Just a fan Posted June 1 Share Posted June 1 3 hours ago, MJ23 said: Севиля са един изключително противен цигански отбор. Просто почеркът на Менделибар започва да си личи. От тяхна гледна точка си им свърши работа, от неутрална и чисто футболна гледна точка разликата между Севиля на Лопетеги и Севиля на Менделибар е от земята до небето. Два различни свята. MJ23 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted June 1 Share Posted June 1 Не съм фен на никой от двата отбора и го гледах мача напълно безпристрастно. Честно да си кажа, на Рома играта не ми хареса, скучна ми се видя, бавна на моменти и много се наблягаше на сигурността. При Севиля имаше малко повече интензитет в атаките, а и доста наблягаха на центрирания, нещо което е отличително в играта им при Мендилибар. Като цяло играта на Севиля ми допадна малко повече. Иначе не беше атрактивен мач, имаше доста надлъгване, но в продълженията играта се накъса много, почнаха лежанета и бе тежко за гледане. Дузпа за Рома обаче си имаше, не знам по какви правила не я свириха. Вече при дузпите бях почти сигурен че Севиля бие, тъй като Боно е доказан като добър дузпаджия. А и като видях че Моуриньо е сложил защитници да му бият дузпите съвсем беше ясно. В крайна сметка Севиля в ЛЕ си е нещо като Реал Мадрид в ШЛ - в каквато и форма да е, стигне ли някак до финала си го взима. Quote Link to comment
Dudley Posted June 1 Share Posted June 1 Като цяло дузпата трябваше да е свирят, щото реално ръката уголеми обема на тялото му тъй като беше леко настрани. Но Рома играха ужасно в типичен стил на Моуриньо, но все пак е финал и не очаквам отборите да се хвърлят и да играят отворен и атакуващ футбол. Севиля също не играха кой знае какво и се дебнеха общо взето двата отбора и дузпите бяха логичен завършек. Там вече Боно си показа класата и статистиката сочеше, че има 30 % спасени дузпи, което е доста голям процент за вратар. Mariyan01 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted June 1 Share Posted June 1 И аз съм на мнение, че Рома за пореден път при Моуриньо бяха много противна, а иначе клуба ми е един от симпатичните. И тук не говоря за дефанзивния стил на игра, а за това постоянно реване покрай съдията, всяческите опити за бавене на времето не само в този мач, затова си бях за Севиля. Иначе и според мен си имаше чиста дузпа за Рома. Bobotsi 1 Quote Link to comment
baikiro Posted June 3 Share Posted June 3 1 minute ago, Bobotsi said: Гюндоган е шибана легенда! Гнусен резак е обаче и прилича на такъв. Не го уважавам изобщо. Berbatov and Rock 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
MJ23 Posted June 3 Share Posted June 3 Днеска имаше слухове, че това менте щяло да напуска Сити и уж Милан го искали. Дано не е истина, защото Де Кетеларе е класи над това менте. А и Кирето е прав - да се връща в Дортмунд, лузър от класа като тях е. Rock 1 Quote Link to comment
The Pain Posted June 3 Share Posted June 3 Сити бяха по-добри през 17/18 и 18/19, но тая година им връзва много повече. Quote Link to comment
Just a fan Posted June 4 Share Posted June 4 Вчера Меси изигра последния си мач за пеесже. Дори и в крайна сметка да не се стигне до трансфер обратно в Барса, за мен е радващо, че това недоразумение свърши. Сега остава да не се забие при арабите и да се задържи още сезон-два в Европа. Quote Link to comment
Glam4o Posted June 4 Share Posted June 4 Тези парижански путки не заслужаваха най-великия в историята, чак го освирквали в последния мач. Дано на шейха ѝм му писне на рязания чеп и си бие камшика, а тези отрепки се върнат обратно в посредствеността, където им е мястото. brayan_lotusrenault, Berbatov and Rock 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 4 Share Posted June 4 Най - вероятно точно там ще отиде. Айде Меси е ясен, не случайно извън Барса никой друг водещ европейски клуб не го иска и ще избира между араби и Интер Маями, тъжно е за играч като Бензема, че се продаде за петролни долари. Quote Link to comment
Just a fan Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Полският терминатор Боби Голски май прокуди видното менте и некадърник Бензема от Испания след само един сезон? Edited June 5 by Just a fan Rock 1 Quote Link to comment
gboy Posted June 4 Share Posted June 4 Quote Карим Бензема официално напуска Реал Мадрид след края на настоящия сезон, от който остава само днешния мач с Атлетик Билбао. Новината бе потвърдена на сайта на кралския клуб. От „Сантиаго Бернабеу“ не посочват причината, но за всички е ясно, че тя се корени в офертата, която носителят на „Златната топка“ получи от Саудитска Арабия. Това означава, че французинът ще продължи кариерата си в Ал-Итихад, където ще получава по 200 милиона евро на сезон. Quote Link to comment
