itzo1994 Posted August 12 Share Posted August 12 Е, може да има доставки до Меден Рудник, оставете го ся, малко търпение. Quote Link to comment
baikiro Posted August 12 Share Posted August 12 23 minutes ago, itzo1994 said: Е, може да има доставки до Меден Рудник, оставете го ся, малко търпение. Нали беше казал, че Глово вече не доставят до Меден Рудник. Ето кой не му чете постовете. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
itzo1994 Posted August 12 Share Posted August 12 On 8/2/2024 at 12:36 AM, Metzgermeister said: те "Меден рудник" и преди са го махали, но са го връщали @baikiro и тука ти е забранено вече да пишеш. Rock, baikiro and Brutalnia 1 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 12 Share Posted August 12 12 minutes ago, itzo1994 said: @baikiro и тука ти е забранено вече да пишеш. Недейте да му забранявате, че пак ще ми реве като пути, че е репресиран от хунтата... Quote Link to comment
Metzgermeister Posted August 12 Share Posted August 12 Хора, работя по 11 часа на ден, назад съм с кеча, затова и не коментирам напоследък, а като се прибера, откъртвам след един час. Дайте ми малко време, поне да дойдат почивните ми дни (четвъртък и петък)! Мен ме е страх да пиша, за да не се окаже, че момичето го познавате. Затова и шизофреничката така и не я назовавам по име, че имам подозрения, че каквато е вървежна и колкото е малък градът, @The Olimpic Hero може да я е ебал, което няма да го понеса HEIDENREICH, OyeaH, batistaheel and 4 others 1 2 1 3 Quote Link to comment
OyeaH Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) On 8/12/2024 at 10:29 PM, Metzgermeister said: Хора, работя по 11 часа на ден, назад съм с кеча, затова и не коментирам напоследък, а като се прибера, откъртвам след един час. Дайте ми малко време, поне да дойдат почивните ми дни (четвъртък и петък)! Мен ме е страх да пиша, за да не се окаже, че момичето го познавате. Затова и шизофреничката така и не я назовавам по име, че имам подозрения, че каквато е вървежна и колкото е малък градът, @The Olimpic Hero може да я е ебал, което няма да го понеса На плажа съм, влезнах да чета и се оказа, че е шибаната сряда още:( Колега, моля те ДОСТАВИ за пореден път утре в 20:00 Edited August 14 by OyeaH Quote Link to comment
Recommended Posts