Mariyan01 Posted Tuesday at 05:48 PM Share Posted Tuesday at 05:48 PM Доста са налели гипса, но е разбираемо след като не са играли европейски футбол от сума ти и години. Quote Link to comment
MJ23 Posted Tuesday at 06:51 PM Share Posted Tuesday at 06:51 PM Нищо де, ние компенсирахме с Мр Пропър за треньор, Леао, който го мързи и съвременната Статуя на свободата - Оливие Жиру. Quote Link to comment
Bobotsi Posted Wednesday at 03:26 PM Share Posted Wednesday at 03:26 PM https://www.instagram.com/reel/CxYj7v6NvUm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Малко комедия Berbatov, Rock and Suffer-H 3 Quote Link to comment
Suffer-H Posted Wednesday at 03:29 PM Share Posted Wednesday at 03:29 PM 2 minutes ago, Bobotsi said: https://www.instagram.com/reel/CxYj7v6NvUm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Малко комедия Кое е това черно дърво? Bobotsi 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted Wednesday at 03:34 PM Share Posted Wednesday at 03:34 PM 2 minutes ago, Suffer-H said: Кое е това черно дърво? "Новият Дидие Дрогба" - Николас Джаксън. Не е толкова лош по принцип, даже се отркоява пред ментета като Мудрик, Чукуемека, Угочукву или Мадуеке (истински имена са това). Berbatov and Suffer-H 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted Wednesday at 06:44 PM Share Posted Wednesday at 06:44 PM Късмета на Анчелоти не спира да ме изумява. Този човек след 5 години сигурно ще стане шампион с 20 победи в 90+ минута, ебати нелепия калитар е той, и Реал като цяло. Berbatov, Rock and Suffer-H 3 Quote Link to comment
yaripim Posted Wednesday at 07:40 PM Share Posted Wednesday at 07:40 PM 55 minutes ago, MJ23 said: Късмета на Анчелоти не спира да ме изумява. Този човек след 5 години сигурно ще стане шампион с 20 победи в 90+ минута, ебати нелепия калитар е той, и Реал като цяло. Няма късмет, когато го търсиш,късмет няма Hala Madrid! Quote Link to comment
Berbo Posted Thursday at 07:15 AM Share Posted Thursday at 07:15 AM 12 hours ago, MJ23 said: Късмета на Анчелоти не спира да ме изумява. Този човек след 5 години сигурно ще стане шампион с 20 победи в 90+ минута, ебати нелепия калитар е той, и Реал като цяло. Няма късмет тука, това си е майсторлък Quote Link to comment
Mariyan01 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Кефи ме как в последно време постоянно чувам някой кеч музика на стадиона на Арсенал. Тъкмо чух на Батиста и се изкефих на макс, сигурно и футболистите на Арсенал, които са фенове на кеча се надъхват. Bobotsi and Rock 2 Quote Link to comment
Himler Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Арсенал са ибахти идиотите. Rock 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Mariyan01 said: Кефи ме как в последно време постоянно чувам някой кеч музика на стадиона на Арсенал. Тъкмо чух на Батиста и се изкефих на макс, сигурно и футболистите на Арсенал, които са фенове на кеча се надъхват. Подкрепям! Почетоха и Брей, когато почина Rock 1 Quote Link to comment
yaripim Posted 43 minutes ago Share Posted 43 minutes ago On 9/20/2023 at 10:40 PM, yaripim said: Няма късмет, когато го търсиш,късмет няма Hala Madrid! Което не пречи на падат каточ кучета в момнта от Атлетико.. Винаги съм бил критик и реалист, не знам как ще завърши мача,но - толкова си могат. Quote Link to comment
Recommended Posts