Jump to content

UFC: Aldo vs. McGregor на Cowboys Stadium?


neshev

Recommended Posts

Първоначално се смяташе, че UFC ще заложат на традиционната си дестинация - MGM, но според източници е много вероятно UFC да направят шоуто в стадиона на Dallas Cowboys. Интересно е, че WWE ще проведат следващата си WM там. Все още няма точна дата за шоуто, но добър знак е, че McGregor е почти възстановен, а се очаква съвсем скоро и на Aldo да му бъде разрешено да тренира. 

Link to comment
The Olimpic Hero

Огромна новина е това за историята на UFC ако се случи. 100 000 души могат да се съберат на подобно събитие. И това още повече ще докаже колко много Dana White вярва в draw силата на Conor McGregor. Реално на стадиона на Dallas могат да се изсипят 40-50 хиляди ирландци, както и 20-30 хиляди бразилци, както и още други фенове на UFC. Би било нещо велико, което ще надмине всичко, правено в историята на този спорт.

               

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Нешев, имаш ли информация дали контузията на Алдо реално е от типа "може и да не се върне същия боец" и горе долу какви са коефициентите за двобоя им?

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment

Нешев не знам какво ще каже, но аз мога да ти кажа, че ребрата зарастват добре и ако счупването е едностранно и единично би трябвало да има пълно възстановяване.

Link to comment

Няма да има проблеми, въпреки че многобройните му контузии определено някога ще си окажат своето. Парадоксалното е, че ако беше някаква сериозна контузия, можеше и да се бие нея, но със спукани/счупени ребра не можеш да правиш нищо, дори самото възстановяване да трае няколко седмици.

След последния му мач, McGregor е фаворит с 1.66. Това са предварителните коефициенти и вероятно ще се сринат в полза на McGregor, тъй че, ако ще се залага за McGregor е добре да е колкото възможно по-рано и съответно, ако е за Aldo е добре да се чака дни преди мачът им, който вероятно ще се състои декември. Тиражира се 5 декември, когато Dallas Cowboys няма да са домакини, въпреки че цялата работа е далеч от потвърдена. Името Cowboys Stadium постоянно се тиражираше през годините и все още не сме видели MMA event там. 

Link to comment
  • 3 weeks later...

Има слухове,че следните мачове се готвят за 5 декември на този стадион.

Aldo vs Mcgregor

Dillashaw vs Cruz

Rousey vs Tate

Jacare vs Romero

JDS vs Overeem 

Reem дори е постнал снимка в туитър.

Link to comment

Дайна иска рекорди, ясно е :D ... друг е въпросът дали не се гърмят тия мачове напразно.

 

Link to comment

Това е dream card от UFC Tonight, няма много общо с реалността. Rousey vs. Tate 3 се спекулира, че ще е на едно шоу с McGregor - Aldo, но нещата са далеч от официални. Дори Cowboys Stadium е много рисков, Las Vegas си остава сигурната дестинация.

Overeem го е споделил това, защото лобира сериозно за двубой с JDS, което е леко комично, след като в миналото бягаше от него доста сериозно. След като JDS видимо загуби крачка-две, явно Overeem е събрал смелост, но се съмнявам, че JDS на този етап ще има проблеми да накаже въпросителния chin на Overeem. 

Link to comment

Според Tito, който е гъст със Cyborg, UFC са и предложили мач срещу Rousey на Cowboys Stadium. По всяка вероятност, Tito фантазира, а и е съмнително UFC да и предложат title shot, без да се убедени, че ще може да направи 135.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...