Jump to content

Къде са те сега? (BWC издание)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Идеята на тази тема е да говорим за легендарни BWC потребители, които поради една или друга причина в момента не са във форума. С какво се занимават в момента, защо са спрели да влизат в BWC, гледат ли още кеч и други въпроси. Всеки тук ще може да добавя информация, която знае за даден потребител. Някои от изброените имена все още влизат понякога, но при тях въпроса, който ще засегнем, е защо не пишат. Потребителите са подредени на абсолютно случаен принцип. Първо разглеждах списък с датата на регистриране, а след това такъв с брой на постовете.

ViChiX - Създателят на BWC си е все още част от форума, но за съжаление все по-рядко ни удостоява с присъствието си. Вероятно си гледа личния живот, за който абсолютно никой в BWC не знае нищо. ViChiX в продължение на близо 13 години в BWC успя да запази личността си в абсолютна тайна. Никой не е виждал ViChiX и никой не знае с какво се занимава ViChiX.

UltraMadd - Един от най-лоялните BWC потребители през годините, който все още продължава да поддържа класацията "BWC Top 20 Wrestlers of the Month". Дали обаче този човек все още гледа кеч, дали все още се интересува от форума, аз лично не знам.

Митето - Автор на едни от най-известните изказвания в историята на BWC, най-вече свързани с Radox, особено онова за мартениците. В момента Митето мисля, че е в Англия или САЩ, където учи/работи.

djihad - Все още гледа кеч, но просто в един момент спря да влиза във форума, без да има някаква специална причина. Мисля, че най-вече го мързи да пише. Предпочита да играе игри и да гледа сериали. В момента освен това и работи.

assenort - Това беше един от интересните потребители още преди десет години. Какво стана с този човек, аз лично не знам.

mcups - Участва в комедийни скечове, които са популярни в youtube. По принцип се има за огромен смарк, при който кеч познанията и разбирането на продукта са много над нивото на BWC. Отдавна не са заедно с Lita_fan, защото вероятно някой би попитал това. Не знам дали MMA рекордът му все още завършва на 0.

G - Една от големите легенди на BWC(Топ 5). Не знам защо от дълго време не пише във форума. Преди беше един от най-активните потребители на абсолютно всякакви теми. Нека някой по-запознат да каже за G.

parcaleste - Историята е такава. Преди някъде месец-месец и нещо имахме спор в админ раздела, който беше свързан с махането на бана на neshev. Аз исках да върнем neshev в BWC, а parcaleste беше против. Даже имахме разговори преди това, в които parcaleste ми беше писал в скайп: "Или той или аз" или нещо от рода: "Ако му махнеш бана, веднага ще го слагам отново".  Всъщност против neshev беше и HEIDENREICH, най-вече заради една псувня на neshev към HEIDENREICH, или поне така изглеждаше в моите очи причината за отрицателния вот на REICH. Loop също по-скоро беше против neshev, а само Radox ме подкрепи. В крайна сметка взех почти едноличното решение да върна neshev във форума, с което явно си навлякох гнева на parcaleste, който от датата на махането на бана на neshev не е стъпвал във форума. Та на 90 % това е причината parcaleste да не пише в момента в BWC...

Не очаквах чак такава крайна реакция. В историята на екипа на BWC са взимани много еднолични решения и лично в моите очи едно пренебрегване на мнението на parcaleste от моя страна не би трябвало да е причина за напускане на форума. Отделно HEIDENREICH също е почти неактивен във форума през последните седмици. Влиза, но не пише мнения. Може причината и да е друга, не мога да кажа на 100 %. Всъщност и parcaleste и HEIDENREICH не контактуват вече с мен, така че няма как да знам какво точно мислят по въпроса. Факт е обаче, че уважавам много и двамата и бих искал винаги да бъдат част от BWC.

torex - Доколкото знам снима професионални видео клипове за музиканти или нещо подобно. Не знам дали още гледа кеч и не знам защо спря да влиза в BWC.

Remus - Никаква идея дали гледа кеч и защо спря да влиза във форума. Пишеше едни от най-интересните и най-вече различни мнения в BWC.

