MJ23 Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Доста стабилни двойки за ШЛ се получиха. Разбира се дежурните отбори с лек жребии затвърдиха традициите. Върха е Зенит, които може да е късмет, може и вмешателство от Газпром, но за не знам кой път са с късмет. Иначе очаквам здрава битка между ПСЖ и Челси. Юве също смятам, че ще окаже съпротива на Байерн. Арсенал и Барселона и Рома срещу Реал , по скоро ще са двубои между големи отбори с предизвестен край. Дано и за Лига Европа се паднат поне 1-2 здрави мача. Гледат ми се Борусия срещу някой измежду Ливърпул, Юнайтед или Наполи. old school 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 ПСЖ - Челси, Байерн - Юве и Арсенал - Барселона ги гледаме всяка година май. old school 1 Quote Link to comment
ShwN Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Днес не просто един отбор стана шампион, днес парите и страстта, магията на футбола победиха парите, корупцията и монопола. Искам да благодаря на Лестър Сити за великите емоции, които изживях в последно време благодарение на тях и да продължават да го правят. Шапка свалям на Раниери и момчетата, които си извоюваха правото да вдигнат Висшата лига. damtiham, Berbatov, soccerav and 1 other 4 Quote Link to comment
Lag4 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 (edited) Стават шампиони с най-малък брой точки от всички шампиони за последните 5 години (дори и да си спечелят двата оставащи мача). Това е показателно колко безобразно слаб сезон са направили всички големи отбори. Догодина въобще няма да се изненадам да са извън топ 10 или дори пак да са намесени в борбата за оцеляване. Единствено съжалявам, че не повярвах на великия Сър Алекс Фъргюсън, който още през декември прогнозира, че Лестър могат да станат шампиони и не заложих малко пари. Edited May 2, 2016 by Lag4 Himler 1 Quote Link to comment
Mystery Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Пичага, никой не го ебе с колко точки стават шампиони. Тоя отбор заслужава само респект, а не тъпите ти статистики и прогнози за следващия сезон. И да изпаднат, това си остава за цял живот и никой не може да им го отнеме. Brutalnia, Berbatov, damtiham and 1 other 4 Quote Link to comment
soccerav Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Успехът на Лестър няма аналог по света, поне през 21 век. Може би трябва да се върнем през далечната 1985 година, когато Верона спечелиха Калчото, преборвайки много силните Интер и Торино. Изненади имаше и през този век в големите първенства, през 2000 година Депортиво спечелиха Ла Лига, 2007 Щутгарт триумфираха в Бундеслигата, а Монпелие спечели Лига 1 през 2012, но техните успехи са несъпоставими с този на Лестър, тъй като Депортиво и Щутгарт имаха много добри футболисти, а Монпелие играят във Франция, където конкуренцията е много по-малка от колкото в Англия. Лисиците победиха всички свои конкуренти с изключение на Арсенал, показаха че желанието е по-силно от парите и се доказаха като големи професионалисти, начело с Раниери, който ще остане в историята. Ако запазят ядрото си - Варди, Марез, Канте и Шмайхел и похарчат разумно тези над 100 милиона паунда от титлата, класирането в ШЛ и ТВ правата, 100% ги виждам поне на 1/4 финал в ШЛ догодина. Не се съмнявам, че в останалите два мача лисиците ще получат огромното уважение което заслужават. old school, Berbatov, ShwN and 3 others 6 Quote Link to comment
damtiham Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 (edited) Лестър показаха, че още е жива магията на футбола и именно заради това футболът е определян, като най-великата игра, защото всичко е възможно. Благодаря им от сърце за невероятното постижение. Разбира се, "вина" да спечелят титлата имаха и големите отбори, които този сезон тотално се посраха и Лестър се възползваха от грешките им. Също не лошо представяне и от Уест Хям - Antonio и Payet са невероятни. P.S.: Относно изненадващи шампиони за първенствата, през 1994/1995 Блекбърн прави подобно нещо. Edited March 2, 2018 by damtiham forheood, ekologa1, old school and 2 others 5 Quote Link to comment
