Jump to content

Братята Diaz и Khabib Nurmagomedov участват в brawl на WSOF

neshev

Recommended Posts

U_think_U_Know_Me

Трябваше да викнат един четвърти циганин с кавал и той да вдигне малко шум, за да са поне квартет...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

antropophagus

Значи, още не знам подробности какво точно е станало между хората на Кабиб и Диаз, ама щях да се изкефя ако не се беше случило това и съответно не бяха изведени от събитието, а вместо това веднага след финиша в мейн евента да бяха щурмували в клетката и да направят здрав джумбуз с жертва Палхарес. Това имаше потенциал да е по-добро и от Nashville мелето в Strikeforce. :laugh:

MainEventer

Стоктънските тъпаци трябва да знаят, че има и по-опасни места от тъпото им гето. Например Махачкала, Дагестан. Нещо взеха много да им стават изцепките и то срещу човек, който така или иначе е класи над тях.

dr jack levine

Стоктънските тъпаци трябва да знаят, че има и по-опасни места от тъпото им гето. Например Махачкала, Дагестан. Нещо взеха много да им стават изцепките и то срещу човек, който така или иначе е класи над тях.

По-опасно от пред Галакси няма, приятелче!!!:(

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Аз доколкото разбрах Нурмагомедов е разменил остри реплики с човек от компанията на Диаз и след това го е ударил.След това Ник си хвърля напитката към дагестанеца и вече става блъсканицата.

Диаз със сигурност имат вина за тия простотии,но не е честно само те да бъдат обвинявани.

Nurmagomedov явно не е разбрал, че не можеш да се правиш на мъж пред братята Diaz и, когато тръгваш да говориш помии, трябва да си готов да изядеш пердаха. При тях няма hype, като се отваряш трябва да си готов. 

В случая са му казали да излезе на паркинга да се разберат, но понеже там няма wrestling, Nurmagomedov е насрал и е трябвало да се разберат в публиката. Смешни са ми такива като него, големите мъже, а после бягат. В MMA-я, братята Diaz са единствените останали дето са истински, другите и в клетката, а и извън нея, само бягат и говорят. 

antropophagus

Чак пък 2 в 1, Нурмагомедов също си е имал другарчета с него, не е бил сам.

Nurmagomedov сега пък бяга от мач с Diaz, защото не му бил на нивото, LOL. Khabib не се е бил 18 месеца, Diaz е идеалният съперник за завръщане. Перфектен за него стилистически мач, а Diaz все още е голямо име. Don't be scared, homie.

"I need to respect his fans," Khabib added."They want me to fight in fierce battles against the best opponents. I have to respect my fans and I will accept the challenge against only the best athletes."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...