The Olimpic Hero Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Най-великият боец в историята на UFC! Conor McGregor! Най-после мисля, че е време всички "MMA разбирачи" да млъкнат завинаги. "McGregor бил клоун", "McGregor бил циркаджия", "McGregor нямал нищо друго освен trash talk-а". Е, бразилската маймуна Aldo бе нокаутирана за 10 секунди. Някои говореха, че Aldo бил най-завършеният боец в MMA и други подобни глупости, на които мога да отговоря само с огромен смях. Conor McGregor нокаутира Aldo с чудовищен удар в главата, точно както аз прогнозирах в предния си пост от вчера. Разбира се Conor McGregor също го прогнозира и още един път позна точния резултат в мача си. Отделно съвсем сериозно не виждам как човек от България и още повече фен на кеча може да бъде фен на Aldo и да вика против McGregor. Conor McGregor е европеец, който прави pro-wrestling build-up за мачовете си, а феновете му от Ирландия създават най-невероятната атмосфера, която UFC някога е виждала. Едва ли има нужда да казвам нещо повече. Друг път, когато ви обяснявам някои неща за MMA и UFC, ще ме слушате. Съвсем реално мога да кажа, че съм топ анализатора на UFC в BWC. Нямам грешна прогноза, няма и да имам. Всички от тук нататък могат само да се покланят пред таланта ми да анализирам боевете в UFC. Всички от тук нататък трябва да се покланят и пред най-великия боец и шампион в историята на UFC - Conor McGregor! Link to comment
hacky Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Пхахахаха, Алдо си беше насран още като излезе на ринга и се усети спокойствието на McGregor. Кой бе по-добрия се видя за 13 секунди, а аз си спечелих малко пари от залога за McGregor. ВЕЛИК MCGREGOR, останалите бойци само може да гледат и да си записват как се градят мачове. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Добре пичуи, обяснете ми плс мол, как за 13 секунди успяхте да разгледате детайлно играта на Мак Грегър и на Алдо и стигнахте до заключението, че единия бил по-добър? В смисъл, личи си, че сте шефовете...на лоботомията, ама ще ви разочаровам- често в ММА има такива мачове, чието значение е минимално. Тези с бързите нокаути после са падали с още по-бързи. Особено ако разчиташ на "нокаутираща сила" и на нищо друго. Не виждам някой да не е оценил като възможен вариант МакГрегър да го нацели веднъж. Поздравления за парите, сега можеш с гордост да идеш на концерт на 100 кила и да се хвалиш пред приятели, че тези пари са спечелени честно- от хазарт . Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 И разбира се очаквах да излезе някой, както U_think в случая и да каже как бързият нокаут нямал значение, как "значението на този мач било минимално". Е, можеш ли да кажеш по-голяма глупост. Едва ли. Всъщност значението на този мач е може би най-огромното в историята на UFC. Бързият нокаут опредлено превръща McGregor в най-голямата звезда в историята на UFC. Мохамед Али, Майк Тайсън. Ами някъде в тази категория вече влиза McGregor с тази победа. В съвременните бойни спортове Conor McGregor е най-голямото име, особено след пенсионирането на Floyd Mayweather. И още една глупост в поста на U_think видях. Как McGregor имал само нокаутираща сила и нищо друго в играта си. Предният мач с Mendes определено показа, че Conor McGregor има и издържливост и носене на бой в играта си, което си е също адски важен фактор. Другият фактор, който отново си пропуснал и, който пак е много важен, е увереността и самочувствието в боя. Conor McGregor чисто и просто си вярва, че ще победи във всеки един мач. Арогантната му игра по време на мачовете го показва. И това всъщност го прави толкова различен от бойците, като Aldo, които излизат по някакъв супер съсредоточен начин и не показват никаква емоция по време на мач. McGregor обаче е толкова уверен, че може да си позволи да дразни противниците си по време на мач с изражения, със свален гард на моменти и т.н. и т.н. Това единствено в UFC съм го виждал при Anderson Silva - подобна увереност. И точно и затова на времето Silva също беше толкова различен от другите в Октагона. Това, което обаче прави McGregor по-голям от Silva е trash talk-a и build-up-а, който успява да прави за мачовете си, като даже и това е част от играта, чрез която евентуално може да влезе в главата на противниците си. Та това е положението. Приемете го, Conor McGregor е най-голямата звезда в съвременните бойни спортове и със сигурност най-голямата в историята на UFC. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Олимпицк, въпросителни знаци не използвате ли в българската журналистика? МакГрегър е колос на глинени крака и ще припада в следващите си няколко мача. Сега, след като си е повярвал това е още по-сигурно. Няма как да се задържиш на върха без да си цялостен боец просто. Дори бих пуснал някакъв малък залог срещу него при следващата му защита срещу легитимен противник. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Щом ти се губят пари, залагай. Иначе Conor McGregor отива в горната категория, където отново ще разчисти всичко, което може да се разчисти. Rafael dos Anjos и той е огромен калитар. Ще изкара най-големия си чек в живота за 1 рунд. Вярно, ще бъде нокаутиран, но какво от това. Link to comment
