Jump to content

BPWF(R) - Bulgarian Pro Wrestling Federation [Reloaded]


Nightmare

Recommended Posts

BPWF е моята идея за е-фед,с участието на всеки,който желае от BWC. Ще има 1 седмично шоу за начало докато имаме достатъчно ростер за 2 - шоуто ще се казва "SLAM!". Ето и малко история:

"Октомври 2015 е месецът, в който BPWF се завръща на екрана след повече от година отсъствие. Очаквайте скоро шоутата ни на живо, след като RING.BG купи правата за излъчване от собственика на BPWF - Nathaniel Slate (Nightmare)! Той сподели пред репортери на телевизията,че смята да привлече класни кечисти от цяла България и международни таланти за roster-a и ще представи на феновете на кеча невероятни шоута,изпълнени със спиращи дъха мачове и моменти." 

Всеки може да се включи към ростера, само добавете към поста си вашето име на ринга,вашият образ и няколко специфични за вашият кечист хватки. Шоутата и ППВ-тата ще ги поствам в тази тема,когато наберем достатъчно участници, за да започнем.

Бланка за регистриране: 1. Име(&nickname) - / 2. Инфо (височина/килограми/град/особености) и история към образа - / 3. Хийл или фейс - / 4. Wrestler theme - / 5.Основни хватки и финишър - /

Champions: 

Безспорен шампион в тежка категория - Henry Styxx (31.10.2015-?)

Европейски шампион - Iceman (31.10.2015 - ?)

X-Treme Division шампион -  Steph (31.10.2015 - ?)

Отборни шампиони - Самулан Колев и Стефан Каназирев (31.10.2015 -?)

     ==================================================

BPWF Roster: 

SLAM:

Nathaniel Slate 

Fat Joe 

Makero 

Стефан "Зоро" Каназирев

Самулан "Саму" Колев

Henry Styxx 

Iceman 

Donny Jones 

Бастиан

Steph

Атанас The Beast Михайлов

Аркадий С. Тикеров

Bleck

Доктор Ливайн

Гошо (Ултраса).

Scofield

Kruger (The Psychopath Slayer) 

----------------------------------------------

                  HEAT:               

                

Link to comment

Fat Joe - Един от най-големите атлети в света Fat Joe, той е heel и мрази всички други който са слаби и всеки път когато побеждава на ринга набутва един сандвич в устата на загубилия. Има амбиция да просперира до шампион в тежка категория в  BPWF, след като федерацията отново ще започне излъчване на шоута. Роден в малко село около София, бил е на 10 когато едно слабо дете го бута от колелото и той си чупи крака. Тогава започва да мрази слабите хора и решава, че всички трябва да са дебели като него. Негов идол в живота е Big Daddy V.

Височина:1,96

Тежест:190 килограма

 

Хватки и завършващи удари: 

Палачинка - Joe ляга върху опонента си и понеже е толкова тежък никой не може да се повдигне и дори им спира въздуха и кръвообращението, след което Joe празнува и забива сандвич в устата на загубилия.

Гъзо смачкване - Когато опонента на Joe лежи в безсъзнание в средата на ринга Joe се засилва и скача с двете бузи на гъза върху лицето му, толкова силна, че чак да види, че в гъза му е останала тоалетна хартия след като е бил в тоалетната по голяма нужда.

Има и други стандартни хватки като: Super Kick,Hammer Lock,Bulldog,Chokeslam,Пържола и др.

 BPWF  Fat Joe Theme Song With Titantron 2015:

 

 

 

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Link to comment

1. Име - Makero

2. Инфо (височина/килограми/град/особености) и история към образа - Makero е живял на остров. Той е бил принуден да си тръгне, заради прогнозите, които гласят, че скоро на острова ще изригне вулкан. Makero пътува всеки ден, от място  на място и бива трениран на всичко. Въпреки загубената надежда, здравенякът веднъж среща един мъж. Той го примамва в една зала и го подканва да започне професионални тренировки. След много труд и усилия, Makero се озовава в BPWF! Височината му е 1,94 см, а тежестта - 108 кг. 

3. Хийл или фейс - Heel.

4. Wrestler theme - https://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw

5.Основни хватки и финишър - Основните му хватки са  Superkick и STF, а другите  

- Spike Piledriver, Powerbomb, German Suplex, Spear 

-Crossface, Ankle Lock, Snapshooter 

-Diving Headbutt и Moonsault. 

