Jump to content

Гръбнакът на WWE през годините... джобърите!


PostMortem

Кой е любимият ви jobber в историята на WWE?   

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Сантино не съм сигурен защо е тука, толкова титли има и пушове, не бих казал ,че е джобър. Brooklyn Brawler е the ultimate jobber за мен

Link to comment

Любимият ми jobber би трябвало да е Damien Sandow. Като цяло много ми харесваше през времето, когато взе Money in the Bank и си мислех, че го готвят за пуш. Уви, не стана така. Разбира се по разбираеми причини. Готвеше се унификация на титлите и John Cena трябваше да си остане шампион. Просто лошо се стекоха нещата за него. По това време беше доста интересен и радваше, имаше няколко добри мача в мид-карда. После влезе в унищожителен loosing streak и губеше от кечисти като Сантино и R-Truth. 2014-та я прекара повечето време в джобене. Към края на годината се събра с Миз. Не беше нещо особено, но искрено разсмиваше. Винаги съм смятал, че има хляб в него. Правеше добри промота и стабилни мачове, но така стана, че го закопаха. 

Link to comment

Някои обаче са имали своите шансове нагоре в карда. Само като се замисля, че тук има член на Nexus, MitB победител и един от най-добрите дебютанти в историята на WWE.. 

То и Хичо беше на проби в Арсенал, ама.. Касъмпаша.

Link to comment

Heath Slater в момента е най-добрият джобър на WWE. Умее да прави промота, върви му да участва в комедийни сегменти, еднакво добре (доколкото може, разбира се) изглежда срещу доказани звезди, monster-и и нови кечисти в ростера.

Иначе Santino на хартия поне въобще не е джобър. Доста титли, последен елиминиран в Royal Rumble, абсолютно всяка седмица сегмент с него. Голям!

Link to comment

Няма го този гърчавия Колин Дилейни , той бе перфектния джобър.

Иначе да, Сантино не е за този лист , правете разлика между джобър и мид/лоукардър , същото важи и за Сандоу.Ако се гледа само представянето напоследък по тази логика може и Сезаро да се сложи в листа.

Иначе аз започнах да гледам кеч когато звездите предимно скуашваха джобъри и рядко се срещаха помежду си, предимно на Raw или на платените турнири. Обикновено джабронитата нямаха никаква офанзива ( освен когато се биеха с Lex Luger , който мислеше че е гениална идея абсолютно всеки шибан път да се хваща за окото в началото на мача). Най- забавен срещу джобъри бе Razor Ramon. Toй чак се гавреше, биеше им шамарчета , рошеше ги , изкарваше ги тотални сливимундери.

Най-жестоки към джобърчетата бяха Тейкър ,който ги опаковаше в творби за трупове и Йокозуна, който често скуашваше по 2-3 едновременно. Отделно и двамата тогава доста злобно си биеха финишърите.

От ранните джобъри от 90-те бих отличил Brooklin Brawler, Rino Rigins , Iron Mike Sharp , Black Mask и начело на листа Barry Horowitz.чифутина успя няколко пъти да бие Skip/ Крис Кандидо  това през 95-та бе някаква мега сензация , помня че първата му победа на wrestling chalenge я повториха 100 пъти.

1-2-3 Kid или култовият тук X PAC не го слагам в листа защото след сензационната победа над Razor Ramon спря да бъде джобър .

От джобърите през Аttitude ерата се открояваха Гилбърг ( който си беше джобър -ветеран още от Картун ерата като Дуейн Гил) и споменатите по-горе JOB SQUAD .

В наши дни най-добрият джобър е Хийт Слейтър -почти всеки изглежда добре срещу него. За разлика от него Алекс Райли е ужасен в тази роля - за мен той носи не малка вина за проваленото завръщане на Тенсай , много лошо реагира на офанзивата му в дебютния мач.

Върджил за мен не е джобър а шибана легенда , опашките по време на срещите с фенове показват това.

