Jump to content

Alberto El Patron говори за кеча в Мескико, ММА оферти и друго


Iceman33

Recommended Posts

Iceman33

Alberto El Patron наскоро бе интрвюиран от The Roman Show, докато промотираше новото MMA шоу Combat America, което стартира по- рано този месец по NBC Universo.

По време на интервюто El Patron каза, че не би имал против отново да се бие в октагона. Del Rio последно участва в MMA мач през 2010-а и има баланс 9-5, като повечето от неговите победи са чрез предаване. Най- известният му бой е срещу лгендата Mirko "Cro Cop" Filipovic, който той загуби с нокаут.

"Откакто напуснах WWE всички се опитват да ме привлекат в тяхната организация, за да се бия отново"- каза El Patron. "Но в това няма достатъчно пари. За щастие, справям се доста добре в кеча. Аз съм един от най- добре платените кечисти. Ако няма достатъчно пари, за мен няма причина да се връщам към MMA и да наранявам тялото си."

Del Rio говори и за това как е получил оферта да бъде play-by-play коментатор.

"Моят добър приятел Campbell McLaren се опитваше да ме накара да се присъединя към компанията (Combat America), още откакто напуснах WWE. В началото, той искаше да ме убеди да се бия отново. За съжаление, не успяхме да постигнем сделка относно заплащането. Тогава намерихме начин да съм част от компанията, без да се бия. Покани ме да съм коментатор."

El Patron говори още за отношението към кечистите в Мексико, във връзка със смъртта на El Hijo Del Perro Aguayo, който внезапно почина по време на мач по- рано през тази година.

"Трудно е да възприемеш, че някой си отива толкова рано, особено за нас в кеч- бизнеса"- каза той. "Всички знаем рисковете, когато излезем на ринга, когато ние или съперникът ни направи грешка. Всичко, което можем да направим, е да се учим от тази грешка. Организациите в Мексико трябва да променят начина, по който се отнасят към кечистите и към спорта. Живеем в трудна ситуация. Много малко момчета като мен и Rey Mystrio са третирани по начина, по който заслужават, това не се отнася за останалите. Нещата трябва да се променят. "
Източник:http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2015/0927/602076/alberto-el-patron-talks-wrestler-treatment-in-mexico-needing-to/

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to post

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • jewlephant
   By jewlephant
   Обща тема за кратки кеч новини за всички федерации, кечисти, както и всичко друго, което не заслужава собствена тема. Посочвайте източници и използвайте quote тага!
    
    
    
   Post-А-Mania I: "the pope is naZi"... и други кратки новини
    
   Публикуване и коментиране на новини и интересни събития, които не заслужават отварянето на нова тема, но  и не заслужават да бъдат подминати ей така.
   Примери:  мустакът на Rhodes,  смотаната прическа на Swagger и есt...
    
  • neshev
   By neshev
   Austin връща WWE подкаста на 24 ноември, с гост Taker!  
    
    
  • neshev
   By neshev
   John Cena, в една от малкото си podcast прояви, гостува на "E&C's Podcast of Awesomeness" (един от по-добрите кеч podcast-и в момента). В него, най-голямата WWE звезда, за последното десетилетие, остро критикува колегите си:
    

   Cena продължи с размишленията си около Vince McMahon като шеф:
    

   Cena беше контриран, че да се обърнеш към Vince е нервиращо. Cena отговори:
    

   Cena размишлява и над враждата си с Roman Reigns:
    

   Дали има истинска вражда между двамата:
    

    
  • hacky
  • Hachiko
   By Hachiko
   За Indy style-а:
    

    
    
   Закачка с Bully Ray (Bubba Dudley):
    
    
    
   Прочетох няколко мнения и излиза, че през 2003 г. Bubba нарочно е контузил Orton, и не е последвало извинение от негова страна. Миналата година по това време също от нищото Randy беше доста активен и често отговаряше грубо на фенове, смаркове и маркове. Stone Cold съвсем наскоро коментираше Randy Orton, и според него WWE трябва просто да го оставят да бъде себе си.
    
    
    
×
×
 • Create New...