Jump to content

Това ли беше всичко от Mayweather?


rockkaksd

Recommended Posts

След като известно време говореше, че ще се оттегли от професионалният бокс. Преди седмица Floyd Mayweather изигра и последният си мач, в който победи Andre Berto и постигна 49-тата си победа в 49 мача, с която изравни рекорда на Rocky Marciano и се сбогува със спорта. Много хора останаха разочаровани, защото опонентът му дори не е в топ 10 и мачът им беше определен по-скоро като спаринг, а не шампионски.

Моята кариера приключи. Това е официално. Трябва да знаеш кога да приключиш. Затварям вратата. От 18 години съм световен шампион. Счупих всички рекорди. Няма какво повече да доказвам. Постигнах всичко в спорта.”

  Само времето ще покаже дали това наистина е бил последният му мач.  

 
"Мисля, че той ще се върне на ринга дори и само за още един мач, каза Владимир Кличко. Той има шанс да направи красиво постижение: 50 победи в 50 боя.  Понякога спортистите нервничат. Ние видяхме това например на откритото първенство на САЩ по тенис при Серина Уилямс. Съществува много напрежение, когато ти правиш историческа стъпка. Затова аз от една страна разбирам Флойд. Но от друга страна смятам, че той не е завършил кариерата си. Предполагам, че той ще изиграе поне още един мач"

 Вие какво мислите, ще се върне ли Mayweather за 50-0 ? И срещу кого бихте искали да го видите? 

Link to comment

Това не е първото му пенсиониране, но вече е в напреднала боксова възраст и може би това беше последният му мач. Винаги го има немалкият шанс да се завърне за реванш с Pacquiao, но на този етап на Mayweather не му трябват пари и освен, ако не закъса финансово, не очаквам да се завърне за постоянно. 

Link to comment

Да не би да се пенсионира, защото го е страх от неизбежния реванш между него и Сарафа?Кой знае...

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Мач реванш с Pacquiao определено ще донесе най-много приходи, но не мисля че ще успее да се доближи до първият. Да, едва ли Флойд ще си тръгне с по-малко от 100 милиона от евентуален мач, което след година може би ще го накара да се върне, но мачът едва ли ще бъде по интересен от първият?.. Аз лично искам да го видя срещу Saul Alvarez и Golovkin, но това е във фентъзи сферата...

Link to comment

Чакайте да мине малко време - та да е по-голям WOW завръщането му. Че го засърбят по някое време ръкавиците да се върне. Един мач с Пакиао ще изпотроши пак рекордите, ако е в правилното време и с правилния хайп.

 

Link to comment

Като се замислим, правилното време и хайп за този мач отдавна минаха, но ако се състои някога пак, то със сигурност местата ще бъдат отново запълнени.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment
  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...