Diamond_Dog - Един от най-култовите BWC потребители, най-вече в #wwe-bg, където стана автор на едни от най-емблематичните изказвания за канала. Фен на ROH, бургазлия, като в момента е в Англия/САЩ. Имам 30-минутно интервю с него, но за него в края на поста*

totenkopf - Може би първият КАФЕВ потребител. Образът му бе на педофил, а може би не само образ, и смарк. Сега човекът мисля, че учи право и е някъде извън България. Radox има интервю с него, но за него в края на поста*

PyroHunter - Пишеше по едно време много в BWC. Мисля, че имаше двама братя, които също пишеха в BWC, култов факт. Какво стана с PyroHunter, какво стана с братята му, нека някой по-запознат да каже.

loana_27 - Момичето отиде в САЩ, за да учи, поне така ми казва фейсбука й. Имаше късмет да отиде на house show-то, на което изненадващо направи участие Скалата. Огромна кеч фенка. Защо не пише в BWC е мистерия... или въпрос, на който трябва да обърнем внимание**

tanchii - Една от оригиналните диви в BWC, също като loana. Имаше добри кеч мнения, както и добра вражда със Steph. В момента е гадже с Dani_Be(Ebe). Защо tanchii вече не отделя време за BWC, нека тя сама каже, или някой, който я познава.

BORKO_10 - Потребител, който имаше потенциала да достигне до върховете на BWC, но в един момент просто изчезна, а в началото на 2015 се завърна почти невидимо. Сега отново е OFFline BWC.

radoslav1948 - Легендарен потребител. Една от големите ми болки, заедно с parcaleste и HEIDENREICH. Беше Модератор на BWC и някак си внезапно напусна поста. Питахме го дали иска да продължава да бъде част от Екипа и той отговори, че не иска/в момента няма време. Реалността е, че в момента radoslav1948 пише дълги постове във facebook всеки ден, а не отделя и една минута на BWC. Вероятно нещо е нещо обиден, няма как да знам. Нека сам да си каже, като пусне една тема. Отново отиваме към **

dexim - Dexim или Linux, който ще си остане в историята, като един от най-големите TNA маркове. Сериозно, останал ли е в историята на BWC този човек с нещо друго?

BoRn_2B_GoD - Почти легендарен потребител. Казвам почти легендарен, заради решението му да не пише повече в BWC. Знам, че има блог, в който продължава да пише за КЕЧ. Не разбирам каква е причината да пишеш за КЕЧ и да не го правиш в BWC, където други хора също споделят интересите ти. Абсолютно неразбираемо за мен**

koleda321 - Коледа, К-к-к, Коледа, Честита Коледа. Част от NVP, но не толкова успял/направил име в BWC. Какво става с този човек. Нека някой по-запознат да каже.

wwz - По едно време се шумеше около него, но не помня почти нищо. Помогнете да си спомним?

Zippo - Човекът с мненията от по един ред. Къде е той сега?

The Pain - Бившото гадже на tanchii. Тук ще станем малко жълти, но дали се мразят Dani_be и The Pain, а и дали BoRn_2B_GoD не е бил също част от играта? Иначе The Pain предостави на BWC един от най-уникалните дневници в историята на форума - "High School", благодарим му за което, или поне аз, Олимпик.

California - Легендарен Модератор, с който проведох една от първите си вражди. Ще се радвам ако някой има информация за него.

wohov - Брутален потребител и това е най-точното описание. Нечовек, който би спойлнал даже любимия сериал на майка си (факт), който направи BWF(bwfags, sorry), и който можеше да изтрие BWC в един момент, но не го направи.

*За 10-годишнината на BWC с Radox решихме да запишем интервюта с легендарни/известни BWC потребители. Radox се справи перфектно със задачата, като има близо 10 интервюта, които са дадени някъде около Май-Юни (2015). Аз за съжаление не успях да постигна моята част, която беше също около 10 интервюта. Реалността е, че 2015-а ми беше най-лошата възможна година в личен план и единственото, което успях да запиша, е едно страхотно 30-минутно интервю с Diamond_Dog.

*  Вие ще кажете кога да пуснем тези интервюта. Имаме невероятен материал.

**  Прочетете ми темата за Обединение. Абсолютно сериозен съм. Абсурдно е Кеч феновете в България да се делим поради, каквито и да било причини.

