Jump to content

UFC 189 "Mendes vs. McGregor" - 11 юли 2015


neshev

Recommended Posts

UFCPoster189.gif

Date: July 11, 2015
Venue: MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, Nevada
Live on PPV

 

Main Card (PPV):

145 lbs.: Chad Mendes (17-2) vs. Conor McGregor (17-2) (UFC Interim Featherweight TItle)
170 lbs.: Robbie Lawler (25-10) (c) vs. Rory MacDonald (18-2) (UFC Welterweight Title)
145 lbs.: Dennis Bermudez (14-4) vs. Jeremy Stephens (23-11)
170 lbs.: Gunnar Nelson (13-1-1) vs. Brandon Thatch (11-2)
135 lbs.: Brad Pickett (24-10) vs. Thomas Almeida (19-0)

Prelims (on FOX Sports 1):

170 lbs.: Matt Brown (21-13) vs. Tim Means (24-6-1)
170 lbs.: John Howard (22-11) vs. Cathal Pendred (17-2-1)
170 lbs.: Mike Swick (15-5) vs. Alex Garcia (12-2)
135 lbs.: Cody Garbrandt (6-0) vs. Henry Briones (16-4-1)

Prelims (on UFC Fight Pass):

125 lbs.: Neil Seery (15-10) vs. Louis Smolka (8-1)
155 lbs.: Yosdenis Cedeno (10-4) vs. Cody Pfister (11-4-1)

Link to comment

Майк Суйк го забравихме, че е жив. А като се сетя, че едно време за тайтълшот се говореше. Иначе ППВ-то си остава интересно и без Алдо, просто някак си имаш едно усещане, че е трябвало да бъде нещо много по-голямо.

 

Link to comment

Щото се изпочупиха да рекламират МакГрегър и сега той е златното момче.

 

Link to comment

И все пак е мега тъпо. За втори път слагат мач за временна титла за МЕ, докато в картата има среща за колан, в която реално се бие шампион...

Link to comment

Абе за Lawler не съм сигурен. Машинка е, ама MacDonald в 5 рунда има голям шанс да го накаже. Доста по-интересен мач ще е от МЕ-та...

Link to comment

Въпреки че този мач е за interim титлата, може би символично ще отговори на въпроса дали McGregor потенциално ще може да доминира тази дивизия. Иронично, win or lose, надали ще отговори на въпроса дали ще може да победи Aldo, но поне ще стане ясно дали ще има проблеми с wrestlers, които тази дивизия, а и в 155 има в излишък.

McGregor до някаква степен стана жертва на собствения си hype. Определено целият trash talk, hype и build на McGregor доста раздели хората, като в момента от едната страна са анти-McGregor феновете, за които McGregor е надценен боец, на когото са му избирали опонентите и не е нищо специално, докато от другата страна са die-hard McGregor феновете, за които той е следващото голямо нещо в MMA. И двете позиции са доста абсурдни. MCGregor надали е най-добрият MMA боец, който се е раждал, но McGregor в някои аспекти е доста напред от останалите и специално в MMA striking показва неща, които много рядко виждаме. Може да се критикуват опонентите му, но Holloway и Poirier са бойци с много качества, а McGregor ги размаза с лекота, въпреки че Holloway беше late replacement, но и McGregor тогава скъса ACL. Дори и middle-of-the-road бойци като Brimage, SIver и Brandao бяха размазани, както досега не се беше случвало. За това и нямам как да се отрекат тези победи и, ако видим пътят на други претенденти, тези победи са напълно достатъчни за title shot. Естествено, когато на върха са Mendes и Edgar, а McGregor не се е бил с нито един wrestler, дори и хора като Lentz, Bermudez, Guida и Lamas, нещата говорят красноречиво, че McGregor беше доста добре пазен, за което само адмирации от страна на UFC, защото така се градят звезди. Когато имаш талантлив strikre като McGregor е абсурдно да го пускаш срещу wrestlers, освен, ако не искаш преждевременно да свърши title run-а му.

