Jump to content

Най-тежките кечисти на всички времена


Radox

Recommended Posts

TOP10

Най-тежките кечисти на всички времена

 

10. Viscera - 487 паунда (220 кг)

Може би сте изненадани, че огромното чудовище Viscera е толкова назад в класацията, но има много по-тежки гиганти от него, колкото и трудно да изглежда. Сред постиженията му са печеленето на King of The Ring през 1995 година, както и участието в The Ministry of Darkness. Въпреки гигантските си размери, Viscera не успява да постигне нищо по-значимо в WWE за почти 15-те си години в компанията.

 

9. Big Show - 501 паунда (227 кг)

Един от най-титулуваните гиганти в списъка, Big Show е единственият кечист, печелил световните титли на WWF, WCW и ECW (последната макар и в WWE весията й). Нещо повече, той е и най-младият световен шампион в историята на кеча, печелейки титлата на WCW на 23 години. За разликата от повечето останали гиганти в кеча, той не е използван само като атракция, а наистина има постижения.

 

8. Akebono - 514 паунда (233 кг)

"Кечист" при Akebono е силно казано, но все пак великият сумо-шампион има един мач на WWE ринг срещу Big Show, така че няма как да бъде подминат със своите 514 паунда. Той е първият не-японец, който стига до ранга "йокозуна" в сумото. След края на своята сумо кариера, той започва да гастролира кеч-сцената в япония, като най-често не появява на ринга на AJPW.

 

7. Andre the Giant - 520 паунда (236 кг)

Стигаме до може би най-великият от гигантите в този списък. Andre The Giant е известен със своите 15 години без загуба в WWF, последвани от първата му такава срещу Hulk Hogan във великия им мач на Wrestlemania 3. Малко по-късно, Andre все пак печели световната титла от Hogan, но само минута по-късно я предава на платилият му Ted DiBiase.

 

6. Yokozuna - 568 паунда (257 кг)

Yokozuna е най-тежкият кечист, стъпвал на ринг на WWE. Огромното "японско" чудовище тежи цели 568 паунда и неслучайно успява да спечели 2 пъти световната титла на федерация по време на краткия си престой там.

 

5. Man mountain Mike - 602 паунда (273 кг)

Челните 5 места в класацията са окупирани от кечисти, били се през 60-те и 70-те години на миналия век. Явно тогава е била истинската епоха на гигантите. На 5-то място е огромният Man mountain Mike, който прави кариера, биейки се из различни територии, преди най-накрая през 1975-та да сключи договор с бащата на Vince McMahon, за да се бие в неговата WWWF.

 

4. Haystacks Calhoun - 625 паунда (281 кг)

Един от най-известните кечисти на ранната ера на кеча, гигантският Haystacks също се бие през 60-те и 70-те години. Той помага на зараждащата се WWWF да набере фенове и вероятно до голяма степен има заслуга за това, което е WWE днес. В края на 60-те години той заформя отбор с Man mountain Mike, който е вторият най-тежък отбор в историята на кеча със своето общо тегло от 1227 паунда!

 

3. Giant Haystacks - 630 паунда (283 кг)

На трето място се нарежда исполинът Giant Haystacks. Това чудовище взима името си от Haystacks Calhoun и успява да направи дори по-бляскава кариера от него, само че в Англия, където е огромна звезда пред 70-те. През 1996-та той дори за малко се бие в WCW под името Loch Ness.

 

2. McGuire twins - 723 + 742 паунда (326 + 336 кг)

Тези двама титани са най-тежкият отбор в историята на кеча със своето общо тегло от 1475 паунда! Двамата държат и рекорда на Гинес за най-тежки близнаци въобще. Billy и Benny започват да се бият по американските територии през 1972 година и кариерата на този отбор продължава до 1979 година, когато Billy загива в катастрофа с мотора си. Benny доживява до 2001 година.

 

1. Happy Humphrey - 810 паунда (367 кг)

Най-голямото чудовище в историята на кеча е умопомрачителният Happy Humphrey. Престоят му по ринговете продължава от 1953 до 1962 година, когато сърдечно заболяване прекратява кариерата му. Най-важната му вражда е с Haystacks Calhoun, като веднъж мачът на двамата дори успява да разпродаде MSG! В края на кариерата си, той е ментор на младия Harley Race, който впоследствие става легенда. След като спира с кеча, теглото на Humphrey продължава да расте, като връхната му точка е 900 паунда!

35izpu1.jpg

Link to comment

Първите 5 си признавам, че не съм ги гледал, а и чувал в интерес на истината. Искам да отбележа нещо за Big Show - човекът е феноменален атлет за габаритите си и е страшно подценен към днешно време. През 99 когато се присъединява към WWE прави изумителни неща на ринга, chokeslam-a му до коляно изглежда звески и е много тъжно, че вече не може да го прави. Страхотен кечист е Big Show, а не просто поредното голямо момче.

Link to comment
2 hours ago, Radox said:

когато Billy загива в катастрофа с мотора си

0002-350x268.jpg

Направо за цирк Балкански са, оптимизиран вариант на мечката с велосипед.

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Link to comment

Не ти е вярно обръщането от паунди в килограми, колега, оправи си 4 и 3-та позиция.:)

 

Link to comment

Винаги съм мислил Висцера за по-тежък от Биг шоу, странна работа.

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment
Lubo Dimitrov

^ Просто Big Show си е доста нацепен, пък и май е поне 30 сантиметра по-висок от Големия Татко Ви.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment
21 hours ago, dadoktor said:

Първите 5 си признавам, че не съм ги гледал, а и чувал в интерес на истината. Искам да отбележа нещо за Big Show - човекът е феноменален атлет за габаритите си и е страшно подценен към днешно време. През 99 когато се присъединява към WWE прави изумителни неща на ринга, chokeslam-a му до коляно изглежда звески и е много тъжно, че вече не може да го прави. Страхотен кечист е Big Show, а не просто поредното голямо момче.

ubeTZwr.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...