*** Моля ви да ми помогнете с тази тема.

Edited by The Olimpic Hero
 • Upvote 23

               

Link to post
Hachiko

Аз си мислех, че се бъркам за mcups.Това не е ли Антон Янакиев, дори във фейса от време на време пише неща свързани с WWE.Някой тука каза, че не е той, но дори и в шоуто на Тарнев е имало "кеч моменти".

 

 • Upvote 3
Link to post
Rise of Thunder

Интервюта да се пуснат в най-скоро време. Легендарните потребители винаги имат да ни кажат нещо ново. Иначе, имам един въпрос - къде се подвизават двама от най-култовите потребители от Разцепването - Кано и Торо?

 • Upvote 3
Link to post
batistaheel

Иначе, имам един въпрос - къде се подвизават двама от най-култовите потребители от Разцепването - Кано и Торо?

Да. И къде е Ric Flair? (потребител)

Връщането на neshev беше добър ход! Човекът се скъсва да пише и до някъде върна активността във форума. 

Тоя Митето не го знам кой е, какъв му е nickname-а?

Олимпик, повечето от тези потребите дето си изброил имат профили във фейсбук и можеш да им пишеш два реда? 

Радослав реши май да си тръгне след като го смъмрихте защото се среащал с уаскоп и боби ейджъл. Нямахте право, личният му живот си е лиечн живот. 

Радослав, Бирето са свестни хора ако си поговорите може и да се върнат. 

И защо си спрял да пишеш с Reich? Така де, и той е свестен човек може да си изгладите отношенията. :)

 • Upvote 5
Link to post

Несериозно е възрастен човек като Парцалесте да избяга от отговорност като модератор по този начин и да се оправдае с Нешев, който след завръщането си е най-адекватния потребител тук.

Радо си гледа кеч, не му е до форума просто. 

 • Upvote 5
Link to post
THE ENEMY

Това което мога да добавя е, че radoslav напусна заради обвиненията от страна на neshev, че е най-неадекватният модератор в историята на форума и е един вид пионка. Парцалесте не е бягал от отговорност, той се бореше за една промяна във форума, свързана до голяма степен с произволията които някои по-стари потребители си позволяваха, пречейки му на работата. Той пое отговорността да се бори с цялата тролщина, което от самото начало си изглеждаше като твърде голяма цел, но той наистина впрегна големи усилия и постигна частични резултати (нешев бе баннат за един период). След като всичко това зад което бе застанал парцалесте се оказа напразно, той се почувства изоставен и въпреки, че получи солидна подкрепа от не малка част от форума тогава (включително от мен), реши че е най-правилно да напусне след като няма възможност да си върши работата по начина по който той смята за най-добър и това беше едно адски отговорно поведение от негова страна. Той се провали в своята борба и пое цялата отговорност за това. Малко хора на негово място биха постъпили толкова достойно.

 • Upvote 10
Link to post
dr jack levine

Сори мотори, ама парцала си беше боклук!!!!!!!!!!!!!

 • Upvote 9

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to post
Monteso

Това което мога да добавя е, че radoslav напусна заради обвиненията от страна на neshev, че е най-неадекватният модератор в историята на форума и е един вид пионка. Парцалесте не е бягал от отговорност, той се бореше за една промяна във форума, свързана до голяма степен с произволията които някои по-стари потребители си позволяваха, пречейки му на работата. Той пое отговорността да се бори с цялата тролщина, което от самото начало си изглеждаше като твърде голяма цел, но той наистина впрегна големи усилия и постигна частични резултати (нешев бе баннат за един период). След като всичко това зад което бе застанал парцалесте се оказа напразно, той се почувства изоставен и въпреки, че получи солидна подкрепа от не малка част от форума тогава (включително от мен), реши че е най-правилно да напусне след като няма възможност да си върши работата по начина по който той смята за най-добър и това беше едно адски отговорно поведение от негова страна. Той се провали в своята борба и пое цялата отговорност за това. Малко хора на негово място биха постъпили толкова достойно.

