Jump to content

Conor McGregor - обща тема

Recommended Posts

Понеже има доста фенове във форума е хубаво да има тема, в която ще се пускат всичките му интервюта/коментари и прочие.

Edited by neshev

Аз UFC не следя, откакто Brock се махна, но доста се говори за тоя пич из сайтовете и реших да му попрегледам интервютата. McGregor е един селяк с голямо самочувствие, но понеже е непукист и засега трупа добри победи, неговите хора му се кефят. Облича се малко а ла Ric Flair през 80-те с шарените костюми и цаките, но за мен е далеч от неговото излъчване на класа и стил.

За уменията му не мога да говоря, защото не съм достатъчно компетентен, но победите му към този момент са красноречиви. Естествено непобедими няма, така че в дадена ситуация бравадото му ще падне.

McGregor отново атакува Mayweather :D

„Аз съм в най-добрата форма на живота си. Чувствам, че никой не може да ме спре, включително Флойд Мейуедър. Имам преимущество над него в обсег, бързина и съм по-умният боец. Ясно е за всеки, че този човек не може да чете. Как тогава е възможно да „прочете“ движенията ми по време на бой? Няма да знае какво да прави. Толкова силно ще ударя Мейуедър, че ще се научи да чете!“

• Upvote 4

-

^ Фен съм на McGregor, но такива думи по адрес на Mayweather не вещаят нищо добро за Conor. :D

• 2 weeks later...

Франки Едгар по-добре да бъде нащрек, че току-виж някой пак се контузил до декември.

[b]Thank you EDGE! [/b]

• 2 weeks later...

В xwt са пуснали торент с всичките му мачове в UFC (не, че са много). В първите си срещи се държи повече като човек, последните мачове явно изтрещява. Преди мачът му Пойрие, МакГрегър не будеше особен интерес при мен, така че не съм му обръщал кой знае какво внимание. След това се заговори изведнъж за него като за някаква огромна звезда, победи Пойрие, Сивър и стана едва ли не най-голямото име в ММА-я. 

Че прави пари - ясно е, но мисля, че хайпът около него е прекален. Оставям настрана траштолка и това, че е ирландец, харизматичен и прочее. Като боец впечатлява единствено с нестандартните си удари с крака и в действителност добър бокс (той е бил и шампион във ВБ при аматьорите май). Това принципно е нещо много хубаво, но крайно недостатъчно. На земя е много постен когато е отгоре. Той просто читав удар не може да нанесе. А в гард срещу Мендес се защитаваше ужасно. Отвориха му главата набързо и нататък не продължи никак добре.

Виж, това, че не се защитава добре от сваляния, за това си промених мнението, като му гледах всичките срещи сега. Определено не е толкова бос в борбата. Да, не е нещо феноменално, но не е и чак такава трагедия. Това, че Мендес го въргаляше като куче патък, е друг въпрос, но американеца просто е уникум в това отношение.

Дано мачът с Жозе Алдо да се случи тоя път, защото определено е една от най-силните вражди в ММА-я изобщо. Иначе не мисля, че шампионът може да бъде детрониран тук. Ако Конър не покаже нещо различно от мачовете си досега, не го виждам особено. Ако играе така агресивно, Алдо ще му е строшил краката до третия рунд. На земя не го виждам да издържи, а да се бори - дума да не става.

Евентуално някоя тупаница, ако влезе, това му е шансът на МакГрегър. Удря силно и при някоя размяна всичко е възможно. Но пък при размени Конър е човекът, който греши, а не Алдо. При почти всичките си мачове МакГрегър е допускал да му влизат чисти удари, тръгне ли да атакува с ръце. Ако Жозе прилича на себе си в този мач, щото от доста време вече не се е бил, не виждам как тия грешки ще минат безнаказано.

Няма да се изненадам Канър след тоя мач, ако го загуби, да мине в горната категория. Просто там има повече звезди, с които да прави пари. Петис, Нейт Диаз, Нурмагомедов, Сероне - идеални са за големи мачове, които ще draw-ват страшно много.

• 2 weeks later...

ExEGeH7.png

Уловихте ли този момент от пресконференцията на UFC, в който президентът на организацията, Dana White прошепна нещо на Conor McGregor?
Много хора го видяха, защото беше точно когато ирландецът се развихри и започна да пръска люти закани към всички бойци около него. Много от феновете мислиха, че White е помолил McGregor да се успокои.
Изглежда обаче, че става въпрос за нещо по-забавно.
White сам сподели какво е казал на Conor.

"Казах му, че ципа му е разкопчан. Това е. Всички си мислиха, че съм му казал да се успокои. Ципът му беше разкопчан.
Той скачаше срещу всеки и говореше глупости за всички, а ципът му бе разкопчан."
Edited by Monteso
  • Upvote 1

-

• 2 weeks later...

Леко старо, но няма как да не присъства въпросната пресконференция, в която на пук на всички звезди, Conor McGregor тотално открадна шоуто и разменяше словесни нападки с почти всички + доста разгорещен staredown с Aldo:

+ Цялата пресконференция:

• 1 month later...

