Jump to content

WWE Комедия


The Gesha

Recommended Posts

Дами и господа представям Ви моята поредица WWE Комедия: Тя ще представлява поредица от скечове разиграли се зад кулисите на федерацията. 

Епизод Едно:

Винс МакМеън седи сам в офиса си седмица преди КечМания 29 влиза задъхан служител:

Служител: Шефе имаме огромен проблем!

Винс: Какво е станало? Какво има?

Служител: ами шефе такова...

Винс: КАЗВАЙ!!!

Служител: Шефе, имам лоша поредица от новини...

Винс: Нека позная рейтингите падат, продажите спадат нещо такова ли? Спокойно след Кечмания всичко ще се оправи.

Служител: Не, обадиха ми се от една болница Гробаря е катастрофирал, счупени са му и двата крака, няма да може да се бие на кечмания.

Винс изтръпва

Винс: Облечете Кейн като Гробаря, сложете му изкуствени татуси и го пратете него!

Служител: Шефе хората ще се усетят аи няма да има нужда, СМ Пънк е болен от шарка заразил се е, няма да може да се бие поне три седмици.

Винс: Поне Скалата и Джон са тук те ще спасят манията

Служител: Не сте прав шефе...

Винс: ТИ ДА НЕ БИ ДА МИ ПРОТИВОРЕЧИШ?

Служител: Не шефе Джон сина е блъснал майка с три бебета докато е шофирал пиян и е избягал от мястото на инцидента. А Дуейн е намесен в скандал, правил е тройка с две малолетни момиченца, има и клип!

Винс се хваща за сърцето

Винс:Ще трябва да направя изявление, че се отказваме от тях, но зет ми и Брок ще спасят Кечмания! После ще мислим какво да правим!

Телефонът звъни, обажда се полицейски инспектор

Инспектор: Здравейте, аз съм инспектор Джеймс Дейвис, търся г-н Винсънт Кенеди МакМеън Винс: Да господин инспектор, аз съм кажете какво има? Инспектор: Уведумяваме ви, че вашият служител Брок Леснър е открит мъртав в дома си, предполага се, че е в следствие на употребата на стероиди.

Винс затваря телефона

Винс: Брок е починал..отменяме Кечмания!

Служител: Шефе извинете, че ви безпокоя в такъв момент но, ако бяхте послушали борда и бяхте издигнали още няколко кечисти проблема нямаше да е толкова голям!

Винс: ДА издигам КЕЛЯВИ МЛАДОЦИ ти луд ли си бе, кажи на всички да намерят двойници на Болните и умерели и ги научат да се бият иначе всички сте УВОЛНЕНИ!

Служителят излиза разтреперен и уплашен, от кабинета на Винс се чува изстрел

Link to comment

Аз се зачудих дали ще има втори епизод на това, но ако има ще има ли герои, които да участват или ще се окаже, че всичко е било лош кошмар на Винс?

Link to comment

Това същото съм го засичал в някой друг форум, ама не мога да се сетя в кой беше. Ама съм 100% сигурен, че съм го чел 1 към 1 е, и все пак няма да забравя толкова "смешно" писание.

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Link to comment

Това същото съм го засичал в някой друг форум, ама не мога да се сетя в кой беше. Ама съм 100% сигурен, че съм го чел 1 към 1 е, и все пак няма да забравя толкова "смешно" писание.

В WWEHD.INFO най-вероятно си го чел! ;)

Link to comment
  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...