Jump to content

Какво обичате днес?

UNDERTAKER*

Recommended Posts

Обичам, когато Квинси Промес отново за пореден път бележи поредното си голченце и направи поредната си палава асистенцийка. И то в решаващото дерби. Просто който си го може, си го може. :cool:

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Да пърдя от яйца. Arghhhh какъв кеф е това, ходжи. Да го пуснеш тихо по терлъчки и после да гледаш как всички около теб се задушават и те псуват. 

Metzgermeister

Едва ли някой ще се учуди, че свиня като мен ще спомене храна в тази тема, но обичам да си хапвам жотем. Опитах да намеря нещо в Гугъл за това захарно изделие, което представлява малка саралийка или баклавичка, обвита в шоколадова глазура, но единственото, което открих сред резултатите, беше как да произнесем на български френското "je t'aime" :D Сигурно турците във форума ще го припознаят като някакво свое национално ястие, защото, както съм казвал и преди, те са ненадминати по отношение на сладките неща.

• Upvote 2

ЧОТУДЕ
On 21.04.2017 г. at 1:01 PM, Metzgermeister said:

Едва ли някой ще се учуди, че свиня като мен ще спомене храна в тази тема, но обичам да си хапвам жотем. Опитах да намеря нещо в Гугъл за това захарно изделие, което представлява малка саралийка или баклавичка, обвита в шоколадова глазура, но единственото, което открих сред резултатите, беше как да произнесем на български френското "je t'aime" :D Сигурно турците във форума ще го припознаят като някакво свое национално ястие, защото, както съм казвал и преди, те са ненадминати по отношение на сладките неща.

https://www.google.bg/search?q=жотем+десерт&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB0b3G0rjTAhVGKMAKHVRdAEgQ_AUIBygC&biw=1440&bih=780

http://www.epi-bg.com/продукт/жотем-фирма-светлина/

• Upvote 1

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Jameson  , 2L family pack Ciao банан , Ицо хазарта , davidoff , евтино нескафе , каталога за курви в ало.бг , чиниика вместо пепелник и събота .

Едит : и тъпата шапка дет спечелих от водка флирт , пише sick my duck ... зверското лайно , а го нося вкъщи по цял ден без никва релевантна причина ....

Edited by gardax
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...

Неделното сран след съботното напиване с поредното менте уиски :D Всички токсини изчезват.

Определено bWC...

Бях решил да изиграя една, две Фифи докато почне Ювентус и Монако при което се загледах в шаута. Натопорчения тъкмо почваше да развива смелата си история за днескашния "празник" и за това как е псувал "немски гяури" пред немското посолство и как е пребил т.нар "крайно тесен" татуиран с нацистки орли и гологлав "гяурин" до такава степен, че въпросния е почнал да моли за полиция. Дали е вярна историята ме съмнява, но в тоя момент се включи и MJ23 с разочарование от майката на 15 годишната му бъдеща жертва за вечерта и с "любезни" поздрави и препратки към повторно използване на тролеите. И всичко щеше да е нормална БВЦ вечер, ако не се беше включил и нов потребител с ник "kechvkryvta", който след всички тия словоизлеяния преди него, пита за ПРАВИЛАТА на форума :D Изпаднах в конвулсии от смях и прекратих и Фифа и всякакви други мачове ..

Е, bWC си обичам ...

Edited by Ponetron
natopor4en
2 hours ago, Ponetron said:

Определено bWC...

Бях решил да изиграя една, две Фифи докато почне Ювентус и Монако при което се загледах в шаута. Натопорчения тъкмо почваше да развива смелата си история за днескашния "празник" и за това как е псувал "немски гяури" пред немското посолство и как е пребил т.нар "крайно тесен" татуиран с нацистки орли и гологлав "гяурин" до такава степен, че въпросния е почнал да моли за полиция. Дали е вярна историята ме съмнява, но в тоя момент се включи и MJ23 с разочарование от майката на 15 годишната му бъдеща жертва за вечерта и с "любезни" поздрави и препратки към повторно използване на тролеите. И всичко щеше да е нормална БВЦ вечер, ако не се беше включил и нов потребител с ник "kechvkryvta", който след всички тия словоизлеяния преди него, пита за ПРАВИЛАТА на форума :D Изпаднах в конвулсии от смях и прекратих и Фифа и всякакви други мачове ..

