Jump to content

UFC 193 "Rousey vs. Holm" - 14 ноември 2015


neshev

Recommended Posts

CPqopPoW8AANrpq.jpg:large

Event: UFC 193: "Rousey vs. Holm"
Date: Sat., Nov. 14, 2015, on pay-per-view (PPV)
Location: Etihad Stadium in Melbourne, Victoria, Australia

UFC 193 PPV Main Event:

135 lbs.: Women's Bantamweight Champion Ronda Rousey vs. Holly Holm

UFC 193 PPV Co-Main Event:

115 lbs.: Women's Strawweight Champion Joanna Jedrzejczyk vs. Valerie Letourneau

UFC 193 Main Card (10 p.m. ET):

265 lbs.: Mark Hunt vs. Antonio Silva
185 lbs.: Uriah Hall vs. Robert Whittaker
265 lbs.: Jared Rosholt vs. Stefan Struve

UFC 193 Prelims on FOX Sports 1 (8 p.m. ET):

155 lbs.: Akbarh Arreola vs. Jake Matthews
170 lbs.: Kyle Noke vs. Peter Sobotta
205 lbs.: Anthony Perosh vs. Gian Villante
125 lbs.: Danny Martinez vs. Richie Vaculik

UFC 193 Prelims on Fight Pass (6 p.m. ET):

170 lbs.: James Moontasri vs. Brendan O'Reilly
185 lbs.: Daniel Kelly vs. Steve Montgomery
170 lbs.: Steven Kennedy vs. Richard Walsh
125 lbs.: Ryan Benoit vs. Ben Nguyen

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Нешев, тая има ли шанс да стигне втори рунд или е яко джоберка? Вторият женски мач трудно може да предизвика интерес- като гледах мача на сегашната шампионка с бившата- няк`ва боркиня без техника и кардио, направо ми прилоша. UFC явно не могат да намерят качествени бойци за въпросната категория.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment

Гледах една или две срещи на Holm. Нейната силна страна е бокса. Ако я повалят на земята става неузнаваема и много уязвима. Сто процента Ronda ще използва това, и предполагам, че ще приключи срещата отново в първия рунд. Личното ми мнение е, че едва ли това бе най-добрия избор за противник на Rousey, още повече, че усилено се говореше за още един мач с Misha Tate, който би ме надъхал повече отколкото моментната среща.

 

 

Link to comment

И на двете претендентки шансовете им граничат с чудо. 

12 коеф за Holm, 14 за Letourneau, което за MMA чупят рекордите. 

Over-ът за 1 1/2 рунда е 4.25, under-ът е 1.25. Rousey със submission 1.41. 

Link to comment

Няма толкова безсмислена защита. Холмс барем популярна ли е? Уж е някаква шампионка в бокса, ама ква е и що е, идея си нямам.

Така или иначе ще е чудо да мине първи рунд. Единствено може да се надява да заговори егото на Ронда и да й играе в стойка, но ме съмнява да е толкова тъпа при тоя нарисуван мач.

 

Link to comment

Попадна ми видео от тренировките на Марк Хънт. Изглежда доста отслабнал, явно е поработил на стамината, не че ще му трябва срещу Silva....

Link to comment

Умопомрачително зле... работата е там, че дивизията на Йоанна е по-интересна(поне изглежда), обаче бойците й нямат бойната интелигентност да подходят към двубой с нея с малко разум.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment
antropophagus

Холи Холм показа завидно спокойствие и непукизъм на face off-а, което подразни Ронда изглежда. Досега като че не съм я виждал толкова изнервена + нещата, дето изприказва на микрофона след това. Но да не се правя на психолог много. Ще я видим утре Холи Холм. :D Това, което аз виждам като нейния шанс е ако държи дистанция със страйкинг само дето ми е трудно да си го представя как ще стане това. За 5 рунда Ронда все ще я хване в някакъв клинч и ще я събори на земята, а оттам вече става МНОГО лошо за Холи Холм. А да видим, като цяло мразя да давам прогнози.

Link to comment

Не си фантазирайте. Как виждате Холм да издържи пет рунда ? Ще е тапнала до 50-та секунда...

 

 

Link to comment
1 hour ago, antropophagus said:

Холи Холм показа завидно спокойствие и непукизъм на face off-а, което подразни Ронда изглежда. Досега като че не съм я виждал толкова изнервена + нещата, дето изприказва на микрофона след това. 

Не си ти, когато weight cut-ваш. Хапни СНИКЪРС! 