BORKO_10 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 THE NOTORIOUS!!!!! ХАХАХА, U_think щото Алдо не беше легитимен противник нали, Мендес също не беше....Haters gonna hate! След всичко което каза и целия buld up който направи, все пак показа че всичко това е hype и накрая отдаде заслужения респект на Алдо, ама много хора това не го разбират и затова мразят ирландеца. Определено в УФЦ никога не е имало подобен боец, така че време е за началото на една нова ера - ерата на МакГрегър! От тук нататък Конор ще продължава да се развива и съм доста уверен, че ако се качи в горната категория ще стане шампион и там. ПС: Ако не беше Конор, половината неутрални фенове които сега взривяват социалните мрежи даже нямаше да са чували за Жозе Алдо...какво повече да говорим. Link to comment
hacky Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Какво се разправяйте с това хейтърче, което се е самопровъзгласило за интелектуалец, а реално всички го виждаме какви глупости бълва на всякаква тематика. Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 BORKO_10 е много прав. Първо за поредната изречена глупост от U_Think, при която щял да залага при първия легитимен противник на Conor!? Първо твърдяхте, че Mendes е класа над McGregor и е супер легитимен. След като McGregor нокаутира Mendes казахте, че Mendes нямал достатъчно време за подготовка. Добре! След това казахте, че с възможно най-легитимния противник в лицето на шампиона Aldo, Conor няма как да не загуби. Е, Conor нокаутира и Aldo, и то за 13 секунди! Просто си смешен U_Think, най-добре се скрий някъде, ти и останалите хейтъри на Conor. И другото, за което е прав BORKO, и което и аз съм ви го казвал десетки пъти. На супер неизвестни в мейнстрийм отношение и слабо draw-ващи шампиони, като Jose Aldo и Rafael dos Anjos, хората им научиха имената само и единствено заради Conor McGregor. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Какви хейтъри бе, бургаски? Хейтъри... Имам 100 градивни неща да свърша на ден и вечерта като се прибера си пускам някакви типчета да си ударят по един ритник. Самият факт, че живееш с представата, че човек над 20-годишна възраст може активно да "хейтва" някакъв Рик Флеър уона би, говори достатъчно за емоционалния ти растеж. И да, мач срещу човек, който не е с потрошени ребра и извън ринга от 1 година и такъв с 2 седмици подготовка може да накара МакГрегър да припада. Всъщност при втори мач между Мендес и МакГрегър вторият 100 % ще кърви повече, да не говорим срещу Едгар. Или реално смяташ, че през 2015-та може да съществува топ боец без задълбочени познания по борба? П.С: Олимпицк, ти си по-голям мъШ и от Луупа. Да разбирам ли, че в качеството си на 30 годишен пергиш, забраната за писане в шаутбокса е "хейт" ? Емоционално развит си, журналисте. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
gboy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ужасно съм разочарован ... не бих искал да гледам шампион като МакГрегър и глупости от сорта на това, че бил европеец, грам не ме интересуват. Надявам се час по-скоро да го рендьосат на клетката и да стане посмешище като другия клоун - Чаел Сонън, дето яде бой на поразия и накрая никой вече не обръщаше внимание на траштолка му. Дано Франки да го унищожи още догодина и да се приключва с "ерата МакГрегър". Алдо не беше насран на кантара, но излезе такъв в октагона. Беше като на заколение, така влезе и в мача. От достатъчно дълго гледам ММА, за да знам, че не смееш ли да вдигнеш глава и да погледнеш опонента си в очите, когато ви привика за първи път рефера, значи мачът е заминал. Няма нужда да се изпада в двете крайности - това не беше случаен удар. Алдо допусна грешка, като влезе така и Конър се възползва от нея, това е. Не разбирам защо шампион като него влезе с подобен удар в началото на рунда, но той си пое рисковете и го отнесе. Не мисля, че ще го видим вече същия. Беше велик шампион и ще си остане такъв за историята, но беше пречупен в този мач... всъщност, беше пречупен преди този мач. Ще се радвам да се върне, но сълзите в очите му говорят, че напрежението му е дошло в повече. Просто това си е част от играта. Едгар срещу МакГрегър би било голям мач, стискам палци да се случи и Франки да стане за втори път шампион. Link to comment