McGregor е може би най-подобреният боец в момента. От времето, когато беше в Cage Warriors, сега виждаме доста по-добър боец. Преди беше типичният боксьор и още тогава най-добрият му удар беше straight left-а, който е може би най-точният и най-надеждният удар в MMA-я в момента. McGregor има изключителен KO power, един от малкото хора в тази дивизия, които могат да те свалят с единични удари, за което помага естествено, че е огромен за дивизията си. След като премина в UFC почна да вкара и много taekwondo ритници, които доста помогнаха на striking-а му. McGregor в момента има най-богатият арсенал от kicks в UFC. Wheel kicks, side kicks, tornado kicks, high kicks, spinning back kicks, switch knees, hook kicks, scissors kicks и прочие. Със сигурност не всички са точни, но определено ефективно успява да накара противника си да се изнерви и да му тръгне офанзивно. Като цяло и това е стратегията на McGregor. По принцип McGregor е counter-puncher, но понеже малко опоненти се опитват да го пресират, McGregor го прави сам и обикновено цели да накара опонента му да се опита да го удари, с което да може да контрира с left cross-а или uppercut-а. Ритниците не само изглеждат готино, но и успяват в това да разбият ритъма ти и да те накарат да атакуваш. За това и, ако може да се критикува McGregor, е това, че защитата му е леко въпросителна. Conor има доста добър chin и рефлекси, като почти всеки от опонентите му го е удрял чисто, но McGregor използва chin-ът си като примамка за да може да контрира, което го прави изключително добре. McGregor е от тези бойци, които нямат проблеми да ги удариш за да имат шанса да нанесат те 2-3 удара, което засега е доста печеливша стратегия. McGregor може да се измъква с такава стратегия, първо, защото има огромен reach за дивизията си и второ, защото рефлексите и скоростта му са изключително добри. Conor е много добър в това да пази дистанция и въпреки че няма постоянен jab, добре си използва дясната ръка за да контролира дистанцията и да разбива guard-a на опонента си с нея, което му отваря пролуки за straight left-а. 

С оглед написаното е очевадно, защо човек трябва да е разочарован, че не видяхме мача с Aldo, защото това щеше да бъде доста интересен двубой, между двамата най-добри striker-и в дивизията. Вместо това, в уравнението влиза Chad Mendes. Когато говорим за слаби страни на striker-и като McGregor, естественият отговор е добър wrestler. Този сценарии сме го виждали десетки пъти. Идва младият боксьор, K-1, taekwondo специалист и бива доминиран от скучния тривиален wrestler. Видяхме го с Daley срещу Koshcheck, видяхме го с Pettis срещу Guida, сега е ред и на McGregor да отговори на този въпрос. Двете загуби на McGregor идват точно със submission-и, въпреки че тогава беше изключително зелен, но това показва колко трудно е на хора, които са натурални striker-и да се адаптират. От тогава, wrestling-ът на McGregor се подобри и нямаше особени проблеми в Cage Warriors, въпреки че често боравеше с cage grap и други непозволени такитки. В UFC, Brandao успя да го притисне до клетката и Siver успя да направи double leg takedown, въпреки че не успя да го държи дълго време на земята. Може да се каже, че McGregor не е тестван от wrestler като Mendes и основното ще бъде, дали ще може да спре takedown-ите и дали ще може да се изправи, ако Mendes го свали. 

