neshev Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Date: 28 November 2015Venue: Espirit Arena, Dusseldorf, Nordrhein-WestfalenLive on HBO Quote Main Event: 265 lbs.: Wladimir Klitschko (64-3-0, 53 KOs) (c) vs. Tyson Fury (24-0-0, 18 KOs) (WBA (Super), IBF, WBO, IBO & The Ring Heavyweight Titles) Link to comment
neshev Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Легендите в действие: Link to comment
neshev Posted November 27, 2015 Author Share Posted November 27, 2015 Ако Klitschko ще загуби, то това ще е в следващите няколко двубоя. Няма значение кой си, пред времето всеки е равен и дори великият Klitschko, който гони 40, в даден момент ще бъде уязвен от годините си. Последните му два мача дадоха доста храна за размисъл в тази насока. Klitschko успя да запише един от най-добрите си нокаути срещу Pulev, но дори и в този мач, Klitschko беше далеч от недокоснат, като дори и силно лимитираната Кобра успя да нанесе няколко чисти удара, които видимо афектираха Klitschko. Срещу Jennings видяхме един видимо по-бавен Klitschko, който отново беше удрян чисто и Jennings изглеждаше изненадващо ефективен на моменти, което се съмнявам да се случи срещу Kltschko преди няколко години. Сега, винаги съм твърдял, че Fury няма особени шансове срещу Klitschko, но последните няколко двубоя на Wladimir определено ме разколебаха в това отношение. Нещото, което не може да се отрече, говорейки за Fury, е това, че е доста солиден боксьор. Въпреки че не изпъква с особени физически данни като атлетизъм и няма резюмето от нокаути на Wilder и Joshua, Fury през годините показа, че има постоянството да се бори за титлата. Може би ключовото при него е, че като височина е наравно с Klitschko и няма да има проблемите на по-ниските бойци, които трябва да мислят как да елиминират разликата във височината. Другото позитивно е, че не е само добър в дистанция, но и в clinch-а е изключително добър, което може да дойде като изненада за Klitschko, който е свикнал да ги затиска без особена съпротива, като Fury е изключително добър в това да се възползва от clinch-a. Вече определено е въпрос това, че Fury не се е бил с никой, който е дори близо до уменията на Klitschko, а умението му да поема удар все още не е доказано, а Klitschko има най-силният удар в бокса. Въпреки всичко, все още не съм готов да предвидя загуба за Klitschko, като това, че мачът ще е във втората родина на Klitschko, където се толерират всичките му трикове, ми дава увереност, че Fury няма да е човекът, който ще го детронира. Все пак ще гледам с интерес, защото зависейки от това дали Fury ще успее да направи нещата близки, ще се даде отговор дали Wilder ще е човекът, когато двамата се бият в USA. Link to comment
Monteso Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 ^Великия Кличко да ми яде курО! Link to comment
HEIDENREICH Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Ще ми се да стане някаква изненада ,но и аз не съм убеден че Fury може да поема удари. Стив Кънингъм го свали, дето реално е от долната категория и не е някакъв изявен нокаутьор, а Кличко си удря силно. И на мен му е интересно да видя Кличко срещу Деонтей , но като го гледам как на един сериозен противник си подбира трима джобъри няма да е скоро. Link to comment
gboy Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Като лаик, това е много интересен мач за мен. Отдавна твърдя, че Фюри беше боксьорът, който трябваше да се изправи срещу Кличко. При цялото им уважение към Дженингс и наш Кубрат, но след мача с Поветкин най-много исках да видя Фюри срещу Владимир. За шансовете му не знам, но поне физически този път Кличко няма да доминира както последните мачове. Надявам се да видим този път нещо повече от jab-jab-jab нон-стоп. Дано го дават по кабелната, както другите мачове, ще го гледам с удоволствие на живо. :) Link to comment
ShaolinMonk Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 На BulshitSatCom съм и го има в програмата на Sport+HD. При хора на същия оператор май е единствена опция. Проблемът ми е, че графикът ми по-късно е попрепълнен и не знам как да го наглася, така че да се прибера точно преди мача. Дават начален час 21:50 и краен 1:30, но това предполагам е за цялата гала вечер. Някаква идея горе-долу кога се очаква да започне мача Кличко - Фюри? Link to comment