 

Link to comment

Бланка за регистриране:

1. Име(&nickname) - Стефан "Зоро" Каназирев

2. Инфо (височина/килограми/град/особености) и история към образа - Ръст 1.75, килограми - 80. Роден в кърджалийското село Резбарци. От ромски произход син на местен сутеньор милионер и най-оборотната компаньонка в Южна България. Филантроп, виден интелектуалец и борец срещу профаните. Зоро е получил образование в престижни университети, но така и не може да се откъсне от своите корени. За да може да защитава семейния бизнес се записва в местния клуб по борба откъдето се разпалва и интересът му по кеча. Към момента Зоро е опитен борец с дългогодишен опит и скромни успехи в класическия стил. Освен характерния му тен отличителен за Зоро е и мустакът му ала Филип Тотю, който всява страх в опонентите му. Зоро е известен с това, че като всеки друг циганин държи на бой. Честта на Зоро не му позволява да хвърля балтии и заради това на ринга той има отличителен стил състоящ се главно захвати за предаване и борба.

3. Хийл или фейс - Фейс 

4. Wrestler theme - https://www.youtube.com/watch?v=xQ6_JLoU5U8

5.Основни хватки и финишър - широк набор от суплекси - german, belly-to-belly overhead, fisherman, snap, vertical, half nelson и други. Характерна особеност никога не използва удари разчита само на хвърляния и хватки за предаване. Finisher - Tazzmission (half-nelson choke).  

Link to comment

Henry Styxx

  • 1.96/96kg/From The Asylum/ Затворен в лудница, когато е едва на 21, вследствие на присъда за серия палежи, блудства и престъпления от особено тежък характер. Обявен за невменяем, по-късно е пуснат от лудницата по незнайни причини. Смята се за изключително нестабилен индивид със силно изразено удоволствие към болката.
  • Monster Heel
  • Theme Song:

https://www.youtube.com/watch?v=IER0WL65VFA

  • Signature Moves: Werebear Suplex (модифициран суплекс, при който кечистът обхваща тялото на противника с ръце свити плътно до тялото и го мята зад себе си с отпускане); Sleeping Pill (гръбнакотрошач, който преминава към Sleeper Hold на земята)
  • Finisher: Chokeslam
     

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

Donny Jonnes

- 1.80/85kg/ From Camden California/ Има тежко детство, алкохолик от 13 годишен, въпреки проблемите си с алкохола неговата мечта е да бъде професионален борец. Той успява да сбъдне мечтата си и дори достига серия от победи срещу много сериозни опоненти. Въпреки, че той е един от най-добрите борци които борбата е имала, проблема с алкохола се превръща в сериозна пречка за кариерата на Джоунс и след известно време се превръща в причината за нейния край! Идва момент в който, Дони вече не е на ринга и живота му става още по-лош, той се събира с пропаднали индивиди и пие по 24/7 и под въздействието на алкохола се забърква в серия от кражби като при последната кражба бива заловен и осъден на 5 години за крупна кражба. Все пак затвора не се оказва толкова лошо място, Дони вижда това като възможност да започне на чисто, 3 години по-късно отново е на свобода заради добро поведение и има възможност да започне нов живот, борбата му е мечта от бебе и нищо и никой не може да го откаже от това да се върне към нея. За съжаление обаче бива отхвърлен от всички федерации по борба, но дори след това той категорично отказва да се откъсне от корените си и решава да пробие в кеча! Започва усилени тренировки след които почти не му остават сили да надигне бутилката. Дони успява да влезе във форма, психически нестабилен заради зависимостта си към алкохола но когато стане въпрос за борба той винаги е на линия! 

- Tweener (Когато е трезвен е добър, когато е пиян се превръща в пълна противоположност но трезвеното си състояние.)
– Тheme Song:

 


- Signature: Superkick, Back Kick, Enziguri Kick, Corner Forearm Smash, Standing Moonsault, Springboard Clothesline.
- Finisher's: Bridging X-Plex, Super Front Flip Piledriver, Reverse DDT, Brainbuster
 

7778426V.png

 

Link to comment

1. Име -   Самулан "Саму" Колев

2. Инфо - Саму е 1,89см висок и тежи  92 килограма. Той е 24 годишна "батка" от Бургас. Тренирал е много бойни спортове и затова на ринга стои в гард. Мрази да го ритат и  казва случайни думи след като бъде ритнат. На микрофона е ОК като изключим това, че 99% от изреченията му завършват с "батьо".

3.  Хийл (лоша батка)

4. Theme - https://www.youtube.com/watch?v=UjjUYFn_g4c

5. Основни хватки -    много ритане и лакти, samoan drop, german suplex,  hurricanrana (rarely used), michinoku driver, dropkick,  swinging  neckbreaker, benadryller, 

Finishers -  anaconda vice,  pheonix splash (rarely used), серия от lariat-и

Anaconda driver  което не знам дали някой го е правил всъщност, но поне в моето въображение те заключват в anaconda vice прав и после  те спъват като на Миз финишера и опонента селва как го боли главата и ръката. 