Когато говорим за Mendes е трудно да не се отбележи колко много се подобри в striking-а. Duane Ludwig направи чудеса и с него и от човек, който беше wrestlebot, Mendes си изгради един много ефективен и техничен striking, дори и да няма разнообразието на McGregor. При него ключовото е опасността от TDs, която той успява да използва за да fake-ва double leg-a и да прави uppercut/комбинации, с които успяваше на моменти да outstrike-ва дори човек като Aldo. За това и въпреки, че Conor ще има огромен reach, Mendes определено няма да е беззъб в striking-а и, ако успее още в началото да направи няколко takedown-а, това определено ще му отвори и striking-а, като е възможно да стане доста интересно и там. За McGregor ключовото ще е този side kick в коляното, който стана изключително популярен и е много добър начин да неутрализираш wrestler като Mendes. Освен това да държи нещата изправени, McGregor вероятно ще трябва да се раздели с повечето от ритниците си, защото Mendes може да ги използва за takedown, а и това, че е по-нисък тук му помага, защото ще може просто да ги slip-не и да го събори. Това ще е интересно, дали Conor ще даде респект на Mendes или ще продължи да хвърля всичко по него, което не знам дали ще е най-удачната стратегия, въпреки че наистина McGregor доста добре ги маскира. Естествено, ще трябва да си гледа дистанцията и да търси straight left-а, като си мисля, че ще трябва този път да е по-контролиран и да затегне защитата си, защото Mendes е изключително силов боец. Вече за Mendes добре ще е да използва outside leg kick-а, който McGregor отказва да парира и е нещо, което в пет рундов мач, може да си окаже влиянието. Очаквам Mendes да е търпелив. Според мен не е нужно да търси takedown-а, McGregor ще му даде много възможности да го контрира с TD и според мен не трябва да бъде нетърпелив. Определено ще е интересно да видим пак feint-овете и fake-TDD shot-овете, които ще отговорят на това как McGregor ще реагира на елитен wrestler-boxer.

В такива мачове не мисля, че някой може да прогнозира точно какво ще се случи, но Mendes за мен има по-лесен път към победата. Като оставим на страна, че на земята, според мен ще има доста явно предимство, дори в stand up-a, нещата не са черно и бяло в ползва на McGregor. Като добавим това, че McGregor има изключително тежък cut и се е готвил главно за striker в лицето на Aldo, това до някаква степен ще изравни това, че Mendes имаше две седмици подготовка. Каквото и да стане, McGregor няма да бъде изваден от дивизията и според мен ще бъде главно лице в нея дълго време. Със сигурност, за спорта и за UFC, ще е много по-добре, ако той победи, но дори и да загуби, McGregor е такъв талант, че ще се върне още по-добър от преди. 

Link to comment

Шъ драсна и аз два реда, че нъл много ги разбирам тез работи ...

Chad Mendes vs. Conor McGregor - когато иде реч за МакГрегър, трябва да кажем, че той не е надценен. Той е още по-зле, абсолютна енигма. Реално няма как да знаем какви са му уменията и трябва ли да е в мач за титлата, защото досега никога не се е пробвал срещу А класа съперник. Да, със сигурност е добър боец - той, ако не е, нямаше да е в UFC. Със сигурност е и част от елита, защото няма как иначе да нокаутираш страхотни бойци като Пойрие и Денис Сивър. Но тук иде реч за най-престижната титла в света, до която се добират 2-3 души на поколение в най-шантавия случай. И дали Конър има място в мач за въпросната титла на този етап никой не знае, защото досега никога не е излизал срещу баш каймака на дивизията - Чад Мендез, Франки Едгар, Къб Суонсън, Ламас ... Хора, срещу които трудно ще минат разни клоунски шутове, защото просто са като кучета и захапват при първа възможност и убиват. Със сигурност няма да мине и тактиката "я, ти ме фрасни, че да мога да те фрасна и аз". Така че на този етап аз си оставам много скептичен относно мястото на Конър сред най-добрите бойци. Засега не съм видял нищо от него, което да ме впечатли истински - добра тактика, стабилна защита, граплинг умения (и в стойка, и на земя) и прочее. Да, добър страйкър е, но това е необходимо условие, а не достатъчно такова. Е, може пък Конър да е добър боец във всяко отношение, просто е толкова страхотен страйкър, че да не му се е налагало да показва друго - кой знае, но се съмнявам.

Сега пред него се отваря страхотен шанс да се срещне с топ боец, който не се е подготвял и да се легитимира. Защото победи ли Мендес, смятайте, че хайпа покрай британеца ще изтрещи отвсякъде. Ако обаче загуби, ще е пълен смях да гледаме как той и UFC оправдават загубата му от боец, който е разбрал за мача преди две седмици. Ще измислят някаква глупост, но ще стои ужасно нелепо ...

Незнайно защо имам някакво странно усещане, че МакГрегър някак си ще бие, но ако трябва да залагам на здравата логика - Мендес е човекът, при който биха ми отишли парите. Няма нищо по-логично от това борбата да си каже думата и Конър да бъде доминиран 25 минути по всички параграфи.