Тая "борба" се превърна в личен спор между него и neshev и компания. След бана който получи neshev във форума настъпи НАЙ-СПРЕЛИЯ ПЕРИОД откакто аз съм потребител в него. И съответно със завръщането му, както и това на hacky, активността се вдигна неимоверно. Мога да направя дори едно тежко заключение, но не искам да влизам в излишна полемика. А такива сръдни и напускания на форума, са ми като да риташ мач в махалата с твоята топка, и по средата му да си я прибереш защото губиш. Parcaleste изгуби тая битка, ама е жалкарско да напуска по простата причина, че той я започна. А иначе след връщането на neshev имаше един-два коментара в некоя от периферните теми, но са ме мързи да му влизам в профила да видя в коя точно.

Edited by Monteso
 • Upvote 6

 

 

Link to post
YoTheReal

Идеята на тази тема е да говорим за легендарни BWC потребители, които поради една или друга причина в момента не са във форума. С какво се занимават в момента, защо са спрели да влизат в BWC, гледат ли още кеч и други въпроси. Всеки тук ще може да добавя информация, която знае за даден потребител. Някои от изброените имена все още влизат понякога, но при тях въпроса, който ще засегнем, е защо не пишат. Потребителите са подредени на абсолютно случаен принцип. Първо разглеждах списък с датата на регистриране, а след това такъв с брой на постовете.

G - Една от големите легенди на BWC(Топ 5). Не знам защо от дълго време не пише във форума. Преди беше един от най-активните потребители на абсолютно всякакви теми. Нека някой по-запознат да каже за G.

G е доста странна история, защото идва, пише някакъв супер позитивен коментар за продукта или форума, тема от типа на BWC 4 Life и си тръгва. :D

 

Нещо от типа на Jeritroll образа.

Remus - Никаква идея дали гледа кеч и защо спря да влиза във форума. Пишеше едни от най-интересните и най-вече различни мнения в BWC.

Не знам, но някой да ми напомни Remus спечели ли някога потребител на годината? Защото този човек може да се мери само с Phil по глобални познания на кеч.

totenkopf - Може би първият КАФЕВ потребител. Образът му бе на педофил, а може би не само образ, и смарк. Сега човекът мисля, че учи право и е някъде извън България. Radox има интервю с него, но за него в края на поста*

За Тотен не знам нищо, но ако можете да го върнете, го върнете. :D Няма такъв човек. Преди беше супер забавен, а в редките му връщания от тогава пише супер адекватните мнения, макар и не на кеч тематика.

radoslav1948 - Легендарен потребител. Една от големите ми болки, заедно с parcaleste и HEIDENREICH. Беше Модератор на BWC и някак си внезапно напусна поста. Питахме го дали иска да продължава да бъде част от Екипа и той отговори, че не иска/в момента няма време. Реалността е, че в момента radoslav1948 пише дълги постове във facebook всеки ден, а не отделя и една минута на BWC. Вероятно нещо е нещо обиден, няма как да знам. Нека сам да си каже, като пусне една тема. Отново отиваме към **

Радо не знам защо не влиза, но го виждах преди 1-2 седмици, в един факултет сме. Мисля, че сега магистратура кара, или е 4-и курс.

dexim - Dexim или Linux, който ще си остане в историята, като един от най-големите TNA маркове. Сериозно, останал ли е в историята на BWC този човек с нещо друго?

Все още е тук и все още е един от най-ценните потребители, но понеже отказва да е част от филмите, явно Олимпик го заклеймява като "останал с нищо". :D

BoRn_2B_GoD - Почти легендарен потребител. Казвам почти легендарен, заради решението му да не пише повече в BWC. Знам, че има блог, в който продължава да пише за КЕЧ. Не разбирам каква е причината да пишеш за КЕЧ и да не го правиш в BWC, където други хора също споделят интересите ти. Абсолютно неразбираемо за мен**

Бирето в момента следва магистратура във ФЖМК и работи в Пловдив междувременно. Не гледа кеч редовно, говорили сме си за това. Общо взето гледа само когато има Леснар или Тейкър. Защо дори тогава не пише във форума - предполагам, че няма особено време, той дори в блога не пише толкова, предвид каква беше активността му преди години.

wwz - По едно време се шумеше около него, но не помня почти нищо. Помогнете да си спомним?