Link to comment

Име(nickname) - Iceman

Височина: 175 cm
Kилограми: 80
Години: 21

Произход- роден в България, от малък е огромен фен на кеча и мечтата му била да стане професионален кечист. Преживява тежко детство в недоимък и лишения. Тъкмо, когато в живота му се случва поредица от нещастия и той дори обмисля да си струва да продължава да съществува, удря шестица от тотото, печелейки няколко милиона. Започва луксозен живот, пръска пари за какво ли не, посещава купони нощ след нощ. Но, въпреки всичко не е щастлив. В една чудна нощ го осенила налудничавата мисъл да пробва да осъществи детската си мечта. Но, по дяволите, защо му е на един милионер да се бъхти на ринговете, рискувайки здравето си, след като е развил успешен бизнес и не е нужно да си мърда пръста, за да живее луксозно? В крайна сметка се решава и заминава за чужбина. Първо тренира известно време MMA, след това минава през кеч академията на Ланс Сторм в Канада. Трябва да отбележа, че Iceman на никого не споменава за богатството си, желайки да постигне успех единствено със собствените си умения в кеча.

Началото на кариера му е трудно- бие се в училищни салони пред стотина човека публика и е предимно буукван да губи. Но неговият strong style се харесва на хората и малко по- малко името му се разчува. Но моментът, в който кеч света научава името му е в мач срещу Michael Elgin. Опонентът на Елгин в шоуто не успява да пристигне заради проблеми с полета и Iceman е използван като резервен вариант. Разликата в размерите е огромна и публиката се отнася скептично към мача, очаквайки бърз squash, но нещата се развиват по съвсем неочакван начин. Iceman цял мач тормози канадеца с ритници и бързи ходове, непозволявайки му да използва силата си. Накрая почти пречели с предаване,  заключвайки Cattle Mutilation на изтощения си съперник, но Елгин някак се измъква от захвата и все пак взема победата с Elgin Bomb. Феновете в залата стават на крака, дълго аплодирайки представянето на Iceman.

След този мач името на българина бързо се разчува и не след дълго последва офертата от BPWF, която милионерът няма как да не приеме. И това е началото на следващата глава в изпълнението на една детска мечта.

Инфо и история към образа - наглед дребен и миловиден тип, но е готов да изтръгне крайниците на всеки, който го изкара извън нерви. Iceman е тренирал MMA, известен е със свирепите си ритници и брутални захвати за предаване. Много лоялен към приятелите си, но би убил някого, ако бъде предаден.

Хийл или фейс - Badass face, клонящ към tweener.

Wrestler theme - AC/DC- T.N.T. https://www.youtube.com/watch?v=kR6pxe8jaMs

Финишъри- Shining Wizard и Cattle Mutilation.

Основни хватки- Step up Enzuigiri, Superkick във врата, Romero Special, Dragon Sleeper, Dragon Suplex, Regal Plex, Brainbuster, Reverse STO (Flat Liner), Inverted DDT, Falcon Arrow, Double Knee Armbreaker, Hammerlock Suplex, ритници в рамената, Fujiwara Armbar, комбинация ритници по цялото тяло (използва го преди да направи някой от финишърите си).

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

1 Бастиан

Ръст 173 см тегло 80 кг

Инфо и история Произлиза от забравения север - Плевен.Мрази всички Софиянци и други граждани.Любимец на малките курви, но лапетата го мразят, щото ги е биел в "Анаконда".

туийнър

Песен - Галин-Парата ако хвана

Хватки; предвид ръста му е типичен хайфлаер с изродски спотове от стълби.Завършващото му движение е обратно ДДТ, последвано от Swanton Bomb.Други типични захвати са Стените на Йерихон и рънинг удари.

Link to comment

Име: Steph

Височина: 1.57 см

Килограми:  Не се питат момичета за килограми ;)

Години: 19

 

История:  От съвсем крехка детска възраст страда от психично разстройство, което хвърля сянка върху целия й живот. Когато пораства намира начин поне да го контролира, но отказва да започне каквото и да било лечение - предпочита сама да се справя с натрапчивите мисли. Израства неразбирана и никога не успява да се сплоти истински с родителите си. Чувства дома си като затвор, място, което вместо да предлага уют и топлота, изпива всичките й сили и я натоварва психически. След мрачен период на себеизтезания и самоненавист, събира цялата натрупана у себе си омраза с която окончателно "убива" меланхоличното, разбито и мразещо се момиченце и го заменя със самовлюбена и извратена манипулаторка.

Визия/Attire: Има дълга до кръста права светлокафява коса, която или пада свободно или е вдигната в небрежни и асиметрични опашки. По дължините косата е боядисана в зелено, символизиращо алчността, а бритона - в лилаво, свързващо се с разврата.

Черни кожени боти с платформа и дебел ток, целите в катарами, които дрънчат при всяка крачка. На левия си крак има мрежест чорап, стигащ до средата на бедрото, а на дясното бедро - каиши. Къси черни панталонки с висящи от тях тиранти на квадратчета. Нарязана късо тениска или потник с надписи от рода на: "Not your Girl" ,"Haha Die" , "Hotter than Hell" , "Cute but Psycho" и т.н. Често има кървави бинтове по себе си, лепенки, шини, ортези...

