сезон е за боклука, Барселона ще вземат купата с голям резултат, а за Лалига вече няма шанс.

Много хора винят Анчелоти, факт е, че нищо не успя да измисли и направи, но за мен и Перез има същата доза вина.

Не замени играчи като Кроос и Хоселу, а си сбъдна мокрият сън Мбапе, който еба тотално баланса на отбора. 

Защитата е леща, Рудигер и Алаба на 33 и 34 години, единият играе 60 мача подред, другия няма 3 поредни от 4 години без да се контузи.

Чуамени и Камавинга не успяха да заменят Тони, няма кой да задържи топката под напрежение и да направи пас напред. Редуват се да правят тъпи нарушения и грешни подавания. Модрич вече на 40 трябва да си тръгне, Белингам играе по-назад и не му е комфортно. Валверде му ебаха майката с тия 80 мача тази година. Този пич ще приключи с футбола преди да стане на 32.

Отпред Вини и Родриго са трагедия от Златната топка насам, а Мбапе пропусна този сезон поне 20 пъти сам срещу вратаря. Вини повечето мачове просто седи на тъча и прави някакви демонстрации, но Анчелоти не смее да го смени. Пейката също не изглежда добре, Ендрик има потенциал, но е 1.60 и със сигурност нямаше как да се бори с Кивиор вчера за тия центрирания...

Браим избухна няколко мача и това му беше, Арда не му дават никакъв шанс, че май не се харесват с Карло, Фран Гарсия и Менди не съм сигурен, че биха играли за друг отбор в ШЛ. Карвахал липсва много..

Успех на Арсенал, но срещу ПСЖ не ги виждам да спечелят.

Естествено нямаше как Ментан Компани дс отстрани Индзаги, особено в Италия. 😂😂 Да видим дали Барса са наистина изморени, или ще скуошнат Интер. Ямал и Педри срещу Дармиян и Ачерби звучи като гавра с труп.

Bobotsi
29 minutes ago, MJ23 said:

Естествено нямаше как Ментан Компани дс отстрани Индзаги, особено в Италия. 😂😂 Да видим дали Барса са наистина изморени, или ще скуошнат Интер. Ямал и Педри срещу Дармиян и Ачерби звучи като гавра с труп.

Screenshot_20250417_103825_Instagram.thumb.jpg.87a9924dc7567ef3f3227c3b709ab5e0.jpg

raquishi
4 hours ago, Price said:

Тук по скоро не мога да се съглася. Арсенал дори не игра супер защитно в този мач, по скоро даже по чистите положения бяха за нас. 

Вярно е, Реал първото полувреме дори нямаха точен удар, вратаря на Арсенал нямаше направено спасяване. Но играта на Арсенал поне на мен ми се стори доста колеблива на моменти и белите успяваха да стигнат до наказателното поле често, но после нещата се затегнаха яко и Реал не можеха да дишат. Винаги съм уважавал Анчелоти, но ми се струва че с този отбор се изчерпа. 

UNDERTAKER*

Изгавриха се с младото съдийче снощи. Ако не се лъжа, коментаторът каза, че е спечелил съдия на УЕФА за 24-та ли нещо такова. Спомням си и други негови мачове и наистина май не е лош съдия, но ВАР-аджията му игра много мръсно тоя път. И при двете дузпи имаше перфектна видимост и съм съгласен с Деян в студиото, че такова положение няма как ВАР съдията да го отсъжда вместо тебе. И двете не трябваше да се свирят ест, при първото топката въобще не отива там, ако това се свири, трябва да се свирят по 5 дузпи на мач. Прецака го вараджията. После за Реал нямаше избор заради наложения вече стандарт и свирна при абсолютно перфектна видимост, а вар-а му казва бъркаш... мн зле. 