Yorikkk Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 shhhhhh... The Answer is coming иначе деба... 1 година ги чакаме и накрая 13 сек бой... [b]yeah... whatever[/b] Link to comment
itzo1994 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Я някой да обясни защо разделиха Rockhold и Weidman в първия рунд и защо в края на третия Dean не прекрати мача? Weidman ми изглеждаше абсолютно беззащитен, а оня си му набиваше лакти като за лека нощ... Иначе много здраво се биха. McGregor ми е неприятен, но владее hype-a, няма спор. Просто на всяка пресконференция преди мача погребваше Aldo, личеше си, че бразилецът не знае как да отвърне, чак жал ми стана. Link to comment
Monteso Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 МcGregor създава една уникална тръпка около двубоите си. Изгражда ги страхотно и прави от срещи, които не значат нищо за голяма част от random феновете, уникални вражди които се очакват от всеки дори и малко запознат с UFC. Повтарам коментара на Borko, но той е най-точен. Искрено се надявам да не проговори егото на Conor, и да не стане както с Ronda и още един куп големи бойци в UFC, които се взеха прекалено на сериозно, защото искам да продължавам да гледам шампионски срещи с негово участие още дълго време! - Link to comment
gboy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 1 minute ago, itzo1994 said: Я някой да обясни защо разделиха Rockhold и Weidman в първия рунд и защо в края на третия Dean не прекрати мача? Weidman ми изглеждаше абсолютно беззащитен, а оня си му набиваше лакти като за лека нощ... Иначе много здраво се биха. И двете бяха спорни неща. За първото - по принцип бойци се вдигат, когато няма необходимото действие на земята и се изпада в патова ситуация. Тук не беше така, но ако се вгледаш, ще видиш, че Уайдман (нали той беше отгоре?) вдигна ръка, че няма какво да се случва и че няма да бъде заключен. Затова ги вдигна и рефера, но не беше правилно за мен, имаше достатъчно действие, за да бъдат оставени двамата на земята и не бяха в вкопчени здраво. За второто - по друго време на рунда, щеше да се прекрати мача отдавна, но оставаха няколко секунди и в такива моменти съдиите често остават да изтекат секундите, ако боецът е в съзнание. Малко се прекали тук, но и за това няма точна формула. Възможно е и Уайдман да е дал знак, че е добре и заради това рефера да го остави да го бият до сирената. Link to comment
Ponetron Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 2 minutes ago, Monteso said: МcGregor създава една уникална тръпка около двубоите си. Изгражда ги предварително и прави от срещи, които не значат нищо за голяма част от random феновете, уникални вражди които се очакват от всеки малко запознат с UFC. Повтарам коментара на Borko, но той е най-точен. Искрено се надявам да не проговори егото на Conor, и да не стане както с Ronda и още един куп големи бойци в UFC, които се взеха прекалено на сериозно, защото искам да продължавам да гледам шампионски срещи с негово участие още дълго време! Аз не бях гледал и 1 мач в UFC (с изключение малко видеа на Ронда), но заради тоя ирландец реших да пробвам. Има страшна харизма, впечатли ме и реших да стана рано да го изгледам. Е .. първия ми UFC двубой беше само 13 секунди, но пък не съжалявам. Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Conor е от 33-та минута нататък. Брутална харизма и promo skills още един път. Link to comment
BiZkiT Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Аз не мога да повярвам, че има хора като gboy, U_think и др. Конър от 1 година насам те псува в лицето, подиграва се с теб, мачка, надсмива ти се, говори как ще те ебе и че ти не си никой, въпреки че Алдо беше най-доминиращия шампион, смазва те психически, прогнозира че ще те разбие и DAMN ПРАВИ ГО, без никакво съмнение и вие пак отричате способностите му и казвате, че е lucker? Изгледайте и интервюто след мача и вижте trash talker-а Конър. Начинът, по който подготвя опонентите си за мач му печелят поне страха и надмощието. Единствено по-насрани от Алдо съм виждал чорбари. Човекът знаеше, че просто ще загуби и това му беше дошло именно от mind games на Конър в продължение на месеци. Тотално обезверен, даже не разбра, че го нокаутираха. МАЧКАЙ, БАЧИ КОНЪРЕ! ЕБИ, ПОГРЕБВАЙ И НЕ СПИРАЙ! Link to comment
