Jump to content

Bellator: Ken Shamrock срещу Royce Gracie III и Kimbo срещу уличен боец за шоуто през февруари

neshev

Recommended Posts

На провелото се рано сутринта днес шоу Bellator 145, компанията обявиха главните мачове за "голямото" им шоу през февруари. 51-годишният Shamrock (28-16-2) се завръща, след като беше нокаутиран от Kimbo Slice, докато за 48-годишният Royce Gracie това ще е първи професионален мач от 2007, когато победи друга легенда в спорта, Kazushi Sakuraba. Това ще е трети мач помежду им, след като Royce Gracie го победи през 1993 на UFC 1, като двамата се биха и и на UFC 5 през 1995, а мачът им завърши с draw.

Другата им голяма атракция, Kimbo Slice (5-2) ще се бие с по-известният с проявите си на улицата Dada 5000 (2-0). Шоуто ще се проведе на 19 февруари 2016 в Хюстън.   

Абе, разбирам го Кокър. Като не можеш да си позволиш нови звезди, просто ползваш старите и твай :unsure: .

Каквото и да си говориме, в ММА-я има UFC и "някви други" и Белатор на тоя етап не могат да излязат от тая категория. С подобни шоута се прави разликата между тях и такива като WSOF примерно и подобните там организации. Известни имена, пък колко са бойци вече е друг въпрос.

Аз лично ще го гледам тоя мач с интерес, както и клоуниадата и Кимбо и другия дворен бияч. ако не друго, то поне е любопитно какво ще стане.

Според мен Кокър трябва да спре да организира такива срещи, които се хайпват по 2-3 месеца и накрая свършват за по-малко от 2-3 минути и то по комичен начин в повечето случаи.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Никакъв интерес към тези двамата, но не мога да ги съдя за това, че искат да се бият един срещу друг и да правят пари от това. Вече атлетическите комисии имат сериозна отговорност и съм изключително скептичен, че трябва да им бъде позволено да се бият.

Писал съм много пъти, че тази стратегия с freakshows fights исторически е довела до фалит всяка компания, която го е приложила. Факт е, че Bellator са втори, но към този етап правят изключително малко да изградят легитимните си бойци за звезди, което ще е основният проблем занапред. WSOF и Invicta не бива да са особен пример, защото и двете компании кажи-речи се издържат от UFC и нямат никакво намерение да поставят под въпрос монопола на UFC. 

1 hour ago, neshev said:

Никакъв интерес към тези двамата, но не мога да ги съдя за това, че искат да се бият един срещу друг и да правят пари от това. Вече атлетическите комисии имат сериозна отговорност и съм изключително скептичен, че трябва да им бъде позволено да се бият.

Писал съм много пъти, че тази стратегия с freakshows fights исторически е довела до фалит всяка компания, която го е приложила. Факт е, че Bellator са втори, но към този етап правят изключително малко да изградят легитимните си бойци за звезди, което ще е основният проблем занапред. WSOF и Invicta не бива да са особен пример, защото и двете компании кажи-речи се издържат от UFC и нямат никакво намерение да поставят под въпрос монопола на UFC. 

Какво ще рече, че се издържат от UFC !?

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

И за двете компании има слухове, че са финансирани пряко от UFC.

Invicta е по Fight Pass и UFC плащат лично заплатата на Cyborg. Всичко добро като таланти от там отива при UFC. WSOF и UFC поддържат съмнително близки отношения, като отново, WSOF без никакво съпротивление пускат топ бойците си в UFC. Да не говорим, че компанията продължава да съществува, въпреки документираните им финансови проблеми.

За това и не бива да се слагат като конкуренти на UFC, защото и двете нямат такива мераци. Bellator е единствената компания, която се стреми да се конкурира с UFC, другите са по-скоро пълнеж и обслужват чужди интерси. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...