WWZ (по-известен във VBox7 като nexus или Коментатор 1) си тръгна непосредствено след връщането на BWF в BWC. Беше обвинен от всички бивши от BWF, че е супер неморален и... общо взето е путка. Никой не обясни защо точно. В момента във форума мултимедия не се качва, но човека качваше тонове и тонове неща, които навремето не бяха толкова лесни за намиране.

P.S. Бях пускал абсолютно същата тема преди година-две и никой не ме отрази. ;(

Edit: Jericho?

Edited by YoTheReal
 • Upvote 9
Link to post
ELA_I_SI_ZIMI

Интервюта да се пуснат в най-скоро време. Легендарните потребители винаги имат да ни кажат нещо ново. Иначе, имам един въпрос - къде се подвизават двама от най-култовите потребители от Разцепването - Кано и Торо?

Живи са и двамата, даже Кано наскоро се регистрира тук. Опъва си линиЙ с Бизквит редовно по нощна София и доколкото знам момчето е по-голям херцог и от Дани_бе. Интервюто му с Радкокс е класика, ше чуете ако изобщо се пусне. Wohov също имаше интервю с Радокс, и то е ерата скандал. А Торо май продължава да бъде ерата шизофреник и доколкото знам учи/живее в селския БерлиМ.

Не знам, защо никой в темата не спомена Jericho, но за мен това е най-кафевият човек не само в бвц, но от както изобщо ползувам интернет.bigok.gif И според мен, и според Радокс или е пукнал, или ше се появи по някое време твърдейки, че е бил в затвора, на мисия в Ирак, или е станал кечист в Япония, но не сме разбрали:lol: Едно време, когато гледах редовно кеч почти никога не съм теглил торенти и понеже бях ерата безделник с обърнат режим почти винаги гледах лайв. Именно с Jericho имам може би най-много изгледан кеч, тва си бяха месеци кафевщини по скайп почти всяка седмица в диапазон 3 - 6 сутринта:lol: Никога няма да забрава как гледаме неква Първична сила и тоя изведнъж от нищото изцепва "БАТЕ, ЗАДУШАВАМ СЕ, ДЕБА". Секунди след тва минава офлайн в скайп, спира да влиза в форума за месеци и след около половин година се появи е така от нищото bigok.gif Бил съм на 15 ама още го помня дейба хахахах. 

Косата е като Локо София в А група, надали липсва на някой. Да ми яде кура.

 • Upvote 16

XExpao8.png

Link to post
The Olimpic Hero

Да, Jericho е също ЛЕГЕНДА на форума. Давайте информация за него. :)

 • Upvote 3

               

Link to post

 

torex - Доколкото знам снима професионални видео клипове за музиканти или нещо подобно. Не знам дали още гледа кеч и не знам зщао спря да влиза в BWC.

Епа, тука съм си, все още хвърлям по едно око на форума, просто не пиша, добра информация имаш за мен Олимпик, браво :D А колкото до кеча, по скоро ММА гледам вече :)

 • Upvote 9

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to post
The Olimpic Hero

Иначе, имам един въпрос - къде се подвизават двама от най-култовите потребители от Разцепването - Кано и Торо?

Да. И къде е Ric Flair? (потребител)

Връщането на neshev беше добър ход! Човекът се скъсва да пише и до някъде върна активността във форума. 

Тоя Митето не го знам кой е, какъв му е nickname-а?

Олимпик, повечето от тези потребите дето си изброил имат профили във фейсбук и можеш да им пишеш два реда? 

Радослав реши май да си тръгне след като го смъмрихте защото се среащал с уаскоп и боби ейджъл. Нямахте право, личният му живот си е лиечн живот. 

Радослав, Бирето са свестни хора ако си поговорите може и да се върнат. 

И защо си спрял да пишеш с Reich? Така де, и той е свестен човек може да си изгладите отношенията. :)

 

Митето е автор на две от най-култовите изказвания в историята на BWC. Никът му всъщност е 'Heartbreaker'.

Кажете на Radox да си свали мартениците, щото стана май месец.