Monteso Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Аре да живне малко тая тема. Съдията, подминал очевиден гол на Барса, беше избран за №1 Spoiler Главният арбитър Ернандес Ернандес беше избран за най-добър съдия за изминалия сезон в Ла Лига. Канарският рефер получи най-висока средна оценка от Съдийската комисия към Кралската испанска футболна федерация - 9,58. Любопитното е, че Ернандес допусна една от най-фрапантните грешки в Примера дивисион през изминалия сезон. Той не видя как топката преминава голлинията с около половин метър по време на мача Бетис - Барселона завършил 1:1. Реферът сам призна грешката си преди няколко дни и съжали, че е ощетил каталунците. Мадридският съдия Карлос дел Серо Гранде е втори по резултат - 9,54, а трети е Хил Мансано от Екстремадура (9,46). С най-слаби оценки от 20-те арбитри са Окон Араис (8,85) и Виканди Гаридо (8,60), които през новия сезон ще получават наряди само за Сегунда дивисион. Арагонецът Клос Гомес е десети в подреждането, но навърши годините за пенсиониране. Новите съдии в Ла Лига за предстоящия сезон ще бъдат Алберола Рохас, Гонсалес Фуерте и Медие Хименес. Quote MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
ShwN Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Kill_Steen_Kill, MJ23, Monteso and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
Monteso Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Преди време някой от форума ми беше давал един ранкинг на уефа, който се обновяваше много бързо. Може ли пак линка, че съм си го изтрил ? itzo1994 1 Quote MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
Ponetron Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 ^ https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/index.html Monteso and itzo1994 2 Quote Link to comment
Monteso Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Малък урок по родолюбие от един казахстанец: Quote "Мисля, че по-добър вариант от него за този пост (национален селекционер на Казахстан) просто не съществува. Така че, ако федерацията направи предложение на Стоилов, то той ще бъде най-добрият кандидат от всички. Ако стане така, че Стоилов трябва да избира къде да продължи да работи - в Астана или в националния отбор на Казахстан, въпреки че би било в ущърб на нашите интереси, аз бих подкрепил кандидатурата на Станимир за поста старши треньор на националния отбор. Аз съм патриот и винаги ще поставя интересите на националния отбор пред клубния, защото именно по резултатите на националния тим на международното поле се оформя мнението за футбола в страната", каза още Хамитжанов. iMMORTAL! and itzo1994 2 Quote MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
itzo1994 Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 https://streamable.com/n1dkf В Австралия мрежата се къса и се налага играч да я лепи. MainEventer and Monteso 1 1 Quote Link to comment
Farest Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Днес Аржентина се справи доста прилично и на световно ниво! Паднаха от Испания само с минималното 6-1. Ако се срещнат с бразилците които в момента отбора им все едно са го сглобили от друга вселена ги хванат ще паднат само с 9-2 ShwN 1 Quote Link to comment
kabakov Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Меси, горкия в 77-мата минута му писна и си тръгна. Пак много ги издържа тея некадърния. Е, как може с тая игра да очакваш да спечелиш световното не ми го побира ума. А треньора-идиот не вика Икарди и Дибала. Защо??? Никой не може да каже. Пак ще си ходят още на 1/4 финалите ако въобще се доберат до там... Brutalnia, Момчил and Just a fan 3 Quote Link to comment
Monteso Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) И не само.. мога да ти изброя поне 5-ма липсващи, като прибавиш към тях контузиите на Меси, Агуеро и Ди Мария и нещата стигнаха до само 6-1. Казвам само, защото испанците можеха и с повече да ги ебат. Edited March 28, 2018 by Unconquerable Момчил and Just a fan 2 Quote MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