 

Link to comment

Само на мен ли ми пука повече за Lawler vs MacDonald? Там ще стане уникален мач, ще се сцепят в стойка и има голям шанс някой да не изкара и 5те рунда...

Link to comment

"Клоунски шутове"? Не е сериозно това. McGregor има най-техничните ритници в момента. А това, че работят е по-скоро защото ги хвърля с перфектна техника. Вече че изглеждат така е едно, но и на Anderson и Machida изглеждат така, преди да почнаха да нокаутират хора с тях. Въпреки че McGregor не ги хвърля за да нокаутира някого, използва ги като jab за да контролира дистанцията и да ти разбива ритъма. Вече, ако говориш за mauy-thai ритниците му, там нещата са плачевни.

Честно казано не знам от къде тръгна това, че едва ли не McGregor се е бил с някакви абсолютни jobber-и. И за мен е смешно по такъв начин да получава title shot, но Mendes и Edgar срещу какви опоненти взеха такъв? Mendes за втория title shot се би с McKenzie, Meza, Elkins, Guida и Lentz. Защо никой не мрънкаше тогава? Edgar получи tile shot след 2 загуби от LW шампиона тогава, въпреки че бяха спорни. Сега победите са му над Oliveira, BJ Penn, Cub Swanson и Faber. McGregor според мен ще бие всеки в тази дивизия, който не се казва Aldo, Mendes или Edgar. Дори тях е възможно да бие, но реално е бил доста качествени бойци, които не отстъпват с много от тези, които Mendes и Edgar е трябвало да бият за да стигнат до title shot.

Иначе съм съгласен, че все още не знаем. McGregor спокойно може да е най-добрият MMA боец, който се е бил някога. Но ти гарантирам, че ако загуби, ще има много хора, които ще кажат, че McGregor не струва и само са го тикали до големи мачове, което е абсурдно. Никой не може да отнеме това, което направи досега, а то беше изключително. По такъв начин да биеш Poirer, Holloway, Siver, Brimage и Brandao си е впечатляващо. Във всяка друга дивизия щеше да е шампион, но в тази са Aldo, който е може би най-добрият в момента, Chad Mendes, който е най-добрият атлет в UFC, и Edgar, който беше шампион в горната дивизия, въпреки че беше сравнително по-дребен. 

Link to comment

Повечето победи на Чад Мендес при втория тайтълшот дойдоха срещу хора в победни серии и си заслужи мача за титлата. Още повече, че единствената му загуба в кариерата беше срещу Жозе Алдо. При Конър е обратното - победите му са срещу бойци, които идват от загуби. Да не говорим, че Денис Сивър идваше след загуба от Пойрие точно. А в ММА (а и не само там, по принцип е така в спорта) правилото е, че си толкова добър, колкото си бил в последния си мач. Затова у хората остана това усещане, че се е бил само с джобъри.

И че е преувеличено - напълно съм съгласен, защото не можеш да наричаш джобъри хора от и около топ 10. Но е проблем това, че МакГрегър буквално беше изстрелян от топ 10 на топ 1 и стои като изкуствено бутане. Затова и феновете го приемат със скептицизъм (меко се изразявам). 

Но ти гарантирам, че ако загуби, ще има много хора, които ще кажат, че McGregor не струва и само са го тикали до големи мачове, което е абсурдно.

 

Лично аз даже ще го кажа. :D И защото не го тикаха в големи мачове - напротив, той си е за там, а защото го натикаха за най-големия възможен мач, а за там не е или поне не е показал, че е.

Цялата тая работа мога да я обобщя така - МакГергър показа много умения, но прескочи последното ниво.

------------------

Относно Едгар - неговият тайтълшот дойде заради стечение на обстоятелствата. Той беше предвиден за друг мач, но не помня поради коя контузия така станаха нещата, че го пуснаха направо на шампиона. И нямаше кой да мрънка, тъй като Франки беше свалил от трона БиДжей, беше си защитил титлата успешно три пъти, а последния мач го загуби от Бенсън Хендерсън със split. Така че стоеше достатъчно легимитен като боец. 