Radox ти не можеш ли просто да си ебеш майката?За тези 4 години от както съм във форума е нямало ден, в който да не ревеш и да се оплакваш като курва.Тва че учеш за зидаромазач не ме бърка нито мене, нито който и да било от форума.Това, че имаш комплекси че си останал в България и не са те приели в чужбина е отделен въпрос.Дразнят ме тъпите ти теми, дневници и всякакви други простотии, които ражда меката ти глава.То ня бяха конкурси за лого от тъпо та по-тъпо.Истината е, че просто се поглеждаш и виждаш какъв боклук си и че още питаш вашите дали може да гледаш телевизия до късно и тн.Просто си еби майката и да ме банваш и да не ме банваш на банана си ми така и така не влизам тук от одавна именно заради лайна като тебе, приятна вечер!

Тези постове в духа на времената (2008-2010) си бяха абсолютен култ, макар че Radox ще ви каже друго. :)

Иначе за фейсбука. Имаме цял форум, където можем да си пишем. Трябва ли да се моля на всеки един потребител, напуснал BWC, да се върне... Тоест даже съм го правил, и пак бих го правил в дадени моменти, но защо трябва да се напуска форума на личностна основа, наистина не го разбирам.

Radoslav, BIreto, намерете начин да ги върнете във форума, абсолютни легенди са и двамата. Винаги биха били полезни. Отново не разбирам причината B2B да пише дълги постове в блога си, както и radoslav1948 да го прави във facebook. Тоест не разбирам причината да не пишат тези постове в BWC.

Колкото до REICH, той ми е може би най-големият приятел в BWC, заедно с neshev.  Жалко че ми e обиден в момента. Наистина се надявам скоро да си оправим отношенията с REICH.
 

 

 

 • Upvote 6

               

Link to post
Rise of Thunder

Митето е автор на две от най-култовите изказвания в историята на BWC. Никът му всъщност е 'Heartbreaker'.

Абе що не кажеш така е! Този ме сцепваше с постовете си, на моменти лишени от всякакъв смисъл.

Link to post
RcadestickR
wwz

- По едно време се шумеше около него, но не помня почти нищо. Помогнете да си спомним?

Абсолютен уникат. Човекът, който стои зад този канал във vbox: http://vbox7.com/user:nexus

Качените клипове са над 4000 и доста от тях са кеч мачове с коментар от него и още някой, който може и да е писал тук някога, но не си спомням. Както и да е, двамата бяха по-известни като Коментатор 1 и Коментатор 2. Кой коментатор точно е wwz, нямам никаква представа, ако някой може да ми помогне, ще съм признателен. Мачовете и коментара към тях са си чиста проба култаж. Човекът е уникална лига, трябва да му се даде медал, или поне грамота. Доколкото помня, живееше на последния етаж в някаква панелка в Свиленград и псуваше жегата постоянно. Напусна още покрай филмите с BWF, като последния му пост май беше нещо от рода "Аз съм ебати лигата и щом вие ме отказахте да пиша с простотиите си, не знам какво да ви кажа." Помня го като човек, който искрено се забавляваше във всяка тема и във всеки пост. Ръсеше простотии, без да го избива на абсолютна тролщина, но по някаква причина му писна. Някой ако му има контакт, може да му пише за евентаулно завръщане, но ме съмнява да е зарибен след толкова години. В канала си е влизал последно края на Август.

Плейлист със всички мачове, коментирани от Коментатор 1 и Коментатор 2: http://vbox7.com/playlist:269753?&page=1

Бонус, или как Скот Щайнер ( :D ) е забавен дори с превод:

http://vbox7.com/play:be1729cf?pos=src

Edited by RcadestickR
 • Upvote 12

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to post
Monteso

Тая тема е пълен култаж, искрено се забавлявам докато чета историите около въпросните потребители хахахахах

Edited by Monteso
 • Upvote 3

 

 

Link to post
U_think_U_Know_Me

Парцалът е аут, Нешев е в играта. Остава Лууп да се изпари, а Ливайн-а да стане син и победата ще е пълна.

 • Upvote 3

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to post

Малко вероятно е към момента, имам доста свободно време за BWC. Но приветствам новата регистрация - хубаво е да си изкарате негативните мисли и да оставите само позитивна чакра в телата си.