kabakov Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 И сега чета, че в Аржентина едва ли не сочат Меси за виновен за тоя срам, щото бил казал, че не може ли с Дибала да играят в един отбор щото щели да си пречат. Нищо, че въпросът бил ако Дибала отиде в Барса. Не стига,че ако не беше Меси, щяха да гледат световното заедно с Италия на диванчето ами пак той им е виновен... Just a fan, Brutalnia, Monteso and 1 other 4 Quote Link to comment
Dudley Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Еми прав е щото с Дибала играят на една позиция , а е ясно , че ако го викат ще седи на пейката цялото световно. Пък и е ясно на всички , че Меси малко или много реди състава. Момчил 1 Quote Link to comment
kabakov Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Е, ако искат могат да ги връткат на позициите. Меси си е свободен електрон и където го пуснеш там играе, а Дибала може да го пуска на позицията му. Стига да има желание всичко се постига. Но да не викнеш играч като Дибала си е просто идиотия... Brutalnia, Момчил and Berbatov 3 Quote Link to comment
itzo1994 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Quote Алекс Фъргюсън е излязъл от кома, но ще продължи да бъде в болница след инсулта, който получи преди няколко дни, съобщава "Дейли мейл". Състоянието на 76-годишния бивш мениджър на Манчестър Юнайтед е стабилно и той вече може да седи и да говори, но лекарите не се наемат с прогнози за дългосрочното му бъдеще. Фъргюсън беше хоспитализиран на 5 май. Да се оправя! Berbatov 1 Quote Link to comment
tker 17-0 Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Понеже обещах да не пишата в темата за БГ футбол до края на сезона и си държа на думата, няколко неща за финала вчера, който не съм гледал. Заслужена купа за Славия. И това го казвам при все, че са ми противни, заради Венци. Начетох се как нищо не играли, че само бавели, лежали и се бранели и т.н., което не мога да коментирам. Истината е, че когато имаш многократно по-малък бюджет, скромен потенциал и си аутсайдер е нормално да опиташ да се затвориш и да изнервиш фаворита, особено когато най-добрият ти играч е 42 годишният Георги Петков. Самият Георги Петков е размазван от левскарите и това си е тяхна работа. Стигна се до там Батков да го обвинява, че бил продавал мачове. След всичко това и отношението на публиката, даже е прекалено мил като отношение. И това го казвам като човек, недолюбваш Петков по понятни причина. Адски странно ми е как сега неговите "номера" са лоши, а когато им носеше години наред дивиденти, нямаше проблем. Слушах на прибиране днес Дарик Радио и Т.Русев каза как Левски изиграли най-силния си мач за сезона. Уважения към тях, но с тази селекция не е голямо постижение да надиграеш тази Славия, а е резил да не я победиш, особено с получена дузпа в 10-та мин. Предполагам левскарите много по-добре от мен си спомнят с какъв отбор Н.Митов стана трети и игра бараж миналия сезон. Сега сравнете с настоящата селекция, пълни със скъпи звезди, треньор с уж добра визитка и се замислете, има ли прогрес според вас? Последно поствам един цитат от левскар, който ми хареса доста и смятам, че е редно това да се прочете и осмисли от феновете им тук и извън форума, защото в него има доста истина: ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ, А НЕ ОМРАЗА!!! Прокобата е, че устройвахме фалшиви погребения с фалшив поп. Апропо, какво се случи с него, някой да си спомня???! Другата прокоба е, че колкото и да е противен Венци, същите тези, които правиха погребения, се гавриха с паметта на сина му. Ето ви 2 прокоби. Никога никъде омразата не е победила любовта!!! От 9 години ние сме повече омраза, отколкото любов на всяко ниво в клуба и това е резултата. kabakov, Ponetron, Rock and 1 other 4 Quote Link to comment