----------------

За шутовете - визирам точно онези "атрактивни" шутове, които са от каратето или от тае-куон-до-то му, които пуска доста безотговорно по време на мачовете си. Андерсън Силва можеше да си позволи да играе без гард в октагона, а Мачида пускаше тези шутове много премерено, Конър още доста хляб има да яде докато ги стигне.

 

Иначе непрекъснато говори за това, как сега той е най-добрия боец, обижда всички на общо основание и от ден на ден изглежда все по-cocky. Рядко успяват подобни бойци, а и при повечето си е поза. Така или иначе не харесвам спортисти, които не показват уважение към колегите си, затова не харесвам и него, затова не харесвах и Чаел Сонън. Нямам нищо против да се хайпва мач, но това не е достойно поведение.  

 

Link to comment

Единственият, който е идвал със загуба срещу McGregor е Max Holloway, който идваше с short notice, а трябваше да се бие с Andy Ogle, който идваше с победа. Siver никога не се е бил с Dustin Poirier. Може би имаш предвид Cub Swanson, но този мач беше 2013. След това би Mannny Gamburyan, която победа беше направена на NC после и, когато се завърна победи Charles Rosa. 

Вече това, че си добър колкото последния ти мач е абсолютно клише и паразитно мислене в MMA-я, което обяснява защо вече Velasquez е балък, Anderson Silva също, а да не говорим за хора като Liddell и BJ Penn. Дори и Edgar като се би с Aldo идваше от две загуби, но никой не го споменава това, защото е абсурдно. Като цяло в MMA-я се гледа само шампиона, другите са балъци, а ако загубиш последния си мач вече си стар/надценен/слаб и прочие. Двойният стандарт щом се отнася до McGregor е брутален. Реалността е, че McGregor е бил top 10 бойци в тази дивизия, които са същите като стандарт, които Edgar и Mendes са побеждавали. Но при вторите не говорим за тикане в мачове за титлата, само, защото са се били вече за нея. 

Link to comment

Никой не твърди ,  че не е бил адекватни опоненти. Аз лично твърдя , че Конър е доста добър след като никой не може да отрече , че е в топ 5 , но като качества на боец за мен лично е поне с една идея по-назад от Алдо , Чад , Едгар може би и Слансън.Може и да има хляб в момчето , но вероятността да биде изместен в долната половина на десетката е доста по-голяма от вероятността да доминира гореизброените , както той твърди , какво остава за нокаути още 2ри рунд незнам.Може и да се говори за по-лесни опоненти на Чад , но въпреки това на мен ми звучи по-впечетляващо да прегазиш Ламаз както той го направи , отколкото да нокаутираш Сивър с леко клоунски страйкинг 2ри рунд.По-скоро първият мач говори добре за Чад , а вторият зле за Сивър , а не добре за Конър.

Link to comment

Склонен съм да се съглася, че доста пъти сме виждали хора да взимат тайтълшот и с по-недъгави съперници. Да не казвам, че Леснар взе такъв след 1-1 и то победата му беше срещу човек далеч от топ 5, че може и от топ 10. В случая обаче проблемът е там, че МакГрегър пререди хора, които са си заслужили тайтълшота и то много ярко. Франки Едгар пенсионира БиДжей и след това доминира тотално човек от топ 5 като Суонсън. От другата страна Мендес направи жестокия мач с Алдо и загуби с много малко, като след това размаза Ламас, също човек от топ 5.

На тоя фон стои малко странно, че пред тях мина Конър с победи над Пойрие и Денис Сивър (да, беше загубил от Суонсън, моя грешка). И докато срещу Мендес има аргументи, че реално той загуби наскоро от Алдо, че му е втори мач и прочее, то за Едгар няма никакви такива. Загуби в много близък мач преди много време, след което записа куп големи победи и сега беше той на ред. И пак нямаше да се вряка много срещу ирландеца, ако си траеше повече (друг е въпросът, дали тогава щеше да вземе тайтълшот), но той непрекъснато trashtalk-ва и се величае, което е нормално да дразни хората и от там да се натяква, че му е незаслужен тайтълшота.

