U_think_U_Know_Me Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Трябваше да викнат един четвърти циганин с кавал и той да вдигне малко шум, за да са поне квартет... Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
Gooner_4 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=vbdFSFb0TDs Link to comment
antropophagus Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Значи, още не знам подробности какво точно е станало между хората на Кабиб и Диаз, ама щях да се изкефя ако не се беше случило това и съответно не бяха изведени от събитието, а вместо това веднага след финиша в мейн евента да бяха щурмували в клетката и да направят здрав джумбуз с жертва Палхарес. Това имаше потенциал да е по-добро и от Nashville мелето в Strikeforce. Link to comment
MainEventer Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Стоктънските тъпаци трябва да знаят, че има и по-опасни места от тъпото им гето. Например Махачкала, Дагестан. Нещо взеха много да им стават изцепките и то срещу човек, който така или иначе е класи над тях. Link to comment
dr jack levine Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Стоктънските тъпаци трябва да знаят, че има и по-опасни места от тъпото им гето. Например Махачкала, Дагестан. Нещо взеха много да им стават изцепките и то срещу човек, който така или иначе е класи над тях.По-опасно от пред Галакси няма, приятелче!!! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
Gooner_4 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Аз доколкото разбрах Нурмагомедов е разменил остри реплики с човек от компанията на Диаз и след това го е ударил.След това Ник си хвърля напитката към дагестанеца и вече става блъсканицата.Диаз със сигурност имат вина за тия простотии,но не е честно само те да бъдат обвинявани. Link to comment
neshev Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Nurmagomedov явно не е разбрал, че не можеш да се правиш на мъж пред братята Diaz и, когато тръгваш да говориш помии, трябва да си готов да изядеш пердаха. При тях няма hype, като се отваряш трябва да си готов. В случая са му казали да излезе на паркинга да се разберат, но понеже там няма wrestling, Nurmagomedov е насрал и е трябвало да се разберат в публиката. Смешни са ми такива като него, големите мъже, а после бягат. В MMA-я, братята Diaz са единствените останали дето са истински, другите и в клетката, а и извън нея, само бягат и говорят. Link to comment
ShwN Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Големи мъже са, че искат 2 в 1. Съмнява ме дагестанец да говори и бяга. Link to comment
antropophagus Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Чак пък 2 в 1, Нурмагомедов също си е имал другарчета с него, не е бил сам. Link to comment
antropophagus Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 photobombing level: 420 209 Link to comment
neshev Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 Nurmagomedov сега пък бяга от мач с Diaz, защото не му бил на нивото, LOL. Khabib не се е бил 18 месеца, Diaz е идеалният съперник за завръщане. Перфектен за него стилистически мач, а Diaz все още е голямо име. Don't be scared, homie."I need to respect his fans," Khabib added."They want me to fight in fierce battles against the best opponents. I have to respect my fans and I will accept the challenge against only the best athletes." Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.