Вчера публикувахме откъс от последния епизод на The Ultimate Fighter, в който отборите на Urijah Faber и Conor McGregor се спречкаха.(ВИДЕО1)
Сблъсъкът дойде след като на Cody Garbrandt му омръзна да слуша как McGregor обижда Urijah Faber и нарича шампионът в категория петел, TJ Dillashaw "змия в тревата".
Сега вече имаме и пълния запис на това какво се случва след спречкването, както и McGregor, който провокира TJ Dillashaw лице в лице.
(ВИДЕО2)

Edited by Monteso

-

След 12 декември Конър Макгрегър години наред ще е най-голямото име в UFC и то с много над останалите! Отдавна каза, че 2015 ще е неговата година и за момента всичко върви по план. Лично според мен имаше доза късмет с контузията на Алдо, но просто умението му да се самопромотира го поставя над всички останали. Trash talk, trash talk, но рекордите за най-продавани PPV-та до колкото знам го държи ивент с неговото име, а този, който предстои ще разбие рекордите! И не си мислете, че всичко това е случайно, той е one man show. Изключително добър страйкър, на земята, обаче е слаб, но не в това му е най-силната страна. Това, което ще го постави с много над останалите освен разбира се подхода му да е скандален е и ПЕРФЕКТНАТА му психика. По време на бой не спира да говори на опоненте си, което не си мислете, че е безефктивно, а Алдо, който най-вероятно е по-добрият боец, ще загуби просто защото месеци наред е извън кожата си, очаквам по време на двубоя да е адски агрисен, което ще му попречи и МакГрегър ще победи.

• 3 weeks later...

Не мога да повярвам, че толкова много хора харесват подобно поведение. Разбирам да им е интересен - и на мен ми е, но да го адмирират и да го подкрепят - това не мога да го разбера.

Много рядко стискам палци за някой боец конкретно, но точно в този мач се надявам Алдо да го размаже. Този човек е обратното на всичко, на което учат бойните изкуства - на смиреност, на уважение, на вътрешен мир. Дано наистина всичко това да е просто някакъв циркаджийски имидж, който му помага да печели пари, защото, ако си вярва, не искам да живея в свят, в който подобни хора постигат толкова много.

Алдо е феноменален боец, никога не се е държал арогантно с някой, винаги е подхождал с уважение към противниците си, въпреки че доколкото помня беше бедно момче. Не заслужава подобно отношение и да бъде наричан "кучка" и прочее.

• Upvote 4

antropophagus

Конър МакГрегър хич не е глупав, има много тактически подход в действията му - в това отношение го харесвам. Но и на мен не ми допада имиджа му, въпреки че по всяка вероятност си е нагласена работа като цяло. Раздава го дупЕ и говори и се държи като някъв селяк (не знам защо изведнъж се сетих ето за тоя позабравен играчок https://www.youtube.com/watch?v=XcyzLyZeqf4). Просто не мога да се идентифицирам с такова поведение, не че него го ебе, защото прави кинтите. За сеир и да забавлява масите върши перфектна работа, не може да му се оспори.

12 hours ago, gboy said:

Не мога да повярвам, че толкова много хора харесват подобно поведение. Разбирам да им е интересен - и на мен ми е, но да го адмирират и да го подкрепят - това не мога да го разбера.

Нали осъзнаваш, че всичко е театър? 

За него може и да е театър и да го прави просто заради парите, но хората, които го подкрепят си му се кефят на това поведение. Тях не мога да ги разбера.

7 hours ago, gboy said:

За него може и да е театър и да го прави просто заради парите, но хората, които го подкрепят си му се кефят на това поведение. Тях не мога да ги разбера.

Тук 90% сме просветени в кеча и като такива оценяваме уменията на микрофона на хора във всички сфери, а McGregor е един от най-добрите в това, което прави.

На другата страна на монетата, от която идваш ти, има също толкова хора, които върло подкрепят McGregor заради причините, поради които много хора го мразят. В общество, където се налагат форми на поведение и държание, които са в разрез с идеологията на не малка част от населението, е мотивиращо да видиш човек, който може да се държи толкова освободено и политически некоректно, а в същото време да е толкова успешен. McGregor експлоатира това противоречие и реализира максимално финансовия си потенциал. Няма как да виня човек, който иска да изкара възможно най-много пари, особено в спорт, където имаш ограничени възможности. Лично аз съм доволен, че и Aldo ще изкара заслужените пари, а това става благодарение на hype уменията на McGregor. Иначе McGregor винаги е уважавал съперниците си след мачовете, като Rousey беше изключително непрофесионална и се държеше нелепо, дори и след победите, но на нея и беше простено, допреди една седмица.

Когато си 6-0 в UFC, с 5 нокаута и имаш победи над хора като Holloway, Poirier и Mendes, няма значение какво говориш. В клетката, McGregor показва техники, които допреди това си мислехме, че са непродуктивни. 

Edited by neshev
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Текстът по-надолу звучи като приказка, но все пак смятам, че си заслужава да се публикува. Единствения въпрос който ми изниква в съзнанието след него е "Защо аз никога не попадам на такава жена?

-

• 2 weeks later...
The Olimpic Hero

Поредното култово/брутално промо от Conor. Никога не е имало човек в MMA с по-голяма увереност. Anderson Silva, неее, Conor е нещо друго. Нереална харизма, нереална увереност. Нямам търпение да нокаутира dos Anjos в първия рунд.