Друго, което трябва да споменем - който и да ги говори тия неща, хората все ще го "подценяват". Просто когато някой застане и почне да се хвали колко е добър и как ще смачка всички, хората винаги му намират антагонист в главата си, който да го бие. А и рано или късно всички губят в битката с ЕГН-то, така че е въпрос на време да загуби и някой да каже "а, ето - срещу първия по-читав съперник го видяхме колко струва".

 

Link to comment

ЕГН-то не му е проблем и не трябва и да го мисли.Проблема идва , когато загуби този мач или най-късно следващият с Алдо.Дори и да е топ5 материал ще бъде изустен сред мнозинството.Когато твърдиш , че можеш да смачкаш предполагаемо най-добрият боец в света и не го направиш , нещата стават доста груби.Ребоунд победата за Конър след първата загуба е сигурна , но падне ли от Мендес сега или от Алдо по-късно ще тръгме в  много неблагоприятна за него насока.Човек трябва да си знае възможносттите , а до момента всичко сочи , че Конър хал хабер си няма срещу кого излиза.

Може и да е в най-професионалното стъпало на спорта , но е много далеч от реалността.Алдо няма да бъде доминиран по начина , който той описва и е твърде възможно това никога да не се случи в професионалната му кариера.Едно е да кажещ "ще победя" , друго "ще го нокаутирам 2ри рунд''.Трудно се застава зад тези думи , а в неговият случей е изключителна липса на акъл. Подобни примери много , но за примери в полза на Конър аз не се сещам.

Link to comment

Не визирах МакГрегър за ЕГН$то, то сега си му е времето на него.

 

Link to comment

Конър обаче изглежда фрапиращо огромен за тая категория. :eek: Да не говорим, че има абсурден reach - 8 инча повече от Мендез.

 

Link to comment

Не им се връзвайте много на UFC за reach-a. В действителност може да е по-малко от 8 разликата, защото в първия му мач в UFC reach-a на Conor беше 72 инча. Вече е 74. След година може да стане и 76. :D

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Нека ви кажа няколко думи за може би най-великия боец, качвал се на UFC ринг, а именно Conor McGregor. Супер смешен ми е целият този хейт по него от така наречените "MMA смарк фенчета", които видиш ли, много мразели такива бойци, които правели pro wrestling hype за срещите си и, които не уважавали противниците си. Защото според тези MMA смаркчета противниците трябвало да изпитват силен респект един към друг понеже всеки, влязъл в Октагона заслужавал голямо уважение... Отделно McGregor бил цитирам : "палячо", "циркаджия" и други подобни определения...

Пълни, тотални, абсолютни глупости, излезли от устите на неразбиращи бизнеса олигофрени. Същите тези смарк MMA фенчета всъщност трябва да са адски благодарни на човек като Conor McGregor, който с перфектния си бизнес нюх, с огромната си харизма, със силните си качества в trash talk-ването(доказан метод за продаване на бой от много, много години) и с много добрите си бойни качества на ринга, успява във всеки един негов бой да докарва допълнителен интерес към UFC и съответно допълнителни пари за компанията. Разликата в момента между McGregor и останалите неразпознаваеми и нехаризматични бойци в UFC е огромна. McGregor и само McGregor в момента трябва да бъде лицето на компанията и пак казвам, всички останли бойци и всички фенове трябва да изпитват само и единствено благодарност към него. Ще дам пример. Вчера гледах кантара преди UFC 189. При него McGregor привлече огромна и шумна публика, на която джуджето Chad Mendes маркна като малка кучка. Ако не сте гледайте претеглянето, просто си го пуснете. Точните думи на Mendes, когато Joe Rogan му даде микрофона, бяха: "This is fucking awesome". Та реалността е, че във всеки един бой на McGregor ирландецът прославя не само себе си, но и опонента си, прави го известен един вид. Хора, които гледат UFC по-рядко и само в специални случаи, като този с Conor McGregor, вече знаят кой е и Chad Mendes, та така.