Е, bWC си обичам ...

Бубайко, тука малко бая си посъчини историйките ама карай. :D Не съм ги псувал, а им честитих празника. Ама то празника Денят на Европа. Да не си помислиш друго ? Хехе. :cool: И не смятам, че два шамара може да се окачестви като пребиване. ;) А и крайнотясното дегенератче си беше гологлаво, ама нямаше татус по кухата тиква. По тялото може и да е имал, не знам. Не беше гол, че да знам. :cool: 

Иначе по темата, обичам датата 9ти май. Денят на Европа. Хехе :cool:

• Upvote 2

^

Обичам натопорчен ..  :beer:

natopor4en Today 20:30
Е, че гледам го тоя дегенерат, мръсен обществен паразит с бръснатата си куха тиквица и раница с нацистки орел или гълъб или каквото е там. И псето се налива с някаква бира и хвърля бутилката на шосето.
natopor4en Today 20:31
При което това го виждам и пресичам, за да отида при него и да му кажа и покажа, че на 20 метра от него има кошче за боклук. Да си вземе бутилката от шосето и да я изхвърли в кошчето.
natopor4en Today 20:31
И тоя дегенерат като почна с баналните, аре веееее, аве еййййй, шшшшшш, ти ли ша ми кайж вееееее, авееееее, ооо-мооо аз съм с бръсната главичка, аз съм крайнотесен, аз съм страшен.
natopor4en Today 20:32
И нали, най-културно му казвам, гяурино изпълнявай каквото ти се казва. Нито си ми на работата, нито си ми на парите. Не си мисли, че си някакъв фактор в обществото.
natopor4en Today 20:33
Ако няма да бъдеш част от решението, то поне не бъди част от проблема. Вземи си изхвърли боклука на предназначеното за това място.
natopor4en Today 20:33
И оня естествено пак насира -аре веееее, аве ейййй, шшшш, къф си ти веееееее. При което ме блъска с две ръце в гърдите.

natopor4en Today 20:34
И вече няма какво да го бавя. Вкарвам му два шамара през лицето и носа и едно коляно в корема. И оня почва да мрънка като ученичка -помооооощ, ша извикам пулициааааааа, помогнетиииии.

Обичам в събота сутринта да стана, да запаля цигара и да си отворя бира. Няма нищо по-хубаво от това. 

7778426V.png

Домус Ага - последният високопоставен защитник на бизнеса и борец срещу синдикатите в България. :D

Все го бъзикаме тука, заради отборчето му, но поне на политическа тематика говори все най-правоверните неща! :D

https://www.bnt.bg/bg/a/zaplatite-rsta-naikonomikata-i-vernite-resheniya-16052017

• Upvote 1

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

natopor4en

Обичам, когато Квинси Промес продължава да фистингира гявурите.

1. При положение, че е вече шампион.

2. При положение, че за пореден сезон е отбелязал над една дузина голове.

3. При положение, че за пореден сезон има над половин дузина асистенции.

4. И всичко това при положение, че е крило. 

#Winning :cool:

Edited by natopor4en
  • Upvote 3

Обичам, когато всеки ден разбирам по нещо ново за Квинси Промес.

И това при положение, че е крило!

• Upvote 5
natopor4en

Когато анонимните гяурчета започнат да вият на умряло след поредният изключително мощен, но в същото време безкрайно интелигентен фистинг, който им е причинен от Спартак Москва. И в частност от Квинси Промес. ХЕхе :cool::cool:

#ChaChing #Winning

Edited by natopor4en
  • Upvote 2

Теди Александрова ( въпреки че не съм голям фен на чалгата, тази ме подлудява,честно. ) , фитнеса, френския рап, вулгарните вицове, бирата след мач на изкуственото и мисълта, че някога може и да престана да съм такъв мизантроп. А може би не трябва.