Jump to content

ROH Field Of Honor 2015


degenerat 2

Recommended Posts

Field Of Honor 2015

ROH_Field.thumb.jpg.1cd853e39877772c92df

22/08/2015 Brooklyn, New York

reDRagon-vs.-Jay-Lethal-and-Shinsuke-Nak

Jay Lethal & Shinsuke Nakamura vs. reDRagon

briscoesvstimesplitters082215foh_1.jpg

The Briscoes vs. The Time Splitters

okadavsstrong082215foh_1.jpg

Kazuchika Okada vs. Roderick Strong

kesvswm082215foh.jpg

Killer Elite Squad vs. War Machine

elginvsgoto082215foh_0.0.0.jpg

Hirooki Goto vs. Michael Elgin

colevsdaniels082215foh.jpg

Adam Cole vs. Christopher Daniels

8mantag082215foh.jpg

8-Man Tag Team Match:

The Young Bucks, ACH & Matt Sydal vs. The Kingdom & RPG Vice

Plus, a Guantlet Match for a shot at the ROH TV title at All-Star Extravaganza.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Миналата година тук имаше един адски мощен мач в клетка между Lethal и Taven. Тази година с япончетата се надявам на ПОВЕЧЕ. :ph34r:

Link to comment

Целият кард е много силен, практически няма нито един слаб мач. Коул- Даниел, Окада- Стронг са страхотни сблъсъци на хартия, но аз чакам с най- голям интерес Lethal и Накамура срещу Дракона. Вторите в началото, когато станаха отбор не ме радваха особено, а сега са сигурно най- големите ми любимци.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Adam Cole vs. Christopher Daniels - имах някои резерви, но всъщност се получи един доста стабилен opener. Daniels е безценен като heel, а тук и като кеч човек трудно би могъл да се оплаче. Имаше доволни обрати и драма в края като поне за мен Cole взе логичен успех по пътя към връщането си на върха. Най-много обаче ми хареса началото с отказания Code of Honor от Daniels. Прекрасен deja vu момент.

Killer Elite Squad vs. War Machine - нищо слабо, но за мен и нищо по-специално. Просто приличен мач с това, което попринцип може да се очаква от двата отбора - здрав slugfest и силови изпълнения. Победата на War Machine ме изненада, леко тъпо е че докато шампионите на New Japan са така солидно protect-нати тези на NOAH загубиха, при това чисто.

Gauntlet мача имаше своите моменти и беше в не малко моменти забавен, но съдържаше и отвратителни неща в себе си. Като за начало не знам какво точно очакват от Castle, но да спечели срещу млада надежда като Page и настоящия отборен шампион Kaz, при това след куп външни атаки в негов ущърб едва не ме накара да зарежа шоуто. Иначе пробваха да застъпят някои истории, но не се получи по най-добрия начин. Все пак победата на Watanabe ми хареса, тъй като трябва да го ползват максимално докато им е под ръка. TNA не го направиха с Okada и виждаме резултата.

ACH, Matt Sydal & The Young Bucks vs. Roppongi Vice & The Kingdom - заложиха на повече комедия отколкото ми се искаше и не мога да кажа, че това ми хареса. В края оборотите се вдигнаха, но съм гледал доста по-добри spotfest моменти с участието на тези четири отбора.

Hirooki Goto vs. Michael Elgin - не беше нещо специално, но много добър мач със здраво налагане, брутални размени и силни финални минути с доволно напрежение в тях. Нямаше да е лошо Elgin да се завърне с победа, само че нямаше как - Goto е с пояс.

The Briscoes vs. Time Splitters - не ми пукаше за мача и трудно мога да кажа нещо, вероятно имаха своите моменти. Jay & Mark не ми се гледат заедно след толкова години доминация и тотално изчерпване. Жалко за инцидента с Shelley.

Kazuchika Okada vs. Roderick Strong - мачът на вечерта и със сигурност най-добрият мач в Brooklyn през уикенда. Strong получи повече офанзива отколкото очаквах и я използва страхотно. Краят беше прекрасен с всички контри и обрати, които предложи. В някакъв момент дори повярвах в евентуален успех на Strong, което говори достатъчно красноречиво. Ако не стане кечист на годината, не виждам кой друг.

Jay Lethal & Shinsuke Nakamura vs. reDRagon - добър мач с доста приятни елементи откъм история. Завършекът обаче никак не ми допадна като booking. Може би загубите на Lethal щяха да дойдат повече, но можеха да измислят някакъв спор между него и Краля, което да доведе до нов успех на Драконите, този път взет от Fish като претендент за TV пояса. Струва ми се, че твърде рано пуснаха Кайл за титлата с оглед толкова внимателно градената им до момента история, но ще видим какво ще излезе.

Като цяло просто приятно шоу с един прекрасен мач от Роди и Okada. За мен мачът на Briscoe-тата смъква от оценката ми, но това е само лично мнение. Чакам ASE.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...