MJ23 Posted June 5 Share Posted June 5 https://fb.watch/kZo4l5mPEC/ Само сравнете начина, по който Милан изпрати Ибра и Реал изпрати Бензема. Разликата е от земята до небето. Просто Милан е нещо уникално, повече от отбор, магия, с която се заразяваш и е за цял живот. Glam4o 1 Quote Link to comment
dexim Posted June 5 Share Posted June 5 On 6/3/2023 at 6:41 PM, MJ23 said: Днеска имаше слухове, че това менте щяло да напуска Сити и уж Милан го искали. Дано не е истина, защото Де Кетеларе е класи над това менте. А и Кирето е прав - да се връща в Дортмунд, лузър от класа като тях е. Гюндоган е менте? Bobotsi 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted June 5 Share Posted June 5 Подозирам, че Ибрата е взел решението да се пенсионира и го е комуникирал с Милан доста по-отдавна, от колкото Бензема. Поне от това, което излезе в медиите, самият Бензема не е взел, че ще напуска до преди няколко дни, така че това може да е обяснение. Bobotsi and Berbatov 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted June 5 Share Posted June 5 1 hour ago, MJ23 said: https://fb.watch/kZo4l5mPEC/ Само сравнете начина, по който Милан изпрати Ибра и Реал изпрати Бензема. Разликата е от земята до небето. Просто Милан е нещо уникално, повече от отбор, магия, с която се заразяваш и е за цял живот. Бих казал същото и за Ливърпул, виж как бяха изпратени четиримата ни отиващи си. Особено емоционално бе с Боби Фирмино. Quote Link to comment
MJ23 Posted June 6 Share Posted June 6 ужасно решение на Милан за Малдини. Човека направи чудеса да поправи щетите от китайците, ама уви пак не случихме на собственици. Мишката Джери Кардинале при следващото ходене в Милано очаквам да е Ивайло Петев номер 2. Berbatov and Loop 2 Quote Link to comment
Loop Posted June 6 Share Posted June 6 Нереален идиот трябва да си да тръгнеш по този начин в Милан, с махане на Малдини. Кога ще видим нормални собственици и управници в този легендарен отбор, просто не му отиват такива гаври. Berbatov and MJ23 1 1 Quote BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
raquishi Posted June 7 Share Posted June 7 Меси отива в Интер Маями. Е след като стана ясно че напуска ПСЖ аз лично не мислех че има начин да се върне в Барса, а и щеше да е грешка, най-вече за клуба. Според мен най-доброто решение беше именно да отиде в Маями. По-лежерна лига, Маями си е готино място ако си мултимилионер, пак ще взима бая пари. Със сигурност в Саудитска Арабия би бил по-тегав живота, за човек, живял в Европа от дете. Видяхме че той и семейството му така и не свикнаха със септичната яма ПАРИЖ, камо ли в пустинята да живеят. Дано да поцъка още 2-3 години, искаше да играе на следващото Световно, ще видим. Quote Link to comment
Himler Posted June 7 Share Posted June 7 Роналдо бе лузър, защото отиде в Саудитска, ама Меси е направил готин трансфер в отбор, който е собственост на Бекъм. Ponetron 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 7 Share Posted June 7 Меси реве, че искал да се върне в Барса, ама нямало как, докато цъка в Маями за 50 млн Евро на сезон.. Но върха е Бензема, който рева как е съкрушен, че ще играе в Саудитска Арабия за скромните 200 млн Евро Жив да го ожалиш. Ponetron, Farest and brayan_lotusrenault 1 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted June 7 Share Posted June 7 А смятайте какви пари имат тия араби за да си позволят да хвърлят милиарди по разни пионки, които ще цъкат в дворовете им. Дали имат в телефоните си толкова числа колкото Божков? Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted June 7 Share Posted June 7 1 minute ago, MJ23 said: Меси реве, че искал да се върне в Барса, ама нямало как, докато цъка в Маями за 50 млн Евро на сезон.. За мен един вид си го върна на клуба за случилото се преди 2 години. И от една страна, когато човек поразмишлява над ситуацията би се досетил, че едно завръщане на Меси в Барса точно в този момент освен финансови дивиденти от спонсори и реклами, то аз не виждам чисто игрово колко по добре щяха да изглеждат с него, просто защото годините настигат всички, дори Меси. В момента в Барселона има млади играчи, които тепърва се развиват и едно такова завръщане не мисля, че щеше да помогне кой знае колко на отбора, освен това Левандовски+Меси и възраст на атаката 70 години, заеби.. Иначе да, велик е, огромна легенда на Барса е, но в крайна сметка никой не е по голям от клуба и аз, както и милиони други фенове ще продължим да си ги подкрепяме, както беше и през изминалите 2 години, като искат фенбойчетата му да си го следват в Принтер Маями или в Арабия, няма значение. Quote Link to comment
Farest Posted June 7 Share Posted June 7 200 милиона за Бензема..... Тие прости араби що не си съставят някакви читави отбори с читави играчи като имат толкова пари вместо да дават такива ненормални пари на старци( бензи, кр7) а Меси си е доказана путка, сега дали пак ще реве, че не можа да отиде за последен път в Барса.. Rock 1 Quote Link to comment
Recommended Posts