Jump to content

UFC: Conor McGregor и Urijah Faber ще са треньорите в TUF 22


neshev

Recommended Posts

 

Шоуто ще бъде с формата "Americans vs. Europeans", като Faber ще е треньор/ментор на американците, а McGregor ще наставлява европейците. Шоуто ще започне да се излъчва от 9-и септември. Въпреки че двамата имаха спречкане преди миналото UFC, двамата няма да се бият помежду си на края на шоуто. 

Link to comment

Отчаян ход на Dana да се опита да спаси TUF с популярността на McGregor.

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Ясно, значи скоро няма да гледаме Алдо срещу МакГрегър.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Отчаян ход на Dana да се опита да спаси TUF с популярността на McGregor.

TUF е обречен формат, дори McGregor няма да може да го възроди long-term. Същност е по-скоро обратното. Използват този подиум за да дадат още TV време на McGregor, както го направиха с Rousey, въпреки че тук няма да видим мач между двамата, поне на този етап.

Ясно, значи скоро няма да гледаме Алдо срещу МакГрегър.

Гласят го за януари 2016. Aldo не се знае колко време ще се възстановява от контузията, но McGregor е по-проблем, защото пак има проблеми с колената и ще трябва да се възстановява известно време. По принцип по това време им е едно от най-важните шоута и винаги си оставят големите шоута за тогава. Другите опции са Superbowl шоуто и UFC 200 през юли, но те са доста далеч. Като гледам и CM Punk цели дебют в началото на другата година, като няма да се учудя и той да дебютира тогава. Според мен ще се опитат да направят някакво грандиозно шоу и няма да са само McGregor и Aldo, а вероятно ще сложат още един мач за титла преди тях, както го направиха сега. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...