Jump to content

Conor McGregor - обща тема

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Conor вкарва филми, че се пенсионира:

Posted

Това защото не му дават нов незаслужен тайтъл шот ли е? Или защото няма да получи дял от UFC, както се надява от доста време? Честно казано грам не ми пука вече, но можеше поне да завършат трилогията с Нейт. Не, че не очаквам "изненадващо" да се върне. 

Posted

Както винаги, всичко опира до пари. UFC му хванаха блъфа и ще се наложи ESPN да се намесят. При всички положения, очаквам Conor да се бие отново докрая на годината.

Posted

Аз пък мисля, че е взел трик от книгата на Floyd, сега обявява пенсиониране и след година-две изненадващо обявява завръщането си към ММА, като UFC ще представят мача му (вероятно срещу някой бивш опонент, в идеалния случай Khabib/Nate), като "return of the biggest star of all time" и съответно чупят всички рекорди по продажби. Ясно е, че му остават 1-2 мача, така може да направи максимално пари и да се вдигне най-много шум като малко ги поотложи.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

• 3 weeks later...
Posted

В интервю с MMA Junkie McGregor каза, че вече още води преговори с UFC относно завръщане в октагона 😂

In talks, in thoughts, and always and forever, In training!

Не бих казал че съм изненадан, но както бях казал и в горния си коментар, просто очаквах да мине поне една година преди да започнат тези приказки и да се шуми около завръщане. Сега нищо чудно наистина да го видим в нов мач към края на годината. 

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Тръгна слух, че се гласи Конър - Алдо 2  :beer:

Posted

Честно казано такъв тип мачове с Конър ми се гледат през 2019. Не виждам смисъл в това да го бутат срещу хора като Хабиб и Тони, които към момента са фокусирани само към спорта и целта им е само и единствено титлата. Ясно е, че мача с Алдо е закъснял  около 4 години, но все още ще има интерес, а и UFC със сигурност ще отделят достатъчно време за промоция и няма да си вкарат автогол, както с МакГрегър-Хабиб. Иначе трилогията с Диаз винаги е вариант и ще буди интерес, особено ако Нейт бие Петис другия месец.

• 4 weeks later...
Posted

Този видимо не е наред с главата в момента, нищо чудно да е станал зависим. 

• 4 months later...
Posted

В лагера на Каубоя пък грам не били притеснени, защото Конър имал само една левачка. :D Като цяло е вярно, че Серони има повече оръжия в арсенала, но мен лично ме съмнява да издържи. 

Posted

Бая мишки си църкат срещу Конър, всички искат да се докопат до мач с него, сякаш е някакъв джобър и ще си вземат тлъстият чек едва ли не на ходом. Надявам се на категорична победа в първия рунд, след което да е готов бързо за нов мач. В никакъв случай не подценявам и Каубоя, но искам двамата да се хвърлят от първата секунда. 

• 1 month later...
Posted

Конър Макгрегър преговаря с UFC за битка с Джъстин Гейтжи. Това споделя известният ММА журналист Ариел Хелуани в неговото шоу. Според негов източник ирландската супер-звезда и Гейтжи ще се премерят сили в полусредна категория. Американският журналист добавя, че преговорите са все още в начален етап и двубоят не е потвърден официално.

Подобен мач звучи логично и изглежда ще е за определяне на следващия претендент, ако се случи. 

Малко тъпичко става за Хукър, който записа огромна победа миналата седмица и който предизвика на свой ред Гейджи. Дан заслужава да играе в мач за претендентското място и ще е сериозна гавра, ако от UFC го отебат да чака. А ще е още по-голяма Гавра, ако Конър си провежда мачовете от LW в WW и всички се правят, че не го виждат това.  Предполагам, че като си най-голямата звезда - може. :unsure:

• 3 months later...
Posted

Conor се пенсионира за стотен път. :rofl:

• 1 year later...
Posted

Пак се е надрусал мършата. 😂

image.png 

Posted

Това по масата не вярвам да са трохи от хляб:lol:

IMG_20210913_120505.jpg

• Haha 1
The Olimpic Hero
Posted

Отишъл на наградите на MTV, поискал да се снима с Машин Гън Кели, но рапърът му отказал. Конър се ядосал и му скочил на бой, хахахахахаха. Нашмъркан нечовек.

• Haha 2

Posted

Тоя е живото доказателство, че като ти дойдат парите повече от акъла, нищо хубаво не те очаква. :blink:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

А не дойде ли времето от годината в което обикновено обявява, че се пенсионира от спорат :(

Posted

Май трябва пак да срещне обидени дагестанци и да се укроти малко 🙈