Jump to content

Футбол

Lubo Dimitrov

Recommended Posts

Доста са налели гипса, но е разбираемо след като не са играли европейски футбол от сума ти и години.

Нищо де, ние компенсирахме с Мр Пропър за треньор, Леао, който го мързи и съвременната Статуя на свободата - Оливие Жиру.

2 minutes ago, Suffer-H said:

Кое е това черно дърво?

"Новият Дидие Дрогба" - Николас Джаксън. Не е толкова лош по принцип, даже се отркоява пред ментета като Мудрик, Чукуемека, Угочукву или Мадуеке (истински имена са това). :D

• Upvote 2

Късмета на Анчелоти не спира да ме изумява. Този човек след 5 години сигурно ще стане шампион с 20 победи в 90+ минута, ебати нелепия калитар е той, и Реал като цяло.

• Upvote 3
55 minutes ago, MJ23 said:

Късмета на Анчелоти не спира да ме изумява. Този човек след 5 години сигурно ще стане шампион с 20 победи в 90+ минута, ебати нелепия калитар е той, и Реал като цяло.

Няма късмет, когато го търсиш,късмет няма  :D 
Hala Madrid!

3kuoda.gif

12 hours ago, MJ23 said:

Няма късмет тука, това си е майсторлък 😁

Mariyan01

Кефи ме как в последно време постоянно чувам някой кеч музика на стадиона на Арсенал. Тъкмо чух на Батиста и се изкефих на макс, сигурно и футболистите на Арсенал, които са фенове на кеча се надъхват.

• Upvote 2
1 hour ago, Mariyan01 said:

Кефи ме как в последно време постоянно чувам някой кеч музика на стадиона на Арсенал. Тъкмо чух на Батиста и се изкефих на макс, сигурно и футболистите на Арсенал, които са фенове на кеча се надъхват.

Подкрепям! Почетоха и Брей, когато почина 🙏

On 9/20/2023 at 10:40 PM, yaripim said:

Няма късмет, когато го търсиш,късмет няма  :D 
Hala Madrid!

Което не пречи на падат каточ кучета в момнта от Атлетико.. Винаги съм бил критик и реалист, не знам как ще завърши мача,но - 
толкова си могат.

3kuoda.gif