The Pain

Не играхме чак толкова добре в тоя кръг, че да ги бием общо 5-1, макар че снощи Одегаард прееба 2-3 финални паса и можехме да ги набием доста.Реал просто са зле в момента и си личи, че нямат никакъв баланс, много маймуни искат да решават мачовете винаги и не става.

Техническото ниво на играчите им също е доста зле-Чуамени,Валверде,Белингам и Камавинга са енергични мулета, но нивото доста е спаднало след Модрич и Кроос.

Тия играчи примерно в Ливърпул много ще изкъртят.

Не видях и шашкане в Арсенал снощи, за каквото се говори, че уж имало през първото полувреме.Играхме на едно ниво и двата мача.Изкефих се на победата и съм доволен от Артета през последния и тоя сезон.Кефя се, че гледам големи мачове през Април и Май в които Арсенал имат шансове за титли, а не да приключваме през Февруари/Март.Не сме от най-големите грандове и фактът, че това ни е едва трети полу-финал в ШЛ за цялата ни история говори достатъчно :D

Не разбирам и как може да си фен и да не харесваш и солиш Букайо Сака, дето ни носи отбора от 5 години.Изпуснал дузпа, голям праз.

9MLnN5Y.gif

@baikiro честито!!! Поредната лекция срещу Принтер.

Естествено за тях остава удоволствието от порене на Байерн и Барселона (евентуално).

Edited by MJ23
StoneColdFaN

Мбапе, ще караш любимия ми Барса да страда ли, ве? Еби си путката майчина, тъпа и грозна костенурко! Как само се израдвах, гледайки как мангала Рюдигер гони топката при изравнителния гол за 2:2. А така, и другия мангал Винисиус се контузи, да изчезва и да не го виждам.

Кур за Ревал! :wank:

Edited by StoneColdFaN
Mariyan01
42 minutes ago, raquishi said:

Ебах му майката, това как не беше дузпа? 

За Барса съм, сложил съм пари на Барса, но беше кристално ясно, че дузпа няма.

По-рано в мача според мен имаше при гредата от корнера, очевидно задържане.

Edited by Mariyan01
Bobotsi

И при мен е ясно че съм пристрастен. Няма дузпа за Рафиня категорично, но при Феран и Рюдигер много ми миришеше...

StoneColdFaN

Червен картон за мангала Рюдигер. Да ходи и да се ебе.

raquishi

Ами от 3 ситуации за дузпа поне една можеше да бъде дадена, но нито една не даде съдията, купен от Барселона. Нищо, победиха с 3 чисти гола, мадрипутките могат да си го начукат.

StoneColdFaN

Между другото, през целия мач се питах едно. Алекси Сокачев ли коментираше, щото гласа на коментиращия тая вечер, ужасно много приличаше на неговия? Смятай колко не гледам Макс каналите, че дори и не знам кой коментира. В редките случаи, когато го правя - като гледам главно ШЛ - винаги за зла беда попадам на Мигача, който със стила си на коментиране, може да приспи и 3-годишно дете.

Edited by StoneColdFaN
Bobotsi
3 minutes ago, MJ23 said:

@Just a fan да валидираме ли @StoneColdFaN освен като чорбар и като фен на Барса? :wank:Да му дадем ли право да казва за Барса - НИЕ?

На мен ми е интересно ако е Барселонист, защо в играта ни с baikiro FANTASY FOOTBALL DRAFT беше писал че е от Тотнъм и имаше само един играч на Барса в състава - Абидал :D

Mariyan01
3 minutes ago, Bobotsi said:

На мен ми е интересно ако е Барселонист, защо в играта ни с baikiro FANTASY FOOTBALL DRAFT беше писал че е от Тотнъм и имаше само един играч на Барса в състава - Абидал :D

Лошото е, че не можеш да го обвиниш, че е glory hunter, който сменя отборите когато са в дупка и започват да подкрепят ,,силните на деня" (познавам такива хора), след като е казал, че е за Тотнъм.

Може да е от аутизъм не знам или да е чакал много пари.