Jump to content

Футбол

Lubo Dimitrov

Recommended Posts

Just a fan
3 hours ago, MJ23 said:

Севиля са един изключително противен цигански отбор.

Просто почеркът на Менделибар започва да си личи. От тяхна гледна точка си им свърши работа, от неутрална и чисто футболна гледна точка разликата между Севиля на Лопетеги и Севиля на Менделибар е от земята до небето. Два различни свята.

The Big Red Machine

Не съм фен на никой от двата отбора и го гледах мача напълно безпристрастно.  Честно да си кажа, на Рома играта не ми хареса, скучна ми се видя, бавна на моменти и много се наблягаше на сигурността. При Севиля имаше малко повече интензитет в атаките, а и доста наблягаха на центрирания, нещо което е отличително в играта им при Мендилибар. Като цяло играта на Севиля ми допадна малко повече. Иначе не беше атрактивен мач, имаше доста надлъгване, но в продълженията играта се накъса много, почнаха лежанета и бе тежко за гледане. Дузпа за Рома обаче си имаше, не знам по какви правила не я свириха. Вече при дузпите бях почти сигурен че Севиля бие, тъй като Боно е доказан като добър дузпаджия. А и като видях че Моуриньо е сложил защитници да му бият дузпите съвсем беше ясно.😀

В крайна сметка Севиля в ЛЕ си е нещо като Реал Мадрид в ШЛ - в каквато и форма да е, стигне ли някак до финала си го взима. 

Dudley

Като цяло дузпата трябваше да е свирят, щото реално ръката уголеми обема на тялото му тъй като беше леко настрани. Но Рома играха ужасно в типичен стил на Моуриньо, но все пак е финал и не очаквам отборите да се хвърлят и да играят отворен и атакуващ футбол. Севиля също не играха кой знае какво и се дебнеха общо взето двата отбора и дузпите бяха логичен завършек. Там вече Боно си показа класата и статистиката сочеше, че има 30 % спасени дузпи, което е доста голям процент за вратар. 

Mariyan01

И аз съм на мнение, че Рома за пореден път при Моуриньо бяха много противна, а иначе клуба ми е един от симпатичните. И тук не говоря за дефанзивния стил на игра, а за това постоянно реване покрай съдията, всяческите опити за бавене на времето не само в този мач, затова си бях за Севиля. Иначе и според мен си имаше чиста дузпа за Рома. 

baikiro
1 minute ago, Bobotsi said:

Гюндоган е шибана легенда!

Гнусен резак е обаче и прилича на такъв. Не го уважавам изобщо. 

• Upvote 2

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Днеска имаше слухове, че това менте щяло да напуска Сити и уж Милан го искали. Дано не е истина, защото Де Кетеларе е класи над това менте. А и Кирето е прав - да се връща в Дортмунд, лузър от класа като тях е.

The Pain

Сити бяха по-добри през 17/18 и 18/19, но тая година им връзва много повече.

9MLnN5Y.gif

Just a fan

Вчера Меси изигра последния си мач за пеесже. Дори и в крайна сметка да не се стигне до трансфер обратно в Барса, за мен е радващо, че това недоразумение свърши. Сега остава да не се забие при арабите и да се задържи още сезон-два в Европа.

Glam4o

Тези парижански путки не заслужаваха най-великия в историята, чак го освирквали в последния мач. Дано на шейха ѝм му писне на рязания чеп и си бие камшика, а тези отрепки се върнат обратно в посредствеността, където им е мястото. 

• Upvote 3

Най - вероятно точно там ще отиде. Айде Меси е ясен, не случайно извън Барса никой друг водещ европейски клуб не го иска и ще избира между араби и Интер Маями, тъжно е за играч като Бензема, че се продаде за петролни долари. 🥲

Just a fan
Posted (edited)

Полският терминатор Боби Голски май прокуди видното менте и некадърник Бензема от Испания след само един сезон? :(

Edited by Just a fan

Карим Бензема официално напуска Реал Мадрид след края на настоящия сезон, от който остава само днешния мач с Атлетик Билбао. Новината бе потвърдена на сайта на кралския клуб. От „Сантиаго Бернабеу“ не посочват причината, но за всички е ясно, че тя се корени в офертата, която носителят на „Златната топка“ получи от Саудитска Арабия.

Това означава, че французинът ще продължи кариерата си в Ал-Итихад, където ще получава по 200 милиона евро на сезон.

https://fb.watch/kZo4l5mPEC/

Само сравнете начина, по който Милан изпрати Ибра и Реал изпрати Бензема. Разликата е от земята до небето. Просто Милан е нещо уникално, повече от отбор, магия, с която се заразяваш и е за цял живот.