 

Link to comment

Тази тема ме подсеща за нещо друго свързано с jobber-ите. Кой е най-големия upset (ех, че подходяща дума за случая), предизвикан от jobber? Или иначе казано на български, сещате ли се за някоя супер изненадваща победа на jobber над някой по-силен през годините? И в последствие този jobber (евентуално) да се е издигнал малко или много?. Аз съм почти сигурен, че съм гледал такива случаи, но не ми идват на ума в момента.

img101.gif

Link to comment

^ Barry Horrowitz като би от нищото Skip две седмици след дебюта му си беше тотален шок навремето.

Иначе силно се натъжавам, че не виждам да се споменава моят личен мега-любимец: "The Portuguese Man Of War" Aldo Montoya.

AldoMontoya001.jpg

Link to comment

E най-големият бе точно през 90-та когато тогавашният jobber 1-2-3 Kid победи Razor Ramon.Scott Hall вече си беше изградена звезда и това бе мега сензация, После той беше обсебен от мисълта за реванш, предлагаше пари само и само да псе бие пак , на реванша 1-2-3 Kid избяга с парите му . Скоро след това Razor стана фейс , явно доста се засрами . :)

Това с Хороуитц също бе страшна изненада.Не че Скип бе някакво голямо име , повече внимание се обръщаше на Съни, но никой не очакваше да го тушират.Хороуитц получи мини пуш -победи Скип още няколко пъти , даже на SummerSlam и участва в Survivor Series и Royal Rumble ,което за джобър си е мега успех.Отделно имаше забавна програма с Хакуши , пробваше се да го прави американец и бяха доста забавна двойка. След като Хакуши се махна чифутина пак стана джобър ,но почти половин година пуш получи.

Aко някой се сеща за други такива сензации да каже и на мен ми стана интересно.

Сега като се сетя Мат и Джеф Харди също бяха джобъри ,но по това време си падаха редовно и не поднасяха изненади , пробиха чак през 99-та като отбор.

 

Link to comment

^ Barry Horrowitz като би от нищото Skip две седмици след дебюта му си беше тотален шок навремето.

Иначе силно се натъжавам, че не виждам да се споменава моят личен мега-любимец: "The Portuguese Man Of War" Aldo Montoya.

AldoMontoya001.jpg

Moнтоя също е лоукардър , хора които на свой ред бият джобъри не се броят, този при дебюта си биеше. отделно рекламираха дебюта му с клипове. Затова хора като Bastion Booger, Damian Demento, Friar Ferguson , Virgil , TL Hooper и пр. Имаш ли образ макар и тъп и биеш ли джобъри -- отпадаш от този престижен лист. 

 

Link to comment

^ Barry Horrowitz като би от нищото Skip две седмици след дебюта му си беше тотален шок навремето.

Иначе силно се натъжавам, че не виждам да се споменава моят личен мега-любимец: "The Portuguese Man Of War" Aldo Montoy 

Тази история и друг път май съм я споделял, но в първите години като гледах кеч, за кратко се беше завърнал Ultimate Warrior и веднага ми стана любимец (размазваше всички няма как). Много бързо обаче изчезна и след това дълго време очаквах да се появи отново, но уви... Тогава не разбирах все още английски и освен имената на кечистите (за някои от които си имах собстевени интерпретации), друго не отбирах. Та името на въпросния Aldo Montoya, ако го сравните с това на Ultimate Warrior, на английски звучат доста идентично, особено за едно дете не разбиращо английски. Та винаги като се биеше този jobber (sorry REICH за мен също си беше jobber) и слушах коментара все си мислех, че говорят за Warrior и че ще се появи скоро. Не беше такъв случаят обаче.

tumblr_inline_mu7va28JU61r37k2u.gif

Link to comment
  • 2 weeks later...
Shawn_Michaels

От изброените Сантино е човека,който най-много ме е радвал

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...