За уважението пък между бойците даже няма смисъл и да говоря. Писал съм по тази тема в този форум. Защо Brock Lesnar според вас продаваше толкова много PPV бройки в UFC. Отговорът е прост, защото беше истински и не имитираше уважение след срещите си. Помните ли как след Lesnar vs. Mir 2 Brock отиде при пребития Frank Mir и продължи да го дразни и да се ебава с него за побоя, който му е причинил. Така се прави и това за мен е истински боец. Между враговете НЕ трябва да има уважение и мразя малоумните UFC fight-ери, които се поздравяват след срещите, абсолютно смешни са.

Нека направя и една прогноза за McGregor vs. Mendes. Мачът като цяло е абсолютно ясен. Първо, Conor McGregor е много по-добрият боец, това се вижда и от самолет, както се казва. Отделно McGregor притежава една невероятна увереност, която му помага във всеки един бой. Букмейкърите от своя страна също вярват в McGregor и коефициентите са красноречиви - 1.52 за Conor и над 2.60 за джуджето Mendes. Освен всичко това ще ви кажа една моя теория, в която много заблудени UFC смарк фенчета не вярват, но тя си е абсолютна истина. Има мачове, в които просто правилният човек побеждава, а неправилният ляга, да ляга, това е положението. В момента за UFC най-важното нещо от много години насам е Conor McGregor да победи и Chad Mendes при правилния чек едва ли ще се напряга много в двубоя. На тези, които ще ми кажат, че в UFC подобни работи нямало, мога само да им се изсмея. Във всеки един спорт по света има уговорени мачове, даже и на най-големите форуми, та по дяволите, имало е уговорени мачове в Шампионската лига по футбол, както и на Световното първенство по футбол, доказани уговорени мачове. В UFC е абсолютно същата работа. Та Conor McGregor печели и ако мачът се играе наистина, защото е много по-добрият боец, и ако мачът не се играе наистина, поради изброените по-горе от мен причини.

Общо взето е това. Аз лично ще направя добри пари от Conor McGregor тази нощ, 1.52 с правилния залог носи достатъчно добри пари. Успех и на вас. :)

 

               

Link to comment
dr jack levine

К'во разбираш ти от ММА, бе?!?!?! ММА МАЧ!?!?!?!?!?

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Нека ви кажа няколко думи за може би най-великия боец, качвал се на UFC ринг, а именно Conor McGregor... 

В UFC няма ринг ...

Link to comment
The Olimpic Hero

Нека ви кажа няколко думи за може би най-великия боец, качвал се на UFC ринг, а именно Conor McGregor... 

В UFC няма ринг ...

И какво значение има шибаното име - Октагон, клетка, ринг. Много добре ме разбра какво имам предвид. Фактът е, че Мендес доста ще се насере, когато излезе на ринга/влезе в Октагона и погледне McGregor. След това ще бъде нокаутиран доста брутално и най-вероятно ще се наложи да вкарат носилка, за да изнесат тялото на джуджето Мендес.

               

Link to comment

Брок Леснар, след мача с Мир, лижеше гъзове и правеше свирки наляво и надясно, когато Дейна го натегна в съблекалнята след мача. От жиу-жицу ключовете на Франк успя да се измъкне, но явно финансовото тръшване през спонсор от страна на хер Уайт си е казало думата :D.

Не може елитни бойци да не се уважават, това е мега комплексарщина. Нали тоя човек прави същото като тебе по цял ден и с това си изхранва децата, как може да не го уважаваш. А това, което направи Брок след мача с Мир беше жалка картинка на дребен човечец. Ако загубата на Мир беше за подигравка, какво да кажем за загубата на Леснар от Веласкез - брейк-танцът на века.

----

Как да е - пиша в темата за друго - видяхте ли спречкването между МакГрегър и Фейбър? Той дори в тоя момент не можа да хване Юрая за тейкдаун, сърфистчето се измъкна веднага - дота зле изглеждаше. А най-тъпото е, че след това в едно интервю Конър обясни, как го бил хванал за тейкдаун. :D

Ако Чад го натегне тая вечер и го клати пет рунда, което е доста вероятно, ако е във форма, ще ми е много интересно да видя дали ирландечто ще има топки да си признае на пресконференцията, както едно време Сонън се беше понаакъл, след като го Силва го потроши за няма и десет минути.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...