 

Грим:

10890931_1038344756194925_875599712_n.th  krasivo-devushka-hellouin-halloween-Favi

Хийл

Theme Song:

https://www.youtube.com/watch?v=Bd1RnxFOmIw

Основни хватки: High Kick, Spear, 450 Splash, Bulldog, Crucifix Powerbomb, Russian Legsweep, Snap Suplex, DDT, Tornado DDT, Leaping DDT, Cradle DDT, Snapmare, Dragon Screw, Plancha, Sunset Flip, Schoolgirl Roll-up, Hurricanranna, Lou Thesz Press, Neckbreaker, Fisherman Suplex, Cobra Clutch, Headbutt, Half Crab

Финишъри: Surfboard & "The DreamBreaker" (вдигаш опонета си като за GTS. Завърташ се три пъти, докато ти е на раменете. Когато го "пускаш" му забиваш коляно в корема и веднага го хващаш в Swinging Neckbreaker)

 

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment

BPWF SLAM (28/10/2015) Match Card :

1. Donny Jones срещу Henry Styxx - steel cage match за безспорната титла в тежка категория 

2. Бастиан срещу Iceman - ladder match за европейската титла 

3. Steph срещу Makero - tables match за X-Treme Division титлата 

4. Самулан "Саму" Колев и Стефан "Зоро" Каназирев срещу Fat Joe и  Nathaniel Slate  - tag team match за отборните титли на федерацията

Link to comment

Дано да не съм закъснял прекалено, поне за някое шоу по-нататък във времето :D

1. Име(&nickname) - Аркадий С. Тикеров

2. Инфо (височина/килограми/град/особености) и история към образа -  196 cm, 115 kg, Красноярск.

От малък останал без родители, Аркадий израства по улиците на един от най-студените градове на планетата. Така той се научава на нечовешка издръжливост и придобива природен инстинкт за оцеляване на всяка цена. С борба започва да се занимава от ранните си юношески години, след като треньорът в местна школа вижда как Аркадий успява да набие двама от най-добрите му ученици. На 19 се записва в армията, за да избегне обвинения за тежко престъпление. Няколко години по-късно дезертира и започва да предлага услугите си като наемник в конфликнти територии. Парите са основния му приоритет, като по-голямо заплащане може да го накара да отиде на противниковата страна. Парите са и причината, поради която е решил да премине към професионалната борба.

3. Хийл или фейс -  По-скоро хийл, но може да е на страната на всеки срещу правилното заплащане.

4. Wrestler themehttps://www.youtube.com/watch?v=_FqxdbV-wXU

5.Основни хватки и финишър - Russian Suplex (модифициран German Suplex), Vertical Suplex, T-bone Suplex, Belly-to-Belly Suplex, Belly-to-Back Suplex, Double Underhook Suplex, Northern Lights Suplex Pinning Combination, Gutbuster, Brainbuster, Dragon Screw Leg Whip, Dropkick, Enziguiri, Larriat Финишъри: Mercenary Armbar (Fujiwara Armbar), Kraza Powerbomb (Sitout Powerbomb)

