Jump to content

ROH Death Before Dishonor XIII- 24 юли 2015


Iceman33

Recommended Posts

roh072415.jpg


ROH World Championship
Jay Lethal © (
w/ Truth Martini) vs Roderick Strong

6UEIRRV.jpg


4 Corner Survival Match for the ROH World Tag Team Championship
The Addiction
© vs. War Machine vs. The Kingdom vs. reDRagon

IvpySPM.jpg

No Disqualification
ACH vs. Adam Page (w/Colby Corino)


xachvspagedbdxiii.jpg

Singles Match
Moose (w/Stokely Hathaway) vs. Cedric Alexander (w/Veda Scott)

moosevscedricdbdxiii.jpg

Tag Team Match
The Briscoes vs Roppongi Vice

briscoesvsrpgvicedbdxiii.jpg


Singles Match
Adam Cole vs Dalton Castle

colevscastledbdxiii_1.jpg


Singles Match
Will Ferarra vs Silas Young

ferraravsyoungdbdxiii_1.jpg

 

 

 

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment
  • 3 weeks later...
degenerat 2

Покрай climax-a го изгледах чак сега, но да не оставям шоуто без коментар.

Silas Young vs Will Ferrara - в общи линии биващ мач. Young си беше страхотен както винаги, а явно и ще смени finisher-a, което също ми харесва.

Cedric Alexander vs Moose - добър мач и поне за мен правилен победител. Moose показа някои доста добри неща (особено за човек с неговите габарити), имаше достатъчно история, а Веда я оставям без коментар - прекрасна. Не знам накъде ще върви историята им, но се надявам Alexander да излезе от небитието и миналогодишният му push да не отиде по дяволите.

The Briscoes vs Roppongi Vice - както казах и след Best In The World, гледал съм твърде много от Jay и Mark, срещу всякакви противникови отбори и някак съм им се пренаситил. Самият мач ставаше, дори имаше някои много силни моменти, но имах чувството, че с малки разлики, съм го гледал и преди. Все пак Romero vs Mark беше първокласен цирк, така де, комедия.

Adam Cole vs Dalton Castle - нямам нищо против Castle, но си мисля, че трябва да го използват главно в комедийни сегменти и мачове, срещу Cole трудно бих го приел сериозно. Успяха да изградят срещата, което ме изненада, дори и някаква драма се създаде, макар просто да очаквах момента в който Adam ще сложи края. Дано оттук нататък тръгне нагоре, време е да се завърне, където му е мястото - като главният човек в компанията. При Castle и Young имаме продължение, доста би могло да се извлече от враждата им.

Adam Page vs ACH -  страхотен мач, който многократно надхвърли очакванията ми. Двамата са избора ми за следваща топ звезда в ROH и мисля тук наистина показаха защо. Цялата история с Whitmer и края решен от него също ми харесаха много. Гилотин драйвъра от ръба през масата беше ненормален, мислех че подобни ходове завинаги ще останат патент на CZW, така че съм приятно изненадан.

The Addiction vs The Kingdom vs reDRagon vs War Machine - началото тръгна твърде стандартно и нямаше нещо по-особено, но след като набраха скорост и нещата придобиха по-spot fest привкус, мачът стана много добър. И трите отбора се постараха и бързото темпо вдигна нивото.  Радвам се, че The Addiction запазиха, тъй като въпреки чудесния начин по който тръгна рейнът им, откакто са с титлите не показаха почти нищо.

Jay Lethal vs Roderick Strong - страхотен главен мач, въпреки че бях по-скоро скептично настроен за него. Роди твърде много пъти, беше job-вал на даден нов шампипон, но тук наистина изградиха срещата перфектно. Не повярвах, че има шанс да спечели, но след 30 минути я имаше надеждата да не загуби. Със сигурност това не е "най-добрият мач за титлата в историята", както коментаторите пробваха да ни убедят, но е най-добрият в последните години и 'match of the year' за момента (надали нещо ще го надмине и до декември) що се отнася до ROH. В общ план, ако имаше поне 0,1% шанс Strong да cпечели, щях да кажа, че това е най-гениалното нещо, което съм виждал, но и така не мога да се оплача от каквото и да било. За 60 минути почти нямаше почивка, нямаше бавене, а много скорост и чудесна история. Много силна първа защита за Jay и истински mark out за мен. Знам, че повечето фенове едва ли са харесали мача толкова, но въпрос на мнение.

Като цяло повече от доволно шоу. Главният мач беше невероятен и ще остане редом до най-големите ROH класики, а останалата част, макар и по-скучна в някои моменти, също предложи силни моменти и мачове.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...