Link to comment

Слаб кард бая. Тежко идва мача на Холи , колкото да ми е симпатична. Валериика ще я спукат от тупан.Мача е Хънт и стъпката.Предполагам победа за ММА Самоа Джо -то

Link to comment
The Olimpic Hero

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Радвам се, че гледах LIVE и станах свидетел на историческо събитие. Най-голямата изненада в историята на UFC. И най-бруталното е, че не стана по някакъв случаен начин. Holly Holm си надигра тотално Rousey. Беше по-бърза, вкарваше чисти удари и буквално не позволи на Ronda да я докосне. Фен съм на Ronda, но след този мач вече съм огромен фен и на Holly Holm. Голямо сърце демонстрира тук, защото по никакъв начин не показа страх срещу Rousey, както правеха повечето противнички на Ronda до този момент. Историята бе написана от Holly Holm и то по огромен, невероятен, запомнящ се начин!

               

Link to comment

Хехехе, когато хората питат защо MMA се гледа толкова, отговорът е, че няма друг спорт, където да стават такъв вид upset-и, а този е може би любимият в историята. Huehuehuehuehue.

Тук имахме класическата история. Феномен в женския MMA, който в един момент се е самозабравил от собствения си hype и тотално промени стила си, за да опровергае и малкото критици, които твърдяха, че е one-trick pony, а в същото време се отдалечи от това, което я направи голяма на първо място. Имаше доста конкретен план към победата, takedown -> submission, но Rousey просто беше упорита в манията си да се докаже, че може да нокаутира Holly Holm, а резултатът беше плачевен. Това не е Bethe Correia, това не е Alexis Davis, това е легитимен световен шампион по бокс. Естествено, беше консенсус, че ако нещата тръгнат зле в stand up-a, Rousey просто щеше да я свали и да я submit-не, но Rousey искаше да я нокаутира, което нямаше как да се случи. За съжаление, Rousey стана жертва на славата си, на всичките скандали, които идват с нея, както и на некомпетентния и треньор, и редицата "yes-men", които я накараха да повярва, че има елитен striking, когато техниката и е просто умопомрачително зле. 

Не бих казал, че е катастрофа за UFC, но в същото време, цялата популярност на женския MMA, към днешна дата, се дължеше на Rousey. За тях е някаква утеха, че Rousey беше с един крак в пенсията, но Holly Holm не е Rousey. Rousey ГО имаше. Holly Holm е добър модел за подражание, но Holly Holm няма харизмата и умението да привлича масите, което ще я направи доста по-слаб draw от Rousey. Все пак имат още един мач-реванш, който ще направи абсурден buyrate, но с тази загуба, UFC загубиха най-големия си draw. Сега всичко е в ръцете и краката на Conor McGregor. Не могат да си позволят и двете им златни кокошки, които развиваха с години, да загубят в рамките на месец. 

Link to comment
ELA_I_SI_ZIMI

Обаче ми прави впечатление, че всички големи шампиони през последните години са ерата егоманяци. Силва, Джон Джоунс, сега и Ронда, всички в един определен момент бяха мощно във филма и се стигаше до подобни мачове все едно наистина е кеч хаха

XExpao8.png

Link to comment

Вече изгледах мача на Ронда в Youtube,понеже не можах да дочакам да го качат и тогава да го видя,но все пак другите мачове заслужават ли си или въобще да не тегля?

Link to comment

Може би най-голямата изненада от Weidman - Silva насам. Видя се как егото на Ронда я победи в този мач. Нищо против Холи, но ако Ронда я беше задържала на земята нямаше особени шансове. Холм пък си изпълни gameplan-а перфектно и направи шампионката да изглежда мега зле. Евала на Джаксън, феноменален треньор. Ронда показа кардио като на Травис Браун, явно не им се получават креватните изпълнения. Абе спука се балонът, очакваме сега Конър да го изяде.

Link to comment
10 minutes ago, Just a fan said:

Вече изгледах мача на Ронда в Youtube,понеже не можах да дочакам да го качат и тогава да го видя,но все пак другите мачове заслужават ли си или въобще да не тегля?

От Main Card-а, Hunt vs. Silva си заслужава да се види, както и Co Main Event-ът.

#WorldClassBoxing

LiveSeveralIncatern.gifFamiliarGlamorousFulmar.gif

 

Link to comment

Ронда беше не просто победена, тя беше унижена. И по-жалкото, което лично на мен ми направи най-лошо впечатление е, че след първия рунд не промени тактиката за да превърне мача в друг вид битка и да предпази рейна си, а продължи да се самоубива. Което означава, че за нея е по-важно егото и, отколкото победата и титлата. Аз гледах некъв откъс в XWT, в който преди и след края на мача всичко беше изрязано. Има ли поне доблеста да поздрави Holms, че и разпука канчето, или се изниза като червей ?

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...