On 6/3/2023 at 6:41 PM, MJ23 said:

Днеска имаше слухове, че това менте щяло да напуска Сити и уж Милан го искали. Дано не е истина, защото Де Кетеларе е класи над това менте. А и Кирето е прав - да се връща в Дортмунд, лузър от класа като тях е.

Гюндоган е менте? 🤣

Just a fan

Подозирам, че Ибрата е взел решението да се пенсионира и го е комуникирал с Милан доста по-отдавна, от колкото Бензема. Поне от това, което излезе в медиите, самият Бензема не е взел, че ще напуска до преди няколко дни, така че това може да е обяснение.

• Upvote 2
Mariyan01
1 hour ago, MJ23 said:

https://fb.watch/kZo4l5mPEC/

Само сравнете начина, по който Милан изпрати Ибра и Реал изпрати Бензема. Разликата е от земята до небето. Просто Милан е нещо уникално, повече от отбор, магия, с която се заразяваш и е за цял живот.

Бих казал същото и за Ливърпул, виж как бяха изпратени четиримата ни отиващи си. Особено емоционално бе с Боби Фирмино.

ужасно решение на Милан за Малдини. Човека  направи чудеса да поправи щетите от китайците, ама уви пак не случихме на собственици. Мишката Джери  Кардинале при следващото ходене в Милано очаквам да е Ивайло Петев номер 2.

• Upvote 2

Нереален идиот трябва да си да тръгнеш по този начин в Милан, с махане на Малдини. Кога ще видим нормални собственици и управници в този легендарен отбор, просто не му отиват такива гаври. 

raquishi

Меси отива в Интер Маями. Е след като стана ясно че напуска ПСЖ аз лично не мислех че има начин да се върне в Барса, а и щеше да е грешка, най-вече за клуба. Според мен най-доброто решение беше именно да отиде в Маями. По-лежерна лига, Маями си е готино място ако си мултимилионер, пак ще взима бая пари. Със сигурност в Саудитска Арабия би бил по-тегав живота, за човек, живял в Европа от дете. Видяхме че той и семейството му така и не свикнаха със септичната яма ПАРИЖ, камо ли в пустинята да живеят. Дано да поцъка още 2-3 години, искаше да играе на следващото Световно, ще видим.

Himler

Роналдо бе лузър, защото отиде в Саудитска, ама Меси  е направил готин трансфер в отбор, който е собственост на Бекъм.😄 

Меси реве, че искал да се върне в Барса, ама нямало как, докато цъка в Маями за 50 млн Евро на сезон.. Но върха е Бензема, който рева как е съкрушен, че ще играе в Саудитска Арабия за скромните 200 млн Евро 😂😂 Жив да го ожалиш.

• Like 1
  • Haha 1
  • Wank 1
Ponetron

А смятайте какви пари имат тия араби за да си позволят да хвърлят милиарди по разни пионки, които ще цъкат в дворовете им. :D

Дали имат в телефоните си толкова числа колкото Божков?

mqdefault.jpg

brayan_lotusrenault
1 minute ago, MJ23 said:

Меси реве, че искал да се върне в Барса, ама нямало как, докато цъка в Маями за 50 млн Евро на сезон..

За мен един вид си го върна на клуба за случилото се преди 2 години.

И от една страна, когато човек поразмишлява над ситуацията би се досетил, че едно завръщане на Меси в Барса точно в този момент освен финансови дивиденти от спонсори и реклами, то аз не виждам чисто игрово колко по добре щяха да изглеждат с него, просто защото годините настигат всички, дори Меси.

В момента в Барселона има млади играчи, които тепърва се развиват и едно такова завръщане не мисля, че щеше да помогне кой знае колко на отбора, освен това Левандовски+Меси и възраст на атаката 70 години, заеби..

Иначе да, велик е, огромна легенда на Барса е, но в крайна сметка никой не е по голям от клуба и аз, както и милиони други фенове ще продължим да си ги подкрепяме, както беше и през изминалите 2 години, като искат фенбойчетата му да си го следват в Принтер Маями или в Арабия, няма значение.

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Farest

200 милиона за Бензема..... Тие прости араби що не си съставят някакви читави отбори с читави играчи като имат толкова пари вместо да дават такива ненормални пари на старци( бензи, кр7) а Меси си е доказана путка, сега дали пак ще реве, че не можа да отиде за последен път в Барса..