 • Upvote 8
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • UltraMadd
   By UltraMadd
   Изисквания
   към класациите
   Всеки потребител има право да гласува за точно 10 кечиста, които според него са се представили на ниво през изминалия месец. Много важно е да се постараете да бъдете максимално обективни и да пренебрегнете личните си пристрастия, защото целта на класацията е да представи обективно кечистите, които са се представили най-добре през месеца, а не любимите ви такива. Имайте предвид, че ако се постараете да бъдете възможно най-обективни, класацията ще изглежда максимално реална. Класацията не е само за кечисти от WWE. Можете да гласувате и за кечисти от всички останали федерации в света. Например AEW, IMPACT! Wrestling, ROH, CZW, NWE, AAA, CMLL, NJPW, NOAH... Няма точно определени критерии, по които да гласувате. Всеки сам решава кое е по-важно за него: качествени мачове, натрупани победи, спечелени титли, добри промота... Задължително е на всяка позиция да има точно един кечист! Тоест, забранява се гласуването за отбори и групи. Ако смятате, че даден отбор или група се е справила добре през изминалия месец, може да гласувате за няколко или всичките й членове, но поотделно (те трябва да са на различни позиции в класацията). Задължително е имената на кечистите да се изписват на английски език, като се изписва точното име на кечиста, а не негов прякор! Задължително е да подреждате класациите си по следния начин: номер 10 стои най-отгоре, а номер 1 - най-отдолу. Така е по-прегледно и значително се улеснява пресмятането на гласовете. Ако някой наруши което и да е от правилата, гласът му няма да бъде зачетен!
    
   ВАЖНО: Задължително проверявайте щателно класациите си за грешки преди да ги пуснете!
    
   The BWC Team
    
   Краен срок за гласуване: 9 май 2021
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   March 2021 # Wrestler Promotion 1 Roman Reigns WWE 2 Edge WWE 3 Drew McIntyre WWE 4 Daniel Bryan WWE 5 Bobby Lashley WWE 6 Bianca Belair WWE 7 Randy Orton WWE 8 Apollo Crews WWE 9 Riddle WWE 10 Christian Cage AEW 11 Kevin Owens WWE 12 Big E WWE 13 Bad Bunny WWE 14 Alexa Bliss WWE 15 --- --- 16 --- --- 17 --- --- 18 --- --- 19 --- --- 20 --- ---
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   February 2021 # Wrestler Promotion 1 Roman Reigns WWE 2 Kevin Owens WWE 3 Riddle WWE 4 Bianca Belair WWE 5 Drew McIntyre WWE 6 Bobby Lashley WWE 7 The Miz WWE 8 Daniel Bryan WWE 9 Charlotte Flair WWE 10 Big E WWE 11 --- --- 12 --- --- 13 --- --- 14 --- --- 15 --- --- 16 --- --- 17 --- --- 18 --- --- 19 --- --- 20 --- ---  
   P.S.: Благодарности към THE ENEMY, който е единственият гласувал.
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   January 2021 # Wrestler Promotion 1 Edge WWE 2 Roman Reigns WWE 3 Bianca Belair WWE 4 Drew McIntyre WWE 5 Rhea Ripley WWE 6 Kevin Owens WWE 7 Christian WWE 8 Damian Priest WWE 9 Kane WWE 10 Alexa Bliss WWE 11 Goldberg WWE 12 Daniel Bryan WWE 13 Sasha Banks WWE 14 Jeff Hardy WWE 15 Randy Orton WWE 16 Kota Ibushi NJPW 17 Jay White NJPW 18 Charlotte Flair WWE 19 MJF AEW 20 Victoria WWE
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   December 2020 # Wrestler Promotion 1 Roman Reigns WWE 2 Kevin Owens WWE 3 Karrion Kross WWE 4 Sasha Banks WWE 5 MJF AEW 6 Randy Orton WWE 7 Drew McIntyre WWE 8 Big E WWE 9 Kenny Omega AEW 10 Sting AEW 11 AJ Styles WWE 12 Rhea Ripley WWE 13 Serena Deeb AEW 14 Carmella WWE 15 Charlotte Flair WWE 16 Nick Aldis NWA 17 --- --- 18 --- --- 19 --- --- 20 --- ---
×
×
 • Create New...