Kalata Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Единственият шанс на Фюри - демотивиран Кличко, който е решил да се отказва от спорта. Link to comment
ЗАКОНЯ Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Очаква се към 12 мача да започва уж , а някой знае ли стрийм за мача където може да се гледа . Link to comment
ShaolinMonk Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 1 hour ago, Kalata said: Единственият шанс на Фюри - демотивиран Кличко, който е решил да се отказва от спорта. Едва ли Кличко ще е демотивиран дори наполовина за да "даде" шанса от който има нужда Фюри. И сега една кратичка прогноза - Кличко ще бие, най-вероятно UD. Шанса на Фюри наистина е минимален, ако Владимир направи поредица от фрапантни грешки в рамките на цели 10 секунди и Тайсън вкара 4-5 тежки удара. Иначе не знам дали има някакъв шанс Кличко да е демотивиран, тъй като все още вярвам, че мечтае да обедини всички титли което един ден може да ни осигури мач м/у него и Уайълдър. Ще поживеем, ще видим. Link to comment
xelzing Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Давайте стрийма да гледаме :) [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
ЗАКОНЯ Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 http://xlivetv.net/en/eventinfo/363108_wladimir_klitschko_tyson_fury/#_ Link to comment
gboy Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 По кабелната го дават по RTL. Link to comment
YoTheReal Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Страшен бой, Fury не мръдна. Няма толкова здрав селяк, баш британски аграр. Аре честито. Link to comment
dr jack levine Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ебаси кенефа!!!!! Шеими срещу Реинс е ***** класика пред тая помия бе!!!!!!!!! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
gboy Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Не знам защо хората толкова подценяваха Фюри. Винаги ми е правил впечатление как се движи за толкова голям човек. Според мен тук си каза думата ръста и че Кличко не можеше толкова да контролира играта в клинч, както обикновено прави. Така или иначе това е най-интересният мач на Кличко откакто го следя (което е от няколко години де, не е толкова много). Link to comment
Radox Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Аре украинската путка насра. Link to comment
MJ23 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Quote "Тайсън беше по-бърз и по-добър от мен. Скоростта му ме изненада. Той беше невероятно пъргав, а аз така и не съумях да преодолея защитата му и да нанеса правилния удар", коментира пред RTL Кличко. Малко по-късно от екипа му поздравиха Фюри за победата в официалния му профил в Туитър. Разликата между това да си голям човек и шампион и това да си голям Пул(т)ьо, чиято приятелка фолк "дива" е написала следното нещо във ФБ: Quote В един даден момент всичко отива на мястото си ...At some moment everything comes in its place. @klitschko_official #СмениХимиятаТазиСеОказаМенте Наистина не знам колко трябва да си жалък, за да го напишеш. А най - тъжното е, че Кубрат още си мисли, че проблемът не е в него и не малка част от идиотите се връзват на простотиите му и излишно злобеят пред Кличко. Не съм му фен, но дай Боже като стана на неговите години на 5% да му имам физиката и здравето. Link to comment
Loop Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 1 hour ago, MJ23 said: Разликата между това да си голям човек и шампион и това да си голям Пул(т)ьо, чиято приятелка фолк "дива" е написала следното нещо във ФБ: Наистина не знам колко трябва да си жалък, за да го напишеш. А най - тъжното е, че Кубрат още си мисли, че проблемът не е в него и не малка част от идиотите се връзват на простотиите му и излишно злобеят пред Кличко. Не съм му фен, но дай Боже като стана на неговите години на 5% да му имам физиката и здравето. Дам, така се прави. Евала на Владимир, за пореден път показа, че не е на това ниво само защото умее да раздава шамари по баровете. Велик шампион си отива. Това от гледна точка на дивизията и цялостния интерес към спорта е може би добре, защото поне за мен Фюри не е нищо невиждано и всеки му мач от тук насетне ще е интересен и ще има интрига. За мен Владимир трябваше да се откаже след мача си с Кубрат, но така е преценил, така е направил. Neshev е напълно прав - възрастта все някога щеше да го застигне, дори и него. BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