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

1. Bleck
2. 185cm / 90kg / Underground City / белег разцепващ дясната вежда стигащ до средата на челото от забита брадва в главата
Bleck е изключително потаен характер. Още като дете губи и двамата си родители. Майка си още при раждането му, а като тинейджър, след инцидент в местната мина, умира и баща му. След трагедията получава солидно обезщетение от застрахователите на баща му, с което финансира единствената си страст в живота - професионалния кеч.
Заминава за САЩ където провежда обучението си, в края на което успява да подпише първия си професионален договор с indy федерацията Combat Zone Wrestling. В нея поради нетрадиционния си и грубоват стил на бой, той бързо печели сърцата на феновете, и успява да се издигне в main event-а, като дори печели най-голямото отличие във федерацията - титлата в тежка категория. След известен период на върха, печалбите от продажбите на артикули с неговото име замират. Той вече не е най-горещото име във федерацията, заради което сценаристите смъкват доверието си от него, и му отнемат титлата. Не успял да го превъзмогне, а и таящ омраза в себе си, от това, че животът за пореден път му обръща гръб, Bleck започва да се забърква в различни неприятности. Тези случки ескалират на следващото PPV на компанията. На него в main event-а, се провежда мач за титлата в тежка категория, в който се бият претендентът Bik Jeez, и човекът отнел титлата от Bleck - Matt Tremont. Научавайки предварително решението на creative екипа, неговият враг Tremont да запази титлата, Bleck заслепен от яростта си, решава да се намеси по време на срещата. Българинът изчаква до края и, когато Matt Tremont е готов да приложи своят финишър с който да спечели мача. В този момент Bleck нахълтва на ринга с метална бухалка, с която буквално разцепва главата на шампиона, който се просва окървавен на ринга. Опитвайки се да замаже ситуацията пред феновете в залата Bik Jeez тушира почти безжизненият Tremont и става новият шамион в тежка категория на CZW. След случката Bleck е уволнен и публично разпънат на кръст. Това не му позволява да си намери работа в кеч индустрията никъде в щатите. Той взима тежко решение да се прибере в България, където животът е по-евтин и ще му бъде по-лесно да се справя с малкото му останали пари. Слизайки от таксито на летището той е атакуван в гръб от маскиран мъж, който забива брадва в главата му и оставя за цял живот огромен белег върху лицето му. Всички предполагат, че зад тази атака стои Matt Tremont, но това така и не се доказва, и след като полицията затваря случая, Bleck се прибира в родината си, за да се възстановява. Разбира се всичко преживяно го кара да се затвори дълбоко в себе си, и той отказва да се среща с когото и да било. В единственото му забавление се превръщат интернет тракерите, от които успява да си набавя безплатно кеч шоута от целия свят. Съдбата обаче му се усмихва, и един ден сърфирайки в интернет, Bleck попада на реклама за набиращата кадри българска федерация BPWF. Той решава, че е време да вземе живота си в ръце отново, и след усилени тренировки и преговори с екипа на федерацията, успява да подпише едногодишен договор с нея. Сега е моментът му да докаже, че е загърбил всичко и може да бъде истински професионалист! Но дали ще успее ?
3. Heel/Face
4. Bleck
5. Основни Хватки: German Suplex, Brainbuster, SpineBuster, Powerbomb, Clothesline, Knee High Kick, Neckbreaker, DDT ; Финишър: Sit down powerbomb from top rope, Kimura Lock.

 

 

Link to comment
dr jack levine

1 Доктор Ливайн

2 5'10" 190lbs 6% bodyfat

Крайно десен тип роден в New York, в семейството на български емигранти.Баща му бързо натрупва солидно състояние в Щатите. От дете е притискан да бъде перфектен във всяко отношение. След като завършва Харвард решава да се върне в България, като българският му е със силен акцент. В чисто новият му апартамент на ъгъла на Витошка и Патриарха (струващ малко състояние) е пълно с портрети на Чичо, Ромел, Химлер, Менгеле и тн. Отявлен социопат и садист, неспособен на уважение и не спазващ общоприетите норми на поведение. Има фетиши към изнасилване, мъчения и канибализъм.Никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени. Лесно изпада в състояния на гняв или ярост, трудно се владеe, лесно избухва и тази негова проява има признаците на обикновена психоза. Обсебен от външният си вид, прекарва по няколко часа на ден пред огледалото, а останалите в тренировки. NCAA division 1 wrestling champion със солиден background в трибоя, килограм за килограм по силен от легенди, като Ед Коан.

In ring attire: powerlifting singlet

Casual/promo attire: Salvatore Ferragamo and Valentino suits

3 Зависи от моментно му психическо състояние.

4

 

Belly-to-Belly Suplex, Belly-to-Back, Triple German suplex, LARIATOOOOOOOOOO, Clinch suplex, Backdrop clutch, Dragon suplex, Sleeper Suplex, Thunder Death driver, Kawada Driver, Liontamer, perfect technique chain wrestling. Finisher: Crippler Crossface.Често по време на мачовете изпада в неконтролируема ярост, което доста често му коства победата.

 

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

72956e49106e4a6fecb8274ccf6b8bb0.jpg

Име + (nickname) - Гошо (Ултраса).

Инфо - 178 см, 85 кг, 19 г, ходи с маска и качулка.

История - Гошо е типично софийско леке, и най-важното което трябва да знаете за него, ултрас и болен фен на Левски. От малък мечтае за две неща - да види любимият си отбор в шампионска лига и ЦСКА да фалира. След като и двете мечти на Гошо се сбъдват, нашият герой се преориентира към една своя друга страст - бойните изкуства. Отначало заниманията му с тях не се отдават и дори мечтата му да пребива ултраси на други отбори не успява да го мотивира достатъчно. Срещата му с хероина и кокаина променя всичко... В състояние на свръхдоза, на Гошо му се явява великият боен дух, който го благославя със супер сили. Оттогава Гошо е виден боец, който след кратка успешна ъндърграунд ММА кариера и множество спечелени улични мелета се изживява като могъщ император на боя. Винаги търси места на които ще може да пребива хора безнаказано, когато вижда рекламата на BPWF решава, че това е точно такова място и се записва.

Ултраса не се вписва в обекновените рамки hee илиl face, Гошо е човек на настроенията и в зависимост от дозата, или от представянето на любимят му футболен клуб може да бъде както много добър с останалите, така и пълна отрепка. Гошо също така е и наемник. За правилната сума е способен да се включи във всяко меле на твоя страна.

Трак: СОФИЯ - ЗАПАД !

