Jump to content

UFC: Двама нови с Reebok сделка, Rousey в нов филм, Bader vs. Rashad, Machida, Hall


neshev

Recommended Posts

Strawweight шампионът Joanna Jedrzejczyk и Bantamweight проспектът Aljamain Sterling са следващите бойци с индивидуална Reebok сделка.

Ronda Rousey ще снима нов филм с Mark Whalberg, като режисьор ще бъде Peter Berg. Филмът ще разкаже историята на CIA агент, игран от Whalberg, който има за цел да придвижи важен информатор, като по пътя си ще трябва да се сблъсква с корупция, криминални босове и въоръжени местни. Заглавието на филма ще е "22 miles", а действието ще се развива в Индонезия.

Към този момент Rashad Evans и Ryan Bader са заявили желание да се бият помежду си, което вероятно ще се случи в обозримото бъдеще. Ryan Bader победи Phil Davis в началото на годината, но после беше пренебрегнат за title shot. Rashad Evans не се е бил от близо две години, заради редица контузии, като за последно победи Chael Sonnen.

На този етап, Machida не планира пенсиониране, като се очаква да се подложи на операция за да оправи носа си, след което отново ще го видим в UFC.

Uriah Hall ще дебютира в 170 срещу Joe Riggs на 8 август 2015, UFC Fight Night 83. Бившият MW TUF финалист не успя да пробие сериозно в MW дивизията и ще търси късмета си в долната.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...