Jump to content

Kubrat Pulev срещу George Arias - 17 октомври 2015


Recommended Posts

Кобрата се завръща близо година, след като Klitschko го размаза и ще се изправи срещу 41-годишния jobber, George Arias (56-13-0), който го пускат да пада от хора като Pulev. Двубоят ще е от 23:30 българско време и ще се излъчи по Diema Sport 2. 

Link to comment

Като за едногодишна ваканция, Кобрата си беше стабилно зле, а опонентът му дори не е top 100 в света. С тоя стил, само срещу такива блобове може да направи нещо. Чудно ми е как въобще стигна до мач с Klitschko, има едно 4-5, срещу които Кобрата пак ще се въргаля по земята. 

Link to comment

Преди мача с Кличко, му бях най-големият защитник, фен, поддръжник и т.н. Писах по форуми, по ФБ групи, призовавах за подкрепа и всичко останало. Минутки преди мача с Владимир палих свещи, слушах химна и само салта дето не съм правил. И въпреки всичко някъде вътрешно и дълбоко в мен знаех, че ще загуби. Е .... не толкова тежко, може би съм се надявал да е по точки и да затрудни украинската стомана максимално. ОК, загуби. Не се държа достойно след това, но майната му. Когато се чу за смяна на треньора, пак палих свещи, да се премести в Хамерика, да зареже Зауер-загубеняците и да си намери треньор който да го превърне в това което може да бъде. ЗАЩОТО МОЖЕ. Има го в него. Но тъпашкия му манталитет ме отчая съвсем. ТЪП Е. Това е. Не видях в този мач с бразилския анонимник дори бегла смяна на стила. А, прощавайте. Поне напасна малко тактиката си спрямо противника и пробваше да го удря с ъперкъти, което рядко виждах преди. ДО ТАМ. ЗАЩО БЕ Кобрьо? Защо не си промениш начина на мислене? Нешев над мен дори се е изказал ласкаво. С тези ръце дето се мятат като прани чорапи и с този (да не казвам по-груба дума) ЕБАН foot-work, не знам как още е изобщо в топ 10 на една от организацийте! МАНТАЛИТЕТ приятелю ти трябва. Манталитет и остра нужда от оперативно премахване на телешкия инат. Иначе не световен шампион братко, ами скоро и от 25-цата на всяка една селска организацийка ще изпаднеш. Това е от мен.

5079877.jpg

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Работата с крака му е зле, но темпото на мача беше трагично. По едно време харабия проверих дали не дават пряко негова тренировка преди мача. Във ВИАС има един дядо по висша математика дето е на 83, взима коридора за една почивка и има повече динамика в движенията от онзи бразилец. Щях да заспя...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment
Shawn_Michaels

И аз съм на същото мнение като вас :) ,слаб беше мача Кубрат не показа нищо,вярно тоя беше кораво копеле ама самата класата на нашия беше зле,с тая игра няма как да бие Кличко и то не само Кличко,не го виждам и срещу Хей,Поветкин,Уайлдлър,а и други примерно един Антъни Джошуа и още два-трима.Топ 10 вероятно влиза ама не виждам това с какво топли

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...