Хватки - Гошо използва типични груби похвати за уличният бой, като ритници, плесници, цигански шамари, юмруци, а също така по-елитарни хватки като легдроп, германски суплекс, крак брадва, владее също няколко захвата и обича да прави ДДТ. Една от специалните му хватки е Blue Mist (модифициран Green Mist). Финишъри са му жабешко цъмбурване и копие. Обича да налага противниците си с палки, бухалки и всякакви други предмети които му попадат в ръцете. Също удря противниците си под кръста докато съдията не гледа. Друго специално нещо за Гошо е, че носи много на бой и се възстановява бързо от нанесени удари.

Link to comment

1. Име(&nickname) - Атанас The Beast Михайлов

/ 2. Инфо - 197см. 130кг 26год. Има малка зала в Бургас, останала от баща му. Именно там започва тренировки по борба и печели няколко републикански по борба. Първоначално тренира с баща си, който е бивш световен шампион по борба. Когато е на 16 баща му загива в автомобилна катастрофа. Остава сам да се грижи за майка си и по-малкия си брат.  Отказва се  от борбата, поради липса на пари и почва да работи където може, за да прехранва семейството си. Едновременно с това работи и във фитнес залата и започва тренировки по ММА. Една - две години тренира яко и се готви за дебют, когато вижда обявата на BPWF и решава да преследва мечтата си. Яко копеле, обича да доминира в мачовете, като е много техничен, но и много добър страйкър. 

 3. Фейс

4. 

5.Основни хватки - Spinebuster, Jackhammer, German suplex, Belly to belly suplex, Clothesline, Big boot, DDT, Powerbomb (всякакви вариации)

Финишър - Spear, Ankle lock

Link to comment

Име - Scofield

Ръст - 182 см тегло 80 кг

Гимик - Бивш затворник, роден в USA, Victoria Texas), през 1980 г. Харесва old school коли и качествено уиски.

Хийл или Фейс - Фейс

Entrance music - https://www.youtube.com/watch?v=VvKjpGP6P5Y  The Black Angels - Young Men Dead

Завърваш ход - Clothesline

Други хватки - Leg Drop, Headbutt, DDT, Belly To Belly, German Suplex , Chokeslam и бъркане в очите

Link to comment

Мрак. Мъждукаща светлина от десетки изтляващи свещи. Камерата ни пренася в покоите на Henry Styxx. Той е седнал на дъсчения под и клати тялото си напред-назад. В ръцете си върти голям тъмен кичур коса. Неговата коса. Осъзнава, че камерата го снима. Поглежда към нея и виждаме изцъкления му поглед, както и няколко прорезни рани по лицето.
- Вие. Вие сте тук? Какво искате от мен? Не ви ли беше достатъчно?! Всички крещяхте и се смеехте...всички искахте да ме разпънете, но знаехте, че това ще ми хареса, нали? ВИЕ! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИТЕ ЧУДОВИЩА, НЕ АЗ! Аз...съм...едно чудовище. Човешко чудовище. Аз обичам болката. Не мога без нея. ТЯ не може без мен. - Styxx загася една от свещите в китката си, изпадайки в лек унес, когато горещият восък докосва плътта му. - BPWF. Що за име е това? Що за нещо е това? Вие мислите, че всичко е само шоу? Всичко е само entertainment? Само кеч? ПОВРЪЩАМ върху вашите представи и това, което вие искате от мен! АЗ съм този, който ще каже на вас какво искам и какво ще стане. Ще се появя на вашето жалко представление и ще смачкам всеки, който се изправи на пътя ми! Не ме интересува дали срещу мен ще има мъж, жена, плъх, джудже или какъвто и да е друг изрод! Аз съм Henry Styxx, Аз съм НАД БОЛКАТА, Аз съм този, който ще вземе смешната ви титла... Знаете ли какво ще е първото нещо, което ще направя след като стана шампион? Вие сте жалко, разбира се, че не знаете. Ще взема вашата "ценност", върху която плюя, ще отида с нея до най-долнопробния бар с курви и ще... ще смачкам мутрите на всички с вашия жалък колан! АХАХАХАХАХА! ХАХГА!ХАХАХ!ХАХ ААХАХАХ...
МАХАЙТЕ СЕ! МАХАЙТЕ СЕ ОТТУК ИЛИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ! За мен ще бъде радост да пия от вашата болка!

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

И така дами и господа, камерите ни пренасят в една квартална кръчма където е единия от двамата претенденти за безспорната титла в тежка категория - Дони Джоунс! На пръв поглед той не е във форма, ясно се вижда как държи чаша с 150 грама водка която разлива по пътя за масата от която група жълти книжки се изнасят само и само да не са близо до него. Джоунс все пак стига до масата, той оставя питието си като веднага след това насочва изкривения си поглед към камерата!

