Jump to content

Other: Fedor ще се бие с пълен анонимник на NYE


neshev

Recommended Posts

Според информацията, Fedor ще се завърне срещу Jaideep Singh, който има само един професионален MMA двубой. Sign е по-известен като кик-боксьор, където е 40-10. Шоуто се очаква да бъде проведено в легендарната Saitama Super Arena.

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Аха голяма простащина, друго си е да пуснеш една от най-големите легенди, която съществува реално в спорта, за да бъде размазана от някой легитимен противник. Убеден съм, че хората ще платят луди пари, за да видят спомените си разбити :D

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment

Е, той Fedor вярно, че е на 40 и вече е взел-дал като боец, но не виждам проблем да бие с някакви по-известни опоненти. Тоя за пръв път го чувам, а уж следя какво-що. Още му бавят опонента официално, имам някакви надежди, че ще го сменят, с оглед на това, че хората бая им сипаха за избор на опонент. 

Link to comment
  • 2 months later...
Quote

"Не съм готов да се бия съгласно условията на договора, който ми предложиха UFC. Този договор щеше да ми изпие кръвта, бе изключително потиснически. Не мога да подпиша такъв заробващ ме договор. Според мен, от  UFC трябва да се научат да уважават бойците – такова уважение получавам в Япония. "

 

Ясна е работата. UFC не могат да си позволят Федор на тоя етап, излиза им нерентабилно. Ще трябва да му платят повече пари, отколкото ще им донесе. От друга страна Федята със сигурност иска благинки около бизнеса, които UFC няма как да му отстъпят, камо ли сега с новата сделка със спонсорите.


Плюс това UFC ще настояват за сериозен съперник, какъвто Фьодор не иска. Защо му на тия години да влиза в клетката и да си рискува здравето - нито има какво да доказва, нито сам се заблуждава, че може да достигне пак върха.

 

В Япония ще му дадат маса кинти, защото ги изкарва на международен пазар, какъвто иначе нямаше да видят, могат да му отстъпват каквото си ще и на всичкото отгоре ще се бие с някакъв анонимник, дето и един рунд няма да изкара. А и честно казано изобщо не съм убеден, че мачът ще се играе истински. На изток работата е меко казано под въпрос. Ще си направят един спаринг като в залата, ще си вкарат някой и друг удар, да не е без хич, ще се повъргалят, Федор ще удари една кимура или някой армбар и всички са щастливи и доволни ... и най-вече богати и здрави. По една пържола от фризера на лицето и на следващия ден няма да има и следа от боя.

 

Ясно, че е ташак тотален това, ама не мога да го обвинявам човека, работил си е сто години за името, заслужава на стари години да изкара някой лев от подобни циркове.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...