kabakov Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Абсолютно. Което си е така си е. Да не можеш да биеш тази Славия си е срам от всякъде. Цял мач ги мачкаха и натикаха в тяхното поле, а резултат никакъв. Като 120 минути не можеш да вкараш на 42-годишен вратар с болки в ребрата още на полувремето, проблема си е изцяло в теб. Много ми е интересно когато някой каже - ама те само лежаха, бавеха играта, рушаха ни играта и т.н. Ми естествено, че така ще правят като са по-слаби. Как някой си представя примерно Стоук Сити да се втурне в атака срещу Манчестър Сити или Ейбар да тръгне в напада Барса от първата минута... Edited May 11, 2018 by kabakov8989 Ponetron 1 Quote Link to comment
tker 17-0 Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 За пръв път ми се случва ЦСКА да бие вечния съперник, при това в 90-та мин. и да съм много разочарован. При липсата на залог и този състав на противника, трябваше доста играчи да покажат, дали стават за този отбор и те се провалиха. При такава доминация цяло полувреме, гарнирана с гол, вместо да затвориш мача с 2-ри и 3-ти, ти допускаш малоумна грешка за 1-1. Да не говорим, че грешката е сигурно 10-та такава довела до гол, на т.нар. ни капитан, който е с огромна "заслуга" да сме капо, след като осра мачовете в Разград и първият полуфинал за купата. Второто отново повеждаш и по едно време доброволно даваш инициативата на съперника, вдъхвайки му вяра. Стигаме и до вторият допуснат гол, който е не по-малко малоумен от първия. Бодура пресича пас и вместо да изчисти, се подхлъзва, губи топката и прави фаул. Изпълнението е супер слабо, но вратарят ни едва избива в корнер, от който ни вкарват мега глупав гол. След това допускаш натиск на противника, пропускаш на празна врата (на всеки може да се случи, макар в дерби да е кофти) и биеш с адски късмет в 90-та мин в мач, в който е трябвало да откажеш съперника много по-рано. Като цяло съм много разочарован от играчите и за мен много от тях нямат място в отбор с претенции. Със сигурност за гонене според мен са: Чорбаджийски, Атанасов, Дюлгеров, Георгиев и Лое. Хора като Бланко, Джеферсон, Укра и Алберг заслужават шанс, но също са под въпрос. Ако приемем, че махаме Каранга, положението ще стане много лошо. Ако се продаде и Десподов, няма смисъл да говорим за амбиции за титла. Ако искаме да имаме такива ни трябва класен чуждестранен треньор, който да получи пълен кредит на доверие и поне 5-6 нови и то добри попълнения. Himler, Brutalnia and Rock 3 Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Quote Световното първенство по футбол през 2026 година ще се проведе в САЩ, Канада и Мексико. Това бе решено на 68-ия конгрес на ФИФА, който се провежда в Москва. Общата кандидатура на трите държави спечели гласуването с 67% от вота, а другият кандидат Мароко остана втори с 33% (134 срещу 65 гласа). "Благодаря ви много за предоставената чест и привилегия. Всички сме единни във футбола. Красивата игра съединява граници и култури. Футболът днес победи", заяви президентът на американската футболна асоциация Карлос Кодейро. Както вече е ясно, Катар ще е домакинът след четири години. Мексико е домакинствал на световни първенства през 1970-а и 1986-а, а САЩ прие шампионата през 1994 г. Канада за първи път ще приеме толкова голям форум. На територията на САЩ ще се изиграят 60 мача от шампионата, а в Канада и Мексико по 10. Не е ясно обаче дали и трите страни ще се класират автоматично за въпросното Световно. ФИФА обяви, че това ще бъде решено в друг вот. Почти сигурно е, че първенството през 2026-а да е с 48 отбора вместо 32. Това ще се случи чрез нов формат с по три отбора в група. Първите два от 16-те групи ще определят участниците в елиминациите - 32. Всичко това отново в рамките на 32 дни. Мачове на територията на САЩ ще има в Атланта, Балтимор, Бостън, Синсинати, Далас, Денвър, Хюстън, Канзас, Лос Анджелис, Маями, Нашвил, Ню Йорк, Орландо, Филаделфия, Сан Франциско, Сеатъл и Вашингтон. В Мексико мачове ще приемат Гуадалахара, Мексико Сити и Монтерей. За канада домакини ще бъдат Едмънтън, Монреал и Торонто. Rock 1 Quote Link to comment
Dudley Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Tва е все едно Португалия и Финландия да са домакини на Европейско. MainEventer 1 Quote Link to comment
Recommended Posts