- Нека да се махат, не ми трябват! Сам съм най-добре.. не ми трябват приятели, на всички им е пределно ясно че приятелите са приятели само когато черпиш! Или на кратко днеска си ми удобен, утре ми стягаш в обувките. Колко време мина от началото на тази глупост? 1 или 2 минути, случайно да си чул телефона ми да звънне? Няма и да звънне, всъщност преди малко го заложиш за 2 долара с които си купих тази водка. Ай, наздраве! Едно ще ти кажа, момче! Слушай ме много внимателно, от свободата няма нищо по-хубаво! Свободата е най-хубавото нещо на света, запиши си го на гъза ако искаш. Някога имах къща, жена, дъщеря, пари, коли.. предлагаха ми купища пари за да дера боклуци. Виж ме сега, нямам абсолютно нищо! Всичко това заради тази проклета пукница, да е*а майка и пукница да е*а, но аз правя на пук! Продадох къщата си и дадох всичките пари на сестра си, а сега дори не ми се обажда. Истината е, че аз намерих решение да се оправя и без нейната помощ! Дони Джоунс винаги намира начин да оцелее, оцелях 3 години в затвора.. серийни убийци ме наричаха ''господине'', всичко живо мълчеше когато се зададях. Когато бяхме под душовете всичко живо много внимателно гледаше да не изпусне сапуна си, защото тогава нещата сериозно щяха да загрубеят! Майтапя се разбира се.. нека се върнем на темата. Успях и сега, самия факт че пред мен освен тази 250 водка има и договор с BPWF! На пръв поглед може да нямам вид, може да смърдя и да не мога да стоя на краката си, но ако внимателно сте чели за мен ще сте наясно, че когато чуя началния гонг и напълно превъртам! Освен в затвора съм лежал и в карвуна, това беше изтрито от биографията ми понеже не обичам да говоря за това и никой освен очевидците не можеха да го потвърдят със сигурност. Да, точно така имам жълта книжка но очевидно не съм единствения с жълта книжка и под договор с тази организация!? Понеже водката ми започна да се стопля, а все още не съм на килограм и усещам кога е топло или студено ще завърша със следните думи. Някога борбата се раздели с най-добрия си борец, но това е минало. Това което сега стои пред вас е следващия безспорен шампион в тежка категория на BPWF! 

7778426V.png

 

Link to comment

Бекстейдж. Типичната забързана обстановка. Служителите едвам смогват на работата и притиснати от времето препускат кой да разтовари техниката, кой да сглоби ринга... Шивачите нервно забърсват чела и постоянно хвърлят бърз поглед към часовника на стената, защото отново някое облекло не изглежда както трябва, друго пък не е по мярка. Коментатори и репортери един след друг сядат в гримьорната, докато мятат наоколо листа и препрочитат отгоре-отгоре написаното върху тях. По земята се влачат кабели, всеки бърза, бута се...

На фона на цялата тази лудница, нещо започва да дрънчи в далечината на коридора, но звукът от удрящи се една в друга метални катарами напълно се губи в тази какафония.

Steph пристъпва бавно напред, сякаш въобще не забелязва какво се случва около нея, и спира точно по средата на коридора. След като не получава никакво внимание, а само раздразнени погледи от работниците, на които изглежда пречеше там, решава да се прокашля. Нищо. Въздъхва тежко и отегчено, въртейки очи, когато погледът й се спира върху един репортер, който упражнява нещо пред камера. На лицето й моментално се изписва широка усмивка и веднага се втурва към него. Застава зад гърба му и след като няколко секунди имитира жестовете му и се подхилква, накрая изскача пред него:

- Достатъчно, добър си, не ти трябват повече репетиции.

- Но, но - младият мъж още стреснат се опитва да каже нещо, но преди да успее да го направи, Steph издърпва микрофона от ръката му и му прави знак да си върви.

- Хайде! Чао, чао, чао. Отиди да си вземеш едно кафе.

Репортерът, гледащ в почуда си тръгва, като няколко пъти се обръща назад. Операторът бърза да го последва, но момичето го спря с ръка:

-Ооо, не, не, не. Ти оставаш тук. Нали някой трябва да ме снима? Слагай камерата на рамо и да започваме. Браво. Готово ли е? Записваме...?!

Кечистката се прокашля, проверява за всеки случай дали микрофонът е включен, чуди се малко как трябва да го държи и поглежда право в камерата.