gboy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Къде съм написал, че е lucker и отричам способностите му? Link to comment
go go Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Dana White - най-добрият кеч промоутър в момента. Чудя се само кога ще започнат да work-ват срещите, а може и вече да са? Link to comment
Gooner_4 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Аз пък искам на първо място да отбележа невероятното представяне на Люк Рокхолд.Обезличи шампиона във всяко едно отношение и се радвам,че и тази категория има раздвижване. Алдо за съжаление още преди мача изглеждаше като победен.Напрежението му изяде главата.Конър съвсем не е по - добрият боец според мен,но успя да използва психологическото си предимство по най - добрия начин.Виждали сме и преди как един точен удар решава нещата,например първия мач на Веласкез и Джуниор Дос Сантос,а на реванша нещата си дойдоха на мястото.Не подценявам Конър и не казвам,че със сигурност ще загуби ако пак се срещнат,но мисля,че един реванш ще даде по - ясна представа за това дали ирландеца е по - добрият боец.Преди това обаче се надявам Франки да си получи заслужения мач за титлата. Link to comment
ShwN Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Много поздрави на "спецовете" в чата, които си мислеха, че си правя майтап когато казвам как по-бързо да си пускате стрийма, защото ще изпуснете нокаута на Конър. Каквото и да кажа за него ще е малко, но такъв build, толкова време за това нещо като мач, честно, очаквах доста повече от маймунката. Доста смешно е да отдавате всичко на късмет или мача е нагласен, дори за кеч форум. П.С. вече освен кеч специалист в прогнозите, можете да ме броите и като такъв за ММА. Link to comment
OyeaH Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Аз съм доста разочарован от представянето на двамата шампиони. Фен съм на Weidman от маса време, бях от малкото, които му даваха шансове в мачовете с Anderson, а сега се чувствам предаден. Никаква идея в играта му, дори накрая с аматьорска грешка си подпечата загубата. Явно доста е подценил Rockhold, който пък си изигра мъжки мача и заслужено победи. Шампионът нямаше отговор на ритниците му, а на земята изглеждаше аматьорски. Иска ми се да видя реванш, надявам се Weidman да покаже, че не е случайник. Иначе дебелият DC задължително трябваше да излезе и да открадне момента на Luke, деба и свинята мръсна. Нямам търпение Bones да се върне и пак да го разхвърля. Jakare и Romero направиха тъп мач, от 15 минути бяха интересни максимум 5. Странно решение, за мен рунд 2 и 3 бяха за Jakare, ама айде. Грозен е и не ми пука за него. Romero има кардио като на Божинката, тоя номер със стола докога ще го правят от ъгъла му, че да му печелят време да си поеме въздух? Та той беше разклатил Ronaldo и вместо да му се нахвърли го върна сам в играта. Не виждам как ще има шанс срещу Rockhold или Weidman. За главната среща няма какво да пиша толкова, Conor си го нацели и го приспа. Притеснително бързо... Aldo се беше концентрирал, но явно някои неща му дойдоха в повече. Като фен на MMA се радвам за Conor, но не бързайте да го превъзнасяте толкова. RDA ще сдаде титлата другата седмица, така че няма какво да го мислите него. Реванш с Aldo и мач с Frankie, това е бъдещето на Conor в близката година. Dana White 100% си е набил зверска чикия днес, нещата се наредиха прекрасно за UFC. Link to comment
xelzing Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 13 секунден one-punch KO беше hype-ван почти цяла година...Мамка му, малко съм разочарован, че така се развиха срещите, но така е в ММА.Рокхолд/Уайдмен беше интересна, равностойна битка, до момента в който Крис реши сам да се прецака с този опит за wheel kick.Рокхолд няма най-атрактивния стил, но доминира опонентите си по брутален начин.Другата година трябва да направят Рокхолд/Ромеро и Уайдмен/Соуза.Много жалко за Алдо, че загуби така, интересно ми е какво ще го правят сега - аз лично бих желал да има незабавен реванш пролетта.Наистина кофти, че падна от един удар, а очаквах да ми донесе някаква печалба...Също съжалявам, че не заложих на моя фаворит Йоел Ромеро да спечели, при положение, че вътрешно си знаех, че ще го направи.Ромеро може да няма най-доброто кардио, но винаги намира начин да вземе победата. След като тридневния UFC маратон официално приключи, вече може да се надяваме на Cowboy Cerrone да ни зарадва другата седмица по FOX. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.