THE ENEMY Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ситуацията в тази категория в момента стана доста интересна. Deontay Wilder чака, неведнъж е заявявал, че му е цел да да обедини световните титли, чакаме да видим до къде ще се развие и Anthony Joshua, а в същото време в момента се отварят още не по-малко интригуващи варианти за възможни мачове с други големи опоненти. Като цяло се надявам сега да станем свидетели на по-оспорвани мачове за световните титли между съперници които наистина биха били по-равностойни в сравнение с защитите които наблюдавахме при Klitschko, на когото в известна степен иначе симпатизирах. Проблема при него беше, че твърде рядко се бие срещу опоненти които виждам като реална заплаха за титлата му. Link to comment
neshev Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Това беше позор за бокса. Трудно е да защитава човек този спорт, след като HW дивизията е в толкова окаяно състояние, а това е същата дивизия, която е създала хора като Ali, Foreman, Tyson (не клоуна Fury), Frazier, Lewis и прочие. Статистиката е умопомрачителна. Klitschko - 52/321, Fury - 86/371. Сравнено с набедения за анти-бокс, бягане, криене и т.н. Mayweather-Pacquiao, Mayweather - 148/435, Pacquiao - 81/429, дори Pacquiao, със разбито рамо, има толкова удари колкото новият HW шампион. Абсолютна помия и един от най-слабите шампионски мачове, които съм гледал някога. Както заявих, все още никой не е победил времето. Буквално съм виждал бойци, които между един боен цикъл да изгледат сякаш са с 10 години по-стари. Падението на Klitschko беше сравнително постепенно, но тази версия, която видяхме, беше достатъчно слаба, че абсолютно посредствен боксьор като Tyson Fury да го победи. Klitschko се би срамно. Това да си бил толкова дълго време HW шампион и да излезеш с 52 удара, 4 (!!!) удара в тялото, 12 power punch-а (не jab-ове), си е представяне за моментално пенсиониране. Може да е само щастлив, че Emannuel Steward не беше в ъгъла му, защото сигурно просто щеше да си тръгне или да хвърли кърпата, особено след като Klitschko отказваше да слуша каквито и да е указания на Jonathan Banks, дори когато му се молеше вече да го нокаутира или поне да направи някакъв опит за офанзива. Въпреки това, Klitschko беше вцепенен, тотално уплашен да не би да стане нещо, ако реши да опита да го удари. Жалка история. Fury не беше особено по-добър, бегла офанзива, достатъчна да спечели мача. Това да се правиш на Ali/Roy Jones и да имаш под 100 нанесени удара си е смехотворно и изглеждаш нелепо. Колкото и да съм щастлив, че Klitschko най-накрая падна и спаси тежкия бокс от човекът, който го вкара в забвение, сега имаме поредния робот, поне "подобрена" версия от към pre-fight antics, но изглеждайки също толкова доволен да мята 12 рунда мързеливи jab-ове като предшественика си. Klitschko трябва да се пенсионира. Огромна грешка е да търси реванш. Дано това наистина да е му е последният мач, защото, ако успее да си върне титлата, Joshua и Wilder ще го унищожат. И двамата няма да дадат никакъв респект на вече в старческата възраст Klitschko и ще използват това, че става все по-бавен и просто ще намерят слабият му chin. Кобрата вероятно се бие в главата защо просто не изчака още малко, защото можеше той да е на мястото на Fury сега. Все пак за него тази загуба идва перфектно и му връща надеждите за още един голям чек, но ще трябва стабилно да вдигне нивото на съперниците, защото хора като "Захарния Мо" са за тепърва навлизащи боксьори, а не за такива, които имат аспирации за титлата. Link to comment
Monteso Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 14 hours ago, MJ23 said: Аре честито и мерси! А па аз па с какво съм тръгнал да се хваля..... Link to comment
dr jack levine Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Невър форгети мом спагети и че тоя калтак, дет сам се удря би Кичко Бодуров!!!!!!!!!! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.