- Нямам намерението нито да се представям, нито да ви разказвам "трагичната" си история и колко "тежко" било детството ми и всякакви такива глупости,за които вярвам, че на всички им е втръснало да слушат. Аз-аз -започва да скимти тъжно Steph- израстнах в такава бедност, родителите ми починаха, нямаше какво да ям, всички ми се подиграваха, исках само да сбъдна мечтата си...Хаха! О, моля ви. Ако още един път чуя подобна история, ще се погреба жива. Нямам намерението също така да коментирам всички негативни отзиви по мой адрес - как мястото ми не било тук, колко съм смешна, била съм Harley Quinn 2.0... Сериозно?! Това ме обиди най-жестоко. Как може да ме сравняват с някаква хлапачка, която живее скучен живот, но оглупява по злодей и вече се взима за най-лошата и страшна?! Както и да е, аз съм над тези неща и хорица, чийто живот се осмисля с това да се наядат като свине с мазна храна и да мразят други хора по Интернет, защото имат по-смислено съществуване от тяхното, не ме вълнуват. Няма също така да се правя на интересна как ще разбия противника си в нашия мач с маси и колко съм добра и силна. Не съм. Нямам почти никакви шансове, ако трябва да бъдем честни. Всичко е срещу мен, но няма проблем, защото не бих искала и да е другояче. Единственото нещо, което искам да кажа е, че по един или друг начин...тази титла ще бъде моя.

Steph пристъпва крачка назад, хвърля микрофона, вади нож, който е бил закрепен за бедрото й и издълбава "Х" в ръката си.

- X-Treme Division титлата е моя!

 

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment

Steph имаш втория най - добър образ след Post Mortem в моята класация. :cool:

П.С : Интересно ми е кога dEEp ще се появи тук с образа на гей който оглавява гей група която излиза със него на ринга, както беше The Exotic Express. Между другото и при него се получи същото като при Адам розата. От Leo Kruger психара той се превърна в Adam Rose. :suicide:

Link to comment

Име: Kruger (The Psychopath Slayer) 

Ръст и тегло: 191 см. / 100 кг. На 21 години

Родителите му работели в САЩ заради което живял заедно с баба си и кучето му които са били единствената му опора. Бил на 9 годишна възраст, когато една нощ в дома му влязъл опасен психопат, момчето се събудило през нощта и видяло човек който стоял в стаята с главата на кучето в ръка което било най - верния му и единствен приятел, след което лицето на психопата се изкривило в зловеща усмивка и избягал, момчето го било страх да стане от леглото му, но когато се престрашило видяло в съседната стая баба му да лежи на пода с прерязано гърло. Детето изпаднало в шок, имало голям страх от всички психично болни за което първоначално е държано в изолация, когато е прието в психиятрична клиника. В продължение на 10 години не казало нито дума, единственото което правило е било да тренира всеки ден до колкото позволявали условията, така той добил голяма издръжливост и това бил начина да изкарва по някакъв начин насъбралото му се. Постепенно страха на момчето започнал да се превръща във злоба, той започнал да говори и да се държи нормално, искал само да излезе от това място за да може да направи нещо което да утоли жаждата му за мъст. Когато навършил 20 той бива изписан от клиниката. След това за около година дузина психично болни били открити мъртви по различни градове, но всичките тела били "подписани" със буквите T.P.S, Kruger е задържан от полицията който е бил забелязван да следи жертвите от цивилни граждани, но поради липса на доказателства той бива пуснат след 24 часа. Няколко дена след като бива пуснат той открива BPWF, тогава той разбрал, че във федерацията се бие един от най - извратените психопати който се биел под името Henry Styxx, това веднага отключило желанието му за отмъщение и го просветлила невероятна идея. Ако подпише договор с BPWF той ще може едновременно да се бие с изродите и да изкарва пари по този начин, на първо място сред най - омразните му са психарите, но при подходящата сума той няма против да унищожи когото и да е.

Heel или face : Monster Heel

Theme song : Rammstein - engel

Хватки : Exploder suplex, power slam, german suplex, kimura lock, springboard stunner, drop kick, side slam backbreaker

Finishers : Spear, curb stomp

Link to comment

Пренасяме се в скромна столична механа където намираме Стефан Каназирев. Зоро с мъки бореше втора бутилка гроздова на фона на хитовете на Горан Брегович. Виждайки приближаващия репортер, Зоро направи знак на оркестъра да спре, поглади мустака си и отправи подканващ поглед към репортера.

- Зоро, какви са очакванията ти за мача в сряда?

- Чуй ся кво ще ти каже бат' Зоро. Преди всичко искам да благодаря на г-н Слейт за предоставената възможност. Огромна чест ще е да се бия за мащабна промоция като BPWF(R). Надявам се в сряда да направим един хубав мач, който да зарадва феновете. Очаквайте да видите кеч, какъвто до сега не сте и мислили, че съществува. Защото кечът не е спорт, кечът е изкуство, а аз съм Рембранд!. А, победата ли? Победата, приятелю, обича подготвените!

- Как ще коментираш партньора си Саму?

- Думите преди мача са излишни. Важно е какво ще покажем на ринга. Натам насочвам и цялата си подготовка. Мисля, че казах достатъчно.

 Каназирев направи знак към оркестъра "Айде, момчета, Чае Шукарие"! Стъписания репортер нямаше друг избор освен да приключи интервюто и да се включи в борбата с гроздовата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...