neshev Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Кобрата се завръща близо година, след като Klitschko го размаза и ще се изправи срещу 41-годишния jobber, George Arias (56-13-0), който го пускат да пада от хора като Pulev. Двубоят ще е от 23:30 българско време и ще се излъчи по Diema Sport 2. Link to comment
neshev Posted October 18, 2015 Author Share Posted October 18, 2015 Като за едногодишна ваканция, Кобрата си беше стабилно зле, а опонентът му дори не е top 100 в света. С тоя стил, само срещу такива блобове може да направи нещо. Чудно ми е как въобще стигна до мач с Klitschko, има едно 4-5, срещу които Кобрата пак ще се въргаля по земята. Link to comment
ShaolinMonk Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Преди мача с Кличко, му бях най-големият защитник, фен, поддръжник и т.н. Писах по форуми, по ФБ групи, призовавах за подкрепа и всичко останало. Минутки преди мача с Владимир палих свещи, слушах химна и само салта дето не съм правил. И въпреки всичко някъде вътрешно и дълбоко в мен знаех, че ще загуби. Е .... не толкова тежко, може би съм се надявал да е по точки и да затрудни украинската стомана максимално. ОК, загуби. Не се държа достойно след това, но майната му. Когато се чу за смяна на треньора, пак палих свещи, да се премести в Хамерика, да зареже Зауер-загубеняците и да си намери треньор който да го превърне в това което може да бъде. ЗАЩОТО МОЖЕ. Има го в него. Но тъпашкия му манталитет ме отчая съвсем. ТЪП Е. Това е. Не видях в този мач с бразилския анонимник дори бегла смяна на стила. А, прощавайте. Поне напасна малко тактиката си спрямо противника и пробваше да го удря с ъперкъти, което рядко виждах преди. ДО ТАМ. ЗАЩО БЕ Кобрьо? Защо не си промениш начина на мислене? Нешев над мен дори се е изказал ласкаво. С тези ръце дето се мятат като прани чорапи и с този (да не казвам по-груба дума) ЕБАН foot-work, не знам как още е изобщо в топ 10 на една от организацийте! МАНТАЛИТЕТ приятелю ти трябва. Манталитет и остра нужда от оперативно премахване на телешкия инат. Иначе не световен шампион братко, ами скоро и от 25-цата на всяка една селска организацийка ще изпаднеш. Това е от мен. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Работата с крака му е зле, но темпото на мача беше трагично. По едно време харабия проверих дали не дават пряко негова тренировка преди мача. Във ВИАС има един дядо по висша математика дето е на 83, взима коридора за една почивка и има повече динамика в движенията от онзи бразилец. Щях да заспя... Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
Shawn_Michaels Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 И аз съм на същото мнение като вас ,слаб беше мача Кубрат не показа нищо,вярно тоя беше кораво копеле ама самата класата на нашия беше зле,с тая игра няма как да бие Кличко и то не само Кличко,не го виждам и срещу Хей,Поветкин,Уайлдлър,а и други примерно един Антъни Джошуа и още два-трима.Топ 10 вероятно влиза ама не виждам това с какво топли "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.