Jump to content

Conor McGregor - обща тема

Recommended Posts

Posted

Баси. мислех че тия ризи тип покривка на баба -  фенка на Локо София са модерни само в Плаза и Котън. :(

• Upvote 2
Posted

Голям е. Не може да се отрече. Преди битката с Алдо, му бях гледал само още една-предишната. Биваше, ма си виках, че няма как Алдо да загуби. Свалих ппв-то, мача почва, почти накрая, гледам екрана и си викам- че то има 5 мин, някой ще лапне хурката ей сега. Да, изненадата ми беше огромна след това.

Дотук добре, но си мисля, че няма как да стане същата хава с Рафаел. Бразилеца е добиче и ще го гняви много, много лошо.

3kuoda.gif

Posted

Пичове стриймове има ли за тоя мач, че ми е сефте и съм надъхан.

• 2 weeks later...
Posted

Срещу # Гласували
The Olimpic Hero 1 hacky
Bobotsi 1 Farest
Не Гласували 14 LightOne, Bobotsi, Loop, Jack Bauer, MJ23, THE ENEMY, Radox, kabakov, OyeaH, Dudley, The Olimpic Hero, BiZkiT, Prince10, Price
За елиминация са нужни 9 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 22.05.2021.
Posted

Thanks for the support и ill be back туитовете започват скоро... 

#whowillentertainusnow? :((

• 2 months later...
Posted

Conor проговаря след фиаското покрай UFC 200:

Както и за евентуален двубой с Floyd Mayweather Jr.:

• 4 months later...
Posted

MCGREGOR ОТГОВОРИ НА DANA: ЩЕ ВИ ТРЯБВА АРМИЯ, ЗА ДА МИ ВЗЕМЕТЕ НЯКОЙ ПОЯС

Шампионът на UFC в категория “перо” Conor McGregor косвено отговори на президента на компанията Dana White, който заяви, че “Mystic Mac” ще трябва да оваканти един от поясите, ако победи Eddie Alvarez на UFC 205 и спечели и титлата в лека категория.

Тогава McGregor ще се превърне в първият боец в историята на UFC, който е бил шампион в две различни категории по едно и също време. Според Dana White обаче, Conor ще трябва да избере с кой пояс да се раздели в последствие.

Самият McGregor ясно даде да се разбере, че изобщо няма подобно намерение, изразявайки желанието си да задържи и двата пояса.

“На тях ще им трябва цяла армия, за да вземат един от двата ми пояса. Един ще бъде тук, а другият там, а аз ще продължа да избирам кого да унищожа”.

“Ще сложа единия пояс на едното си рамо, а другия - на другото. Ще им трябва ши*ана армия, за ми пипнат поясите”.

• Upvote 1

-

U_think_U_Know_Me
Posted (edited)

Че с два колана на рамо ще има ли кардио да ходи с тях 5 минути? Да се редуват с Любо Чука на по две минути и половина.

Edited by U_think_U_Know_Me
  • Upvote 2

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

• 7 months later...
natopor4en
Posted

Конър МакГрегър младши. 

• Upvote 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

След победа на негов съотборник, на Bellator 187, Conor McGregor нахлува в клетката, което води до разправа между него и реферът Marc Goddard:

• Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted

Ирландските медии, без да назовават имена, публикуваха информация, че Conor се е сбил с някакви ирландски мафиоти в кръчма. Разрових се в интернет и май не му е първото подобно провинение. Този път обаче се е спречкал с грешните хора. 

• Upvote 2
ShiningWizard
Posted (edited)

Скоро ще има lipsvash mi je conore

Edited by ShiningWizard
Posted (edited)

В доста ирландски медии се тиражира цифрата 900 000 като обявена кръвнина от Конър . Посегнал е да удари някакъв там и тупаника отива в въпросният тип , който решил да направи най-адекватното нещо и изкочил пред замаха точно на Конър . Разправя се , че бил или каналджията на мафията там или бащата на каналджията , все тая . Реално е разглобил физиономията на тоя с един тупаник , което не е толкова учудващо .

Така като го гледам нашият го боли кура колко пари му искат и какви хора са тръгнали след гъза му . Има толкова много пари и медиини изяви , че с право може да се мисли за недосегаем .

Edited by gardax
  • Upvote 4
  • 1 month later...
Posted (edited)

Dana White най-накрая намери смелост да изрече логичното.

"Ако Conor иска да се бие през март, можем да уредим среща между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson, като шампионът ще се изправи срещу Conor за титлата. Ако обаче той реши да си стои просто ей така до следващата есен, ще трябва да изправим Khabib срещу Tony за шампионската титла, вместо за временната. Въпрос на време. Не можем вечно да продължаваме по този начин, без да даваме на останалите възможност. Tony си заслужи позицията. Khabib също. Списъкът продължава. Титлата трябва да бъде вкарана в действие."

Edited by Unconquerable
  • Upvote 2

-

• 2 months later...
Posted

Конър е станал рекламно лице на "Burger King" за новият им сандвич. 

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
The Olimpic Hero
Posted

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Конър МакГрегър стана баща за втори път.